Έπεσε μόνος του ή κάποιοι έριξαν τον Στρος Καν στα σκ**ά

%25CE%259F%2B%25CE%259D%25CF%2584%25CE%25BF%25CE%25BC%25CE%25B9%25CE%25BD%25CE%25AF%25CE%25BA%2B%25CE%25BC%25CE%25B5%2B%25CF%2587%25CE%25B5%25CE%25B9%25CF%2581%25CE%25BF%25CF%2580%25CE%25AD%25CE%25B4%25CE%25B5%25CF%2582

dominiquestrausskahnandannesinclair

Νωπή είναι ακόμη στη μνήμη μας η φράση του Ντομινίκ Στρος Καν, του ισχυρού άνδρα του ΔΝΤ, ότι οι Έλληνες βρίσκονται μέσα στα σκ**ά. Τώρα, ο ίδιος ο “γιατρός” της οικονομίας μας κολυμπάει εκεί… Βλέπετε πολλά, όχι όλα, εδώ πληρώνονται!

Πάντως, η σπουδαιογελοία ιστορία της απόπειρας βιασμού μιας καμαριέρας από τον πρόεδρο του Δ.Ν.Τ. μοιάζει πολύ χοντροκομμένη για να είναι αληθινή όπως μας τη λένε. Καλά, το ότι ο Ντομινίκ ήταν “ξενοπηδηχτιάρης” ήταν γνωστό. Άλλωστε γυάλιζε το μάτι του και τον πρόδιδε από μακριά. Όμως το ότι ήταν και τόσο ηλίθιος δε μπορώ να το φανταστώ. Εκτός φυσικά κι αν ήταν μεθυσμένος μεσημεριάτικα. Η υπόθεση μυρίζει σαν καλοστημένη παγίδα. Κάποιο λάκκο έχει η φάβα, κι αν μην σπεύσουν κάποιοι να πανηγυρίσουν με την ταπείνωσή του. Το πράγμα παραπέμπει σε συνωμοσία εναντίον του. (Δείτε εδώ κι εδώ.)

Άλλωστε, δεν ξέρουμε τι θα μας ξημερώσει μ’ έναν καινούργιο πρόεδρο του ΔΝΤ, εάν ενδεχομένως τον αντικαταστήσουν. Διότι όπως λέει η παροιμία, καλύτερος ο διάβολος που γνωρίζεις από το διάβολο που δεν γνωρίζεις.

Μου φαίνεται, λοιπόν, περίεργο ο Στρος Καν να ήταν αθόρυβος στο μπάνιο και η καμαριέρα να νόμιζε ότι έλειπε – παρόλο που τα πράγματά του, κινητό κλπ., ήταν στο δωμάτιο και η καμαριέρα όφειλε να γνωρίζει ότι θα αναχωρούσε την ίδια ημέρα άρα η σουίτα θα άδειαζε μεσημέρι και θα έπαιρνε όλες τις αποσκευές του.

Ξαφνικά, λέει το παραμύθι που μας σέρβιραν, βγήκε ο βιαστής και όρμησε κατά πάνω της να βιάσει την 32χρονη καμαριέρα! Να πεις ότι ήταν και κανένα άπειρο τρυφερούδι… Δείτε εδώ, εδώ, εδώ κι εδώ.

Επειδή διαθέτω λίγη φαντασία, το δικό μου παραμύθι λέει άλλα: Υπήρχε κάποια προσυνεννόηση με την καμαριέρα για το τι θ’ ακολουθούσε μετά το μπάνιο του Στρος Καν, ή έστω συναίνεση με τα μάτια, και ο Ντομινίκ βγήκε ορεξάτος για δράση. Όμως η παμπόνηρη καμαριέρα, που δεν αποκλείεται να τη δούμε να αναιρεί σε κάποια στιγμή την κατάθεσή της με το αζημίωτο, έβαλε τις φωνές και βγήκε στο διάδρομο φωνάζοντας ότι ο πρόεδρος του ΔΝΤ αποπειράθηκε να τη βιάσει! Τότε “ξύπνησε” ο Στρος και το έβαλε στα πόδια αφήνοντας πίσω προσωπικά αντικείμενα, όπως το κινητό του με τις πολύτιμες και ούλτρα χρήσιμες πληροφορίες για τους Αμερικανούς και όχι μόνο. Ο Ντομινίκ είχε πιαστεί στον ύπνο!

Μήπως το κινητό είχε ενωρίτερα εξαφανιστεί από το κομοδίνο; Διότι αν ο Ντομινίκ κατελήφθη από τέτοιο πανικό ώστε να ξεχάσει το κινητό του, αναρωτιέμαι πώς δεν λάκισε με τα σώβρακα. Βέβαια, όλα αυτά είναι αποκυήματα της φαντασίας μου και μην τα παίρνετε σοβαρά υπόψη…

Κουράγιο Ντομινίκ! Υπάρχουν και χειρότερα… Και μην ξεχάσεις να ζητήσεις συγνώμη από τη γυναίκα σου, αν αυτά για τα οποία κατηγορείσαι έχουν δόση αληθείας, έστω και μικρή. Ελπίζω να σε συγχωρήσει λέγοντας, λόγω βλακείας απαλάσσεσαι!


Πάντως, κύριε Στρος Καν, λυπάμαι πολύ για τον τρόπο που ταπεινώθηκες, και μάλιστα χωρίς να έχουν αποδειχτεί οι κατηγορίες εναντίον σου. Ό,τι κι αν έκανες, εάν έκανες, σε μια στιγμή τρέλας και αδυναμίας, σ’ ένα κενό λογικής και κρίσης, δεν άξιζες τέτοιας μοχθηρής διαπόμπευσης… Ειλικρινά λυπάμαι!

Tags: απόπειρα βιασμού καμαριέρας, ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος Καν, Σαρκοζί