Άρον, άρον, σταύρωσον τον Ηλία Κασιδιάρη!

Τσίπρας Ανδρουλάκης

Ινατί εφρύαξαν οι υποκριτές του κατ’ ευφημισμό “Δημοκρατικού Τόξου” και μελέτησαν κενά για ν’ αποκλείσουν το “Εθνικό Κόμμα Έλληνες” από την συμμετοχή του στις επόμενες εκλογές; Δεν βλέπω τίποτα το  “εγκληματικό”, το αντιδημοκρατικό και αντισυνταγματικό στο καταστατικό του κόμματος αυτού, το οποίο θα παραθέσω παρακάτω. 

Σκέφτηκαν άραγε ότι το “μπλόκο” που απεργάζονται, εκτός από καραμπινάτη συνταγματική εκτροπή, δεν είναι απλά τιμωρία ενός αρχηγού κόμματος, αλλά εκδίκηση των εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων πολιτών που συμφωνούν με τις αρχές του και τους αφαιρείται φασιστικά το δημοκρατικό δικαίωμα να ψηφίσουν το κόμμα της επιλογής τους; Σκέφτηκαν άραγε ότι έστιν δίκης οφθαλμός ος τα πανθ’ ορά και ότι κάποια στιγμή οι κουτοπόνηρες σκευωρίες τους θα γυρίσουν μπούμερανγκ;

Δεν είμαι οπαδός του πολιτικά διωκόμενου και πρωτόδικα (όχι τελεσίδικα) καταδικασθέντος Ηλία Κασιδιάρη, όχι μόνο επειδή δεν συμφωνώ ιδεολογικά σε κάποια σημεία μαζί του αλλά και διότι απεχθάνομαι το οπαδιλίκι και την ένταξη γενικώς. Ούτε τον ξέρω ούτε με ξέρει, και δεν παριστάνω τον συνήγορο υπεράσπισής του.  Απλά με θλίβει η κατάφωρη αδικία εις βάρος του και έχω χρέος απέναντι στη συνείδησή μου να πω δημόσια κάποια πράγματα.

Οφείλω κατ’ αρχήν να ομολογήσω ότι θαυμάζω τον Ηλία Κασιδιάρη για την καθαρή σκέψη, τη ρητορική του δεινότητα, τις γνώσεις του, τον ένθερμο και άδολο πατριωτισμό του, τη δύναμη ψυχής που διαθέτει και το συγγραφικό του έργο μέσα από τις φυλακές. Πιστεύω ότι είναι ένας χαρισματικός ηγέτης που τον έχει ανάγκη η Πατρίδα.

Είναι προφανές ότι η συστηματική δαιμονοποίησή του από τους πολιτικούς του αντιπάλους στήθηκε όχι μόνο επειδή τον ζηλεύουν και τον φοβούνται αλλά και επειδή οι διώκοντες είναι εντολοδόχοι των νονών της παγκοσμιοποίησης που στόχο έχουν να κονιορτοποιήσουν τα έθνη-κράτη. Στην περίπτωση της Ελλάδας είναι πολύ κοντά στο στόχο τους και δεν θα επέτρεπαν σε έναν Κασιδιάρη να τους χαλάσει τα σκοτεινά εθνομηδενιστικά σχέδια. Κατανοητός, λοιπόν, ο λόγος της ενορχηστρωμένης και λυσσαλέας εκστρατείας εναντίον του.

Εξάλλου, οι σημερινοί διώκτες του Ηλία Κασιδιάρη είναι και γνήσιοι απόγονοι εκείνων που έδωσαν το κώνειο στον Σωκράτη, φυλάκισαν τον Κολοκοτρώνη και δολοφόνησαν τον Καποδίστρια. Τίποτα το πρωτότυπο, τίποτα το περίεργο στο δράμα Κασιδιάρη.

Ωστόσο, αυτοί που αλόγιστα υπερχρέωσαν τη χώρα και στη συνέχεια υπέγραψαν μνημόνια υποδούλωσης στους δανειστές, αυτοί που υποθήκευσαν ολόκληρη τη δημόσια περιουσία για 99 χρόνια και κατάντησαν τη χώρα ένα εξαθλιωμένο προτεκτοράτο που εγκαταλείπεται μαζικά από τους νέους, τα λεγόμενα “μυαλά”, αυτοί που καταπατούν βάναυσα τα ανθρώπινα δικαιώματα και μεταχειρίζονται το Σύνταγμα ως κουρελόχαρτο, δεν δικαιούνται να ομιλούν. “Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω”, θα τους έλεγε ο Ιησούς.

Ελπίζω και εύχομαι να πρυτανεύσει η λογική και η δικαιοσύνη ώστε ο Άρειος Πάγος, που θα πάρει την τελική απόφαση για την τύχη του εθνικού κόμματος που ίδρυσε ο Ηλίας Κασιδιάρης, να σταθεί στο ύψος του και να μην υποκύψει σε πολιτικές πιέσεις ακυρώνοντας τον εαυτό του και προδίδοντας την υψηλή αποστολή του.

———-

Εθνικό Κόμμα Έλληνες – Καταστατικό

ΑΡΘΡΟ 2ο: Βασικές Αρχές και Πολιτικές Θέσεις

2.1 Βασικές Αρχές: Ο Ελληνισμός βρίσκεται αντιμέτωπος με μία νέα επικίνδυνη κρίση. Η κρίση αυτή, που πλήττει την Πατρίδα μας, δεν είναι μόνον οικονομική, αλλά πρωτίστως εθνική. Τα κυριαρχικά μας δικαιώματα αμφισβητούνται. Ο εθνικός πλούτος της Ελλάδος παραμένει ανεκμετάλλευτος. Το δημογραφικό αποτελεί μείζονα εθνικό κίνδυνο.

Σε αυτό το κρίσιμο σημείο καμπής, αναλογιζόμενοι το βάρος της ιστορικής μας ευθύνης, αναλαμβάνουμε μία νέα πολιτική πρωτοβουλία. Δημιουργούμε ένα κίνημα ενεργών Ελλήνων πολιτών με στόχο την εθνική επιβίωση και την αναγέννηση του Ελληνισμού. Ένα κόμμα με ολοκληρωμένη πρόταση εξουσίας – με ένα πληρέστατο και εφαρμόσιμο πρόγραμμα – και με αντικειμενικό σκοπό να ξαναγίνει η Ελλάς ένα κράτος ισχυρό που θα ακτινοβολεί σε διεθνές επίπεδο.
Το κόμμα μας βασίζεται σε μία αδιαπραγμάτευτη πολιτική θέση, που αποτελεί παράλληλα και την σταθερή ιδεολογική του βάση. Βασική αρχή, επιδίωξη και στόχος μας είναι η προάσπιση των Εθνικών Συμφερόντων, της Εθνικής Ανεξαρτησίας και Λαϊκής Κυριαρχίας.

Υπέρτατη ιδέα που καθοδηγεί τον πολιτικό μας αγώνα και την εν γένει στάση ζωής μας, είναι το Έθνος των Ελλήνων. Ο Ελληνισμός είναι η υψηλότερη αξία της κοσμοθεωρίας μας, ως εκ τούτου δεν έχουμε καμία σχέση με μη ελληνικά ιδεολογικά ρεύματα.

Με προσήλωση στην πιστή τήρηση των αρχών του Συντάγματος των Ελλήνων, επιδιώκουμε την ελεύθερη διάδοση των ιδεών μας και την εφαρμογή του πολιτικού μας προγράμματος μέσω της εκλογικής διαδικασίας και της απόκτησης ευρείας πλειοψηφίας στο Κοινοβούλιο.

2.2. Πολιτικές Θέσεις: Το πολιτικό μας πρόγραμμα βασίζεται σε δέκα (10) κύρια σημεία αναφοράς:

1. Επίλυση του Δημογραφικού
2. Αυτάρκεια σε όλα τα βασικά είδη διαβίωσης του Λαού μας
3. Επιδότηση της εργασίας και ενίσχυση της επιχειρηματικότητας
4. Εκμετάλλευση του Εθνικού μας Πλούτου
5. Γεωστρατηγική Αναβάθμιση του Ελληνισμού
6. Αναβάθμιση της Αποτροπής και της Εθνικής Ασφάλειας
7. Πάταξη της παράνομης μετανάστευσης
8. Μηδενική ανοχή στην εγκληματικότητα
9. Καταπολέμηση των σκανδάλων-Πολιτική Κάθαρση
10. Υπεράσπιση του Ελληνικού Πολιτισμού και της Ορθόδοξης Χριστιανικής Πίστης.

2.3. Αρχές Δημοκρατικής Λειτουργίας.

Το «Εθνικό Κόμμα Έλληνες» λειτουργεί με ανοικτές δημοκρατικές διαδικασίες σε κάθε επίπεδο της οργάνωσης του. Τα Στελέχη, τα μέλη και οι φίλοι του κόμματος εκφράζουν τις απόψεις τους ελεύθερα στο πλαίσιο της λειτουργίας των Συλλογικών οργάνων. Οι αποφάσεις λαμβάνονται με βάση την αρχή της πλειοψηφίας, κατόπιν γόνιμου διαλόγου, ανταλλαγής απόψεων και ευρείας παρουσίασης όλων των επιχειρημάτων και των θέσεων. Η συμμετοχή στην διαμόρφωση των αποφάσεων είναι ισότιμη και με τον τρόπο αυτόν κατοχυρώνεται η άμεση δημοκρατία, η ελεύθερη διακίνηση των ιδεών και η θεσμική υποβολή προτάσεων σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας του κόμματος.

Το «Εθνικό Κόμμα Έλληνες» είναι ένα πολιτικό κίνημα αρχών και προσωπικοτήτων Βασιζόμαστε στην πολυφωνία και στην πληθώρα των εκλεκτών συμπατριωτών μας, που συμμετέχουν ισότιμα στην κοινή προσπάθεια. Τα ανώτατα όργανα του κόμματος διαμορφώνουν την πολιτική μας γραμμή και το πλαίσιο της πολιτικής μας δραστηριότητας. Η ενότητα, το πνεύμα αλληλεγγύης κι η συνεργασία μεταξύ όλων των στελεχών, μελών και φίλων αποτελούν τη βάση της εθνικής και πολιτικής μας προσπάθειας.

Το «Εθνικό Κόμμα Έλληνες» καταδικάζει απερίφραστα τη βία από όπου και εάν προέρχεται, αντιτίθεται σε κάθε είδους αρνητική διάκριση και μισαλλοδοξία, και υπερασπίζεται με σθένος τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Αγωνίζεται για την ελεύθερη διακίνηση των ιδεών, την ελεύθερη έκφραση, και την ελεύθερη ανάπτυξη της προσωπικότητας σε μία κοινωνία που σέβεται τις δημοκρατικές αξίες και την ελευθερία του ανθρώπου.

Tags: Άρειος Πάγος, Εθνικό Κόμμα Έλληνες, εθνομηδενισμός, εκλογές, Ηλίας Κασιδιάρης, κώνειο, παγκοσμιοποίηση, Σωκράτης