Ας φάμε «Δημοκρατία» τώρα!

Δεν πειράζει αδέλφια μου, δημοκρατικοί πολίτες, που σας παίρνουν τη μπουκιά απ’ το στόμα και θα υποφέρετε από ασιτία. Φάτε “Δημοκρατία” τώρα! Τρώγεται, δεν τρώγεται; Βέβαια, σαν συνταξιούχος που είμαι, και τη δική μου μπουκιά την παίρνουν απ’ το στόμα, αλλά εγώ τουλάχιστον δεν πέφτω από τα σύννεφα διότι ποτέ δεν θεοποίησα τούτο το μοντέλο της ψευτοδημοκρατίας-φαυλοκρατίας του «αποφασίζομε, διατάσσομε και σας πη**με.» Άλλωστε την απέχθειά μου σε τούτο το φρικιό της δήθεν Δημοκρατίας, την οποία εσείς προσκυνάτε σαν Θεό, την έχω εκφράσει σε πάμπολλα άρθρα μου, καθώς και στο βιβλίο μου «Τα Οψώνια της Δημοκρατίας».

Μπορείτε να με λέτε φασίστρια ή ό,τι άλλο θέλετε, και ποσώς μ’ ενδιαφέρει. Εκείνο που γνωρίζω πέραν πάσης αμφιβολίας είναι ότι τούτο το διχαστικό και εθνοκτόνο μοντέλο της πελατειακής και μιζόθρεφτης δημοκρατίας-φαυλοκρατίας είναι η αιτία όλων των συμφορών της πατρίδας μας, με έσχατο κατάντημα-κατάρα την παράδοσή μας άνευ όρων σε ξένη μπότα για να μας ταπεινώσει και να μας πιει το αίμα, σηματοδοτώντας ένα ζοφερό μέλλον για την πατρίδα μας…

Δεν ωφελεί τώρα να διαμαρτύρεστε και να ρωτάτε γιατί να πληρώνουν οι αθώοι τα κλεμμένα του σάπιου πολιτικοοικονομικού κατεστημένου. Στις ψευτοδημοκρατίες πάντα οι αθώοι πληρώνουν τα σπασμένα και τα κλεμμένα του συστήματος. Στις φαυλοδημοκρατίες σαν τη δική μας, οι υπεύθυνοι μένουν πάντα στο απυρόβλητο και πίνουν εις υγείαν των κορόιδων.

Επαναλαμβάνω, για όσους δεν έχετε διαβάσει σχετικά άρθρα μου, η ψευτοδημοκρατία είναι ένα δαιμονικής σύλληψης σύστημα διακυβέρνησης που επιτρέπει στην πλουτοκρατία-κλεπτοκρατία να επιβάλλει τη θέλησή της στο λαό και να τον καταδυναστεύει με τη μικρότερη δυνατή αντίσταση, μέσω των εντολοδόχων της πολιτικών που τάχα τους εκλέγει ο λαός (ελέω χρήματος, ΜΜΕ και ρουσφετιού). Οι άχρηστοι και συχνά διεφθαρμένοι πολιτικοί-πιόνια φτιάχνουν νόμους ώστε ποτέ να μην τιμωρούνται για τα εγκλήματά τους.

Είδατε με πόση άνεση ο Παπανδρέου ο Μικρός μας παρέδωσε στις δαγκάνες του ΔΝΤ; Είναι μάλιστα και υπερήφανος για το κατόρθωμά του διότι έτσι πιστεύει ότι σώζει την “πατρίδα”, και εννοεί βεβαίως ότι σώζει τις τράπεζες και την πλουτοκρατία. Θα τις σώσει όμως; Διότι όταν οι πολίτες δεν έχουν σάλιο να καταναλώσουν, εξ αιτίας των μέτρων αφαίμαξης που μας επέβαλαν οι δήμιοι του ΔΝΤ, σε ποιον διάολο θα πουλήσουν τα προϊόντα τους οι πολυεθνικές, πώς διάολο θα ξεπληρώσουν τα στεγαστικά και τα καταναλωτικά δάνεια οι υπερχρεωμένοι, πώς διάολο θα εισπράξει το κράτος τον αυξημένο ΦΠΑ αφού οι επιχειρήσεις δεν θα πουλάνε εμπόρευμα;

Αυτά όμως δεν αφορούν το Γιωργάκη Κουφιοκεφαλάκη, διότι το μυαλό του δεν πάει τόσο μακριά. Με την ίδια επιπολαιότητα που μας παραμύθιαζε ότι «λεφτά υπάρχουν», με την ίδια ισχυρίζεται τώρα ότι η συνταγή της απόλυτης ύφεσης που πήρε εντολή από τους εργολάβους κηδειών του ΔΝΤ για να εφαρμόσει θα μας βγάλει από την ύφεση! Κι αυτά τα λέει ο ίδιος άνθρωπος που εξόρκιζε τον Καραμανλή για το πάγωμα μισθών και συντάξεων, διότι, όπως έλεγε, οδηγούσαν σε φαύλο κύκλο ύφεσης. (Δείτε, παρακαλώ, το video στο προηγούμενο άρθρο μου).

Είναι να τραβάει κανείς τα μαλλιά του! Πέντε, έξι άνθρωποι, που δεν γνωρίζουμε ούτε τα ονόματά τους, τεχνοκράτες, λέει, του ΔουΝουΤου, ήρθαν, αλώνισαν στα άδυτα του ελληνικού κράτους, και διατάσσουν την κυβέρνηση περί του πρακτέου! Χαρείτε “Δημοκρατία” εσείς που πίνετε νερό στ’ όνομά της! Χαρείτε τον εντολοδόχο ξένων συμφερόντων που, αφού υφάρπαξε την ψήφο σας με ψευτιές, τώρα σας βιάζει χωρίς σάλιο.

Ο Μητσοτάκης όμως τα είπε έξω απ’ τα δόντια. Ναι, αυτός ο αιωνόβιος πολιτικός με τα ψευδώνυμα «εφιάλτης», «αμελέτητος», γκαντέμης, κλπ., ξαναχτύπησε! Πριν όμως βιαστείτε να τον αναθεματίσετε για άλλη μια φορά, σκεφτείτε ότι τα όσα είπε ο Μητσοτάκης στο MEGA, τα ίδια ο μεγάλος “δημοκρατικός” ηγέτης Γιωργάκης Κουφιοκεφαλάκης ανερυθρίαστα τα κάνει πράξη. Ποιος άραγε είναι πιο καταδικαστέος; Ο Πρωθυπουργός που δρα αντιδημοκρατικά πιστεύοντας ότι έχει την εντολή από το λαό να το κάνει, ή ο Κ. Μητσοτάκης που απλά περιγράφει με λόγια εκείνο που ο Πρωθυπουργός εφαρμόζει στην πράξη;

Ας συνοψίσω τα καλύτερα του Κ. Μητσοτάκη, τα οποία ασπάζεται εμπράκτως ο ψευτοδημοκράτης Πρωθυπουργός μας:

** Κάνω έκκληση σε όλους να σεβαστούν τη δημοκρατική νομιμότητα.

** Το δημοψήφισμα είναι μια ανοησία.

** Ανυπακοή στη Δημοκρατία δεν υπάρχει.

**Ανυπακοή σημαίνει επανάσταση, σημαίνει εμφύλιο πόλεμο.

** Η Ελλάς δίνει την εντύπωση ότι είναι ξέφραγο αμπέλι.

Μα κύριε Μητσοτάκη μου, με όλο το σεβασμό στην ηλικία σας, η δημοκρατική νομιμότητα έχει ήδη καταλυθεί από την ίδια την Κυβέρνηση. Τι είναι αυτά που μας λέτε; Όσο για το άλλο, ότι στη δημοκρατία δεν υπάρχει ανυπακοή, μήπως τη μπερδεύετε με τη δικτατορία, όπως τη μπέρδεψε και ο Πρωθυπουργός της εθνικής συμφοράς;

Όσο για το αν η Ελλάς είναι ξέφραγο αμπέλι, χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει!. Αν δεν ήταν, πώς θα είχαν μπει ξένοι σκύλοι – κατά το μπάτε σκύλοι, αλέστε – ν’ αλωνίζουν, ν’ αποφασίζουν και να μας διατάσσουν με το πιστόλι στον κρόταφο; Θα μου πεις, είναι το έρμο το χρέος που μας υποδούλωσε στους δανειστές. Μα το χρέος έγινε διότι επί δεκαετίες έμπαιναν στον κρατικό κορβανά ντόπιοι και ξένοι σκύλοι και άλεθαν δημοκρατικά, εξαερώνοντας τον ιδρώτα του λαού, μέσα από μίζες, χρηματιστήρια και ομόλογα, και ξύνοντας τον πάτο του άδειου κρατικού κορβανά. Τα ξεχνάτε αυτά;

Π. Τσίμας: Σε χώρες όπου το ΔΝΤ επενέβη και λήφθησαν αντίστοιχα μέτρα, το πολιτικό σύστημα εξαφανίστηκε από προσώπου γης.

Κ. Μητσοτάκης: Ποιος είπε ότι δεν θα συμβεί το ίδιο πράγμα και στην Ελλάδα;

** Το πρόβλημα δεν είναι να σωθεί το πολιτικό σύστημα, το οποίο ούτως ή άλλως κλονίζεται συθέμελα για 100 λόγους. Το πρόβλημα είναι να σωθεί η Ελλάδα.

Βλέπετε τα μπερδεύει λίγο ο κ. Μητσοτάκης. Φάσκει και αντιφάσκει. Από τη μια ζητάει τυφλή υπακοή, από την άλλη προφητεύει ότι το πολιτικό σύστημα κλονίζεται και θα εξαφανιστεί! Μην τον παρεξηγείτε όμως. Δεν φταίει η ηλικία του. Ο Κ. Μητσοτάκης τα έχει τετρακόσια. Απλά, όταν προσπαθεί κανείς να υποστηρίξει το απατηλό όσο και σχιζοφρενικό δημοκρατικό σύστημα, είναι αδύνατο να μην πέσει σε αντιφάσεις.

Tags: ΔΝΤ, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, Παπανδρέου ο Μικρός