Βασίλη Στίγκα, “Άλλα τα μάτια του λαγού κι άλλα της κουκουβάγιας”!

Σπαρτιάτες

Δεν ταιριάζει στο πολιτικό σου προφίλ να παριστάνεις τον γλυκούλη, το καλό παιδί, τον φιλήσυχο εθνικιστή, όταν ετοιμάζεσαι – υποτίθεται – για τον υπέρ πάντων αγώνα. Απόφευγε να δίνεις συνεντεύξεις δεξιά και αριστερά απολογούμενος στον κάθε “ιεροεξεταστή” δημοσιογραφίσκο για την πολιτική διαδρομή του παρελθόντος σου και για τις επιλογές του παρόντος – δηλαδή την αποδοχή της επιλογής κάποιου άλλου. Αντί να βγαίνεις στην αντεπίθεση, απολογείσαι!

Όσο πιο πολύ απολογείσαι ενοχικά τόσο πιο πολύ κατεβαίνεις στα μάτια των οπαδών του Ηλία Κασιδιάρη, των εν δυνάμει ψηφοφόρων σου.

Στην συνέντευξη στο Λάμπρο Πάσχο ήσουν χαλαρός, άοσμος, άχρωμος και άγευστος, και τίποτα από όσα είπες και όπως τα είπες, όπως τα χρωμάτισες με τον τόνο της φωνής σου και όπως τα εξέφρασες με το ύφος σου, δεν θύμιζε Σπαρτιάτη μαχητή ή αποφασισμένο εθνικιστή που αγωνίζεται με νύχια και με δόντια για να ανακτήσει η πατρίδα του την χαμένη ελευθερία, τιμή και αξιοπρέπειά της.

Μπορεί στην ιδρυτική σου διακήρυξη να υποστηρίζεις σχεδόν τα ίδια πράγματα με το αποκλεισμένο Εθνικό Κόμμα Έλληνες, ωστόσο δεν φαίνεται να διαθέτεις την ψυχική δύναμη για να τα στηρίξεις. Δεν έχεις το χάρισμα του ηγέτη. Δεν φτουράς μπροστά στον Ηλία Κασιδιάρη, λυπάμαι που το λέω, και  φοβάμαι ότι δεν θα πάνε μακριά οι ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ σου αν συνεχίσεις έτσι. Μακάρι να διαψευστώ.

Σταμάτα να δέχεσαι τις εκ του πονηρού προσκλήσεις των δημοσιογράφων που επιδιώκουν να σε αποδομήσουν και όχι να σε στηρίξουν, και άρθρωσε πύρινες πατριωτικές δηλώσεις από το youtube, όπως έκανε ο Κασιδιάρης από το καρτοτηλέφωνο της φυλακής. Με το να απολογείσαι ενοχικά στον κάθε κακοπροαίρετο ανακριτή δημοσιογραφίσκο, που καθαρό στόχο έχει να σε υποτιμήσει, απλά ρεζιλεύεσαι στα μάτια των σοβαρών πατριωτών.

Τι διάολο; Δεν ήξερε ο Ηλίας πόσο δειλός και ασπόνδυλος ήσουν όταν δήλωσε ότι σε στηρίζει με όλη του την ψυχή; Ή μήπως εδώ ισχύει εκείνο που λέει η παροιμία, ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται;

Σεμνύνεσαι και καμαρώνεις δηλώνοντας ότι δεν είχες ποτέ καμία επικοινωνία με τον Ηλία Κασιδιάρη, θεωρώντας προφανώς ότι αυτό είναι υπέρ σου. Τι παραμύθι είναι αυτό; Είναι δυνατόν ο Ηλίας Κασιδιάρης να στηρίζει ολόψυχα κάποιον με τον οποίο δεν έχει μιλήσει ποτέ; Ή μήπως ψεύδεσαι επειδή φοβάσαι ότι ο μπαμπούλας των προδοτικών κομμάτων του δήθεν “συνταγματικού τόξου” και η χειραγωγούμενη “Δικαιοσύνη” θα κηρύξουν το κόμμα ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ παράνομο εάν τυχόν μπει στη Βουλή;

Δείτε τα video που ακολουθούν και βγάλτε μόνοι τα συμπεράσματά σας για τον απολογούμενο σε προκατειλημμένους εναντίον του εθνικισμού δημοσιογραφίσκους .

Tags: Βασίλης Στίγκας, Εθνικό Κόμμα Έλληνες, εκλογές, Ηλίας Κασιδιάρης, Σπαρτιάτες