Γερμένα μυαλά, γερμένα υποβρύχια κατασκευάζουν…

Γερμένοι, υπό το βάρος των μιζών,
κρατικοδίαιτοι αλειτούργητοι “λειτουργοί”,
τα χρυσοπληρωμένα υποβρύχια αφήνουν να σκουριάζουν, 
και την περιουσία του ελληνικού λαού
χωρίς αιδώ ρημάζουν.

Το πολύπαθο υποβρύχιο “Παπανικολής” διηγείται την οδύσσειά του… Μια οδύσσεια που, δυστυχώς, δε φαίνεται να οδηγεί στην “Ιθάκη”. 

«Η εκπομπή του ALPHA “Αυτοψία” κατέγραψε την κατάσταση που βρίσκονται σήμερα τα υποβρύχια. Ακόμη, εξασφάλισε ένα βίντεο-ντοκουμέντο το οποίο προβάλλεται για πρώτη φορά στην τηλεόραση και στο οποίο καταγράφηκε η πρώτη δοκιμή του περίφημου υποβρυχίου “Παπανικολής”, με τις εικόνες να επιβεβαιώνουν πέραν πάσης αμφιβολίας, ότι το υποβρύχιο πράγματι έγερνε και συμπεριφερόταν στην θάλασσα σαν… καΐκι.» (πηγή

1ο


2ο

3ο


4ο

5ο

6ο

Κατόπιν τούτων των θαυμαστών, φοβερών και τρομερών, κοινώς  “δημοκρατικών” σημείων και τεράτων, και καθώς ετοιμαζόμαστε να εορτάσουμε αύριο τη στοιχειωμένη Εθνική Επέτειο της Εξέγερσης του Πολυτεχνείου (17/11/1973) για την αποκατάσταση τση “Δημοκρατίας”, ας βοήσομε με ευλάβεια και κατάνυξη: “Ζήτω η Δημοκρατία των Λαμογιών”! 
Όλοι μαζί γονατιστοί: “Ζήτω η κοινοβουλευτική χούντα των τρωκτικών που διαδέχτηκε τη στρατιωτική χούντα.”
Και εις άλλες υποβρύχιες μίζες με υγεία!
Καλά κρασιά στα λαμόγια!  

Συλλυπητήρια σ’ εμάς τους μακάκες ραγιάδες που ματώνουμε εσαεί, αναπληρώνοντας αγόγγυστα τα κλεμμένα, χωρίς να βλέπουμε φως στην άκρη του τούνελ.

Μην απελπίζεστε συντρόφια! Ζωή είναι, θα περάσει κι αυτή…

Tags: γερμένα υποβρύχια, εκπομπή ΑΥΤΟΨΙΑ για υποβρύχια, Εξέγερση του Πολυτεχνείου, υποβρύχιο Παπανικολής