Για να λειτουργήσει η «πράσινη ατζέντα» των ελίτ, πολλοί άνθρωποι πρέπει να εξαφανιστούν

A City Showing Effect Climate Change

Μύθος το αφήγημα της κλιματικής αλλαγής

Είναι ΣΚΟΠΙΜΟ: Το παραμύθι «Κλιματική Αλλαγή» είναι απλώς μια δικαιολογία για να καταστρέψουμε τη φυσική δομή που κρατά ζωντανό τον πολιτισμό.

By Ethan Huff
11/05/2022

Σχεδόν όλα όσα λέγονται για την «κρίση της κλιματικής αλλαγής» είναι μια απάτη που έχει σχεδιαστεί για να αποδομήσει την κοινωνία μέσω μιας «Μεγάλης Επανεκκίνησης» και να εισαγάγει τη νέα εποχή που οραματίζονται οι «ελίτ».

Εάν αφιερώσετε πραγματικά χρόνο για να σκεφτείτε τι συνεπάγεται κάθε στοιχείο της «πράσινης» ατζέντας, θα συνειδητοποιήσετε γρήγορα ότι όλα συνεπάγονται την καταστροφή του πολιτισμού όπως τον ξέρουμε σήμερα.

Η εξάλειψη των ορυκτών καυσίμων, για παράδειγμα, θα διασφαλίσει ότι δεν υπάρχει άλλο λίπασμα για την καλλιέργεια τροφίμων. Θα διασφαλίσει επίσης ότι τα τρόφιμα δεν θα μπορούν να περάσουν από το αγρόκτημα στο πιρούνι, καθώς ένα ηλεκτρικό ημι-φορτηγό δεν θα έχει τη δυνατότητα να τα διανείμει σε όλη τη χώρα χωρίς συνεχή «ανεφοδιασμό» – επιπροσθέτως, ηλεκτρικά ημιφορτηγά δεν υπάρχουν και δεν θα υπάρξουν ποτέ .

Έπειτα, υπάρχει το διοξείδιο του άνθρακα (CO2), αυτό το «κακό» μόριο αερίου στον αέρα που τυχαίνει να κάνει τα φυτά να αναπτυχθούν. Χωρίς αυτό, δεν θα υπήρχε πλέον ζωή στον πλανήτη. (Σχετικό: Το CO2 δεν έχει σχεδόν καμία σχέση με τα κλιματικά πρότυπα.)

Αποδεικνύεται ότι ένα μεταβαλλόμενο κλίμα είναι επίσης απολύτως φυσιολογικό, παρά την κάθε προσπάθεια της κλιματικής ταξιαρχίας να το ζωγραφίσει ως συνέπεια του μετεωρισμού των αγελάδων και της ανθρώπινης ύπαρξης.

Εάν το κλίμα δεν άλλαζε ποτέ, δεν θα λειτουργούσε σωστά για να συντηρήσει τη ζωή. Έτσι για άλλη μια φορά, η ατζέντα για το κλίμα εκτίθεται ως ούσα κατά της ζωής, που είναι το μόνο που ήταν πάντοτε.

Τα ορυκτά καύσιμα τροφοδοτούν τον κόσμο· χωρίς αυτά, όλα θα καταρρεύσουν.

Ο πλήρης και ολοκληρωμένος πράσινος μετασχηματισμός είναι ακόμα λίγο μακριά, αν και όχι τόσο μακριά όσο θα μπορούσαν να πιστεύουν πολλοί, ειδικά με μια επικείμενη παγκόσμια οικονομική κατάρρευση στον ορίζοντα.

Κάποιοι θα υποστήριζαν ότι η οικονομική κατάρρευση συμβαίνει ήδη, αλλά δεν έχει φτάσει ακόμη στο πλήρες αποκορύφωμά της. Πραγματικά άρχισε να επιταχύνεται όταν ξεκίνησε η επιχείρηση του κορωνοϊού Wuhan (Covid-19), ακολουθούμενη από την επιχείρηση πολέμου στην Ουκρανία.

Ένα-ένα τα ντόμινο πέφτουν εξαιτίας αυτών και άλλων προγραμματισμένων γεγονότων, τα οποία συμβαίνουν όλα  με τη σειρά για να μεγιστοποιήσουν τις συνέπειες αυτού που ήδη βρίσκεται σε κίνηση.

Σχετικά με τον μετασχηματισμό σε «πράσινη» ενέργεια,  αυτός επίσης παίζει ρόλο σε αυτό το παγκόσμιο δράμα. Η Wall Street Journal μόλις ανέφερε ότι φέτος αναμένονται ελλείψεις ηλεκτρικής ενέργειας όχι μόνο στην Καλιφόρνια και το Τέξας, αλλά σε ολόκληρη τη χώρα.

Αποδεικνύεται ότι η απενεργοποίηση του άνθρακα, του πετρελαίου και της πυρηνικής ενέργειας και η αντικατάστασή τους με ηλιακούς συλλέκτες και μεγάλες, πετρελαιοκίνητες (ειρωνικό, έτσι δεν είναι;) ανεμογεννήτριες δεν παρέχει αρκετή ενέργεια για να συνεχίσουν τα πράγματα.

Ακριβώς όπως με όλες τις άλλες πτυχές της «πράσινης» ατζέντας, υπάρχει πάντα κατά κάποιο τρόπο υπερβολική ζήτηση και όχι αρκετή προσφορά, η πρόταση είναι ότι πολλοί άνθρωποι πρέπει να εξαφανιστούν – και σύντομα – για να λειτουργήσει.

Πηγαίνοντας πράσινοι σημαίνει μαζική ερήμωση, με άλλα λόγια, που για άλλη μια φορά γίνεται εμφανές διαβάζοντας ανάμεσα στις γραμμές του τι συνεπάγεται η ατζέντα. Όσο ρυπογόνα κι αν είναι, τα ορυκτά καύσιμα είναι αυτά που δίνουν ενέργεια στον κόσμο. Χωρίς αυτά, ο κόσμος απλώς σταματά.

Αυτός φαίνεται να είναι ο στόχος, στην πραγματικότητα: να σταματήσει ο κόσμος – τουλάχιστον ο κόσμος όπως τον ξέρουμε σήμερα ότι είναι. Καθώς προχωρούν στην εγκαινίαση της νέας τους εποχής – ή τουλάχιστον προσπαθούν να το κάνουν – όλο και περισσότερα από αυτά που κάνουν αυτή τη ζωή βιώσιμη θα εξαφανιστούν μέχρι να μείνει τίποτα.

«Το CO2 δεν είναι απλώς ένα υποπροϊόν της αναπνοής», έγραψε κάποιος στο Natural News, προσφέροντας περισσότερες πληροφορίες για τα στοιχεία ενάντια στη ζωή της ατζέντας κατά του CO2.

«Το σώμα μας χρησιμοποιεί το CO2 σε νευρολογικές λειτουργίες. Δεν χρειάζεται να περιμένετε να πεθάνει η ζωή των φυτών, θα είστε νεκροί αμέσως χωρίς αυτό».

Τα τελευταία νέα σχετικά με την παραφροσύνη της κλιματικής αλλαγής μπορείτε να βρείτε στο Climate.news.

Οι πηγές γι’ αυτό το άρθρο περιλαμβάνουν:

ClimateDepot.com
NaturalNews.com

geoengineering.news

Μετάφραση από τη Μαρία Σεφέρου

Tags: CO2, COVID-19, Ethan Huff, ανεμογεννήτριες, άνθρακας, κλιματική αλλαγή, Μεγάλη Επανεκκίνηση, οξυγόνο, ορυκτά καύσιμα, Πράσινη Ατζέντα