ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ: Το νέο εθνικό σπόρ!

Εσύ ραγιά πόσες αποδείξεις μάζεψες σήμερα; Εσύ εθνοπατέρα; Πόσες αποδείξεις ζήτησες για τις μίζες που πήρες; Εσύ μοιχέ; Πόσες αποδείξεις μάζεψες από τα μπουρδέλα που επισκέφτηκες; Εσύ ζητιάνε; Πόσες αποδείξεις έδωσες για τα φιλοδωρήματα που πήρες; Εσύ πόρνη πολυτελείας; Πόσες αποδείξεις έδωσες για τις βίζιτες που έκανες; Εσύ ναρκομανή του σαλονιού; Πόσες αποδείξεις πήρες από τον προμηθευτή της κοκαΐνης; Εσύ πωρωμένε γιατρέ του ΕΣΥ; Πόσες αποδείξεις έδωσες για τα φακελάκια που απαίτησες και πήρες; Εσύ απατεωνίσκEFORIES 554 368ο της πολεοδομίας; Πόσες αποδείξεις πήρες για να κάνεις στραβά μάτια στις παρανομίες; Εσύ εφοριακέ επίορκε; Πόσες αποδείξεις έδωσες για τις υποθέσεις φοροδιαφυγής που κουκούλωσες; Εσύ νοικοκυρά, πήρες απόδειξη από τη Βουλγάρα που σου καθάρισε σήμερα; (Χι, χι, χι, δεν κόβει!)


(ΦΩΤΟ EUROKINISSI)


–Πρέπει να ξέρεις όμως ραγιά μου, ότι κάποιες αποδείξεις είναι πιο “ωφέλιμες” από άλλες.

Τι; Ποιο; Πιο ωφέλιμες; Ποιες είναι αυτές;

—Προς το παρόν ο GPAPAK το κρατάει επτασφράγιστο μυστικό, όπως θα δεις στο τρίτο παρατιθέμενο video. Είναι διαβόητος, άλλωστε, για τη δυστοκία του. Μπορεί και να μη σου το αποκαλύψει ποτέ…

Και ποιος θα κάνει τη διαλογή σε “ωφέλιμες” και “όχι τόσο ωφέλιμες” αποδείξεις;

—Ούτε αυτό το έχει ξεκαθαρίσει στο κεφάλι του. Είναι όλα ομιχλώδη σαν τη βαριά ομίχλη που σκεπάζει τη χώρα μας. Και αν αναρωτιέσαι πώς, αγράμματος και άσχετος περί τα ηλεκτρονικά ων, θα κάνεις ηλεκτρονικά τη φορολογική σου δήλωση, μην ανησυχείς! Θα πας στο ΚΕΠ της γειτονιάς σου.

Δηλαδή τα ΚΕΠ θα μετατραπούν σε δωρεάν φοροτεχνικά γραφεία; Μα θα επαρκέσουν, ένα σε κάθε Δήμο;


— Σκάσε και μάζευε αποδείξεις. Μάζευε κι ας είν’ και ρόγες, λέει η παροιμία.

Εμπρός περήφανε λαέ,
Μη σκύβεις το κεφάλι,
Μ’ απόδειξη θα ξαναβρείς
Αξιοπρέπεια και πάλι.
Σεισμός, σεισμός, έρχετ’ ο λαός,
Απόδειξη κρατώντας
Σαν αναμμένη δάδα,
Να σώσει απ’ την ξεφτίλα την Ελλάδα!

Χα, χα, και πάλι χάααα!
Ξελιγωθήκαν απ’ τα γέλια τα παιδιά!
Αναζητώντας την ΑΠΟΔΕΙΞΗ
Για την αρά που δέρνει το ραγιά…

Tags: αποδείξεις για αφορολόγητο, ΚΕΠ