Βαβαί, παπαί! Η Ελλάδα προπονείται για το salto mortale…

Τις κρισιμότατες τούτες ώρες που διέρχεται η χώρα,  όλοι οι σαλταρισμένοι, “υπερπατριώτες” και προδότες αντάμα, κομματάρχες και οπαδοί-πρόβατα,  δείχνουν να  κάνουν πρόβες για το σαλτάρισμα του θανάτου: Εμπρός, μαρς! Σημαιοφόρος στο πήδημα του θανάτου, όπως πάντα, το εκτός τόπου, χρόνου, λογικής και πατριωτισμού σαλεμένο ΚΚΕ, που διοργανώνει, λέει, συλλαλητήριο τη Δευτέρα ενάντια σε όλους όσους στηρίζουν τη λογική του ευρωμονόδρομου!

%25CE%259A%25CE%259A%25CE%2595

«Λαέ της Αττικής, εργαζόμενοι, νέοι και νέες, γυναίκες, άνεργοι, αυτοαπασχολούμενοι,
 Καμιά αναμονή, καμιά αυταπάτη, καμιά υποταγή! 
Να ματαιώσουμε και να ανατρέψουμε σχέδια παγίδευσης του λαού στους μονόδρομους της ΕΕ και των επιχειρηματικών ομίλων!» (πηγή)

Οι ΚΚΕδες νοσταλγούν τη δραχμή–δραχμούλα, τότε που άχρηστοι και εθνοπροδότες πρωθυπουργοί και διοικητές της ΤτΕ την υποτιμούσαν κάθε δέκα μέρες και ο πληθωρισμός είχε φτάσει στο 20%. Δε βλέπουν την ώρα και τη στιγμή που η βενζίνη θα σκαρφαλώσει στα τρία ευρώ και όλα τα εισαγόμενα προϊόντα θ’ ανατιμηθούν κατά 50%. Μια ζωή ανεύθυνοι, μια ζωή αντιδραστικοί οι ΚΚΕδες… Ονειρεύονται την κόλαση των χωρών του πρώην Υπαρκτού Σοσιαλισμού, την οποία όσοι την έζησαν ξορκίζουν σαν το χειρότερο εφιάλτη. Αυτούς δεν τους ενδιαφέρει να κυβερνήσουν. Μόνο στο να πυροβολούν εκείνους που αναλαμβάνουν τη βρώμικη δουλειά, προτού ακόμη την αναλάβουν, ειδικεύονται.

 Ας όψεται το κουρελοσύνταγμα που δεν εισάγει την Απλή Αναλογική και δεν τους υποχρεώνει όλους να συγκυβερνούν ανάλογα με το ποσοστό τους, αλλιώς να μη μπαίνουν στη Βουλή και χρεώνουν το χειμαζόμενο Έλληνα φορολογούμενο απλώς για να γαυγίζουν χωρίς να παράγουν έργο!

Καμαρώστε τώρα το ζωηρό παιδί που επαγγέλλεται τη σωτηρία μας:

Αλέξη Τσίπρα, γιατί δε δέχεσαι να είσαι πρωθυπουργός αφού οι δύο σημαδεμένοι αρχηγοί των τέως μεγάλων κομμάτων θα σε στηρίξουν, είτε ενεργητικά είτε παθητικά απέχοντες από ψηφοφορίες, ανάλογα με το νομοσχέδιο;  Μήπως για να μην “καείς” κι εσύ, όταν δε θα μπορείς να πραγματοποιήσεις όλα εκείνα τα ωραία που μας έταξες προεκλογικά, πολλά από τα οποία ήδη πήρες πίσω μετεκλογικά;

Αλέξη Τσίπρα, τα προβλήματα της Ελλάδας και του λαού είναι τόσο μεγάλα ώστε μόνος σου, ακόμη κι αν το κόμμα σου έπαιρνε την απόλυτη πλειοψηφία σε επόμενες εκλογές, δε θα μπορούσες ν’ αντιμετωπίσεις.  Η Ελλάδα είναι ένα απέραντο μπάχαλο. Δεν τόχεις πάρει χαμπάρι; Πού ζεις;

Χρειάζεται εθνική συστράτευση! Μόνον έτσι θα μας πάρουν στα σοβαρά οι αξιωματούχοι της Ευρωζώνης και μπορεί να χαλαρώσουν τη θηλιά που μας έδεσαν στο λαιμό. Αντί, λοιπόν, να βρίζεις τους αρχηγούς των άλλων κομμάτων, μαγκιά θα ήταν να προσπαθούσες διπλωματικά να τους φέρεις στα νερά σου, εγκαταλείποντας τις ανέφικτες μαξιμαλιστικές επιδιώξεις και προσγειωνόμενος στη ζοφερή πραγματικότητα. Βαρώντας στο μαχαίρι γροθιά θα ματώσεις κι εσύ και ο λαός θα ματώσει περισσότερο.

Η κωλυσιεργία στο σχηματισμό κυβέρνησης, Αλέξη Τσίπρα, θα προκαλέσει περαιτέρω μείωση των κρατικών εσόδων – αυτό έχει ήδη συμβεί – και πρόσθετες μειώσεις μισθών και συντάξεων, πράγμα που υποσχέθηκες να το αναστρέψεις. Έλα λοιπόν στα συγκαλά σου, πριν μας πάρεις κι εσύ στο λαιμό σου όπως και οι προηγούμενοι. Ή μήπως οι μόνες επιλογές εδώ που μας έφτασε το πολιτικό σκυλολόι είναι μεταξύ salto mortale και μαρτυρίου της σταγόνας;

Ας δούμε τώρα μερικά video με αναλύσεις και προβλέψεις για το τι μπορεί μας ξημερώσει:

Ελλάδα: η Αχίλλειος πτέρνα της Ευρώπης!

 Να δούμε τι λέει και ο κύριος καθηγητής:

Τι λέει ο διεθνής Τύπος;

Tags: salto mortale της Ελλάδας, Αλέξης Τσίπρας, Αχίλλειος πτέρνα της Ευρώπης, συλλαλητήριο ΚΚΕ