Ένας κόσμος όπου η γενοκτονία των αμάχων όχι μόνο γίνεται αποδεκτή, αλλά επευφημείται

Jews for Palaistine

By Gary D. Barnett
November 3, 2023

«Στη Γάζα, κάποιοι από εμάς δεν μπορούμε να πεθάνουμε εντελώς.
Κάθε φορά που πέφτει μια βόμβα, κάθε φορά που χτυπούν σκάγια στους τάφους μας, κάθε φορά που τα ερείπια συσσωρεύονται στα κεφάλια μας, ξυπνάμε από τον προσωρινό θάνατό μας». Mosab Abu Toha, Things You May Find Hidden in My Ear: Poems from Gaza

Μακάρι να μπορούσα να πω ότι αυτός ο κόσμος της γενοκτονίας, της δημοκτονίας, των βασανιστηρίων, του τρόμου και της σφαγής αθώων ήταν κάτι νέο, αλλά φυσικά δεν είναι. Η ιστορία της ανθρωπότητας είναι μια ιστορία φρικτής βαρβαρότητας και δεν έχει τέλος. Η τελευταία θηριωδία είναι η εθνοκάθαρση και η σφαγή αθώων στην Παλαιστίνη, και η πλειοψηφία είναι παιδιά. Αυτή είναι η σκόπιμη σφαγή των Παλαιστινίων στα χέρια των Σιωνιστών, μετά από 75 χρόνια ανελέητης αγριότητας που επιβλήθηκε εναντίον τους. Τα σχόλιά μου εδώ δεν αποσκοπούν σε καμία περίπτωση να υποστηρίξουν τη Hamas ή οποιοδήποτε κράτος, κυβέρνηση ή τρομοκρατική οργάνωση, αλλά αυτό είναι επαναλαμβανόμενο, καθώς όλα τα κράτη, οι κυβερνήσεις, οι τρομοκράτες και όσοι τους ελέγχουν, κόβονται από το ίδιο ύφασμα και είναι καθαρά διαβολικό. Αυτή είναι η φύση όλων των κρατών, των οργανωμένων κυβερνήσεων και των εγκληματιών τρομοκρατών.

Λόγω της ιστορίας του ανθρώπου, πολλοί θα πίστευαν ότι η φυσική του κατάσταση θα ήταν αυτή του κακού, και δεδομένου του τι συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια, θα μπορούσε κανείς να είναι δικαιολογημένος να αποδεχτεί αυτό το συμπέρασμα, αλλά νομίζω ότι είναι πολύ πιο περίπλοκο από ό,τι φαίνεται. Από την άλλη, ένα σχόλιο που ακούω σταθερά, τουλάχιστον από τους Αμερικανούς, είναι ότι οι περισσότεροι άνθρωποι είναι βασικά καλοί. Νομίζω ότι και αυτό είναι λάθος, οπότε πού μας αφήνει αυτό; Μου φαίνεται ότι η φυσική κατάσταση του ανθρώπου, τουλάχιστον ψυχολογικά, είναι πιο συμπαθητική και ειρηνική από ό,τι είναι προφανές, αλλά η υποκίνηση μίσους και διχασμού από πολύ κακές δυνάμεις και η σκόπιμη ενστάλαξη μεγάλου φόβου έγινε οικειοθελώς αποδεκτή από την πλειοψηφία, και αυτό έχει προκαλέσει συνεχή αναταραχή μεταξύ των εθνικών κρατών, οδηγώντας σε φρικτό εθνικισμό. Εξαιτίας αυτού του σκόπιμα δομημένου ανταγωνισμού μεταξύ των λαών, ο συνεχής πόλεμος ήταν το αποτέλεσμα, και αυτό οδήγησε σε μια κοινή συμπεριφορά που θα μπορούσε καλύτερα να περιγραφεί ως διπλό μίσος. Αυτό που εννοείται με αυτή τη δήλωση, είναι ότι οι κυβερνήσεις και οι κυβερνώντες είναι σίγουρα κακοί, αλλά λόγω της σκόπιμης ενστάλαξης του εθνικισμού, η πλειοψηφία υποστηρίζει το κρατικό κακό λόγω ψευδούς «πατριωτισμού», απάθειας και φόβου. Αυτό ενισχύεται σε μεγάλο βαθμό από την κολεκτιβιστική φύση του εθνικισμού.

Ζούμε σε έναν «σύγχρονο» κόσμο όπου το μεγαλύτερο μέρος των πληθυσμών, αν τους δοθεί η ευκαιρία να το πράξουν, περισσότερο από όχι, θα επιλέξουν τη μη επίθεση, αλλά είναι πρόθυμοι να γυρίσουν το κεφάλι τους μπροστά στη βαρβαρότητα, τον πόλεμο και τη σφαγή, αντί να αντιμετωπίσουν την αλήθεια.

Η ανθρώπινη φύση είναι άστατη και ένα θέαμα αντεστραμμένης λογικής. Όταν κάποιος έρχεται αντιμέτωπος με έναν θάνατο φίλου ή οικογένειας, μπορεί να υπάρχει μια κραυγή αγωνίας. Όταν μια μικρή ομάδα αθώων σφαγιάζεται ανελέητα με φρικτά μέσα, μπορεί να νιώσε πόνο. Αλλά όταν χιλιάδες ή εκατομμύρια δολοφονούνται από τα κράτη και τους στρατούς τους, μια βαριά ομίχλη αδιαφορίας κυριεύει την ψυχή και ένας μανδύας σιωπής απλώνεται, σκεπάζοντας το πλήθος. Θα μπορούσε κανείς να πει ότι αυτό είναι απλώς ένας προστατευτικός μηχανισμός, αλλά στην πραγματικότητα, με το να μένεις σιωπηλός, είναι μια αποδοχή του κακού, που είναι από μόνο του κακό. Μέχρι να γίνει κατανοητό αυτό, το κακό θα κατοικεί όχι μόνο σε αυτούς που διαπράττουν αυτόν τον τρόμο, αλλά και σε εκείνους που μένουν σιωπηλοί και τον υποστηρίζουν ή τον συγχωρούν.

Πρώτα και κύρια, δεν υπάρχει πραγματικός πόλεμος μεταξύ Ισραήλ και Παλαιστίνης, υπάρχει μόνο πόλεμος εναντίον της Παλαιστίνης. Δεν υπάρχει πόλεμος εναντίον της Hamas, τουλάχιστον όχι με οποιαδήποτε συμβατική έννοια, επειδή η Hamas δημιουργήθηκε, χτίστηκε, χρηματοδοτήθηκε και υποστηρίχθηκε από τη σιωνιστική ισραηλινή κυβέρνηση και τη Mossad, με τη βοήθεια της κυβέρνησης των ΗΠΑ και της CIA. Αυτό ισχύει επίσης για ομάδες όπως το ISIS και η  al Qaeda (Αλ Κάιντα). Ο παλαιστινιακός λαός δεν έχει στρατό, ναυτικό, τανκς, ρουκέτες και όπλα. Είναι ουσιαστικά αβοήθητοι πολίτες, κυρίως παιδιά, κλειδωμένοι μέσα σε ένα εντελώς περιφραγμένο στρατόπεδο συγκέντρωσης, το οποίο φυλάσσεται έντονα από τον ισραηλινό στρατό και τη Mossad. Υποβιβάζονται στο να πετούν πέτρες στον στρατό παγκόσμιας κλάσης του Ισραήλ που αποτελείται από προηγμένα όπλα που χαρακτηρίζονται ως ο τρίτος ισχυρότερος στρατός στον κόσμο. Αυτή είναι μια σφαγή και γενοκτονία αυτών των ανθρώπων για πολιτικούς, γεωπολιτικούς και χρηματικούς σκοπούς και δεν είναι τίποτα άλλο από σκόπιμη, αχαλίνωτη και απάνθρωπη οργή εναντίον ενός κατατρεγμένου πληθυσμού.

Αυτό που προκαλεί σύγχυση είναι ότι αυτή η βασανιστική βαρβαρότητα, δήμευση γης και περιουσίας, ο ακρωτηριασμός, η λιμοκτονία και ταπείνωση από τους Σιωνιστές κατά των Παλαιστινίων, συνεχίζεται ανελέητα τα τελευταία 75 χρόνια υπό το πρόσχημα μιας ψευδούς διεκδίκησης μιας επί μακρόν κατοικημένης περιοχής. Όλα στο ψεύτικο όνομα της υπεράσπισης ενός επιβεβλημένου Σιωνιστικού Κράτους. Αλλά υπό το λαμπρό φως της αλήθειας και της ειλικρίνειας, αυτό ήταν μόνο προσβλητική και ασυγκράτητη επιθετικότητα. Ο Σιωνισμός δεν είναι Ιουδαϊσμός, είναι μια τυραννική πολιτική θρησκεία που επιδιώκει την εξουσία, τον έλεγχο και την εξάλειψη της Παλαιστίνης υπέρ ενός μοναδικού «εβραϊκού» κράτους, με σκοπό την κατάληψη εδαφών των λαών σε αυτήν την περιοχή και με κάθε απαραίτητο μέσο.

Αυτή η πλοκή βρισκόταν σε εξέλιξη για δεκαετίες, με συμφωνίες με τη ναζιστική Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ. Σύμφωνα με τον Εβραίο ιστορικό, Ilan Pappe«οι σιωνιστές ηγέτες γνώριζαν καλά ότι η εφαρμογή του σχεδίου τους θα απαιτούσε την εθνοκάθαρση του γηγενούς παλαιστινιακού πληθυσμού». 

Αυτό είναι ένα πολύ βαθύ και περίπλοκο θέμα, και αυτό το σύντομο δοκίμιο προφανώς δεν προορίζεται να είναι μια ιστορική καταγραφή του Σιωνισμού, αλλά είναι ζωτικής σημασίας να κατανοήσουμε το υπόβαθρο αυτού του αποτρόπαιου κινήματος που δεν είναι αυτό που πάντα απεικόνιζε ψευδώς ότι είναι. Δεν υπάρχει αθωότητα στον Σιωνισμό, όπως θα ίσχυε για κάθε βάναυσο και βίαιο εθνικιστικό κίνημα.

Η ουσία είναι η εξής: Γινόμαστε μάρτυρες της αδυσώπητης γενοκτονίας ενός λαού στα χέρια των παγκόσμιων δυνάμεων. Πλασάρεται ως αμυντική προσπάθεια λόγω της επιθετικής τρομοκρατίας από τη Hamas, μια οργάνωση που δημιουργήθηκε από το Ισραήλ, που χρησιμοποιείται ως αποδιοπομπαίος τράγος, παραδεκτό ή όχι από τον απλό παρατηρητή, για να επιτρέψει την από καιρό σχεδιασμένη και τελική εξάλειψη όλων των Παλαιστινίων από τις πατρίδες τους. Αλλά το θέμα είναι πολύ πιο βαθύ από ό, τι αυτό υπονοεί. Η Δύση, ειδικά η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών, η CIA, ο στρατός των ΗΠΑ και ολόκληρο το στρατιωτικό βιομηχανικό συγκρότημα των ΗΠΑ, μεταξύ πολλών άλλων φασιστών εταιρικών συμμάχων, υποστηρίζουν πλήρως αυτή τη γενοκτονία. Αυτό σημαίνει ότι ο πληθυσμός των ΗΠΑ, οι μάζες αν θέλετε, είναι επίσης συνένοχοι σε αυτήν την απάνθρωπη, ανήθικη και βάναυσα διαβολική συνωμοσία για τη σφαγή και τη δολοφονία ενός ολόκληρου λαού. Σε τελική ανάλυση, τουλάχιστον η πλειοψηφία, το επιδοκιμάζει λαμβάνοντας θέση και επιτρέποντας τη χρηματοδότηση αυτής της δολοφονικής μανίας με τα δικά τους φορολογικά δολάρια που έκλεψε η κυβέρνηση την οποία υποστηρίζουν.

Γεωπολιτικά, αυτό γίνεται εφαλτήριο για περιφερειακές ή παγκόσμιες συγκρούσεις, όλα με σκοπό τη συνέχιση της προσπάθειας προς μια παγκόσμια κυβέρνηση, μιας μυστικής παγκόσμιας κυβερνητικής κλίκας, η οποία έχει τον μοναδικό στόχο να αποκτήσει την απόλυτη εξουσία και τον έλεγχο όλων των πληθυσμών. Ανάλογα με τις επιδιωκόμενες ατζέντες, η εμπλοκή δυνάμεων λόγω αυτής της πλοκής θα μπορούσε να περιλαμβάνει τη Ρωσία, την Κίνα, το Ιράν, ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, τις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και όλο το ΝΑΤΟ. Μπορεί κανείς απλώς να φανταστεί τη σφαγή που είναι δυνατή στο μέλλον λόγω αυτού που απατηλά ισχυρίζονται ότι είναι ένας αγώνας μεταξύ μόνο του Ισραήλ και της ανυπεράσπιστης Παλαιστίνης. Κάθε άλλο παρά αυτό είναι. Αλλά με την παρουσίαση αυτού ως μιας τοπικής περιφερειακής σύγκρουσης, οι πλειοψηφίες των δημοψηφισμάτων θα πάρουν το μέρος τους, επιτρέποντας έτσι στους κυβερνώντες και στα τέρατα επιβολής τους να αναλάβουν μια πολύ μεγαλύτερη επιθετικότητα, τέτοια που θα επηρεάσει τους πάντες στη γη.

Πώς μπορεί κανείς να δεχτεί αυτή τη φρίκη; Πώς μπορεί κανείς να μην μιλήσει εναντίον της και να αρνηθεί να υποστηρίξει οποιεσδήποτε φατρίες και έθνη-κράτη, αντί να αγκαλιάσει τα δεινά όλων των αθώων θυμάτων, ανεξαρτήτως πλευρών; Καταδικάστε όλους όσους βλάπτουν τους αθώους. Καταδικάστε τις κυβερνήσεις και τους ηγεμόνες, και τους δολοφονικούς στρατούς τους, που υποκινούν και διαιωνίζουν αυτή τη βίαιη επίθεση εναντίον αμάχων. Οι άνθρωποι έχουν την ικανότητα να ζουν μαζί αρμονικά, αλλά οι κυβερνήσεις δεν έχουν τη δυνατότητα να ζουν ειρηνικά, γιατί η μόνη αποστολή της «εξουσίας» είναι να αποκτήσει δύναμη και έλεγχο με κάθε μέσο που είναι απαραίτητο στη διακυβέρνησή της και που βασίζεται μόνο στην κυριαρχία των άλλων. Διεκδικήστε ξανά το υψηλότερο έδαφος ως άτομα και εξαλείψτε και καταστρέψτε εντελώς όλες τις μορφές διακυβέρνησης και κυριαρχίας, καθώς ο πόλεμος είναι η υγεία τους, ο φόβος, η βία και οι δολοφονίες είναι τα εργαλεία τους και η εξάλειψη της αντίστασης είναι το μόνο μέσο επιβίωσής τους.

«Θα διώξουμε τους Άραβες και θα πάρουμε τη θέση τους. Σε κάθε επίθεση θα πρέπει να δίνεται ένα αποφασιστικό χτύπημα με αποτέλεσμα την καταστροφή σπιτιών και την εκδίωξη του πληθυσμού». David Ben-Gurion : Σιωνιστής και πρώτος πρωθυπουργός του Ισραήλ – Γράμματα στον γιο του, 1937

Σύνδεσμοι αναφοράς:

Ο σιωνισμός ως αποικιοκρατία

Πώς δημιουργήθηκε το Ισραήλ

Η ισραηλινή ψεύτικη σημαία και η γενοκτονία της Γάζας

Το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ συνέχισε την υποστήριξη του Ισραήλ


Ο Gary D. Barnett [στείλτε του mail ] είναι ένας συνταξιούχος επαγγελματίας επενδύσεων που γράφει για θέματα ελευθερίας και ανεξαρτησίας, την πολιτική και την ιστορία εδώ και δύο δεκαετίες. Είναι ενάντια σε κάθε πόλεμο και επιθετικότητα και ενάντια στο κράτος. Πρόσφατα ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με την πρώην βουλευτή των ΗΠΑ, Cynthia McKinney, και συμμετείχε στο νέο της βιβλίο,  «When China Sneezes» From the Coronavirus Lockdown to the Global Political-Economic Crisis. Αυτή τη στιγμή ζει στη Μοντάνα με τη γυναίκα και τον γιο του. Επισκεφθείτε την  ιστοσελίδα του .

Πνευματικά δικαιώματα © Gary D. Barnett

lewrockwell.com

Μετάφραση από τη Μαρία Σεφέρου

Tags: David Ben-Gurion, Gary D. Barnett, Hamas, Ilan Pappe, Mossad, γενοκτονία, ΗΠΑ, Ισραήλ, Παλαιστίνιοι, Σιωνισμός