Γέμισα από εθνική “περηφάνια”! Εσείς;

%CE%A3%CF%84%CE%B1%CF%84%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE+%CF%85%CF%80%CE%B7%CF%81%CE%B5%CF%83%CE%AF%CE%B1 Ooops! διαγράφεται μια κακή λέξη, “εθνική”. Διάβαζε τίτλο: “Γέμισα από περηφάνια”, σκέτο. Επί τέλους! Η “Δημοκρατία” μας απέδωσε καρπούς! Όσοι αγωνίστηκαν από Παρίσι, Βόννη και Στοκχόλμη για να φύγει η επάρατη Χούντα, που καταδυνάστευε τη χώρα μας, σήμερα δικαιώνονται. Το όνειρο των ραγιάδων γίνεται για άλλη μια φορά πραγματικότητα. Η ξένη μπότα στο κεφάλι μας είναι πια γεγονός, και η γράφουσα δεν είναι μόνο “περήφανη” αλλά και αισιόδοξη.

Πολλοί και πολλαπλώς εργάστηκαν για να φτάσουμε σε τούτη την “ένδοξη” μέρα! Άλλη γλύκα έχει η ξένη μπότα κι άλλη πίκρα η ντόπια, διάολε! Η ξένη μπότα δεν αγγίζει τη διεφθαρμένη νομενκλατούρα, αλλά συνεργάζεται αρμονικά μαζί της, ενώ η ντόπια μπότα, κοινώς Χούντα των συνταγματαρχών, τους είχε κόψει το φαγοπότι για το καλό τους, διότι η παχυσαρκία βλάπτει σοβαρά την υγεία.

Σήμερα η “Δημοκρατία” μας έχει “θριαμβεύσει” αφού εκτίναξε το δημόσιο χρέος από 22,5% του ΑΕΠ το 1974 στο 133,6% του ΑΕΠ το 2010. Ποιος είπε ρε συκοφάντες ανθέλληνες ότι η Ελλάδα δεν επιδεικνύει αλματώδη πρόοδο; Ξέρεις τι είναι να ζεις μια ολόκληρη (σκυλο)ζωή με δανεικά; Μεγάααλη ανεξαρτησία!

«Για να έχουμε πιο σαφή εικόνα του μεγέθους του δημοσίου χρέους αρκεί να αναφέρουμε ότι το ύψος του το 2010 θα είναι ίσο με 32 ετήσια Προγράμματα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) ή με 12 Εθνικά Στρατηγικά Πλαίσια Αναφοράς (ΕΣΠΑ 2007-2013), καθένα από τα οποία ανέρχεται σε 26 δισ. ευρώ.» (πηγή) Μιλάμε για τρομερά επιτεύγματα της “Δημοκρατίας” μας! Πανάθεμα τη μα… μπιπ, συγνώμη την ανημπόρια μας ήθελα να πω….

Κι επειδή οι στοργικοί δανειστές μας θέλουν να μας επιβραβεύσουν για τα επιτεύγματά μας, θα στείλουν εκπροσώπους τους για να μας επιτηρούν εκ του σύνεγγυς. «Ίτε παίδες Ελλήνων», υποδεχτείτε τους σωτήρες σας! «Ανοικτό ενδεχόμενο συμμετοχής εκπροσώπου της κοινοτικής στατιστικής υπηρεσίας Eurostat στο ΔΣ της ΕΣΥΕ (ή Ελληνική Στατιστική Αρχή, όπως θα είναι η νέα ονομασία), άφησε την Τρίτη ο υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου, εφόσον από νομικής άποψη αυτό αποδειχτεί εφικτό.» (Πηγή)

Ηρεμήστε, τώρα, όλα θα πάνε καλά! Σύμφωνα με την ανωτέρω πηγή, «Στο σχέδιο νόμου για τη “Σύσταση της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΣΤΑ) ως ανεξάρτητης διοικητικής αρχής-ΝΠΔΔ”, που υποβλήθηκε στην Eurostat, αναφέρεται ότι η Βουλή θα έχει λόγο στην εκλογή του ΔΣ, ενώ το αρχικό κείμενο ανέφερε ότι θα ορίζεται με απόφαση του υπουργού Οικονομικών.» Αφού θα έχει και η Βουλή λόγο, δηλαδή οι πρωθιερείς και πρωθιέρειες της “Δημοκρατίας” που δια της ρεμούλας έφτασαν την Ελλάδα σε τούτο το λαμπρό πεδίο “δόξης”, δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα!

Τώρα στο βιβλίο Γκίνες θα συμπεριλαμβάνεται και λήμμα «Greek statistics»! Ο γενικός διευθυντής της Eurostat Γ. Ραντερμάχερ «αναφέρθηκε ειδικά σε ένα περιστατικό “τηλεφωνικής” μετάδοσης στοιχείων μεταξύ του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους (ΓΛΚ) και της ΕΣΥΕ, στην οποία από ακουστικό σε ακουστικό “χάθηκαν” 450 εκατ. ευρώ.» (πηγή) Ανεπανάληπτε ραγιά το μεγαλείο σου είναι ανυπέρβλητο. Δεν παίζεσαι!

Και μια παρατήρηση προς τους κυβερνώντες σοσιαλδιεθνιστές: σας ξέφυγε μια κακή λέξη «ΕΘΝΙΚΗ» στην ταμπέλα της φωτογραφίας. Απαλείψτε την επειγόντως μη μας ξαναματαχαρακτηρίσουν “ρατσιστές” και μας κόψουν καμιά επιτήρηση. Αμέσως, είπα!

Tags: Eurostat, Greek statistics, δημόσιο χρέος