Έτοιμοι ν’ ανοίξουν την κερκόπορτα για το ΔΝΤ!

%CE%A0%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%AD%CE%BF%CF%85+%CE%BC%CE%B5+%CF%84%CE%BF%CE%BD+%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B5%CE%B4%CF%81%CE%BF+%CF%84%CE%B7%CF%82+%CE%9A%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B9%CF%8C%CE%BD Ανοίξτε την επιτέλους! Ανοίξτε τη μισάνοιχτη κερκόπορτα διάπλατα, βρε ψυχοβγάλτες! Μας έχετε αλλάξει τα φώτα με τη σπέκουλα για το διαβόητο Μηχανισμό Στήριξης (εξόντωσης), βρε αθεράπευτοι υποκριτές! Τώρα που η ΕΕ γέμισε το πιστόλι πυροβολήστε μας στο ψαχνό, εκτελεστές της Ελληνικής Δημοκρατίας!Η «UBS: Βλέπει ελληνικό αίτημα για βοήθεια μέσα στο σαββατοκύριακο» γράφει η φιλοκυβερνητική Ημερησία.» Κάτι θα ξέρουν αυτοί περισσότερο από εμάς τους μελλοθάνατους.

«Ανά πάσα στιγμή η ενεργοποίηση του σχεδίου διάσωσης», γράφει ο skai.gr. Πυρετώδεις διαβουλεύσεις βρίσκονταν από χτες σε εξέλιξη και γι’ αυτό χάρηκαν οι κερδοσκόποι και κατέβασαν τα spreads στις 386 μονάδες βάσης, διάβαζα εδώ. Κοίτα να δεις, φίλε μου, πώς μας αγαπάνε!

Εμπρός, λοιπόν, παραδώστε μας, όπως είχατε προγραμματίσει να κάνετε εδώ και έξι μήνες. Μια ψυχή που είναι να βγει, ας βγει μια ώρα αρχύτερα! Εσάς τους άχρηστους, όμως, γιατί να συνεχίσουμε να σας ακριβοπληρώνουμε; Για να κάνετε διορισμούς και να βολεύετε τους υμετέρους εις βάρος μας;

Τραβάτε σπίτι σας, όλοι οι επαγγελματίες βολευτές της τελευταίας τριακονταετίας, που κάνατε ό,τι περνούσε από την άδεια κούτρα σας κι από το αρπακτικό χέρι σας για να βυθίσετε τη χώρα στη χρεοκοπία. Πηγαίνετε να κρυφτείτε σε καμιά σκήτη στο ανίερο όρος μαζί με τον Εφραίμ. Έτσι κι αλλιώς, ούτε να νομοθετήσετε σωστά δε γνωρίζετε, με τα αυτιστικά μυαλά που διαθέτετε. Είστε ανίκανοι ακόμη και να χωρίσετε δυο γαϊδουριών άχυρα, απροσάρμοστοι. Γιατί λοιπόν να συνεχίσουμε να σας πληρώνουμε; Για να διευκολύνετε τους κερδοσκόπους να μας ξεκάνουν; Ούτε ένα φορολογικό νομοσχέδιο δεν είστε άξιοι να συντάξετε σωστά και έγκαιρα. Ιδού τι λένε για δαύτο:

«OI τελευταίες αλλαγές στο φορολογικό νομοσχέδιο που κατατέθηκαν από τον υπουργό Οικονομικών δεν ικανοποιούν την Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου που εκτιμά ότι “ακόμη και μετά τις αλλαγές, το σχέδιο νόμου διατηρεί ακέραιη την καθιερωμένη φορολογική πολυπλοκότητα και γραφειοκρατία, αφήνοντας μετέωρες τις όποιες προσδοκίες του εμπορικού κόσμου και του συνόλου των φορολογουμένων για τη δημιουργία ενός απλού και κατανοητού φορολογικού πλαισίου.

Εξακολουθεί δε να απέχει σημαντικά από την κατεύθυνση ενός ουσιαστικού μεταρρυθμιστικού πλαισίου, το οποίο θα στοχεύει στην εξάλειψη των χρόνιων παθογενειών του συστήματος και στην προώθηση της αναπτυξιακής διάστασης για την αγορά και την οικονομία της χώρας”.» (πηγή)

Κι εσείς, υπουργοί της συμφοράς, τραβάτε σπίτι σας αύριο μεθαύριο που θα πάρει τα ινία το βλοσυρό ΔΝΤ επειδή θα μας δανείσει μόλις 10 δις! Γιατί να πληρώνουμε κι εσάς βρε χαραμοφάηδες; Απλά για να ξεναγείτε τους εισβολείς και να τους ανοίγετε τα κιτάπια της χώρας; Δεν χρειάζεται, τ’ ανοίγουν και μόνοι τους. Εμπόδιο θα είστε στα πόδια των “σωτήρων” μας, βρε εφιάλτες. Παραδώστε τους τα κλειδιά και πετάξτε πια τις μάσκες της υποκρισίας. Ξέρουμε για ποιους δουλεύετε και ποια είναι τα αφεντικά σας και, δυστυχώς, από αύριο και αφέντες μας.

Αλλά κι εσύ Γιωργάκη Παπανδρέου, που από την αρχή της πρωθυπουργίας σου φλέρταρες απροκάλυπτα με το ΔΝΤ, ώστε να μας ρίξει εκείνο τις καρπαζιές, επειδή εσύ είσαι τάχα σοσιαλιστικά ευαίσθητος, τώρα που οσονούπω δικαιώνεσαι, τρέξε να κάνεις κωπηλασία μπας και πλαδαρέψεις από έλλειψη προπόνησης. Έτσι κι αλλιώς στην κωπηλασία της χώρας αποδείχτηκες τραγικά ανεπαρκής.

Είχες πάθει ακράτεια για ν’ ανέβεις πριν της ώρας σου στην Εξουσία με ένα και μόνο στόχο: Ν’ ανοίξεις διάπλατα την κερκόπορτα στους ξένους γύπες-“σωτήρες” και να εκχωρήσεις αδιάντροπα την εθνική μας κυριαρχία! Δεν ήθελες να σου κλέψει τέτοια σκοτεινή δόξα ο Καραμανλής. Και το κατάφερες, με τη βοήθεια των Μέσων Μαζικού Ευνουχισμού που τώρα θριαμβολογούν διότι έφτασε η ώρα της ανεπανάληπτης εθνικής μειοδοσίας !

«Η ΕΕ γέμισε το… πιστόλι.»

«Οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις, μετά την κερδοσκοπική αιμορραγία της Πέμπτης, συμφώνησαν τελικά στους όρους δανεισμού της χώρας μας από τον κοινό μηχανισμό ΕΕ και ΔΝΤ – ενός δανεισμού, που εάν τελικώς ζητηθεί από την Αθήνα, θα δοθεί με επιτόκιο 5,01%.»
γράφει το Κέρδος. Μεγάααλη επιτυχία, παίδες! Και η καλή εφημερίδα συνεχίζει: «Η συμφωνία αυτή δίνει επιτόκιο 5,01%, κατά τι υψηλότερο από εκείνο που διεκδικούσε μεν η Αθήνα αλλά πολύ χαμηλότερο από τα “επιτόκια αγοράς” της τάξης του 6%.»Τι λέτε βρε ψιλικατζήδες; Θ’ ανοίξετε την κερκόπορτα για επιτόκιο δανεισμού μόλις 1% μικρότερο ; Τόσο φτηνιάρηδες είστε, βρε άχρηστοι; Άντε να κρυφτείτε από την όψη της Ελλάδας! Προφανώς αυτά τα “καλά νέα” πολύ τα χάρηκαν οι αδίστακτοι κερδοσκόποι του ΧΑΑ, χα, χα, χα, και χθες τίναξαν τις τραπεζικές μετοχές στο ζενίθ, από το ναδίρ που τις είχαν στείλει την προηγουμένη.

«Ο Γ.Δ. έκλεισε με άνοδο 3,40% στις 1.991,22 μονάδες, ενώ με την τρίτη μεγαλύτερη ημερήσια ποσοστιαία άνοδο εντός του 2010 έκλεισε ο δείκτης των τραπεζών, ενισχυμένος 7,14% στις 2.125,32 μονάδες.» (ΕΞΠΡΕΣ) Υπάρχουμε σ’ ένα διεθνές τρισάθλιο καζίνο, παίδες! Έτσι το θέλησε η σάπια κουλτούρα του Μαμμωνά που φιλοτέχνησε η ανθρωπότητα. Χαρείτε τώρα και τον τίτλο του εν λόγω άρθρου της εφημερίδας : «Πιο κοντά στον μηχανισμό ευρωπαϊκής “προστασίας”»!Μα τι “προστασίας”! Επί τέλους! Θα γίνει του Πάγκαλου! «Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην πορτογαλική εφημερίδα Jornal de Negocios την περασμένη Τρίτη και δημοσιεύθηκε τη Δευτέρα του Πάσχα, ο κ. Πάγκαλος δήλωσε: Αν οι κερδοσκόποι δεν ανταποκριθούν στις εξελίξεις, η Ελλάδα ίσως χρησιμοποιήσει τον ευρωπαϊκό μηχανισμό”.» (πηγή)«Έφτασε η ώρα για την ενεργοποίηση του μηχανισμού στήριξης, λέει η Fitch.» (πηγή) Κι αφού το λέει η Fitch έτσι θα είναι. Αυτοί ξέρουν περισσότερα από τους τρεις Γιώργηδες της συμφοράς. Κι άσε τον Πεταλωτή να λέει αυτά που του έχουν πει να λέει: «Εμείς δεν πιστεύουμε ότι θα χρειαστεί να ενεργoποιήσουμε τον μηχανισμό βοήθειας. Προς το παρόν, δεν χρειάζεται να ενεργοποιήσουμε τον μηχανισμό.» (πηγή)

«Από εκεί και πέρα, μακάρι η Ευρωπαϊκή Ένωση να βρισκόταν σε τέτοια φάση έτσι ώστε να μπορεί να ξεπεράσει μόνη της τα προβλήματα, να έχει τους μηχανισμούς μόνη της», είχε πει με νόημα την επομένη του “θριάμβου” ο ίδιος Πεταλωτής. (πηγή)

Μακάρι η Ελλάδα να μπορούσε να λύσει μόνη της τα προβλήματα που οι διεφθαρμένες ηγεσίες της δημιούργησαν, λέω εγώ. Άντε τώρα, ανασκουμπωθείτε εθνικοί μειοδότες, ξεπουλήστε ό,τι σκουριασμένα ασημικά έχουν απομείνει στο σάπιο κράτος. Μπορεί κανείς από σας να μου πει πώς βρέθηκε ο ΟΣΕ να χρωστάει 10 δισεκατομμύρια, και να συνεχίζει να μας χρεώνει με 3 εκατομμύρια ευρώ ημερησίως; Ποιοι τα έφαγαν ρε λαμόγια; Ποιους στείλατε φυλακή; Το ίδιο ερώτημα απευθύνω και για τους άλλους δημόσιους οργανισμούς που, αφού τους χρεοκοπήσατε, ξεπουλήθηκαν αντί πινακίου φακής ή πρόκειται να ξεπουληθούν.

Όχι βρε άχρηστοι, δεν έχετε λόγο ύπαρξης. Παραδώστε τα κλειδιά στους βλοσυρούς “σωτήρες” μας και πηγαίνετε να κρυφτείτε οικειοθελώς, αφού η ξεπουλημένη Δικαιοσύνη σας προστατεύει και δεν σας στέλνει στη φυλακή όπως κάνει με τους κλεφτοκοτάδες και τους άτακτους γαβριάδες…

Και συ Πρωθυπουργέ, που ομολογείς εμπράκτως ότι δεν μπορείς να κυβερνήσεις, μην ετοιμάζεσαι να βγεις με κανένα σπαραξικάρδιο διάγγελμα την ώρα που θα παραδίνεις τη διακυβέρνηση της χώρας σε ξένα αφεντικά και συμφέροντα. Τούτη τη φορά η σιωπή σου θα δείξει ότι σου έχει απομείνει κάποιο ίχνος φιλότιμου.

Και μην τολμήσεις να μας παραμυθιάσεις πάλι λέγοντας ότι συναντάς πολίτες που τάχα σου λένε«για την πατρίδα να δώσω και ένα και δύο μισθούς.» Όλοι πια γνωρίζουμε πως ό,τι δώσαμε ήταν και είναι για τα ντόπια και ξένα λαμόγια, γι’ αυτούς που η μόνη “πατρίδα” τους ειναι το χρήμα.

Να με συμπαθάτε που δε ζητάω συγνώμη που προσέβαλα τους καθώς πρέπει με το προσβλητικό λεξιλόγιο που χρησιμοποίησα. Βλέπετε οι υποκριτές δεν προσβάλλονται με προδοτικές πράξεις! Με άκομψες λέξεις προσβάλλονται…

Δείτε στο video πώς μας βλέπουν αυτοί που έχουν καταλάβει τι κουμάσια είμαστε:

Tags: ΔΝΤ, ενεργοποίηση Μηχανισμού Στήριξης