Αν οι άνθρωποι επιτρέπουν τη δική τους σκλαβιά, αυτό ακριβώς τους αξίζει

AVvXsEi2NCmMmWBVX4lqRQJ4vi 2V2Hk2iEQqtr2lklTaJLBSyYrhPlOnVnuEV6XpnRALahfDB4dlrhc6SuzRvYXoUsSES5WjKP0vPwGRKVp88Cq7xCc9VGCiW3 MWsz4MtvAY8O22CTFHHWfk1o kSMw9xd TYs1EJ4qC2o2GANEghC Tv WH7VM9S6B2xw=w330 h206

The Extreme Tyranny Today Has Been Caused by Mass Voluntary Compliance 


January 3, 2022 

Η ακραία τυραννία σήμερα έχει προκληθεί από μαζική εθελοντική συμμόρφωση.

«Ένας λαός υποδουλώνεται, κόβει τον λαιμό του, όταν, έχοντας μια επιλογή ανάμεσα στο να είναι υποτελής και να είναι ελεύθερος, εγκαταλείπει τις ελευθερίες του αποδεχόμενος την υποδούλωση, και συναινεί στη δική του δυστυχία ή, μάλλον, εμφανώς την καλωσορίζει.

»Μα ω, καλέ Κύριε! Τι περίεργο φαινόμενο είναι αυτό; Τι όνομα να του δώσουμε; Ποια είναι η φύση αυτής της κακοτυχίας; Τι κακία είναι ή, μάλλον, τι υποβάθμιση; Να βλέπεις ένα ατελείωτο πλήθος ανθρώπων όχι απλώς να υπακούουν, αλλά να οδηγούνται στη δουλικότητα; Δεν κυβερνώνται, αλλά τυραννώνται; Αυτοί οι άθλιοι δεν έχουν πλούτη, ούτε συγγενείς, ούτε σύζυγο, ούτε παιδιά, ούτε καν τη ζωή την ίδια που μπορούν να αποκαλούν δική τους». Étienne de La Boétie, «Η πολιτική της υπακοής»


Ποιος από εσάς δεν έχει αφέντη; Ποιος από εσάς δεν είναι σκλάβος; Πώς γίνεται τόσοι πολλοί να κυβερνώνται από τόσο λίγους; Μια τεράστια πλειοψηφία όλων των κοινωνιών δεν μπορεί να καταργήσει αυτά τα ερωτήματα, γιατί δεν μπορεί να υπάρξει συγκεκριμένη απάντηση ή ειλικρίνεια από υπάκουους και ανεύθυνους ηλίθιους. Η άγνοια δεν είναι δικαιολογία, η δειλία είναι ντροπή και η αδιαφορία είναι ανήθικη. 

Η ανθρωπότητα έχει βυθιστεί στο χαμηλότερο επίπεδό της, αλλά οι υπάκουοι πολίτες δεν το φοβούνται. Η υποδούλωση δισεκατομμυρίων στα χέρια λίγων σατανικών αφεντάδων θα επιτρέψει στην κολεκτίβα να βουλιάζει μαζί σε αυτολύπηση, παγιώνοντας την ευτυχία τους με τη δική τους δουλεία. Για όλους εσάς που υποτάσσεστε στις εντολές, για όλους εσάς που εθελοντικά έχετε εγκαταλείψει την ελευθερία σας, αυτό είναι το ζοφερό μέλλον που χτίζετε για τον εαυτό σας και τα παιδιά σας.

Εάν βρίσκετε αυτές τις λέξεις σκληρές, ας είναι, γιατί είστε η αιτία αυτής της τρέλας, είστε η αιτία όλου αυτού του πόνου. Όσοι έχουν την ικανότητα να πολεμούν αλλά δεν θέλουν να το κάνουν για τη δική τους ελευθερία, δεν είναι άξιοι ενσυναίσθησης. Η αδυναμία του ανθρώπινου πλήθους ήταν πάντα παρούσα, αλλά ποτέ στο επίπεδο που είναι εμφανές σήμερα. Η ανθρώπινη κατάσταση έχει επιδεινωθεί σε τόσο άθλιο βαθμό που είναι εμετική. Είμαστε μάρτυρες παγκόσμιας απάθειας εν δράσει. Παρακολουθώντας εκατομμύρια, ακόμα και δισεκατομμύρια, να υποκλίνονται στην ψεύτικη εξουσία μπροστά στην ακραία τυραννία – τυραννία που επιβάλλεται μόνο από τους πολύ λίγους – είναι εκπληκτικό. Είναι εκπληκτικό όχι επειδή είναι μοναδικό ή έχει αξία με οποιονδήποτε τρόπο, αλλά επειδή είναι τόσο τρομερά αξιοθρήνητο να το βλέπεις.

Οι άψυχοι ανάμεσά μας που έχουν επιλέξει να επιχειρήσουν την απόλυτη κυριαρχία έχουν επιτύχει σε κάθε βήμα, αλλά δεν είναι αυτοί το πραγματικό πρόβλημα. Ωστόσο, τώρα κυνηγούν ανοιχτά όλα τα παιδιά και σχεδιάζουν να κάνουν έγχυση θανατηφόρου δηλητηρίου ει δυνατόν σε κάθε παιδί. Αυτό δεν θα μπορούσε ποτέ να συμβεί σε καμία ικανή ή ηθική κοινωνία, αλλά η κοινή αγάπη για την οικογένεια, την αυτοάμυνα και την ηθική φαίνεται ότι έχουν εξαφανιστεί από το οπτικό πεδίο. Τι είδους γονέας θα επέτρεπε να συμβεί αυτό; 


Ο ανοιχτός τοξικός πειραματισμός με παιδιά είναι πλέον αποδεκτή πολιτική από μεγάλο μέρος του πληθυσμού και, ακόμη και με ελάχιστη απειλή ή ταλαιπωρία, ένα υψηλό ποσοστό παιδιών θα μπορούσε να εγχυθεί με ένα βιο-όπλο με την ευλογία εκείνων που είναι επιφορτισμένοι με την προστασία των δικών τους. Λέγοντας απλώς ΌΧΙ, και τηρώντας αυτήν την απόφαση, αυτή η φρικτή συνωμοσία για την καταστροφή των παιδιών για μια ζωή θα μπορούσε να σταματήσει. Θα το σταματήσουν όμως τα πρόβατα; Σε αυτό το σημείο, οποιαδήποτε μαζική εξέγερση και άρνηση να επιτρέψουμε σε αυτή την τρέλα να συνεχιστεί φαίνεται πολύ μακριά από το μυαλό αυτού του ρομποτικού και συμμορφούμενου προλεταριάτου.

Πρόσφατα, έχει γίνει πολύς λόγος και δημοσιοποίηση για την απώθηση και την αντίσταση, αλλά η τυραννία δεν έχει επιβραδυνθεί καθόλου, και στην πραγματικότητα χειροτερεύει κάθε μέρα που περνάει. Τα επικεφαλής τέρατα εξακολουθούν να γελούν. Αν υπήρχε πραγματική αντίσταση, αντίσταση με δόντια, πώς θα μπορούσε να συμβεί αυτό; Στην πραγματικότητα, δεν θα μπορούσε. Η εμφανής ψευδής ελπίδα βασίζεται στον καπνό και τους καθρέφτες λόγω της αδιαφορίας και προωθείται από το κυρίαρχο ρεύμα φυσικά, αλλά και από πολλές «εναλλακτικές» πηγές που μιλάνε συνεχώς από τις δύο πλευρές του στόματός τους ενώ ισχυρίζονται ότι είναι υπέρμαχοι της ελευθερίας. 


Οποιαδήποτε αποδοχή της αφήγησης του «ιού Covid», ενός απόλυτου ψέματος σίγουρα, αναιρεί κάθε επιχείρημα που επιστρατεύεται από ισχυριζόμενους καλοπροαίρετους που αυτοαποκαλούνται φιλελεύθεροι, εναλλακτικές φωνές ή αφηγητές της αλήθειας. Οι προσπάθειες να το έχουμε και με τις δύο πλευρές δεν είναι μόνο μάταιες, αλλά βοηθούν την κυρίαρχη τάξη στις προσπάθειές της να κοροϊδέψει το κοινό και ως εκ τούτου είναι πολύ επικίνδυνες για το περιζήτητο κοινό εκείνων που στηρίζονται μόνο στην ελπίδα και στην αιώνια αναζήτηση του εύκολου τρόπου αντί να της αποδοχής της πραγματικότητας. Η σκόπιμη αναφορά μόνο «καλών ειδήσεων» δεν κάνει τα καλά νέα, ειδικά σε καιρούς γεμάτους ψέματα, δόλο, εγκληματικές διαταγές, ψυχολογικά βασανιστήρια, ανθρωποκτονίες και δολοφονίες από το κράτος. Στην πραγματικότητα, αυτή η στρατηγική κάνει πολύ περισσότερο κακό παρά καλό.


Απλώς δεν υπάρχει «πανδημία ιού», δεν υπάρχει Covid-19 και δεν υπάρχουν μεταλλάξεις του ίδιου, επειδή κανένα τέτοιο πράγμα όπως ο SARS CoV-2 ή ο Covid δεν έχει ποτέ διαχωριστεί, απομονωθεί, ταυτοποιηθεί ή αποδειχθεί ότι υπάρχει. Κανένα δείγμα από κανέναν άρρωστο άνθρωπο που ισχυρίστηκε ότι έχει αυτή τη μυστηριώδη ασθένεια, δεν είχε ποτέ τα κατάλληλα προσόντα ή ποσοτικοποιηθεί. Επιπλέον, κανένα τεστ PCR δεν μπορεί να εντοπίσει ή να διαγνώσει κάποιον συγκεκριμένο «ιό», ειδικά έναν που δεν έχει ποτέ αποδειχθεί ότι υπάρχει, οπότε πώς μπορεί να γίνει πιστευτή αυτή η απάτη με βάση αυτές τις ανοησίες; Αυτό δεν είναι τίποτα άλλο από μια σκόπιμη συνωμοτική προπαγανδιστική εκστρατεία που χρησιμοποιείται για να παρασύρει τις μάζες που οδηγούνται εύκολα στην αποδοχή της δικής τους σκλαβιάς.

Αν αυτή ήταν η πρώτη φορά στην ιστορία που μια τέτοια δόλια στρατηγική είχε χρησιμοποιηθεί για να εξαπατήσει τους ανθρώπους σε εθελοντική υποταγή, θα μπορούσε κανείς να πάψει να ρίχνει την ευθύνη στα λεγόμενα θύματα. Αλλά αυτή η μέθοδος, ένα στοχευμένο σχέδιο στην πραγματικότητα, έχει χρησιμοποιηθεί σε όλη την ιστορία για να τυραννήσει τον απλό άνθρωπο. Το μόνο που χρειαζόταν για τους ψευδώς ισχυριζόμενους «ηγέτες», για να αποκτήσουν περισσότερη εξουσία και έλεγχο στις κοινωνίες, ήταν να αποβλακώσουν, να κάνουν πλύση εγκεφάλου και να καταστήσουν τις μάζες εξαρτημένες, έτσι ώστε η τακτική του φόβου και μόνο να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως όπλο. Αυτή η τακτική έχει φτάσει πλέον σε τέτοιο αποκορύφωμα επιτυχίας που ξεπερνά τη φαντασία. Τίποτα δεν είναι καν κρυφό σε αυτό το στάδιο. Είναι εντελώς ανοιχτό και προφανές σε κάθε σκεπτόμενο άτομο, αλλά χαμένο για τις ορδές των υπάκουων ρομπότ που αναφέρονται ως κοινό.

Στην πρόσφατη αμερικανική ιστορία, σκεφτείτε ότι κάθε πόλεμος ήταν ένας πόλεμος ολοκληρωτικής επιθετικότητας. Ποτέ δεν είχε σκοπό να υπερασπιστεί αυτή τη χώρα, αλλά μόνο να προωθήσει τις γεωπολιτικές επιθυμίες, να κλέψει, να ακρωτηριάσει, να δολοφονήσει και να υποτάξει τόσο τους κατοίκους όσο και τους εγχώριους πληθυσμούς. Σκεφτείτε τους προηγούμενους απατηλούς φόβους πανδημίας που περιλάμβαναν την απάτη του HIV-Aids και την εξαπάτηση της επιδημίας της γρίπης των χοίρων και του Έμπολα ως κινδύνους για τον κόσμο. 


Σκεφτείτε την σχεδιασμένη από το κράτος επίθεση που ονομάζεται 9/11 που οδήγησε στην φρικτή «Patriot Act» και την ανέντιμη και δολοφονική απάτη που ονομάστηκε «Πόλεμος κατά της Τρομοκρατίας», ο οποίος ήταν απλώς ένας Πόλεμος Τρόμου. Και τώρα έχουμε τον ψεύτικο φόβο του «κορωνοϊού» που οδήγησε σε μια ψεύτικη πανδημία «Covid». Αυτή είναι η επιτομή της παραφροσύνης και της τρέλας, αλλά έχει γίνει αποδεκτή από το μεγαλύτερο μέρος της ανθρωπότητας ως αληθινή. Όλα αυτά χωρίς έστω και ένα ίχνος αποδείξεων ή αλήθειας για να υποστηρίξουν αυτήν την προφανή πλοκή που σήμαινε να επιτρέψει στους λίγους «ελίτ» να επιτύχουν παγκόσμια κυριαρχία.

Αυτά είναι μόνο μια μικρή χούφτα παραδείγματα των πρόσφατων ψεμάτων και της φοβοκαπηλείας που χρησιμοποιούνται για να τρομοκρατήσουν τις μάζες να αποδεχτούν οικειοθελώς τη δική τους δουλεία. Γιατί κάποιος σε αυτή τη χώρα να πιστεύει μια λέξη που γράφεται ή προέρχεται από κυβέρνηση, παγκόσμιους οργανισμούς «υγείας», κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, ΜΚΟ και σατανικά ιδρύματα, φασιστικές φαρμακευτικές εταιρείες, εργολάβους Άμυνας, τραπεζικούς και επενδυτικούς γίγαντες και άλλες εταιρικές πόρνες; Όλοι αυτοί είναι οι ωφελούμενοι τεράστια από αυτόν τον κρατικό πόλεμο κατά της ανθρωπότητας.

Σ’ έναν ορθολογικό κόσμο, όλα αυτά θα ήταν για γέλια και όλες οι απόπειρες τυραννίας του λαού θα αγνοούνταν από την πλειοψηφία, αλλά σε αυτήν την αντεστραμμένη κόλαση στη γη, όλα είναι ανάποδα. Αντί να λένε απλώς ΌΧΙ στην κυβέρνηση και τους ελεγκτές της, οι περισσότεροι υποκύπτουν σε όλη τη λεγόμενη εξουσία, και στην πορεία γίνονται ηλίθιοι αιχμάλωτοι.

Σε αυτή τη χώρα, υπάρχουν 330 εκατομμύρια άνθρωποι, και μια χούφτα σατανικών επίδοξων κυβερνητών. Αφήστε το να κατακαθίσει στα θολωμένα μυαλά σας. Πού βρίσκεται η πραγματική δύναμη; Ελέγχουμε τη μοίρα μας, επομένως δεν υπάρχει δικαιολογία για κανέναν να επιτρέψει αυτήν την ακραία τυραννία. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για την αποτυχία. Αν αυτή η χώρα και ο κόσμος επιτρέπουν τη δική τους σκλαβιά, αυτό ακριβώς τους αξίζει.

Σύνδεσμοι αναφοράς:


 Ο Gary D. Barnett [στείλτε του mail] είναι ένας συνταξιούχος επαγγελματίας επενδύσεων που γράφει για θέματα ελευθερίας και ανεξαρτησίας, για την πολιτική και την ιστορία εδώ και δύο δεκαετίες. Είναι ενάντια σε κάθε πόλεμο και επιθετικότητα και ενάντια στο κράτος. Πρόσφατα ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με την πρώην βουλευτή των ΗΠΑ, Cynthia McKinney, και συμμετείχε στο νέο της βιβλίο, “When China Sneezes” From the Coronavirus Lockdown to the Global Political-Economic Crisis. Επί του παρόντος, ζει στη Μοντάνα με τη γυναίκα και τον γιο του. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του.

Μετάφραση από τη Μαρία Σεφέρου
Tags: COVID-19, Gary D. Barnett, απάτη, ελευθερία, εμβόλια, κορωνοϊός, πανδημία, σκλαβιά, τρομοκρατία, φόβος