Ανακάλεσε ο παρ’ ολίγον αντάρτης Γ. Παναγιωτακόπουλος!

%25CE%25A0%25CE%25B1%25CE%25BD%25CE%25B1%25CE%25B3%25CE%25B9%25CF%2589%25CF%2584%25CE%25B1%25CE%25BA%25CF%258C%25CF%2580%25CE%25BF%25CF%2585%25CE%25BB%25CE%25BF%25CF%2582 %25CE%2593

Δεν εκπλήσσομαι, βέβαια, διότι το ΠΑΣΟΚ είναι γεμάτο κότες.
Σύμφωνα με τη real.gr, χοντρό επεισόδιο μεταξύ Παπανδρέου – Παναγιωτακόπουλου σημάδεψε τη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, στις 8/6/2011.

«Το επεισόδιο μεταξύ του πρωθυπουργού και του μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου ξεκίνησε όταν ο κ. Παναγιωτακόπουλος τόνισε ότι η επιτροπή από την τρόικα “αγγίζει τα όρια της εθνικής μας κυριαρχίας”. “Είναι ένα είδος εθνικής υποτέλειας” είπε χαρακτηριστικά.» real.gr

Ιδού η σπαραξικάρδια στιχομυθία από την ίδια πηγή:

Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Εγώ ζήτησα τεχνογνωσία. Από την αρχή άλλωστε όταν οι τροϊκανοί ζητούσαν διάφορα πράγματα εγώ τους έλεγα ότι είμαστε ανίκανοι να τα κάνουμε. Μετά άρχισαν να το καταλαβαίνουν και αυτοί ότι είμαστε ανίκανοι.

Γ.ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Έχω διαφορετική αντίληψη για τον ελληνικό λαό, δεν είναι ανίκανος ή άχρηστος.

Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: (Σε έξαλλη κατάσταση) Είμαι πρωθυπουργός και να σέβεσαι αυτά που λέω. Να ανακαλέσεις.

Γ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Έχω διαφορετική άποψη για τον ελληνικό λαό. Και η τεχνογνωσία κατ’ ουσίαν σημαίνει πολιτική υποταγή.

Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: (Χτυπώντας το χέρι συνεχώς στο τραπέζι και σε πολύ έντονο ύφος) Να ανακαλέσεις. Εγώ την μόνη υποθήκη που μπορεί να βάλω είναι το σπίτι που έχω στο Καστρί. Και αυτό μόνο για το μερίδιο που εγώ έχω.

Γ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: (Μετά από προσπάθεια του Δημήτρη Ρέππα αλλά και άλλων στελεχών) Αν επιμένετε ότι είναι απλώς για τεχνογνωσία να ανακαλέσω όμως ο ελληνικός λαός είναι ικανότατος λαός. Ό,τι ανέλαβε, όπως οι Ολυμπιακοί Αγώνες, το έφερε απολύτως σε πέρας. Αν η δημόσια διοίκηση είναι χάλια φταίμε πρωτίστως εμείς που κυβερνάμε τόσα χρόνια.

Να και μια φορά που συμφωνώ απόλυτα με τον GAP με τα πολλά gaps!
Ναι πράγματι, είμαστε ανίκανοι, και πρέπει να το παραδεχτούμε ταπεινά και μοιρολατρικά!

Είμαστε ανίκανοι, διότι κάναμε αρχηγό κόμματος και στη συνέχεια πρωθυπουργό έναν ανίκανο με πολλά gaps, μόνο και μόνο επειδή ήταν γόνος πολιτικής οικογένειας…

Είμαστε ανίκανοι, διότι αφού πιστέψαμε στα ασύστολα ψεύδη του GAP και τον κάναμε πρωθυπουργό, στη συνέχεια τον διατηρούμε με ευλάβεια στην εξουσία που υφάρπαξε με την εξαπάτηση του ελληνικού λαού.

Είμαστε ανίκανοι, διότι ανεχτήκαμε και ανεχόμαστε, παρ’ ότι κυρίαρχος λαός, έναν πρωθυπουργό που παραχώρησε ερήμην μας την εθνική κυριαρχία στους δανειστές-τοκογλύφους, με την υπογραφή του κατάπτυστου και παντελώς αδιέξοδου μνημονίου-μνημοσύνου.

Είμαστε ανίκανοι, διότι ανεχτήκαμε και ανεχόμαστε έναν ανίκανο πρωθυπουργό με ανίκανο οικονομικό επιτελείο, που απέτυχαν παταγωδώς μέχρι σήμερα σε όλους τους στόχους, και μας ετοιμάζουν ένα δεύτερο ασφυστικό πένθιμο κοστούμι, με το λεγόμενο μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα, διάβαζε μνημόσυνο δύο. Κι αυτό, παρόλες τις δημόσιες υποσχέσεις του GPAPAK ότι δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα, κι ότι , αν υπήρχαν, αυτός θα είχε αποτύχει και δεν θα ήταν υπουργός οικονομικών!

Είμαστε ανίκανοι, διότι υποκύψαμε στους τρομοκρατικούς εκβιασμούς του GAP και του GPAPAK , που μας εξαθλίωσαν οικονομικά και ετοιμάζονται να ξεπουλήσουν τα ζωτικά όργανα της χώρα μας αντί πινακίου φακής.

Είμαστε ανίκανοι, διότι, αντί να οδηγούμαστε από τη λογική και το πνεύμα, σερνόμαστε και κατακερματιζόμαστε σα λαός από τις κομματικές εμπάθειες, αφήνοντας τους ανίκανους να μας εξαθλιώνουν με το διαίρει και βασίλευε.

Είμαστε ανίκανοι, διότι δε μπορέσαμε ν’ ανατρέψουμε το φαύλο κατεστημένο της διαπλεκόμενης πολιτικο-οικονομικο-μιντιακής εξουσίας που μας κατάντησε ζητιάνους της Ευρώπης, παράδειγμα προς αποφυγή, περίγελως των εθνών.

Ναι, είμαστε ανίκανοι, διότι χειροκροτούμε και υποτασσόμαστε στους φαύλους, τους ψεύτες και τους ανίκανους, ενώ θάβουμε τους ικανούς και έντιμους προτού προλάβουν να σκάσουν μύτη στο δημόσιο βίο.

Κοντολογίς είμαστε ανίκανοι, διότι αν δεν ήμασταν δε θα είχαμε φτάσει στο θλιβερό σημερινό κατάντημα…

Τι νομίζετε; Τζάμπα επικράτησε το δημοφιλέστατο μεταξύ των νέων γλοιώδες προσωνύμιο, εθνόσημο της μακακίας μας;

Καμαρώστε τώρα τον ανίκανο πρωθυπουργό ενός ανίκανου για ανάνηψη λαού:

Θαυμάστε και το τρομοκρατικό διάγγελμα ενός αποτυχημένου, ου μην αλλά αμετανόητου και αδιάντροπου, Yπουργού Οικονομικών, του Γιώργου Παπακωνσταντίνου:

Συλλυπητήρια σε όλους μας, και… “καλά κρασιά” παιδιά! Στο ΤρΕλλαδιστάν, τα πρώτα 100 χρόνια είναι δύσκολα… Θα τα καταφέρουμε, έστω και αγκομαχώντας…
Άλλωστε, τι είναι ο πόνος μπρος στα κάλλη τσι “Δημοκρατίας”;
Φάτε τον τραχανά σας εσείς οι συνταξιούχοι, κι εγώ μαζί, και τσιμουδιά!
Κι ας μην ξεχνάμε ότι οι λαοί έχουν τις ηγεσίες που τους αξίζουν…

Tags: GAP, GPAPAK, Γ. Παναγιωτακόπουλος, Γ. Παπανδρέου, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ΤρΕλλαδιστάν