Άγκελα Μέρκελ: “Οι Έλληνες αξίζουν το σεβασμό μας!”

Μην πετροβολάτε τους Έλληνες! Επί τέλους, η πέτρινη καρδιά της Άγκελα Μέρκελ μαλάκωσε. Φαίνεται γι’ αυτό θέλει να μας κουρέψει με την ψιλή, λόγω υπέρμετρου σεβασμού για το βάρος που σηκώνουμε. Μάλιστα, για να μας σεβαστεί ακόμη περισσότερο, ετοιμάζεται να μας αυξήσει κι άλλο το βάρος, προτείνοντας νέα δυσβάστακτα μέτρα.

Η Άγκελα θέλει σώνει και καλά να μας κάνει παγκόσμιους πρωταθλητές άρσης βαρών! Άλλωστε, όπως είπε, βρισκόμαστε ακόμη στην αρχή του δρόμου. Άλλο τώρα ότι πριν από δύο χρόνια οι GAP και GPAPAK μας παραμύθιαζαν ότι, χάρη στις θυσίες μας, στις αρχές του 2012 θα βρισκόμασταν στο τέλος του δρόμου και θα βγαίναμε στις αγορές… Τώρα μας λένε ότι θα βγούμε στις αγορές το 2021 και βάλε. Τόσο χρόνο φαίνεται υπολογίζουν ότι θα χρειαστούν για να τα έχουμε ξεπουλήσει όλα και να έχουμε κινεζοποιηθεί από άποψη μισθών και συντάξεων.

Μάλιστα, ενώ μέχρι τώρα οι Τροϊκανοί έχουν πέσει έξω σε όλες τις προβλέψεις τους – για ύφεση, έξοδο σε αγορές, κλπ. – προαποφασίζουν ότι, χάρη στο “κούρεμα”, το χρέος μας το 2020 θα βρίσκεται στο 120% του ΑΕΠ, όσο δηλαδή ήταν το 2009 που “βουλιάζαμε”, επί πρωθυπουργίας του “αμελέτητου” κ. Καραμανλή! Βρέξει-χιονίσει, πάντως, 11 χρόνια μετά την ανάληψη της εξουσίας από τον εθνοσωτήρα GAP, το χρέος θα είναι 120%! Για τέτοια “σωτηρία”- μαμούθ μιλάμε, χάρη στις θυσίες του ελληνικού λαού!

Με άλλα λόγια, ακόμη κι αν βρούμε πετρέλαια σε Ιόνιο και Αιγαίο, ακόμη κι αν απολυθούν οι μισοί δημόσιοι υπάλληλοι, ακόμη κι αν οι Έλληνες πάρουν ανάποδες στροφές και γίνουν παραγωγικοί, πληρώνουν τους φόρους τους και εργάζονται 45 ώρες την εβδομάδα χωρίς απεργίες, ακόμη κι αν ο τουρισμός και οι εξαγωγές μας αυξηθούν κατακόρυφα, ακόμη κι αν έχουμε ανάπτυξη 5% και πρωτογενή πλεονάσματα από του χρόνου, ό,τι και να γίνει, σε δέκα χρόνια το χρέος μας θα είναι 120%, επειδή εκεί το θέλουν κάποιοι για να μας έχουν αενάως γονατιστούς επαίτες…

Και μη νομίζετε ότι η Άγκελα δεν έχει και τις ανθρώπινες στιγμές της επειδή είναι Γερμανίδα. Κάθε άλλο! Το επόμενο video θα σας πείσει. Το βρήκα εδώ, κι ελπίζω να μην είναι σωσίας της.

Συγνώμη Άγκελα, αν σε εξέθεσα. Πάντως εγώ δεν το βρίσκω κακό ότι ήπιες δυο ποτήρια παραπάνω και ξέδωσες σ’ ένα ελληνικό beachbar πριν 10 χρόνια. Άνθρωπος είσαι κι εσύ. Σε ερωτώ, όμως, εμείς οι Έλληνες δεν είμαστε άνθρωποι; Πόσο νομίζεις ότι μπορούμε ν’ αντέξουμε την ασιτία;

Tags: GAP, GPAPAK, Άγκελα Μέρκελ, κούρεμα χρέους, χρέος 120% το 2020