Βαρυσήμαντο μήνυμα κομμάτων εξουσίας προς τον Ελληνικό λαό

photo

Συμπολίτες μας, ξαναψηφίστε μας για να σας αλλάξουμε τα φώτα, όπως κάναμε μέχρι σήμερα, κι εσείς, μαζοχιστές και ραγιάδες όντες,  απολαμβάνατε το βιασμό σας χωρίς σάλιο.

Η Κυριακή, 21 Μαΐου 2023, είναι ημέρα επιβεβαίωσης της ηλιθιότητάς σας.

Είμαστε τα κόμματα του “Συνταγματικού Τόξου” και σας διαβεβαιώνουμε ότι ψηφίζοντάς μας η “δημοκρατία” σας δεν κινδυνεύει.  Κινδυνεύουν οι νεκροί βρε κουτά; Όπως ξέρετε, τον Κασιδιάρη από τον οποίο κινδύνευε η κατ΄ ευφημισμό “δημοκρατία” σας τον κρατάμε μπαγλαρωμένο σε φυλακές υψίστης ασφαλείας και οι ψηφοφόροι του θα καταλήξουν στις αγκαλιές κάποιου από εμάς. Δεν έχει σημασία ποια ακριβώς κομματική συμμορία θα ψηφίσουν διότι όλοι ίδιοι είμαστε και για το ίδιο αφεντικό δουλεύουμε. Δεν φανταζόμαστε να βαυκαλίζεστε ακόμη με την ιδέα ότι το αφεντικό είστε εσείς ο λαός!

Ακούμε ότι ανησυχείτε ότι θα ξεπουλήσουμε το Αιγαίο για να το συνεκμεταλλευτούμε με τους φίλους μας τους Τούρκους κι ότι την μερίδα του λέοντος θα πάρουν οι Αμερικανοί. Φυσικά και θα το ξεπουλήσουμε, είναι στο πρόγραμμα τουλάχιστον εδώ και 20 χρόνια. Δεν θυμάστε που το ανακοίνωσε το 2006, εμμέσως πλην σαφώς,  η πρώην Πρόεδρος της Βουλής Ψαρούδα-Μπενάκη στον Πρόεδρο της ψευτοδημοκρατίας σας Κάρολο Παπούλια κι αυτός δεν έβγαλε άχνα;

Εδώ που τα λέμε, η συνεκμετάλλευση σας ενόχλησε; Εδώ έχουμε ξεπουλήσει τα πάντα κι εσείς, μ@λ@κες όντες, μας ψηφίζετε και μας ξαναψηφίζετε.

Ξεπουλήσαμε όλες τις Δ.Ε.Κ.Ο (Δημόσιες Επιχειρήσεις και Οργανισμούς) για να τις εκμεταλλεύονται άλλοι (φυσικά και τσεπώσαμε χοντρές μίζες), κι εσείς το ευχαριστηθήκατε, επειδή σας είπαμε ότι το κράτος (δηλαδή εμείς και αυτοί που διορίζουμε προέδρους και διευθυντές) είναι κακός επιχειρηματίας.

Ξεπουλήσαμε λιμάνια, σιδηροδρόμους, αεροδρόμια, τράπεζες, κλπ.,  – χοντρές γαρ οι μίζες μας – και δεν σας κουνήθηκε ούτε τρίχα.

Κλείσαμε εργοστάσια, βιομηχανίες, πολυκαταστήματα, ων ουκ έστιν αριθμός ούτε τέλος, ώστε σήμερα να μην παράγουμε τίποτα στη χώρα μας, ούτε καν καρφίτσες, και δεν σας κάηκε καρφί.

Αναθέσαμε την είσπραξη των φόρων σε ανεξάρτητη αρχή ΑΑΔΕ (τρέχα γύρευε ποιοι είναι από πίσω) και ούτε που το πήρατε χαμπάρι, εκτός από εκείνους που διάβασαν την ανάρτηση του τζάμπα μάγκα βΟλευτή του ΣΥΡΙΖΑ  Πολάκη (κότας) στο Fb.

Σας διαλύσαμε τα ασφαλιστικά ταμεία παίζοντας τα αποθεματικά τους στο τζόγο, πετσοκόψαμε τις συντάξεις σας για να μειώσουμε τάχα το χρέος, αλλά το διπλασιάσαμε αισίως και σήμερα ξεπερνάει τα 400 δισεκατομμύρια ευρώ, κι εσείς ραγιάδες μου ακόμη μας λιβανίζετε. Άρα το θέλει ο οργανισμός σας.

Υποθηκεύσαμε τη χώρα σας για έναν αιώνα κι εσείς άδετε.

Ξεπουλήσαμε το όνομα της Μακεδονίας ασελγώντας πάνω στην ελληνική ιστορία κι εσείς το κατάπιατε κι αυτό.

Κατακάψαμε τον δασικό πλούτο της χώρας σας για να φυτέψουν ανεμογεννήτριες οι φίλοι μας οι Γερμανοί, κλείσαμε τα εργοστάσια Λιγνίτη και τώρα πληρώνετε το ακριβότερο ρεύμα στην Ευρώπη, κι εσείς ακόμη μας χειροκροτάτε όταν βγαίνουμε προεκλογικά στη γύρα προς άγραν ψήφον.

Σας τρυπήσαμε με εκφοβισμούς και εκβιασμούς και μας είπατε ευχαριστώ που σας σώσαμε από έναν δήθεν θανατηφόρο ιό, κι ας πεθαίνουν καθημερινά εμβολιασμένοι νέοι άνθρωποι από ξαφνικίτιδα.

Γίνατε μάρτυρες των κακουργηματικών αμελειών μας στο Μάτι, στη Μάνδρα, στα Τέμπη και αλλού κι εσείς μας συγχωρήσατε.

Και τι δεν σας κάναμε τις τελευταίες δεκαετίες και τα αποδεχτήκατε αδιαμαρτύρητα. Κάναμε το Σύνταγμα κουρελόχαρτο, τη Δικαιοσύνη θεραπαινίδα μας και εκπορνεύσαμε τα ΜΜΕ ώστε να σας ταΐζουν καθημερινά κουτόχορτο, και δεν μας πήρατε με τις πέτρες, ραγιάδες μας.

Τώρα λοιπόν θα κολλήσετε στο μοίρασμα του Αιγαίου; Αυτό σας μάρανε; Ξεκολλάτε, “η θάλασσα ανήκει στα ψάρια της” είπε ο Αλέξης και δεν βλέπει την ώρα και τη στιγμή να μοιράσει το Αιγαίο, μόνος ή με όλους εμάς  στο “Συνταγματικό Τόξο” που συμφωνούμε μαζί του.

Ραντεβού την Κυριακή στις κάλτσες, ραγιάδες μας. Και ξέρετε εσείς ποιους θα ψηφίσετε. Όποιους ψηφίζατε πάντοτε. Καλύτερα τον διάβολο που ξέρετε παρά αυτόν που δεν ξέρετε, λέει η παροιμία.

Tags: Αιγαίο, Άννα Ψαρούδα-Μπενάκη, Δημοκρατία, Έγκλημα των Τεμπών, εκλογές, κάλπες, Μακεδονία, πρόβατα, Σύνταγμα, συνταγματικό τόξο