“Δεν ντρέπονται τα τομάρια;”

%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%BF+%CE%BB%CE%AE%CF%88%CE%B7%CF%82+(12)


«Κλαίω την Ελλάδα», είπε μια απελπισμένη Ελληνίδα μητέρα. «Μας σκοτώσανε, μας δολοφονήσανε! Δεν ντρέπονται τα τομάρια;»
Όχι αδελφή μου, δυστυχώς, όχι… Τα τομάρια αυτά δεν ντρέπονται, διότι είναι ακριβώς αυτό που είπες: τομάρια, παχύδερμα. Αν ντρέπονταν θα είχαν όλοι παραιτηθεί από τη στιγμή που ο Πρωθυπουργός υποδούλωσε τη χώρα στο βλοσυρό ΔΝΤ και στη Μέρκελ για να μας θάψουν ζωντανούς. Αν είχαν φιλότιμο οι 300 βολευτές του Κυνοβουλίου θα είχαν…

αυτοεξοριστεί αντί να έχουν τα θράσος να βγαίνουν στα τηλεοπτικά παράθυρα και να μιλάνε. Αν είχαν τσίπα, θα έκαναν χαρακίρι στην Πλατεία Συντάγματος, μπροστά στην κλειστή Βουλή στην οποία πρέπει να κυματίζει μαύρη σημαία. Διότι η ελληνική σημαία δεν έχει πια θέση να κυματίζει στο νεκροταφείο της Δημοκρατίας.
Ας αναρτήσουν τη σημαία του ΔΝΤ στο άντρο της φαυλοκρατίας που επί τριάντα χρόνια δούλεψε σκληρά για να μας εξαθλιώσει και τέλος να μας παραδώσει για αιματηρό μαστίγωμα σε ξένα αφεντικά. Μην έχετε καμία αμφιβολία ότι όλα ήταν προμελετημένα από τον Ιούλιο του 2009, όπως είχε γράψει τότε η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ , αν όχι ενωρίτερα. Ήταν τότε που ο ΓΑΠ δημαγωγούσε ασύστολα εναντίον του παγώματος των μισθών και συντάξεων που είχε επιβάλλει ο Καραμανλής, διότι, όπως έλεγε, θα πάγωναν την αγορά. Δείτε το video:

Είχα ξαναγράψει περί αυτού τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν ο προδότης Πρωθυπουργός, αντί να έχει στρωθεί σε σκληρή δουλειά, έστω με την κυβέρνηση παιδικής χαράς που είχε ορίσει, ώστε ν’ αποφευχθεί η εθνική αυτοκτονία, κωλυσιεργούσε και φλέρταρε με το ΔΝΤ για να μας το κουβαλήσει ως νεκροθάφτη-«σωτήρα»… Το μακάβριο σχέδιο που τώρα υλοποιείται ήταν γνωστό στον Παπανδρέου το Μικρό από τότε που είχε λυσσάξει ζητώντας πρόωρες εκλογές για να μας θάψει.
Εμείς, όμως, τι κάνουμε τώρα; Είμαστε ακόμη ζωντανοί στη σκηνή, ή συνεχίζουμε να βρισκόμαστε σε κώμα, όπως βρισκόμασταν 30 ολόκληρα χρόνια που η πολιτική και οικονομική φαυλοκρατία μας έσκαβαν το λάκκο, καταληστεύοντας τη δημόσια περιουσία και παίζοντας τ’ αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων στο χρηματιστηριακό τζόγο, (δείτε εδώ) ενώ εμείς κοιμόμασταν όρθιοι; Η Λιάνα Κανέλλη πιστεύει ότι δεν είμαστε πεθαμένοι, και το βροντοφώναξε χτες βράδυ από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALTER. Ακούστε την, κι ας αναρωτηθεί ο καθένας και η καθεμιά από μας αν, έστω και τώρα, είμαστε ψυχικά ζωντανοί.

Βέβαια μας έχει τεθεί από την κυβέρνηση εθνικής μειοδοσίας και τα ξεπουλημέα παπαγαλάκια των ΜΜΕ το τρομοκρατικό ψευτοδίλημμα του τύπου «μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα.» Ότι δηλαδή η επώδυνη χημειοθεραπεία στην οποία μας υποβάλλουν είναι τάχα μονόδρομος για ν’ ανανήψουμε. Όμως, λυπάμαι που το λέω, εγώ με τέτοια μέτρα ασιτίας, όχι μόνο έξοδο από το σκοτεινό τούνελ δεν βλέπω, αλλά απεναντίας θεωρώ βέβαιη την αύξηση των ελλειμμάτων λόγω της βαθιάς ύφεσης στην οποία νομοτελειακά τα μέτρα εξόντωσης θα οδηγήσουν τη χώρα.
Άλλωστε ήδη οι οικονομικές Κασσάνδρες προβλέπουν ότι, παρά τα δολοφονικά μέτρα, το δημόσιο χρέος θ’ αυξηθεί από το 115% του ΑΕΠ στο 145% σε δύο χρόνια! Πού διάολο μας πάνε, λοιπόν; Προς τι τα υπέρογκα δάνεια με το διόλου ευκαταφρόνητο επιτόκιο του 5%; Προς τι τα αιματηρά μέτρα στα οποία η κυβέρνηση του αρχιψεύτη (“λεφτά υπάρχουν!”) μας υποβάλλει; Σε ποιον θα πάνε τα 120 δις Ευρώ, που μας δανείζουν οι άσπονδοι φίλοι-φίδια, μαζί μ’ εκείνα που εξοικονομούνται από την αφαίμαξή μας, αν δεν πάνε στη μείωση του δημόσιου χρέους; Στις τράπεζες θα πάνε πάλι; Ας μας εξηγήσει επιτέλους κάποιος πολιτικός τρομοκράτης!
Όχι ρε Αυτιά, εγώ δεν είμαι ικανοποιημένη αν κοπούν και δυο και τρεις μισθοί των βολευτών, που προβάλεις στην εκπομπή σου, για να κατευναστούν τάχα τα πνεύματα των δίκαια οργισμένων. Εγώ θέλω κλείσιμο της Βουλής, αφού τώρα πια άλλοι μας κυβερνάνε δικτατορικά. Οι διαβουλεύσεις στο Κυνοβούλιο είναι τώρα χωρίς αντίκρισμα. Άλλοι νομοθετούν για τον ελληνικό λαό! Κι ούτε θα είμαι ικανοποιημένη αν στείλουν έναν ή δύο πολιτικούς στη φυλακή, για να τους βγάλουν αύριο, μεθαύριο. Όοοχι βέβαια! Εγώ απαιτώ δήμευση της περιουσίας όλων των πρωθυπουργών, υπουργών και βολευτών της τελευταίας τριακονταετίας και λαϊκό δικαστήριο στο Γουδί. Ό,τι αποφασίσει ο λαός θα είναι και δίκαιο, διότι φωνή λαού οργή Θεού!

Tags: ΓΑΠ, ΔΝΤ, Λιάνα Κανέλλη