Αρχιεπίσκοπος Viganò: Πολεμήστε την ελίτ της παγκοσμιοποίησης που υπακούει στον Σατανά

Carlo Maria Vigaro

Αρχιεπίσκοπος Viganò προς τους Αμερικανούς: Πολεμήστε ενάντια στη σατανική παγκοσμιοποιητική ελίτ που κρατά όμηρους τις ΗΠΑ.

Σε αυτήν την πνευματική μάχη, η ελίτ της παγκοσμιοποίησης, όσο ισχυρή κι αν φαίνεται, υπακούει στον Σατανά –τον Αντίπαλο, αυτόν που είναι δολοφόνος από την αρχή– ενώ εμείς οι άνθρωποι, με όλες τις αδυναμίες μας, είμαστε ευθυγραμμισμένοι με τον Παντοδύναμο Θεό.

Του Αρχιεπισκόπου Carlo Maria Viganò
Lifesite News

18 Οκτωβρίου 2023

Το παρακάτω είναι ένα  μήνυμα  του Αρχιεπισκόπου Carlo Maria Viganò για την περιοδεία ReAwaken America που δημοσιεύτηκε στις  14 Οκτωβρίου 2023.

Ελάτε μπροστά, στο όνομα του Θεού!

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Δοξασμένος να είναι ο Ιησούς Χριστός!

Επιτρέψτε μου να απευθυνθώ πρώτα απ’ όλα σε εσάς για να σας ευχαριστήσω για τη μαρτυρία που δίνετε στους συμπατριώτες σας Αμερικανούς. Το ξύπνημα των συνειδήσεων είναι το πρώτο βήμα προς την απελευθέρωση από την υπονομευτική ηγεσία που έχει σφετεριστεί τις υψηλότερες θέσεις τόσο στους εθνικούς όσο και στους διεθνείς θεσμούς. Γιατί το να ανοίξει κανείς τα μάτια του και να δει την πραγματικότητα είναι απαραίτητο, εάν θέλει να καταλάβει τι πραγματικά συμβαίνει, να καταγγείλει το παγκοσμιοποιητικό πραξικόπημα και να ανακτήσει την εθνική κυριαρχία και τις θεμελιώδεις ελευθερίες που μας έχουν αφαιρεθεί.

Όλοι είστε μάρτυρες, τα τελευταία χρόνια, μιας ριζικής αλλαγής στην κοινωνία. Μιας αλλαγής που σχεδιάστηκε από ανθρώπους χωρίς καμία εκλογική εντολή και επιβλήθηκε από ξεπουλημένους κυβερνώντες. Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, όπως και πολλά άλλα έθνη όμηροι της Ατζέντας 2030, αντιμετωπίζουν μια πολύ σοβαρή κρίση: πληθωρισμό, ανεξέλεγκτη  αυτοπροκαλούμενη μεταναστευτική κρίση, εμπορία ανθρώπων και εμπορία παιδιών, ανεξέλεγκτη εγκληματικότητα και αποδυνάμωση της επιβολής του νόμου, απελευθέρωση του εγκλήματος και ατιμωρησία, κοινωνική υποβάθμιση παντού,  νέα ναρκωτικά που καταστρέφουν τους ανθρώπους που τα παίρνουν,  εκτροπές της ιδεολογίας woke, ατζέντα ΛΟΑΤΚΙ που επιβάλλεται στα σχολεία, διακρίσεις σε βάρος των Λευκών.

Και υπάρχουν ακόμα περισσότερα: ο πόλεμος κατά του προέδρου  Donald Trump,  η εκλογική νοθεία στις προεδρικές εκλογές τα σχέδια Μεγάλης Επανεκκίνησης που φαίνεται να προχωρούν ομαλά και ο απύθμενος λάκκος χρηματοδότησης και στρατιωτικής βοήθειας που επιδιώκει να παρατείνει τη σύγκρουση στην Ουκρανία, συγκαλύπτοντας έτσι τα εγκλήματα της οικογένειας Biden και των Δημοκρατικών.

Και τέλος, ένα πολύ ανησυχητικό νέο σενάριο πολέμου στη Μέση Ανατολή. Αυτή η πολύπλευρη πολιορκία έχει όλα τα χαρακτηριστικά ενός αντισυμβατικού πολέμου που είναι πολύ πιο καταστροφικός από μια ένοπλη σύγκρουση.

Αυτή η ελίτ θέλει να πιστεύουμε ότι οι αλλαγές που μας επιβάλλουν, χωρίς καμία δημοκρατική νομιμότητα, είναι για το καλό μας. Αυτή η φαινομενικά αδυσώπητη διαδικασία σχεδιάζεται εδώ και δεκαετίες και όσοι την επιθυμούν και την εφαρμόζουν ανήκουν σε ανοιχτά αντιχριστιανικά και αντίχριστα λόμπι. Διαζύγιο, άμβλωση, ευθανασία, «μετάβαση φύλου», παιδεραστία, ηθική διαφθορά, «ακύρωση κουλτούρας», μετανάστευση και χειραγωγημένες κρίσεις, ένας τρόπος να εξαλειφθεί κάθε ίχνος χριστιανικής ηθικής από τις κοινωνίες μας και να δημιουργηθεί σκόπιμα η φτωχοποίηση του πληθυσμού και να ευνοηθούν οι εμφύλιοι πόλεμοι. Ο σκοπός τους είναι να μας διχάσουν, να μας κάνουν εχθρούς ο ένας του άλλου και να μας δουν να πολεμάμε ο ένας εναντίον του άλλου αντί να ενωθούμε και να  τους πολεμήσουμε . Και τελικά, όλο αυτό το χάος χρησιμεύει ως πρόσχημα για την καταστολή των διαδηλώσεων με νέους περιορισμούς. Αυτά τα ανατρεπτικά στοιχεία θέλουν πάση θυσία να μας κάνουν να σκεφτούμε ότι δεν υπάρχει εναλλακτική, ότι οι κρίσεις που προκαλούν –η πανδημική φάρσα, η κλιματική έκτακτη ανάγκη, η κρίση ενέργειας και νερού, οι πόλεμοι δι’ αντιπροσώπων– είναι μη αναστρέψιμες και αναπόφευκτες.

Σήμερα, γνωρίζουμε ότι δεν είναι έτσι. Έχουμε τη δυνατότητα να δραπετεύσουμε από αυτή την κόλαση στη γη – και πρέπει – αλλά μπορούμε να το κάνουμε μόνο αν κατανοήσουμε δύο σημαντικά και αλληλένδετα πράγματα.

Πρώτον: οι παγκοσμιοποιητές είναι σίγουρα πολύ καλά οργανωμένοι και έχουν τεράστια οικονομικά μέσα, αλλά είναι πολύ λίγοι, και τα μέλη αυτής της τυραννικής ελίτ έχουν όνομα και πρόσωπο, ξεκινώντας από τους Rothschilds και τους Rockefellers, τον  Bill Gates, τον George Soros και τον Klaus Schwab. Όλος τους ο πλούτος και τα κέρδη προέρχονται από την εκμετάλλευση των λαών και τη συνενοχή των κυβερνώντων που έχουν διαφθαρεί και εξαγοραστεί. Και εδώ τα ονόματα είναι πολύ γνωστά: πολλοί πολιτικοί και εκπρόσωποι κορυφαίων θεσμών σε διάφορα έθνη έχουν συμμετάσχει στο πρόγραμμα «Young Global Leaders for Tomorrow», το σχολείο της ανατροπής, που διευθύνεται από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ. Σε τι διαφέρουν οι εκφραστές των υπερεθνικών οργανώσεων που σκοπό έχουν τον δικό τους πλουτισμό και την υποδούλωσή μας από τη μαφία; Τι μας εμποδίζει να επαναστατήσουμε εναντίον τους με τον ίδιο τρόπο που θα επαναστατούσαμε εναντίον των ηγετών της μαφίας;

Το δεύτερο σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι, σε αυτήν την πνευματική μάχη, η ελίτ της παγκοσμιοποίησης, όσο ισχυρή κι αν φαίνεται, υπακούει στον Σατανά, τον Αντίπαλο, αυτόν που είναι δολοφόνος από την αρχή, ενώ εμείς οι άνθρωποι, με  όλες τις αδυναμίες, ευθυγραμμιζόμαστε με τον Παντοδύναμο Θεό. Μήπως πιστεύουμε ότι ο κύριός τους, ο Σατανάς, είναι πιο ισχυρός από τον Κύριο Θεό; Ο Κύριός μας Ιησούς Χριστός, ο Μονογενής Υιός του Θεού, ενσαρκώθηκε και αντιμετώπισε το Πάθος και τον Θάνατό του στον Σταυρό ακριβώς για να σπάσει τις αλυσίδες της αμαρτίας και του θανάτου με τις οποίες μας κρατά αιχμάλωτους ο Σατανάς. Με τη Λύτρωση, έχουμε λυτρωθεί από τον ζυγό του διαβόλου, και μέσω της Χάριτος, έχουμε υπερφυσική βοήθεια για να πολεμήσουμε την ιερή μάχη ενάντια στον Αντίπαλο της ανθρωπότητας. Εάν καταλάβουμε ότι η νίκη έχει ήδη κερδηθεί και ότι ο Θεός είναι  πραγματικά  Παντοδύναμος, καταλαβαίνουμε επίσης ότι αν συνταχθούμε με τον Κύριο και πολεμήσουμε μαζί Του εναντίον  των εχθρών του και των εχθρών μας, θα συμμετάσχουμε στη νίκη. Το ερώτημα δεν είναι «αν» ο Θεός θα κερδίσει τον Σατανά – η νίκη Του είναι σίγουρη επειδή ο Σατανάς έχει ήδη νικηθεί στον Σταυρό. Το ερώτημα είναι αν θέλουμε να νικήσουμε μαζί με τον Θεό ή να χάσουμε αναπόφευκτα με τον Σατανά.

Είναι ο Θεός, ο Παντοδύναμος Θεός, που κρατά τη μοίρα του κόσμου στα χέρια του. Είναι ο Κύριος, ο Δωρητής της Ζωής. Πρέπει να υπακούουμε Αυτόν και μόνο Αυτόν, γιατί είναι καλός Πατέρας που θέλει το καλό μας, σε σημείο να δώσει τη ζωή του Μονογενούς Του Υιού για εμάς! Πρέπει να πιστεύουμε μόνο στον Θεό, γιατί Αυτός είναι η Αλήθεια και δεν μας εξαπατά!

Ελάτε, στο όνομα του Θεού! Βγείτε από αυτό το φρικτό θέατρο-κολαστήριο που έχουν στήσει ανατρεπτικοί εγκληματίες που μας θέλουν νεκρούς! Μην αφήσετε την εξαπάτηση αυτού του σπιτιού της φρίκης να γίνει δυστοπική πραγματικότητα. Μην αφήσετε τον εαυτό σας να σκοτωθεί στο σώμα και την ψυχή από εκείνους που μισούν ό,τι είναι Καλό, Αληθινό και Όμορφο επειδή είναι εικόνα του Θεού και του μεγαλείου Του! Αντιδράστε και ξεσηκωθείτε!

Ξυπνήστε, αγαπητοί φίλοι. Ξυπνήστε από τον λήθαργό σας και ανακαλύψτε ξανά την υπερηφάνεια της υπηρέτησης του Καλού, γνωρίζοντας ότι ο Θεός είναι στο πλευρό σας και ότι, όσο ισχυροί κι αν φαίνονται οι εχθροί Του και οι εχθροί μας, έχει ήδη κερδίσει, αλλά θέλει να συμμετέχουμε όλοι σε αυτήν την πνευματική μάχη για να μας κάνει κοινωνούς της νίκης και του θριάμβου Του.

Και αν, σε αυτή τη μάχη, θέλετε επίσης να βοηθήσετε τους ιερείς και τους θρησκευόμενους που αντιστέκονται με θάρρος στην τυραννία μιας διεφθαρμένης και αποστάτισσας καθολικής ιεραρχίας, μπορείτε να το κάνετε με μια δωρεά στην Exsurge Domine, τη διεθνή ένωση που ιδρύθηκε από εμένα και βοηθά τους  πιστούς  πάστορες στον Χριστό και αγωνίζεται για να μη σωπάσει ο Λόγος του Θεού, για να λάμψει το φως του Ευαγγελίου στο σκοτάδι, για να υπάρχουν πάντα ιερείς που προσφέρουν την Θεία Θυσία της Θείας Λειτουργίας στη Θεία Μεγαλειότητα. Είθε η Υπεραγία Θεοτόκος, η Παναγία και η Βασίλισσα μας και ο Άγιος Μιχαήλ ο Αρχάγγελος, ο Πρίγκηπας της Ουράνιας Οικονομίας, να μας βοηθήσουν σε αυτή την προσπάθεια.

Μην ξεγελιέστε, αγαπητοί φίλοι:  Christus vincit, Christus regnat, Christus imperat!

Και ο ΘΕΟΣ να σας ευλογεί όλους.

+ Carlo Maria Viganò,  Αρχιεπίσκοπος
πρώην Αποστολικός Νούντσιο στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής

Αυτό εμφανίστηκε αρχικά στο Lifesite News .

Tags: Bill Gates, Carlo Maria Viganò, Klaus Schwab, κλιματική αλλαγή, ΛΟΑΤΚΙ, παγκοσμιοποίηση, πανδημία, πνευματικός πόλεμος, Σατανάς, Χριστός