Αφιέρωμα στη μνήμη του Δημήτρη Κοτσαρίδη

Πριν λίγο έλαβα στο Email μου μια κραυγή διαμαρτυρίας, ένα δριμύ “κατηγορώ” ενός μη-μεταλλαγμένου Έλληνα, του Οδυσσέα Τηλιγάδα, και το αναρτώ εδώ, σαν μνημόσυνο στον αγωνιστή Δημήτρη Κοτσαρίδη.

«Τούτος ο συρφετός των καθεστωτικών ανδρεικέλων, που στήριξε την εξουσία του στο ψέμα, στο αίμα και στον θάνατο, μοναδικό σκοπό έχει την εξαφάνιση του Ελληνισμού από προσώπου γης. Και το καταφέρνει δυστυχώς αφού έχει απέναντί του έναν Λαό εθελόδουλο με έντονο το στοιχείο του εθελογενιτσαρισμού με μοναδικό σκοπό του την ατομική του και μόνο επιβίωση.

Είμαι βαθύτατα εξοργισμένος γιατί από την 20η Οκτωβρίου που η χώρα παραδόθηκε ολοκληρωτικά στις μαφιόζικες συμμορίες των σύγχρονων αποικιοκρατών και στην υποταγή, από μια κυβέρνηση εκπορνευμένων δωσίλογων, η δολοφονία ενός Έλληνα που είχε το θάρρος και την δύναμη να αγωνισθεί για το δίκιο του και την αξιοπρέπειά του πέφτοντας νεκρός από την ανεξέλεγκτη δράση των πραιτοριανών ταγμάτων θανάτου, αποτελούσε μια αναφορά στον ηλικιακό αριθμό του νεκρού.

Άκουγα αυτά τα φασίζοντα μίσθαρνα όργανα των καθεστωτικών ΜΜΕ να μιλάνε για τον “πενηντατριάχρονο” ως να μην ήταν ο άνθρωπος Δημήτρης Κοτσαρίδης, ο άνθρωπος με ονοματεπώνυμο, ο μέχρι εκείνη την στιγμή έχων υπόσταση άνθρωπος, αλλά ένας αριθμός ο “πενηντατριάχρονος.

Έτσι σιγά σιγά μας μπολιάζουν και δεχόμαστε αδιαμαρτύρητα την πυρακτωμένη αριθμοσφραγίδα τους. Όχι ρε φίδια φαρμακερά. Όχι ρε χαμένα υποκείμενα. Όχι ρε καθεστωτικές πόρνες. Όχι ρε οδαλίσκες των καθεστωτικών νταβατζίδων. Ο “πενηντατριάχρονος” δεν ήταν ο αριθμός της ηλικίας του. Ο “πενηντατριάχρονος” ήταν ο άνθρωπος Δημήτρης Κοτσαρίδης, ήταν ένας από εμάς, ήταν ένας Έλληνας, και ο θάνατός του μας θλίβει γιατί κάθε ημέρα λιγοστεύουμε, αλλά όσο και να μας δολοφονείτε αριθμοί δεν θα γίνουμε.

Αδέρφια Έλληνες: ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ!!!!

Οδυσσέας Τηλιγάδας

Αθήνα 22 Οκτωβρίου 2011»Tags: Δημήτρης Κοτσαρίδης, Οδυσσέας Τηλιγάδας, πενηντατριάχρονος νεκρός