Γιατί οι ασθενείς με Covid αντιμετωπίζονται με χάπι για τον HIV;

thumbnail HIV Reportπηγή photo

By Dr. Joseph Mercola

Mercola.com
August 6, 2022

Στις 25 Ιουλίου 2022, οι Κινέζοι αξιωματούχοι χορήγησαν έγκριση υπό όρους σε ένα φάρμακο για τον HIV που θα χρησιμοποιηθεί ως θεραπεία για τον COVID. Όπως αναφέρει το Reuters:[1]

«Το δισκίο Azvudine, το οποίο η Κίνα ενέκρινε τον Ιούλιο του περασμένου έτους για τη θεραπεία ορισμένων λοιμώξεων από τον ιό HIV-1, έλαβε υπό όρους πράσινο φως για τη θεραπεία ενηλίκων ασθενών με “κανονικού τύπου” COVID, ανέφερε σε δήλωση η Εθνική Διοίκηση Ιατρικών Προϊόντων.

Ο “κανονικός τύπος” COVID είναι ένας όρος που χρησιμοποιεί η Κίνα για να αναφέρεται σε λοιμώξεις από κορωνοϊό όπου υπάρχουν σημεία πνευμονίας, αλλά οι ασθενείς δεν έχουν φτάσει σε σοβαρό στάδιο… Σε μια κλινική δοκιμή τελευταίου σταδίου, το 40,4% των ασθενών που έλαβαν Azvudine παρουσίασαν βελτίωση στα συμπτώματα επτά ημέρες μετά την πρώτη λήψη του φαρμάκου, σε σύγκριση με 10,9% στην ομάδα ελέγχου…»

Η χρήση του φαρμάκου για τον HIV έχει αναζωπυρώσει το ενδιαφέρον για πρώιμα στοιχεία που υποδηλώνουν ότι το SARS-CoV-2 είναι ένα βιοόπλο επαυξημένο με στοιχεία του ιού HIV.

Οι εισαγωγές HIV επισημάνθηκαν στις αρχές του 2020

Στις 31 Ιανουαρίου 2020, η ZeroHedge δημοσίευσε ένα άρθρο [2] που παρουσιάζει τα ευρήματα [3] Ινδών ερευνητών, οι οποίοι ισχυρίστηκαν ότι ορισμένα τμήματα του ιικού RNA εμφανίζονταν πιο στενά συνδεδεμένα με τον HIV παρά με άλλους κορωνοϊούς. Οι ερευνητές είπαν μάλιστα ότι ο SARS-CoV-2 ανταποκρίθηκε στα φάρμακα για τον HIV.

Σύμφωνα με αυτό το έγγραφο, με τίτλο «Απίστευτη ομοιότητα μοναδικών ενθέτων στην πρωτεΐνη ακίδας 2019-nCoV με τον HIV-1 gp120 και το Gag», η παρουσία παρεμβολών HIV ήταν απίθανο να είχε συμβεί με φυσικό τρόπο — το συμπέρασμα είναι ότι ο SARS-CoV-2 μπορεί να είναι ένα βιολογικό όπλο που έχει διαφύγει:[4]

«Βρήκαμε 4 παρεμβολές στη γλυκοπρωτεΐνη ακίδας (S) που είναι μοναδικές για τον 2019-nCoV και δεν υπάρχουν σε άλλους κορωνοϊούς. Είναι σημαντικό ότι τα υπολείμματα αμινοξέων και στα 4 ένθετα έχουν ταυτότητα ή ομοιότητα με αυτά του HIV-1 gp120 ή του HIV-1 Gag.

Είναι ενδιαφέρον ότι, παρά το γεγονός ότι τα ένθετα είναι ασυνεχή στην πρωτογενή αλληλουχία αμινοξέων, η τρισδιάστατη μοντελοποίηση του 2019-nCoV υποδηλώνει ότι συγκλίνουν για να αποτελέσουν τη θέση δέσμευσης του υποδοχέα. Η εύρεση 4 μοναδικών ενθέτων στον 2019-nCoV, τα οποία έχουν όλα ταυτότητα/ομοιότητα με υπολείμματα αμινοξέων σε βασικές δομικές πρωτεΐνες του HIV-1 είναι απίθανο να είναι τυχαία στη φύση τους».

Μέσα σε λίγες μέρες, το άρθρο του ZeroHedge είχε τραβήξει την προσοχή του Jeremy Farrar – διευθυντή του Wellcome Trust – ο οποίος το έστειλε με email στον Δρα Anthony Fauci. [5]

Fauci

Η ινδική εφημερίδα ανακλήθηκε γρήγορα, αλλά όχι πριν τραβήξει την προσοχή του αείμνηστου Luc Montagnier, ενός παγκοσμίου φήμης Γάλλου ιολόγου που κέρδισε το βραβείο Νόμπελ για την ανακάλυψη του HIV.

Η πεποίθησή του ότι ο SARS-CoV-2 περιείχε όντως αλληλουχίες του ιού HIV6 ήταν εν μέρει ο λόγος που το AP News τον ονόμασε ως έναν από τους κορυφαίους «υπερδιαδότες παραπληροφόρησης» σχετικά με την προέλευση του SARS-CoV-2 το 2021.[7]

Ο Montagnier επέμεινε ότι οι Ινδοί ερευνητές είχαν δίκιο. την αξιολόγησή τους, και αναγκάστηκαν να ανακαλέσουν το χαρτί «μετά από τεράστιες πιέσεις».[8,9]

Η ευαισθητοποίηση για το AIDS επιστρέφει στη μόδα

Στη συνέχεια, τον Φεβρουάριο του 2022, το AIDS έγινε ξαφνικά όλη η μανία. Τα Μέσα φαινομενικά εγκατέλειψαν τον COVID εν μία νυκτί, στοχεύοντας αντ’ αυτού στο AIDS, και όταν όλα τα Μέσα Ενημέρωσης αρχίζουν να εγείρουν ένα θέμα ταυτόχρονα, είναι συνήθως μια συντονισμένη εκστρατεία που διευθύνεται από μια εταιρεία δημοσίων σχέσεων για λογαριασμό ενός πελάτη.

Υπάρχει ένας λόγος για αυτό, και ο λόγος είναι να σπείρουμε μια επιθυμητή αφήγηση στο μυαλό των ανθρώπων. Φυτεύουν ιδέες έτσι ώστε όταν συμβαίνει κάτι, οι άνθρωποι είναι ήδη προετοιμασμένοι με ορισμένες προκαταλήψεις ή υποθέσεις. Λοιπόν, ποιος μπορεί να είναι ο λόγος που όλοι ξαφνικά μιλούν για το AIDS;

Τον Δεκέμβριο του 2021, ο Πρόεδρος Biden ανακοίνωσε ένα σχέδιο του Λευκού Οίκου για «τερματισμό της επιδημίας HIV/AIDS έως το 2030».[10] Ο ίδιος ακριβής όρκος είχε ανακοινωθεί από τη Βρετανική Υπηρεσία Ασφάλειας Υγείας μια εβδομάδα νωρίτερα.{11] Εν τω μεταξύ, ο πρίγκιπας Harry ήταν εκεί έξω ζητώντας όλοι να κάνουν τεστ HIV και Ολλανδοί ερευνητές ανακοίνωσαν την ανακάλυψη ενός ανησυχητικού στελέχους HIV.[12]

Σύμφωνα με ερευνητές, αυτός ο μεταλλαγμένος ιός HIV, που ονομάστηκε παραλλαγή VB, είναι πιο μολυσματικός και προκαλεί πιο σοβαρές ασθένειες, δύο φορές πιο γρήγορα. Στις αρχές Φεβρουαρίου 2022, υπήρχαν 109 γνωστές περιπτώσεις της παραλλαγής VB στην Ολλανδία. Περιέργως, οι επιστήμονες παραδέχτηκαν επίσης ότι η παραλλαγή κυκλοφορούσε για δεκαετίες. Λοιπόν, πώς ήταν “είδηση”;

Όλα αυτά συνέβαιναν την ίδια στιγμή που ο COVID άρχισε να εξαφανίζεται. Εκείνη την εποχή, η Off-Guardian προειδοποίησε,[13] «ακριβώς επειδή χαλαρώνουν τον COVID δεν σημαίνει ότι η ατζέντα πίσω από τον COVID έχει φύγει. Μακριά από αυτό. Στην πραγματικότητα, ακόμη και όταν προσπαθούν να ρίξουν αυτήν την πανδημία σε έναν ρηχό τάφο, ήδη προετοιμάζουν το κοινό για τον επόμενο φόβο για την υγεία – το AIDS».

Σύγκλιση

Λοιπόν, ο φόβος για το AIDS δεν κράτησε πολύ. Μέσα σε μερικούς μήνες, οι παραλλαγές του COVID έγιναν ξανά πρωτοσέλιδα και τον Μάιο του 2022, η εστίαση μετατοπίστηκε στην ευλογιά των πιθήκων. Εδώ, πολλαπλά σενάρια, γεγονότα, θεωρίες, ρίσκα και κίνδυνοι συγκλίνουν ξαφνικά για να δημιουργήσουν κάποιες μάλλον ανησυχητικές πιθανότητες. Να συνοψίσουμε:

Το εμβόλιο COVID μπορεί να προκαλεί ασθένεια που μοιάζει με AIDS αποδεκατίζοντας τη λειτουργία του ανοσοποιητικού [14] — Αυτό δεν σημαίνει ότι το εμβόλιο προκαλεί HIV/AIDS. [15,16] Αντίθετα, αναφέρεται στο εύρημα ότι τα άτομα που κάνουν το εμβόλιο COVID — στους έξι μήνες μετά το εμβόλιο — διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο COVID με συμπτώματα από τους μη εμβολιασμένους συνομηλίκους τους.[17] Διατρέχουν επίσης αυξημένο κίνδυνο για άλλες λοιμώξεις και χρόνιες ασθένειες, για τον ίδιο λόγο.

Οι Γιατροί της Πρώτης Γραμμής της Αμερικής πρότειναν ότι η μυοκαρδίτιδα και άλλα χρόνια προβλήματα υγείας που σχετίζονται με τα εμβόλια θα μπορούσαν να είναι αποτέλεσμα του συνδρόμου ανοσοανεπάρκειας που αποκτήθηκε από το εμβόλιο ή του «VAIDS»[18], το οποίο είναι παρόμοιο με το AIDS στο ότι συνεπάγεται ανοσοανεπάρκεια. Η κύρια διαφορά είναι το αρχικό ερέθισμα.

Οι ερευνητές έχουν προειδοποιήσει ότι τα εμβόλια του Janssen και της AstraZeneca για τον COVID μπορεί να αυξήσουν τον κίνδυνο μόλυνσης από τον HIV [19] — Εν μέρει επειδή αυτά τα εμβόλια COVID χρησιμοποιούν τον ίδιο φορέα αδενοϊού (Ad5) ως μια αποτυχημένη δοκιμή στην οποία προσπαθούσαν να δημιουργήσουν ένα εμβόλιο HIV.

Η χρήση του Ad5 ως φορέα για τη μεταφορά του γενετικού υλικού του HIV στην πραγματικότητα αύξησε τον κίνδυνο μόλυνσης από τον ιό HIV αντί να τον μειώσει και οι ερευνητές ανησυχούν ότι το Ad5 μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο μόλυνσης από τον ιό HIV και σε εκείνους που λαμβάνουν εμβόλια COVID με φορέα αδενοϊού.

Οι επιστήμονες έχουν προειδοποιήσει ότι ο μαζικός εμβολιασμός κατά τη διάρκεια ενεργών εστιών οδηγεί τις μεταλλάξεις. Από τότε που κυκλοφόρησαν οι ενέσεις COVID τον Δεκέμβριο του 2020, ο ιός SARS-CoV-2 έχει πράγματι μεταλλαχθεί για να αποφύγει τα αντισώματα που αποκτήθηκαν με έγχυση mRNA, και οι δύο τελευταίες επαναλήψεις επίσης απομακρύνουν από τη φυσική ανοσία.

Η ανθρώπινη δοκιμή για το mRNA εμβόλιο HIV βρίσκεται σε εξέλιξη [20] — Το εμβόλιο Moderna HIV θα στοχεύσει ένα συγκεκριμένο υποσύνολο Β-κυττάρων που είναι γνωστό ότι συνδέονται χαλαρά με τον HIV. Η ιδέα είναι ότι προωθώντας αυτά τα Β-κύτταρα με οδηγίες mRNA, που παρέχονται μέσω μιας σειράς βολών, θα μπορούσαν να αναπτύξουν την ικανότητα να παράγουν εξουδετερωτικά αντισώματα κατά του HIV.

Το ερώτημα είναι, εάν το εμβόλιο για τον COVID μπορεί να προκαλέσει εξάντληση του ανοσοποιητικού συστήματος μετά από επαναλαμβανόμενες δόσεις, τι είδους δυσλειτουργία μπορεί να προκαλέσει μια σειρά εμβολιασμών HIV; Επιπλέον, ο HIV, όπως ο SARS-CoV-2, είναι ένας ιός που μεταλλάσσεται ταχέως,[21] επομένως ένα εμβόλιο για τον HIV είναι πιθανό να προκαλέσει μεταλλάξεις και αντίσταση, όπως ακριβώς είδαμε με το εμβόλιο του COVID.

Οι ομοφυλόφιλοι και οι αμφιφυλόφιλοι άντρες λαμβάνουν ένα εμβόλιο κατά της ευλογιάς που μπορεί να επιδεινώσει τη μόλυνση από τον ιό HIV. Στις 23 Ιουλίου 2022, ο Γενικός Διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας Tedros Adhanom Ghebreyesus κήρυξε την ευλογιά των πιθήκων «έκτακτη ανάγκη για τη δημόσια υγεία διεθνούς ενδιαφέροντος» [22] και τα Αμερικανικά Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων προτρέπουν όσους ενδέχεται να διατρέχουν υψηλό κίνδυνο για την ευλογιά των πιθήκων να εμβολιαστούν. [23]

Το εμβόλιο που χρησιμοποιείται είναι ένα εμβόλιο ευλογιάς που μπορεί ή δεν μπορεί να δράσει κατά της ευλογιάς των πιθήκων[24], καθώς η μόνη μελέτη [25] έγινε το 1988, χρησιμοποιώντας ένα εμβόλιο ευλογιάς που δεν χρησιμοποιείται πλέον, κατά ενός ιού της ευλογιάς που έκτοτε έχει μεταλλαχθεί πολλές φορές.

Η πόλη της Νέας Υόρκης άρχισε να χορηγεί το εμβόλιο κατά της ευλογιάς στα τέλη Ιουνίου 2022 και μέχρι τις 22 Ιουλίου, περίπου 18.000 Νεοϋορκέζοι είχαν λάβει την πρώτη τους δόση.[26]

Δεν είναι σαφές ποιο από τα δύο εμβόλια κατά της ευλογιάς χορηγείται, αλλά φαίνεται λογικό να υποθέσουμε ότι χρησιμοποιούν το πιο πρόσφατο, το Jynneos, το οποίο μπορεί να χορηγηθεί σε άτομα για τα οποία η παλαιότερη έκδοση (ACAM2000) αντενδείκνυται. Το Jynneos έχει επίσης άδεια ειδικά για την πρόληψη της ευλογιάς των πιθήκων [27] ενώ το ACAM2000 όχι.

Το βασικό σημείο εδώ είναι ότι τα οροθετικά άτομα που συμμετείχαν στις κλινικές δοκιμές του Jynneos είδαν αύξηση κρουσμάτων των ιών HIV. [28]. Σήμερα, οι ομοφυλόφιλοι άνδρες είναι οι κύριοι αποδέκτες αυτού του εμβολίου και είναι επίσης μια ομάδα που τείνει να είναι πιο επιρρεπής  στο να έχουν HIV-AIDS. Επίσης, ως ομάδα, έχουν πολύ υψηλό ποσοστό εμβολιασμού COVID.

 Λαμβάνοντας υπόψη τόσο το εμβόλιο COVID όσο και το Jynneos μπορεί να αυξήσουν τον κίνδυνο μόλυνσης από τον ιό HIV ή να επιδεινώσουν την υπάρχουσα λοίμωξη και ότι αυτοί οι άνδρες διατρέχουν ήδη αυξημένο κίνδυνο για HIV και AIDS, ο συνολικός, σύνθετος κίνδυνος που αντιμετωπίζουν αυτοί οι άνδρες φαίνεται να είναι αξιοσημείωτα αυξημένος, ωστόσο κανένας δεν τους προειδοποιεί γι’ αυτό.

Πέρα από όλα αυτά, έχουμε τώρα ανθρώπους που έχουν λάβει τόσο το εμβόλιο κατά του COVID – το οποίο γεννά μεταλλάξεις και καταστέλλει τη λειτουργία του ανοσοποιητικού  – όσο και το εμβόλιο κατά της ευλογιάς. Ποιες μεταλλάξεις μπορεί να προκαλέσει το εμβόλιο της ευλογιάς στον ιό SARS-CoV-2, εάν υπάρχουν;

Το εμβόλιο ζωντανής ευλογιάς μπορεί να μεταδώσει τη μόλυνση από τον ιό της δαμαλίτιδας. Εάν χρησιμοποιηθεί το ACAM2000, ο κίνδυνος για τους πληθυσμούς γενικά αρχίζει να εκτοξεύεται, καθώς αυτό το παλαιότερο εμβόλιο ευλογιάς περιέχει ζωντανό ιό δαμαλίτιδας με δυνατότητα αναπαραγωγής. Όταν το πάθεις, είσαι μολυσματικός για περίπου ένα μήνα και πρέπει να προσέξεις πολύ για να μην εξαπλωθεί η μόλυνση. Εάν οι άνθρωποι λάβουν ACAM2000 και δεν λάβουν τέτοιες προφυλάξεις, θα μπορούσαμε να δούμε κρούσματα ευλογιάς.

Για να είμαι σαφής, είναι πολύ απίθανο να χρησιμοποιείται το ACAM2000, αλλά το συμπεριλαμβάνω εδώ ως σενάριο “τι θα γινόταν αν;” γνωρίζοντας πως οι ΗΠΑ έχουν ένα πολύ μεγάλο απόθεμά τους (περίπου 100 εκατομμύρια δόσεις), ενώ το Jynneos εξακολουθεί να είναι σε έλλειψη.

Η ειδική ένεση mRNA για την ευλογιά των πιθήκων βρίσκεται σε προκλινική μελέτη — Τον Μάρτιο του 2022, η Moderna ανακοίνωσε ότι διερευνά εμβόλια κατά της ευλογιάς των πιθήκων που βασίζονται σε mRNA σε προκλινικό επίπεδο. [29] Εάν το εμβόλιο για τον COVID υπονομεύει την ανοσολογική σας λειτουργία και προκαλεί μεταλλάξεις, θα λειτουργήσει άραγε διαφορετικά ένα εμβόλιο mRNA της ευλογιάς των πιθήκων; Εάν χορηγηθεί ένα εμβόλιο mRNA για την ευλογιά των πιθήκων σε άτομα που έχουν ήδη κάνει το εμβόλιο για τον COVID-19, θα μπορούσαν να συνδυαστούν για να δημιουργήσουν ένα παθογόνο COVID-pox τύπου Frankenstein;

Η παραπάνω λίστα εγείρει πολλά ερωτήματα. Θα μπορούσαν αυτές οι συνθήκες να πυροδοτήσουν μια νέα επιδημία του AIDS ή ασθένειας παρόμοιας με το AIDS; Θα μπορούσε η εστίαση στις δοκιμές HIV εν μέσω της ανάπτυξης ενός «εμβολίου» HIV mRNA να είναι μια προσπάθεια απόκρυψης του γεγονότος ότι τα εμβόλια για τον COVID καταστρέφουν την ανοσολογική λειτουργία των ανθρώπων (και πιθανώς προάγουν τη μόλυνση από τον ιό HIV), ενώ ταυτόχρονα δημιουργούν την αντίληψη ότι έχουμε επείγουσα ανάγκη εμβολίου κατά του HIV;

Η Σύνδεση Fauci

Συμπτωματικά, ο Fauci ήταν ένα πρόσωπο-κλειδί  κατά τη διάρκεια της επιδημίας του AIDS της δεκαετίας του 1980, η οποία οδήγησε σε εκατοντάδες χιλιάδες ομοφυλόφιλους άνδρες να πεθάνουν από τη θεραπεία (AZT) που επέμενε να χρησιμοποιηθεί ο Fauci. Υπήρξε επίσης μια βασική προσωπικότητα στην πανδημία του COVID, στην οποία άνθρωποι σκοτώθηκαν ξανά σε μεγάλους αριθμούς από τα ίδια τα φάρμακα για τα οποία ο Fauci έχει συμφέρον.

Ο Fauci είναι επίσης ένας συνδετικός κρίκος μεταξύ των εμβολίων για τον COVID και του εμβολίου HIV. Όχι μόνο πίεσε για ένα εμβόλιο για τον HIV κατά το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του στο Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργίας και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID) – περίπου 36 χρόνια – αλλά ήταν επίσης ένας πρόθυμος υποστηρικτής για τη μετάβαση από τα συμβατικά εμβόλια σε αυτή τη νέα πλατφόρμα mRNA.[30]

Είναι πιθανό ένα εμβόλιο για τον HIV να είναι το τελικό παιχνίδι που αναζητούν και «διεγείρουν» την εμφάνιση ασθένειας που μοιάζει με AIDS με τα εμβόλια για τον COVID για να δικαιολογήσουν τον μαζικό εμβολιασμό κατά του HIV;

Παρά τις προσπάθειες δεκαετιών, κανένα εμβόλιο κατά του HIV δεν έχει φτάσει στην αγορά. Τώρα που τα εμβόλια του COVID επέβαλαν την τεχνολογία mRNA στις μάζες, ο στόχος του Fauci να κυκλοφορήσει ένα εμβόλιο για τον HIV είναι εφικτός. Αλλά το AIDS δεν είναι η κρίση που ήταν κάποτε. Υπολογίζεται ότι 1,2 εκατομμύρια Αμερικανοί έχουν λοίμωξη από τον ιό HIV, αλλά η λοίμωξη από τον ιό HIV δεν εξελίσσεται απαραιτήτως σε AIDS, εκτός εάν έχετε μια συνλοίμωξη.

Επαναλαμβάνω: Είναι πιθανό ένα εμβόλιο για τον HIV να είναι το τελικό παιχνίδι που αναζητούν και «διεγείρουν» την εμφάνιση ασθένειας που μοιάζει με AIDS με τα εμβόλια για τον COVID για να δικαιολογήσουν τον μαζικό εμβολιασμό κατά του HIV; Δεν ξέρω, αλλά δεν είναι εκτός του πεδίου των πιθανοτήτων.

Από την άλλη, η ανοσοκαταστολή του εμβολίου COVID μπορεί να είναι απλώς μια απρόβλεπτη παρενέργεια που τυχαία άνοιξε ξανά την πόρτα για τα εμβόλια HIV, χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα mRNA. Είτε έτσι είτε αλλιώς, η βιομηχανία φαρμάκων ασχολήθηκε με τη δημιουργία θεραπειών για τις παρενέργειες που προκάλεσαν τα άλλα φάρμακά της, και αυτό μοιάζει περισσότερο με μία από τα ίδια. Τα εμβόλια για τον COVID δημιουργούν ασθένειες που μοιάζουν με AIDS και ιδού, έρχεται ένα εμβόλιο HIV. Δεν είμαστε εμείς οι τυχεροί;!

Εμβόλιο HIV με Φορέα Κορωνοϊού

Για να τραβήξουν τον κλοιό γύρω από τον COVID και τον HIV ακόμα πιο σφιχτά, οι ερευνητές – από το 2006 το αργότερο – εξετάζουν τη δημιουργία ενός εμβολίου για τον HIV χρησιμοποιώντας φορέα κορωνοϊού.

Το «Toward a Coronavirus-based HIV Multigene Vaccine»[31] που δημοσιεύτηκε στο Journal of Immunology Research το 2006, περιγράφει τη χρήση ενός κορωνοϊού (ιός του κοινού κρυολογήματος) ως ραχοκοκαλιά για τη συγκράτηση δύο γλυκοπρωτεϊνών φακέλου HIV, gp41 και gp120, για τη δημιουργία ενός πρωτοτύπου εμβολίου HlV-1.

Εάν το gp120 χτυπά ένα καμπανάκι, είναι επειδή το ανέφερα στην αρχή αυτού του άρθρου. Οι Ινδοί ερευνητές που ανακάλυψαν εισαγωγές HIV στο SARS-CoV-2 βρήκαν «Απαράδεκτη ομοιότητα μοναδικών ενθέτων στην πρωτεΐνη ακίδας 2019-nCoV με τον HIV-1 gp120…»

Έτσι, για να ανακεφαλαιώσουμε, ο κορωνοϊός έχει χρησιμοποιηθεί στην έρευνα εμβολίων για τον HIV και με κάποιο τρόπο τμήματα του φακέλου του HIV κατέληξαν σε έναν κορωνοϊό γνωστό ως SARS-CoV-2. Και, ενώ ο Fauci έχει αρνηθεί οποιαδήποτε σχέση μεταξύ της έρευνας SARS-CoV-2 και HIV, υπάρχουν σαφείς ενδείξεις ότι όχι μόνο γνώριζε για την ύπαρξη χίμαιρων του κορωνοϊού-HIV, η υπηρεσία του επινόησε μερικές από τις μεθόδους που χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή τους.[32]

Η παρακολούθηση και η ανίχνευση τώρα συμπεριλαμβάνουν τον HIV

Η παρακολούθηση και ανίχνευση του HIV/AIDS ανανεώνεται επίσης. Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ παρακολουθούν την εξάπλωση του HIV ελέγχοντας τα δείγματα αίματος που συλλέγονται τακτικά. Αυτή η επιτήρηση μπορεί στη συνέχεια να χρησιμοποιηθεί για την ανίχνευση επαφών. Όπως αναφέρει το Medscape:[33]

«Ο Robert Suttle έχει δει από πρώτο χέρι τους νομικούς κινδύνους του HIV. Το 2008, είπε ο Suttle, ένας πρώην σύντροφος τον κατηγόρησε ότι δεν αποκάλυψε ότι ήταν οροθετικός. Κατηγορήθηκε βάσει του νόμου της Λουιζιάνα για “σκόπιμη έκθεση στον ιό του AIDS”…

Ο Suttle ομολόγησε την ενοχή του, καταδικάστηκε σε ποινή έξι μηνών σε κρατική φυλάκιση και έπρεπε να εγγραφεί ως σεξουαλικός παραβάτης. «Μπορείτε να ποινικοποιηθείτε, σίγουρα, επειδή υπάρχετε ως άτομο που ζει με HIV», είπε.

Ο Suttle … είπε ότι η εμπειρία του τον ανησυχεί για ένα νέο εργαλείο που προωθείται από ομοσπονδιακούς αξιωματούχους για την παρακολούθηση της εξάπλωσης του HIV… Ο Suttle πρόσθεσε ότι τέτοια δεδομένα θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν σε περιπτώσεις όπως το δικό του. “Με αυτήν την επιτήρηση, θα μπορούσατε να συνδεθείτε με πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους ή να θεωρηθείτε ότι είστε η πηγή που μεταδόθηκε σε όλους αυτούς τους άλλους ανθρώπους”, είπε…

Η [Μ]μοριακή επιτήρηση έχει συναντήσει σημαντική αντίθεση από τότε που κυκλοφόρησε σε εθνικό επίπεδο. Οι πάροχοι υπηρεσιών, οι υπερασπιστές της δικαιοσύνης στον τομέα της υγείας και τα άτομα που ζουν με HIV ανησυχούν ότι οι κίνδυνοι της προσέγγισης υπερτερούν των οφελών και οι ανησυχίες τους έχουν γίνει πιο έντονες καθώς η συνειδητοποίηση του εργαλείου αυξάνεται. Κάποιοι έχουν ζητήσει να σταματήσει η πρακτική έως ότου οι ομοσπονδιακοί αξιωματούχοι υγείας αντιμετωπίσουν τις ανησυχίες σχετικά με τη συναίνεση των ασθενών, την ασφάλεια των δεδομένων και την πιθανότητα ποινικοποίησης του HIV».

Η ιδέα και η δυνατότητα ποινικοποίησης του HIV ταιριάζει επίσης καλά με αυτό που έχει στο μυαλό του το παγκόσμιο κράτος βιοασφάλειας, που είναι ο έλεγχος των ανθρώπων με κάθε δυνατό μέσο.

Τα άτομα που έχουν μολυνθεί από τον ιό HIV θα μπορούσαν ακόμη και να διαταχθούν να απέχουν από το σεξ, για λόγους βιοασφάλειας, κάτι που θα συνέβαλε στη μείωση του πληθυσμού — ειδικά αν η μόλυνση από τον ιό HIV ήταν πραγματικά ευρέως διαδεδομένη — και αυτός φαίνεται να είναι βασικός στόχος της τεχνοκρατικής, αντιανθρώπινης κλίκας.

Ελπίζω να κάνω λάθος σχετικά με τη θεωρία ότι η μόλυνση από τον ιό HIV και το AIDS ενθαρρύνονται για να δικαιολογήσουν τον μαζικό εμβολιασμό κατά του HIV. Αλλά δεν νομίζω ότι είναι έξω από τη σφαίρα των πιθανοτήτων, επομένως έχετε κατά νου τους συγκλίνοντες παράγοντες καθώς προχωράμε μπροστά και ας δούμε τι θα συμβεί.

Πηγές και Παραπομπές

[1] Reuters July 25, 2022

[2] Zerohedge January 3, 2020 (Archived)

[3, 4] BioRxiv January 31, 2020

[5] Twitter TexasLindsay July 25, 2022

[6, 8] The Western Journal April 17, 2020

[7] AP News February 15, 2021

[9] Off-Guardian February 11, 2022

[10] Very Well Health December 10, 2021

[11] UKHSA December 1, 2021

[12] Science February 3, 2022; 375(6580): 540-545

[13] Off-Guardian February 10, 2022

[14, 18] Americas Frontline Doctors December 6, 2021

[15] Euro News February 10, 2022

[16] Twitter February 11, 2022

[17] Lancet Preprint October 25, 2021

[19] Forbes October 20, 2020

[20] Bloomberg February 4, 2022 (Archived)

[21, 33] Medscape July 21, 2022

[22] STAT News July 23, 2022

[23] Yahoo News July 7, 2022

[24] Science June 7, 2022

[25] Bulletin World Health Organization 1988; 66(4): 465-470

[26] New York Times July 23, 2022 (Archived)

[27, 29] BioPharma June 2, 2022

[28] Meryl Nass Substack July 17, 2022

[30] Rights and Freedoms October 7, 2021

[31] Journal of Immunology Research 2006; 13 article ID: 856275

[32] Twitter Charles Rixey July 1, 2022 (post  

Τα καλύτερα του Dr. Joseph Mercola

Copyright © Dr. Joseph Mercola

lewrockwell.com

Μετάφραση από τη Μαρία Σεφέρου

Tags: AIDS, Anthony Fauci, Azvudine, Biden, COVID, Dr. Joseph Mercola, HIV, Luc Montagnier, mRNA, SARS-CoV-2, βιολογικό όπλο, βιοόπλο, ευλογιά των πιθήκων, κορωνοϊός