Βγάλανε λάδι τον Ευάγγελο Βενιζέλο!

11 11 2011 16 34 10
Ακόμη κι ο Λάκης Λαζόπουλος συμμετείχε στην παραπληροφόρηση που, λόγω “σκωληκοειδίτιδας”, βγάζει λάδι τον Ευάγγελο Βενιζέλο από του αίματος του δημοψηφίσματος, μέσα στο οποίο πνίγηκε ο “εθνοσωτήρας” Γιώργος Παπανδρέου. Δείτε σχετικό video από την εκπομπή της περασμένης Τρίτης, 8-11-2011.

Η αλήθεια όμως είναι διαφορετική, και για το θέμα είχα γράψει σε προηγούμενο άρθρο μου. Παραθέτω ξανά τα αποκαλυπτικά video που επιβεβαιώνουν πόσο σθεναρά υπερασπίστηκε ο Ευάγγελος Βενιζέλος την ιδέα του δημοψηφίσματος, για το οποίο ένιψε τις χείρες του ως Πόντιος Πιλάτος κατά την επιστροφή του από τις Κάννες.

Τη στιγμή, λοιπόν, που “φαγώθηκε” κοτζάμ Γιώργος Παπανδρέου, γόνος γαλαζοαίματων, ακριβώς για την πρόταση του δημοψηφίσματος, απορώ και εξίσταμαι πώς ο συνένοχος στο “φόνο” έμεινε αλώβητος και μάλιστα ετοιμάζεται για επόμενος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Πρωθυπουργός. Αναρωτιέμαι πώς δεν τον παρέσυρε μαζί του ο αντιεξουσιαστής στην εξουσία, Τζέφρυ ο λαοπλάνος. Έχει γίνει κάποια μυστική συμφωνία μεταξύ τους;

Διαβάζω εδώ ότι «Αναμένονται εσωκομματικές εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ. Έχει τεθεί το θέμα της ηγεσίας μετά τις τελευταίες αποφάσεις του Γιώργου Παπανδρέου. Αμφισβητείται ανοιχτά από βουλευτές. (…)

Μετά τις τελευταίες αποφάσεις του -δημοψήφισμα και πρόταση Πετσάλνικου- βουλευτές του ΠΑΣΟΚ εκτιμούν ότι είναι αδιανόητη η διατήρησή του στην κεφαλή του ΠΑΣΟΚ, από τη στιγμή μάλιστα που τον Φεβρουάριο θα οδηγηθούμε εκτός απροόπτου σε εκλογές.(…)

Ο επικεφαλής της Αριστερής Πρωτοβουλίας, Γιώργος Παναγιωτακόπουλος, ζήτησε συνέδριο, ενώ έστειλε μηνύματα σε όλες τις κομματικές κατευθύνσεις.

“Σε όσους σχεδιάζουν, εκμεταλλευόμενοι την προσωρινή δυνατότητά τους, να διαμορφώνουν καταστάσεις σε επίπεδο κυβέρνησης και κόμματος, δηλώνουμε ότι δεν πρόκειται να τους χαρίσουμε την παράταξη που ιδρύθηκε να υπηρετεί το λαό και την πατρίδα και που οδήγησε τους αγώνες του λαού για εθνική ανεξαρτησία, λαϊκή κυριαρχία, κοινωνική απελευθέρωση και δημοκρατική διαδικασία”, ανέφερε χαρακτηριστικά.»

Και βέβαια το ΠΑΣΟΚ οφείλει να θέσει άμεσα θέμα ηγεσίας. Τον Βαγγέλη Βενιζέλο τι θα τον κάνετε, κύριε Παναγιωτακόπουλε; Θα του δώσετε άφεση αμαρτιών; Θα τον αφήσετε στο απυρόβλητο; Εγώ τον θεωρώ πιο επικίνδυνο από τον George Papandreou. Είναι θρασύς και ανάλγητος προς τους αδύνατους, και κόλακας, δουλοπρεπής και δειλός προς τους ισχυρούς. Κι όταν εκ των υστέρων βλέπει τα σκούρα και θέλει να βγάλει την ουρά του απ’ έξω, παθαίνει και οξεία σκωληκοειδίτιδα και διακομίζεται στο νοσοκομείο!

Παρεμπιπτόντως, τον είδατε πώς έσπευσε πρώτος να βάλει το χέρι του στο Ευαγγέλιο κατά τη χθεσινή ορκωμοσία; Είναι αρχομανής ο Βάγγος, και του φαίνεται. Δεν χρειαζόμαστε τέτοιους θρασύδειλους εξουσιολάγνους πολιτικούς στο τιμόνι της χώρας. Αρκετά δεινά μας έχουν συσσωρεύει. Ούτε κοινοβουλευτικές κότες χρειαζόμαστε που να χειροκροτούν τους αρχηγούς τους ό,τι βλακεία και να λένε και να υπογράφουν αδιάβαστα ό,τι τους πασάρουν. Νισάφι πια! Πρέπει ο τόπος να γυρίσει σελίδα με νέα πρόσωπα με υπευθυνότητα, αξιοπιστία, θάρρος, ήθος, ικανότητες και διάθεση να υπηρετήσουν κι όχι να πλουτίσουν!

Ωστόσο, όχι μόνο στον Ευ. Βενιζέλο δεν πρέπει να δοθεί άφεση αμαρτιών αλλά και στους 154 συνενόχους που συναίνεσαν στη σφαγή μισθωτών και συνταξιούχων, και που όψιμα αμφισβητούν τον Γ. Παπανδρέου για να σώσουν το σαρκίο τους. Να μην ξαναδεί κανείς από δαύτους βουλευτική καρέκλα στον αιώνα τον άπαντα. Να πονέσουν όλοι εκείνοι που μας πόνεσαν βυθίζοντάς μας στη φτώχεια και στην απόγνωση. Αυτό το έγκλημα δεν πρέπει να μείνει ατιμώρητο. Και το να μείνουν εκτός Βουλής όλοι αυτοί θα είναι η ελάχιστη τιμωρία για ένα τόσο μεγάλο έγκλημα εις βάρος του λαού που διέπραξαν.

Η μεταβατική κυβέρνηση Λουκά Παπαδήμου – αναγκαίο κακό εδώ που μας έφτασαν – δεν πρέπει ν’ αποτελέσει κολυμβήθρα του Σιλωάμ για κανένα! Τούτη τη φορά οι Έλληνες δεν πρέπει να ξεχάσουν. Άλλωστε πού να ξεχάσει κανείς όταν καθημερινά βομβαρδίζεται με δυσβάστακτα χαράτσια και δεν του μένει σάλιο;

Tags: George Papandreou, Γιώργος Παναγιωτακόπουλος, Ευάγγελος Βενιζέλος, Λάκης Λαζόπουλος, Λουκάς Παπαδήμος