Γιατί η ύπαρξη της ΑΑΔΕ συνιστά νομότυπη εγκληματική οργάνωση;

ΑΑΔΕ: Ο Τύραννος που υποκαθιστά τους θεσμούς και το Σύνταγμα του Κράτους

11 1

ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΜΥΛΩΝΑ

«Επιδίωξη της τυραννίας είναι να πτωχεύσουν οι πολίτες, αφ ενός για να συντηρείται με τα χρήματα τους η φρουρά του καθεστώτος και αφ ετέρου για να είναι απασχολημένοι οι πολίτες και να μην τους μένει χρόνος για επιβουλές. Σε αυτό το αποτέλεσμα αποβλέπει τόσο η επιβολή μεγάλων φόρων, η απορρόφηση των περιουσιών των πολιτών, όσο και η κατασκευή μεγάλων έργων που εξαντλούν τα δημόσια οικονομικά…» (ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ)

Είδαμε πρόσφατα, και συγκεκριμένα στις 07-10-2022, η κυβέρνηση και ειδικότερα η Βουλή ψήφισε τον νόμο 4978( ΦΕΚ Α΄190/07-10-22) που ορίζει τον κώδικα είσπραξης δημοσίων εσόδων. Η είσπραξη των δημοσίων εσόδων εμπίπτει αποκλειστικά στην αρμοδιότητα της ΑΑΔΕ, μιας ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΗ, εκπροσωπεί το Δημόσιο χωρίς να δίνει λογαριασμό στα 10 Υπουργεία τα οποία ελέγχει, ορίζει τους φόρους μας, και έχει δικαστική ΑΣΥΛΙΑ για τους εγκληματικούς φόρους και τρόπους είσπραξης που επιβάλλει με σκοπό το πλιάτσικο της περιουσίας των Ελλήνων.

Η ΑΑΔΕ ιδρύθηκε με σκοπό την κλοπή της ιδιωτικής περιουσίας των ελλήνων μέσω δυσβάσταχτων και παράνομων φόρων (φόρος εισοδήματος, ΕΝΦΙΑ, φόρος επιτηδεύματος, ειδικοί φόροι κατανάλωσης και δεκάδες άλλοι φόροι και τέλη) που είναι αδύνατον να εξοφληθούν από οποιονδήποτε μισθωτό-επαγγελματία-επιχειρηματία, αφού στο σύνολό τους οι φόροι αυτοί υπερβαίνουν τις εισπράξεις τους από μισθούς η συντάξεις. Έτσι οι έλληνες στην πλειοψηφία τους είναι μονίμως χρεωμένοι στην ΑΑΔΕ η οποία τώρα για χρέη από 500 ευρώ και άνω θα μπουκάρει στα σπίτια τους προκειμένου να κατάσχει ο,τι βρει.

Στον συγκεκριμένο νόμο ο διορισμένος διοικητής της ΑΑΔΕ μπορεί να μεταβιβάζει αρμοδιότητες αλλά και να αναθέτει τα καθήκοντα του ιδίου ή της ΑΑΔΕ και σε άλλα όργανα..

Έτσι, η είσπραξη των δημοσίων εσόδων που ανήκει στην αρμοδιότητα της ΑΑΔΕ μπορεί με απόφαση του διοικητή της ΑΑΔΕ να ανατεθεί σε διάφορα πρόσωπα εξουσιοδοτώντας τα όπως :

α) πιστωτικά ιδρύματα που η έδρα τους μπορεί να βρίσκεται οπουδήποτε. Το ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ δεν ορίζεται, άρα η έδρα των ιδρυμάτων αυτών μπορεί να βρίσκεται ακόμη και σε εχθρικό προς την Ελλάδα κράτος με ο,τι αυτό συνεπάγεται…

β) επίσης πλείστα ιδρύματα όπως ιδρύματα ηλεκτρονικού χρήματος, ιδρύματα πληρωμών, γραφεία ταχυδρομικών επιταγών, τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με το δημόσιο.

Η είσπραξη των εσόδων μπορεί να γίνει και με αναγκαστικά μέτρα, που σημαίνει σε κατασχέσεις κινητών και ακινήτων. Όλα αυτά τα μέτρα εναπόκεινται στην κρίση του διοικητή της ΑΑΔΕ ο οποίος καθορίζει τα κριτήρια και δεν είναι υποχρεωμένος να τα δημοσιοποιήσει. Ακόμη και ο υπουργός οικονομικών αν θέλει στοιχεία τα ζητά εκ των υστέρων από την ΑΑΔΕ.

Με τον επαίσχυντο αυτό νόμο, ο εκτελών την κατάσχεση έχει την εξουσία να εισέλθει στα σπίτια των ελλήνων πολιτών και να προβαίνει σε όποια έρευνα θέλει, παραβιάζοντας το άσυλο κατοικίας που προβλέπει ρητά το άρθρο 9 του Συντάγματος. (…)

Δεν είναι τυχαίο ότι το αντισυνταγματικό μόρφωμα της ΑΑΔΕ που αντικατέστησε την Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων νομιμοποιήθηκε από την κομματική Βουλή με το ΦΕΚ94 ΝΟΜΟΣ 4389 στις 27 Μάιου του 2016.  (…) (…)

Οι έλληνες κατάργησαν την Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων και την αντικατέστησαν με το παράνομο μόρφωμα των «δανειστών» που λέγεται ΑΑΔΕ.

Αντιλαμβανόμαστε λοιπόν ότι το θέμα δεν είναι οικονομικό γιατί και αν υφίστατο τέτοιο θέμα αυτό θα είχε λυθεί από το 2016 με το ξεχρέωμα της χώρας. Σκοπός όλων των κομμάτων που βρίσκονται στην βουλή είναι να παραμένουν οι έλληνες χρεωμένοι μέχρι να κατασχεθεί ό,τι έχουν και δεν έχουν μέχρι αφανισμού.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΚΑΙ ΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ

Την δυνατότητα αυτή την έχουν με την Ελλήνων Συνέλευσις διότι είναι η μία και μοναδική νομική εκπροσώπηση του Έθνους των Ελλήνων.

Όλοι οι παράνομοι φόροι θα καταργηθούν με την Ελλήνων Συνέλευσις καθώς και το παράνομο και αντισυνταγματικό μόρφωμα που λέγεται ΑΑΔΕ. Πρέπει λοιπόν ο έλληνας πολίτης να εμφανιστεί και να δηλώσει την κυριαρχία του.

Η ΑΑΔΕ ξεκινά «επιδρομές» στους οφειλέτες – Θα εισβάλει σε σπίτια & θα παίρνει ό,τι κρίνει!

Ολόκληρο το άρθρο στην πηγή.


Περισσότερα για την παράνομη ΑΑΔΕ:

Όλη η αλήθεια για την ΑΑΔΕ

20 ΜΑΪΟΥ 2019daneist;Γιατί η ύπαρξή της συνιστά νομότυπη εγκληματική οργάνωση;

Το ξέρεις ότι υπάρχει μια ιδιωτική εταιρεία στην οποία έχουν παραδοθεί όλοι οι φόροι, τα πρόστιμα, όπως και το σύνολο των κρατικών εσόδων;

Κι όμως υπάρχει! Ονομάζεται ΑΑΔΕ (Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων), ιδρύθηκε με τον νόμο 4389/27.05.2016 (ΦΕΚ Α΄94) και από 1/1/2017 αντικατέστησε αυτό που γνωρίζαμε ως «Εφορία»…

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ; ΝΑΙ, ΑΛΛΑ… ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ;;;

Πράγματι, η ΑΑΔΕ είναι εντελώς ανεξάρτητη! Ανεξάρτητη και ανεξέλεγκτη από το ελληνικό δημόσιο, από την ελληνική κυβέρνηση, από την ελληνική Βουλή!

«Ανεξάρτητη» ακόμα και από το Σύνταγμα, το οποίο προβλέπει αποκλειστικά και περιοριστικά την ύπαρξη 5 συγκεκριμένων ανεξάρτητων αρχών, (τις αναφέρει ρητά στα άρθρα 9Α, 15 §2, 19 §1, 103 §7 και 9) και πουθενά – μα πουθενά! – δεν προβλέπει τη σύσταση καμιάς… ΑΑΔΕ!

Μια εταιρεία που δεν δίνει λόγο και λογαριασμό πουθενά και σε κανέναν θεσμικό φορέα του ελληνικού κράτους και δεν υπόκειται σε κανενός είδους έλεγχο… παρά μόνο στον έλεγχο των δανειστών!

– Καμία κυβέρνηση δεν μπορεί να της αφαιρέσει με νέο νόμο τις αρμοδιότητες που της έχουν εκχωρηθεί, όσο υποτάσσεται στις μνημονιακές δεσμεύσεις!

– Καμία κυβέρνηση δεν μπορεί να την καταργήσει, όσο αποδέχεται να υπηρετεί το κατοχικό καθεστώς που μας έχει επιβληθεί!

ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑ!

Η ΑΑΔΕ δεν είναι κανενός είδους νομικό πρόσωπο! Δεν είναι δηλ. ούτε ΝΠΔΔ, ούτε ΝΠΙΔ, ούτε ΑΕ ή ΕΠΕ κλπ, έτσι κανένας πολίτης ή φορέας δεν μπορεί να κινηθεί νομικά εναντίον της. Ποιον θα μηνύσεις για τις εγκληματικές πράξεις του, όταν αυτός στερείται νομικής προσωπικότητας και άρα, νομικά, είναι ανύπαρκτος;

ΚΙ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΛΕΗΛΑΤΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

Αυτή η νομικά και συνταγματικά ανυπόστατη, ιδιωτική εταιρεία, σήμερα,

– έχει υπό τον απόλυτο έλεγχό της τις ΔΟΥ,
– ετοιμάζει έναν στρατό από 12.000 ιδιώτες με σκοπό την βεβαίωση οφειλών σε βάρος νοικοκυριών και επιχειρήσεων,

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ!

Με τον νόμο 4549/14.6.2018, από 1 Ιουλίου 2019, η ΑΑΔΕ

– Ετοιμάζεται να αρπάξει τα ταμειακά διαθέσιμα των Δήμων και των Περιφερειών, αλλά και όλων των φορέων της Γενικής Κυβέρνησης (διάφοροι οργανισμοί ΝΠΔΔ υπό τον έλεγχο των υπουργείων, πχ νοσοκομεία, πανεπιστήμια, δημόσιες βιβλιοθήκες, μουσεία, το Εθνικό Θέατρο και το Κρατικό Θέατρο Β. Ελλάδας κ.ά.).
– Από 1 Ιουλίου, οι Δήμοι και όλοι οι παραπάνω φορείς υποχρεούνται να καταθέτουν όλα τα έσοδά τους, αλλά και κάθε κρατική ενίσχυση που λαμβάνουν, σε ειδικό λογαριασμό στην Τράπεζα της Ελλάδας. Για να εκταμιεύσουν έστω και ένα ευρώ από τα δικά τους (τα δικά μας) χρήματα, θα πρέπει να παίρνουν την έγκριση της ΑΑΔΕ!
– Στους Δήμους θα επιτρέπεται να κρατούν χρήματα σε δικό τους λογαριασμό, αυστηρά για τα τρέχοντα έξοδα ενός 15ημέρου! Όποιος δεν συμμορφώνεται, θα υφίσταται κυρώσεις που περιλαμβάνουν καθαίρεση εκτελεστικών οργάνων και περικοπές στην ετήσια επιχορήγηση!

ΨΑΞΤΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΧΡΟΝΙΚΑ

Δεν θα βρείτε πουθενά κράτος να έχει παραδώσει όλο τον «σκληρό πυρήνα» του, τα δημοσιονομικά του και όλο το δημόσιο ταμείο του σε μια ιδιωτική εταιρεία και μάλιστα υπό τον έλεγχο ξένων δυνάμεων και συμφερόντων!

ΨΑΞΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ «ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ»

Δεν θα ακούσετε κανέναν που να έχει αντιδράσει σοβαρά, δεν θα βρείτε κανένα κόμμα που να έχει καταγγείλει στον ελληνικό λαό την ύπαρξη της ΑΑΔΕ. Ούτε ένα κόμμα δεν άσκησε τα μέσα που του δίνει η εκπροσώπησή του στο κοινοβούλιο για να κινηθεί εναντίον της. Ούτε ένα δεν ενοχλήθηκε από την κατάφωρη παραβίαση του Συντάγματος, την κατάργηση ουσιαστικά της έννοιας του «ελληνικού δημοσίου», τη μετατροπή του ελληνικού κράτους σε «Ελλάς ΑΕ», ούτε βέβαια από τον πλήρη διασυρμό του ελληνικού κοινοβουλίου και τον εξευτελισμό της (πάλαι ποτέ) δημόσιας διοίκησης. Αντίθετα, σύσσωμη η κοινοβουλευτική αντιπολίτευση συνεχίζει να μιλά και να φέρεται σαν να ζούμε σε συνθήκες κανονικότητας, σαν να είναι όλα απολύτως φυσιολογικά!

ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΑΥΤΟ;
ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΑΥΤΟΣ Ο «ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ»;

– Μήπως επειδή η ΑΑΔΕ έχει τη δυνατότητα να παρέχει προστασία και να κλείνει συμφωνίες παρασκηνίου με διαπλεκόμενους επιχειρηματίες, κυκλώματα μαύρου χρήματος, πολιτικούς, κόμματα, ΜΜΕ και δημοσιογράφους με σκοπό την προώθηση των συμφερόντων και των επιλογών των δανειστών;
– Μήπως επειδή, γνωρίζοντας τους οικονομικούς «σκελετούς» που έχουν άπαντες στα «ντουλάπια» τους, έχει τη δυνατότητα να εξαγοράζει, να απειλεί και να εκβιάζει τη σιωπή τους, με αντάλλαγμα να μένουν στο απυρόβλητο για τις ατασθαλίες και τις διαπλοκές τους;

ΑΛΛΑ… ΜΗΠΩΣ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ, ΟΙ ΜΑΦΙΟΖΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥΛΟΥΝ «ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ»;

Η ύπαρξη της ΑΑΔΕ συνιστά νομότυπη εγκληματική οργάνωση. Τόσο νομότυπη, όσο ήταν και οι «νόμιμες» αποφάσεις των κυβερνήσεων της ναζιστικής κατοχής, οι οποίες λαμβάνονταν με απευθείας εντολή από την Κομαντατούρ. Χρέος μας είναι να την ξηλώσουμε, καθίζοντας στο σκαμνί αυτούς που την επέβαλαν στη χώρα μας και στον ελληνικό λαό.

Η ανατροπή του κατοχικού καθεστώτος, αποτελεί προϋπόθεση προκειμένου να λογοδοτήσουν οι ένοχοι για όλα τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει από τον Μάη του 2010, σε βάρος του ελληνικού λαού αλλά και της πατρίδας μας συνολικά.

Μάιος 2019
ΕΠΑΜ – Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο

Tags: ΑΑΔΕ, Αλέξανδρος Μυλωνάς, Βουλή, δανειστές, δημόσιο, εγκληματική οργάνωση, ΕΝΦΙΑ, ΕΠΑΜ, Εφορία, Σύνταγμα, φόροι