Έλεος πια με τη “ΛΑΡΑ”! Λαρομανιάσαμε!

05 31 2012 09 01 22

Πρόκειται για κακοήθη διαφημιστικό φασισμό! Εδώ κι ένα μήνα μας γίνεται  ανελέητη πλύση εγκεφάλου από κάποια τηλεοπτικά κανάλια με τη μπάλα πλυντηρίου τάδε, λες και απευθύνονται σε αυτιστικά.

05 29 2012 11 00 35
    Στις φωτογραφίες που παραθέτω έχω κόψει τα τηλέφωνα για να μη θεωρηθεί ότι διαφημίζω εμμέσως το απατηλό προϊόν. Διότι, δυστυχώς, η καχυποψία επερίσσευσε σε τούτη τη χώρα…

06 03 2012 09 51 53Όπως βλέπετε, ακόμη και αθώα μωρά επιστράτευσαν για να κερδοσκοπήσουν οι αδίστακτοι!
06 03 2012 09 51 47Αλλά και τη φύση χρησιμοποίησαν στην εικόνα δεξιά, που τάχα σώζεται χάρη στη μαγική μπάλα.
 Τέσσερα ολόκληρα λεπτά διαρκεί η συγκεκριμένη διαφήμιση που παρουσιάζεται στα τηλεοπτικά διαλείμματα, όταν οι άλλες διαφημίσεις διαρκούν μόνο μερικά δευτερόλεπτα.
 Πρέπει να έχουν ξοδευτεί πολλά εκατομμύρια ευρώ για το εν λόγω ανιαρό παραμύθι, που οδηγεί πολλούς, όπως εμένα,  στην απόφαση να μη χρησιμοποιήσουν ποτέ τη “μαγική” μπάλα, έτσι από αντίδραση στην κακοήθη υποβολή. Πρόκειται για κακόβουλο σφυροκόπημα του μυαλού μας και για υποτίμηση της νοημοσύνης μας.  
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΠΙΑ, πριν κάνετε κάποιους να παραμιλάνε “ΛΑΡΑ, ΛΑΡΑ”! Σας ακούσαμεεεε!
Θα μου πεις, γιατί δε χρησιμοποιείς το τηλεκοντρόλ; Διότι αι ημέραι πονηραί εισί, και σε κόβουν σε μια πολιτικο-οικονομική συζήτηση που είχες κρεμαστεί μπας και διαπιστώσεις καμιά χαραμάδα ελπίδας. Δε θέλεις λοιπόν να το ρισκάρεις, μήπως χάσεις κάτι σημαντικό. Γι’ αυτό αναγκαστικά εγκλωβίζεσαι στη ΛΑΡΑ!!!  
Την αδίστακτη πλουτοκρατία, όμως, με ποια μπάλα πλυντηρίου θα την καθαρίσουμε; Δυστυχώς δεν έχει εφευρεθεί το κατάλληλο απορρυπαντικό για δαύτη…
Τι συμβαίνει, λοιπόν, με τη μπάλα αυτή; Μήπως πλασάρεται από εκείνους που δεν πληρώνουν τις διαφημίσεις διότι έχουν το πάνω χέρι στα ΜΜΕ;  Μήπως την απατηλή μπάλα τη διακινούν οι ίδιοι οι καναλάρχες;  Ή μήπως κάποιοι θέλουν να μας περάσουν το μήνυμα ότι είμαστε πολύ βρώμικοι και πρέπει να μπούμε ολόσωμοι στο πλυντήριο;  Άραγε δεν υπάρχουν άλλα αξιόλογα προϊόντα για να διαφημιστούν εκτός από τη μπάλα, που οδηγεί μάλιστα και σε αλληγορικούς συνειρμούς;
 Νισάφι πια με τη μπάλα! Θα έπρεπε να υπάρχει νόμος ώστε καμία διαφήμιση να μην υπερβαίνει τα τριάντα δευτερόλεπτα, διότι οδηγεί σε μαζική εξαπάτηση μέσω επικίνδυνης πλύσης εγκεφάλου.
06 03 2012 09 50 47
 Κρίμα σ’ εσένα, Βίκυ Χατζηβασιλείου, που πούλησες τα τηλεοπτικά “πρωτοτόκια” σου στο Μαμμωνά, όχι βέβαια αντί πινακίου φακής, αλλά φαντάζομαι αντί πολλών αργυρίων…

Και σα να μην έφτανε το  ανελέητο σφυροκόπημα, για το οποίο θα έπρεπε να έχει επέμβει το ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο και ο εισαγγελέας, αποδείχτηκε ότι πρόκειται περί απάτης! Δείτε εδώ.

*******

Προστέθηκε στις 25-12-2012 

 «Ανάκληση μπάλας πλυσίματος ρούχων Written By Pallini Press on Δευτέρα, 24 Δεκεμβρίου 2012 | 10:11 π.μ. 

Ανάκληση μπάλας πλυσίματος ρούχων “Ecoball”.

 Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ενημερώνει τους καταναλωτές ότι ειδοποίησε την εταιρεία “ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΡΙΝΑ Γ. ΒΑΣΙΛΗΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ”, οδός Στρατηγού Δαγκλή 124, Αθήνα, TK. 11145, τηλ. 210- 2236352, που εισήγαγε και διακίνησε στην ελληνική αγορά το προϊόν – μπάλα πλυσίματος ρούχων πλυντηρίου, με την εμπορική ονομασία “Ecoball”, να προβεί στην άμεση απόσυρσή του από όλα τα σημεία πώλησης, την παύση οποιασδήποτε περαιτέρω προώθησης και την ανάκλησή του από τους καταναλωτές. 

Η ΓΓΚ συστήνει στους καταναλωτές που έχουν αγοράσει το συγκεκριμένο προϊόν να το επιστρέψουν στην προαναφερόμενη εταιρεία. Η ΓΓΚ προέβη στην ανωτέρω ενέργεια κατόπιν έγγραφης ενημέρωσης από την Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας (ΕΕΑΕ) στην οποία αναφέρεται: 

“Από τις πραγματοποιηθείσες μετρήσεις και την εμπειρία μας δεν προκύπτουν λόγοι ανησυχίας για τους καταναλωτές. Ωστόσο, συνεκτιμώντας τα αποτελέσματα των μετρήσεων και το γεγονός ότι δεν πρόκειται για προϊόν πρώτης ανάγκης, η ΕΕΑΕ, έχοντας ως αρχή την αποφυγή οιασδήποτε άσκοπης ραδιολογικής επιβάρυνσης ατόμων ή του περιβάλλοντος, εισηγείται τη μη περαιτέρω εισαγωγή και διάθεση του προϊόντος στην αγορά.”

Σημειώνεται ότι το προϊόν “Ecoball” όπως και το προϊόν “Primato” προέρχονται από το ίδιο εργοστάσιο κατασκευής. Επισημαίνεται εκ νέου ότι η ΓΓΚ έχει επεκτείνει τον έλεγχο σε όλα τα παρόμοια προϊόντα και έχει ζητήσει από τις εταιρείες που εισάγουν ή και διακινούν παρόμοια προϊόντα να διακόψουν προσωρινά την εισαγωγή και τη διάθεσή τους στην ελληνική αγορά. Επιπλέον τους ζητήθηκε να αποστείλουν άμεσα στην ΕΕΑΕ ικανό αριθμό δειγμάτων για εργαστηριακό έλεγχο.»

Tags: Wash Ball, Βίκυ Χατζηβασιλείου, μπάλα πλυντηρίου ΛΑΡΑ