Αρχιεπίσκοπος Carlo Maria Viganò: Η φάρσα της πανδημίας COVID χρησίμευσε ως δοκιμή για τη Νέα Παγκόσμια Τάξη

fff 2

Ομιλία του Αρχιεπισκόπου Carlo Maria Viganò στους Ιατρούς για Covid Ethics International (MD4CE International). 

By His Excellency Carlo Maria Viganò
Global Research, November 25, 2022
Medical Doctors for Covid Ethics and LifeSiteNews, 22 November 2022

«Δεν μπορεί να υπάρξει ουδετερότητα, γιατί όταν υπάρχει σύγκρουση μεταξύ δύο στρατών, εκείνοι που επιλέγουν να μην πολεμήσουν κάνουν επίσης μια επιλογή που επηρεάζει την έκβαση της μάχης».

Ακολουθεί η ομιλία του Αρχιεπισκόπου Carlo Maria Viganò προς τους Ιατρούς για την Covid Ethics International (MD4CE International):

Αγαπητοί και εκλεκτοί φίλοι,

Επιτρέψτε μου καταρχάς να ευχαριστήσω τον γιατρό Stephen Frost για την πρόσκληση που μου απηύθυνε να σας μιλήσω. Μαζί με τον Doctor Frost, σας ευχαριστώ επίσης όλους: η δέσμευσή σας στην καταπολέμηση της ψυχοπανδημικής προπαγάνδας είναι αξιέπαινη.

Γνωρίζω καλά τις δυσκολίες που χρειάστηκε να αντιμετωπίσετε για να παραμείνετε συνεπείς με τις αρχές σας και ελπίζω ότι η ζημιά που έχετε υποστεί μπορεί να αποκατασταθεί επαρκώς από εκείνους που έκαναν διακρίσεις εναντίον σας, στερώντας σας εργασία και μισθό και ετικετοποιώντας σας ως επικίνδυνους αντιεμβολιαστές.

Χαίρομαι που μπορώ να μιλήσω και να μοιραστώ μαζί σας τις σκέψεις μου για την τρέχουσα παγκόσμια κρίση. Μια κρίση που μπορούμε να θεωρήσουμε ότι ξεκίνησε με την έκτακτη ανάγκη της πανδημίας, αλλά που γνωρίζουμε ότι σχεδιάστηκε εδώ και δεκαετίες με πολύ συγκεκριμένους σκοπούς από γνωστές προσωπικότητες.

Το να σταματήσουμε μόνο στην πανδημία θα ήταν στην πραγματικότητα ένα σοβαρό λάθος, γιατί δεν θα μας επέτρεπε να εξετάσουμε τα γεγονότα με την πλήρη συνοχή και τη διασύνδεσή τους, εμποδίζοντάς μας έτσι να τα κατανοήσουμε και κυρίως να εντοπίσουμε τις εγκληματικές προθέσεις πίσω από αυτά.

Εσείς επίσης – ο καθένας με τη δική σας εμπειρία στους ιατρικούς, επιστημονικούς, νομικούς ή άλλους τομείς – θα συμφωνήσετε μαζί μου ότι το να περιοριστείτε στο δικό σας επιστημονικό κλάδο, ο οποίος σε ορισμένες περιπτώσεις είναι εξαιρετικά συγκεκριμένος, δεν εξηγεί πλήρως τη λογική για ορισμένες επιλογές που έχουν παρθεί από κυβερνήσεις, διεθνείς φορείς και φαρμακευτικούς φορείς.

Για παράδειγμα, η εύρεση υλικού που μοιάζει με γραφένιο στο αίμα ανθρώπων που έχουν εμβολιαστεί με πειραματικούς ορούς δεν έχει νόημα για έναν ιολόγο, αλλά είναι λογικό για έναν ειδικό στα νανοϋλικά και τη νανοτεχνολογία που καταλαβαίνει σε τι μπορεί να χρησιμοποιηθεί το γραφένιο.

Είναι επίσης λογικό για έναν ειδικό σε ιατρικές πατέντες, ο οποίος προσδιορίζει αμέσως το περιεχόμενο της εφεύρεσης και το συσχετίζει με άλλες παρόμοιες πατέντες. Είναι επίσης λογικό για έναν ειδικό στις τεχνολογίες πολέμου που γνωρίζει μελέτες για τον ενισχυμένο άνθρωπο (ένα έγγραφο του Βρετανικού Υπουργείου Άμυνας τον αποκαλεί «ενισχυμένο άνθρωπο» με διανθρωπιστικούς όρους) και επομένως είναι σε θέση να αναγνωρίσει στις νανοδομές γραφενίου την τεχνολογία που επιτρέπει η αύξηση των πολεμικών επιδόσεων του στρατιωτικού προσωπικού.

Και ένας ειδικός στην τηλεϊατρική θα μπορεί να αναγνωρίσει σε αυτές τις νανοδομές την απαραίτητη συσκευή που στέλνει βιοϊατρικές παραμέτρους στον διακομιστή ελέγχου ασθενών και επίσης λαμβάνει ορισμένα σήματα από αυτόν.

Για άλλη μια φορά: η αξιολόγηση των γεγονότων από ιατρική άποψη θα πρέπει να λαμβάνει υπόψη τις νομικές επιπτώσεις ορισμένων επιλογών, όπως η επιβολή μασκών ή, ακόμη χειρότερα, ο μαζικός «εμβολιασμός», που γίνεται κατά παράβαση των θεμελιωδών δικαιωμάτων των πολιτών.

Και είμαι βέβαιος ότι στον τομέα της υγειονομικής διακυβέρνησης θα προκύψουν επίσης παραποιήσεις των κωδικών ταξινόμησης ασθενειών και θεραπειών, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί για να καταστήσουν τις βλαβερές συνέπειες των μέτρων που λαμβάνονται κατά του COVID-19 μη ανιχνεύσιμες, από την τοποθέτηση ατόμων σε αναπνευστήρες και στην εντατική μέχρι τα πρωτόκολλα καθυστέρησης θεραπείας, για να μην πω τίποτα για τις σκανδαλώδεις παραβιάσεις των κανονισμών από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η οποία – όπως γνωρίζετε – δεν έχει αντιπροσωπεία από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στον τομέα της υγείας, και δεν είναι δημόσιος φορέας αλλά μάλλον κοινοπραξία ιδιωτικής επιχείρησης.

Μόλις τις τελευταίες ημέρες, στη σύνοδο κορυφής του G-20 στο Bali, ο Klaus Schwab έδωσε οδηγίες στους αρχηγούς κυβερνήσεων – σχεδόν όλοι προερχόμενοι από το πρόγραμμα Young Global Leaders for Tomorrow του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ – σχετικά με τα μελλοντικά βήματα που πρέπει να γίνουν εν όψει της ίδρυσης μιας παγκόσμιας κυβέρνησης. Ο πρόεδρος ενός πολύ ισχυρού ιδιωτικού οργανισμού με τεράστια οικονομικά μέσα ασκεί απαράδεκτη εξουσία πάνω στις παγκόσμιες κυβερνήσεις, αποκτώντας την υπακοή από πολιτικούς ηγέτες που δεν έχουν λαϊκή εντολή να υποβάλουν τα έθνη τους στις αυταπάτες της εξουσίας της ελίτ: αυτό το γεγονός είναι άνευ προηγουμένου σοβαρότητας.

Ο Klaus Schwab είπε: «Στην τέταρτη βιομηχανική επανάσταση, οι νικητές θα τα πάρουν όλα, οπότε αν ξεκινάτε πρώτοι στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, είστε οι νικητές».

 Αυτές οι πολύ σοβαρές δηλώσεις έχουν δύο συνέπειες: η πρώτη είναι ότι «οι νικητές θα τα πάρουν όλα» και θα είναι «τροπαιούχοι» – δεν είναι σαφές με ποια ιδιότητα και με ποιανού την άδεια. Το δεύτερο είναι ότι όσοι δεν προσαρμοστούν σε αυτή την «τέταρτη βιομηχανική επανάσταση» θα βρεθούν εκδιωχθέντες και θα χάσουν – θα χάσουν τα πάντα, συμπεριλαμβανομένης της ελευθερίας τους.

Εν ολίγοις, ο Klaus Schwab απειλεί τους αρχηγούς των κυβερνήσεων των είκοσι πιο βιομηχανοποιημένων εθνών στον κόσμο να εφαρμόσουν τα προγραμματικά σημεία της Μεγάλης Επανεκκίνησης στα έθνη τους.

Αυτό υπερβαίνει κατά πολύ την πανδημία: είναι ένα παγκόσμιο πραξικόπημα, ενάντια στο οποίο είναι απαραίτητο να ξεσηκωθούν οι άνθρωποι και να ξεκινήσουν τα ακόμα υγιή όργανα των κρατών μια διεθνή δικαστική διαδικασία. Η απειλή είναι επικείμενη και σοβαρή, αφού το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ είναι σε θέση να φέρει εις πέρας το ανατρεπτικό του έργο και όσοι κυβερνούν τα έθνη έχουν γίνει όλοι είτε υπόδουλοι είτε εκβιασμένοι από αυτή τη διεθνή μαφία.

Υπό το φως αυτών των δηλώσεων – και άλλων όχι λιγότερο παραληρηματικών από τον Yuval Noah Harari, σύμβουλο του Schwab – καταλαβαίνουμε πώς η φάρσα της πανδημίας χρησίμευσε ως δοκιμαστικό για την επιβολή ελέγχων, καταναγκαστικά μέτρα, τον περιορισμό των ατομικών ελευθεριών και την αύξηση της ανεργίας και της φτώχειας. Τα επόμενα βήματα θα πρέπει να πραγματοποιηθούν μέσω οικονομικών και ενεργειακών κρίσεων, οι οποίες είναι καθοριστικές για την εγκαθίδρυση μιας συναρχικού τύπου διακυβέρνησης στα χέρια της παγκοσμιοποιητικής ελίτ.

Και εδώ, αγαπητοί φίλοι, επιτρέψτε μου να μιλήσω ως επίσκοπος. Επειδή σε αυτή τη σειρά γεγονότων που γινόμαστε μάρτυρες και θα συνεχίσουμε να γινόμαστε μάρτυρες, η δέσμευσή σας θα μπορούσε να κινδυνεύσει να ματαιωθεί ή να περιοριστεί από το γεγονός ότι δεν μπορείτε να δείτε την ουσιαστικά πνευματική της φύση.

Γνωρίζω ότι δύο αιώνες σκέψης του Διαφωτισμού, επαναστάσεις, αθεϊστικός υλισμός και αντικληρικός φιλελευθερισμός μας έχουν συνηθίσει να θεωρούμε την Πίστη ως προσωπική υπόθεση ή ότι δεν υπάρχει μια αντικειμενική Αλήθεια στην οποία πρέπει όλοι να συμμορφωθούμε. Αλλά αυτός είναι ο καρπός μιας προπαιδευτικής κατήχησης, που συνέβη πολύ πριν από αυτό που συμβαίνει σήμερα, και θα ήταν ανόητο να πιστεύουμε ότι η αντιχριστιανική ιδεολογία που οδήγησε τις μυστικές αιρέσεις και τις μασονικές ομάδες του δέκατου όγδοου αιώνα δεν είχε καμία σχέση με την αντιχριστιανική ιδεολογία που οδηγεί σήμερα ανθρώπους σαν τον Klaus Schwab, George Soros, και Bill Gates.. Οι κινητήριες αρχές είναι οι ίδιες: εξέγερση κατά του Θεού, μίσος για την Εκκλησία και την ανθρωπότητα και καταστροφική μανία που στοχεύει στη Δημιουργία και ιδιαίτερα στον άνθρωπο επειδή είναι πλασμένος κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωσιν του Θεού.

Αν ξεκινήσετε από αυτά τα στοιχεία, θα καταλάβετε ότι δεν είναι δυνατόν να προσποιούμαστε ότι αυτό που συμβαίνει μπροστά στα μάτια μας είναι αποκλειστικά αποτέλεσμα της αναζήτησης κέρδους ή της επιθυμίας για εξουσία. Σίγουρα, το οικονομικό κομμάτι δεν μπορεί να αγνοηθεί, λαμβάνοντας υπόψη πόσοι άνθρωποι έχουν συνεργαστεί με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ. Και όμως, πέρα ​​από το κέρδος, υπάρχουν ανεξιχνίαστοι σκοποί που πηγάζουν από ένα «θεολογικό» όραμα – ένα όραμα που έχει αναποδογυριστεί, είναι αλήθεια, αλλά και πάλι θεολογικό – ένα όραμα που βλέπει δύο αντίθετες πλευρές: την πλευρά του Χριστού και την πλευρά του ο Αντίχριστος.

Δεν μπορεί να υπάρξει ουδετερότητα, γιατί όταν υπάρχει σύγκρουση μεταξύ δύο στρατών, εκείνοι που επιλέγουν να μην πολεμήσουν κάνουν επίσης μια επιλογή που επηρεάζει την έκβαση της μάχης. Από την άλλη, πώς είναι δυνατόν να αναγνωρίσεις στα ευγενή και υψηλά επαγγέλματά σου την αξιοθαύμαστη τάξη που έχει θέσει ο Δημιουργός στη φύση (από τους αστερισμούς των άστρων έως τα σωματίδια του ατόμου) και μετά να αρνηθείς ότι και ο άνθρωπος είναι μέρος αυτής της τάξης, με την ηθική του αίσθηση, τους νόμους του, τον πολιτισμό του και τις ανακαλύψεις του; Πώς μπορεί ο άνθρωπος, που είναι πλάσμα του Θεού, να υποθέσει ότι δεν υποτάσσεται σε αιώνιους και τέλειους νόμους;

Η μάχη μας δεν είναι ενάντια σε πλάσματα από σάρκα και αίμα, αλλά ενάντια στα Πριγκιπάτα και τις Δυνάμεις, ενάντια στους άρχοντες αυτού του κόσμου του σκότους, ενάντια στα πνεύματα του κακού που κατοικούν στους ουράνιους τόπους (Εφ 6:12).

Από τη μια είναι η Πόλη του Θεού – αυτή για την οποία γράφει ο Άγιος Αυγουστίνος – και από την άλλη η πόλη του διαβόλου. Μπορούμε να πούμε ότι σε αυτήν την εποχή η πόλη του διαβόλου είναι ξεκάθαρα αναγνωρίσιμη στη νεομαλθουσιανή παγκοσμιοποίηση, τη Νέα Παγκόσμια Τάξη, τα Ηνωμένα Έθνη, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, την Ευρωπαϊκή Ένωση, την Παγκόσμια Τράπεζα, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και σε όλα εκείνα τα λεγόμενα «φιλανθρωπικά ιδρύματα» που ακολουθούν μια ιδεολογία θανάτου, ασθένειας, καταστροφής και τυραννίας. Και επίσης σε εκείνες τις δυνάμεις που έχουν διεισδύσει στους θεσμούς, που ονομάζουμε βαθύ κράτος και βαθιά εκκλησία.

Από την άλλη πλευρά, πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι η Πόλη του Θεού είναι πιο δύσκολο να αναγνωριστεί. Ακόμη και οι θρησκευτικές αρχές φαίνεται ότι πρόδωσαν τον ρόλο τους να δίνουν καθοδήγηση στους πιστούς, προτιμώντας να υπηρετούν την εξουσία και να διαδίδουν τα ψέματά τους. Οι ίδιοι οι άνθρωποι που θα έπρεπε να προστατεύουν και να αγιάζουν τις ψυχές τις διασκορπίζουν και τις σκανδαλίζουν, αποκαλώντας τους καλούς Χριστιανούς άκαμπτους φονταμενταλιστές. Όπως μπορείτε να δείτε, η επίθεση είναι σε πολλά μέτωπα, και ως εκ τούτου είναι μια θανάσιμη απειλή για την ανθρωπότητα, χτυπώντας τόσο στο σώμα όσο και στην ψυχή.

Και όμως, ακριβώς σε μια εποχή που είναι δύσκολο να βρούμε έγκυρα σημεία αναφοράς – τόσο στη θρησκευτική όσο και στη χρονική σφαίρα – βλέπουμε έναν ολοένα αυξανόμενο αριθμό όσων καταλαβαίνουν, ανοίγουν τα μάτια τους και αναγνωρίζουν εγκληματικό εγκέφαλο πίσω από την εξέλιξη των γεγονότων. Είναι πλέον σαφές ότι όλα συνδέονται μεταξύ τους, χωρίς να αναγκαζόμαστε να απορρίπτουμε αυτούς που το ισχυρίζονται ως «θεωρητικούς συνωμοσίας». Η συνωμοσία είναι ήδη εκεί: δεν την επινοούμε, απλώς την καταγγέλλουμε, ελπίζοντας ότι ο κόσμος θα ξυπνήσει από αυτή την αυτοκτονική νάρκωση και θα απαιτήσει κάποιος να βάλει τέλος στο παγκόσμιο πραξικόπημα.

Οι επιχειρήσεις της κοινωνικής μηχανικής και της μαζικής χειραγώγησης απέδειξαν πέραν πάσης αμφιβολίας ότι αυτό το έγκλημα ήταν προμελετημένο και πώς συνάδει με ένα «πνευματικό» όραμα της σύγκρουσης που εκτυλίσσεται τώρα: είναι απαραίτητο να πάρουμε πλευρά και να πολεμήσουμε, χωρίς να υποχωρήσουμε Η Αλήθεια – που είναι μια ιδιότητα του Θεού – δεν μπορεί να ακυρωθεί από λάθος, και η Ζωή δεν μπορεί να νικηθεί με το θάνατο: θυμηθείτε ότι ο Κύριος, που έχει πει για τον εαυτό Του, «Εγώ είμαι η Οδός, η Αλήθεια και η Ζωή», έχει ήδη νικήσει τον Σατανά, και ό,τι απομένει από τη μάχη χρησιμεύει μόνο για να μας δώσει την ευκαιρία να κάνουμε τη σωστή επιλογή, να επιλέξουμε να κάνουμε εκείνες τις ενέργειες που μας τοποθετούν κάτω από τη σημαία του Χριστού, στο πλευρό του Καλού.

Ελπίζω ότι αυτό το σπουδαίο έργο που αναλαμβάνετε θα φέρει σύντομα τους αναμενόμενους καρπούς του, θέτοντας τέλος σε μια περίοδο δοκιμασίας στην οποία βλέπουμε πώς θα γίνει ο κόσμος αν δεν στραφούμε στον Χριστό, αν συνεχίσουμε να πιστεύουμε ότι μπορούμε να συνυπάρξουμε με το κακό, το ψέμα και την αυτολατρεία. Εξάλλου, η Πόλη του Θεού είναι το πρότυπο εκείνων που ζουν με την αγάπη του Θεού, τον αυτοέλεγχο και την περιφρόνηση για τον κόσμο· η πόλη του διαβόλου είναι το πρότυπο εκείνων που ζουν με αγάπη για τον εαυτό τους, συμμορφούμενοι με τον κόσμο και περιφρονώντας τον Θεό.

Σας ευχαριστώ και σας ευλογώ όλους.

+ Carlo Maria Viganò, Αρχιεπίσκοπος

***

Βιογραφία του Αρχιεπισκόπου Carlo Maria Viganò

Ο Αρχιεπίσκοπος Carlo Maria Viganò γεννήθηκε στις 16 Ιανουαρίου 1941 στο Βαρέζε της Ιταλίας. Χειροτονήθηκε ιερέας στις 24 Μαρτίου 1968 και έγινε καρδινάλιος στη Μητρόπολη της Παβίας (Ιταλία). Έχει διδακτορικό και στο Κανονικό και στο Αστικό Δίκαιο (Utroque Iure).

Ο Σεβασμιώτατος ξεκίνησε την υπηρεσία του στο Διπλωματικό Σώμα της Αγίας Έδρας ως Ακόλουθος το 1973 στο Ιράκ και στο Κουβέιτ. Το 1976 μετατέθηκε στο Αποστολικό Nunciature στη Μεγάλη Βρετανία. Από το 1978 έως το 1989 εργάστηκε στη Γραμματεία Επικρατείας της Πόλης του Βατικανού. Στις 4 Απριλίου 1989 διορίστηκε Ειδικός Απεσταλμένος με καθήκοντα Μόνιμου Παρατηρητή στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο του Στρασβούργου.

Αρχιεπίσκοπος εξελέγη στις 3 Απριλίου 1992. Στις 26 Απριλίου 1992 χειροτονήθηκε και έγινε Τιτουλάριος Αρχιεπίσκοπος Ουλπιανών. Προτάθηκε ως Αποστολικός Υπέρμαχος στη Νιγηρία, στις 3 Απριλίου 1992. Στις 4 Απριλίου 1998 ορίστηκε Αντιπρόσωπος για τις Ποντιφικές Αντιπροσωπείες.

Ο Αρχιεπίσκοπος Viganò υπηρέτησε ως Γενικός Γραμματέας του Κυβερνείου του Κράτους της Πόλης του Βατικανού από τις 16 Ιουλίου 2009 έως τις 3 Σεπτεμβρίου 2011. Στις 19 Οκτωβρίου 2011 ο Πάπας Βενέδικτος XVI τον διόρισε Αποστολικό Νούντσιο στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Μιλάει ιταλικά, γαλλικά, ισπανικά και αγγλικά.

Σημείωση για τους αναγνώστες: Κάντε κλικ στα κουμπιά κοινής χρήσης. Ακολουθήστε μας στο Instagram και στο Twitter και εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Telegram. Μη διστάσετε να αναδημοσιεύσετε και να μοιραστείτε ευρέως άρθρα της Global Research.

globalresearch.ca

Μετάφραση από τη Μαρία Σεφέρου

Tags: Carlo Maria Viganò, COVID, G20, Klaus Schwab, Yuval Noah Harari, γραφένιο, εμβολιασμός, Μεγάλη Επανεκκίνηση, Παγκόσμια Κυβέρνηση, Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, παγκοσμιοποίηση, πανδημία, πραξικόπημα