Διαμαρτυρίες-χάβρα φοιτητών στο Παρίσι

Guest star ο Θεόδωρος Πάγκαλος!

Θαρσείτε! Αυτά τα παιδιά είναι που θα φτιάξουν την καινούργια Ελλάδα! Μάλιστα θα νομιμοποιήσουν όοολους τους λαθρομετανάστες!
Όπως διάβασα εδώ, οι σκηνές απείρου κάλλους που είδατε διαδραματίστηκαν το Σάββατο βράδυ (26/2/2011), όταν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης παρίστατο σε εκδήλωση που φιλοξενούνταν στο «Ελληνικό Σπίτι» στη Γαλλική πρωτεύουσα, που έχει ιδρύσει ο σκηνοθέτης Κώστας Γαβράς. Στην εκδήλωση θα προβαλλόταν η νέα ταινία του κ. Γαβρά «Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι» που αφορά στη ζωή του Ι. Βαρβάκη.

Δεν γνωρίζω το περιεχόμενο της εν λόγω ταινίας, αλλά φρονώ ότι τίτλος της θα μπορούσε να ήταν: “Οι Έλληνες πολιτικοί αγαπούν το χαβιάρι”. Άλλωστε, και οι Έλληνες πολιτικοί θεοί το παίζουν, αν και πολλοί είναι ανθρωπόμορφοι διάβολοι. By the way, τα έξοδα του Πάγκαλου στο Παρίσι ποιος τα πλήρωσε; Ωστόσο, δε νομίζω ότι ίδρωσε το αυτί του Θόδωρου από τα καταδικαστέα γιουχαΐσματα των φοιτητών. Δεν φαντάζομαι ότι μετά το ατυχές επεισόδιο θα πέσει σε περισυλλογή και αυτοκριτική και θα μας εντυπωσιάσει με καμιά παραίτηση. Μπάααα…

Όσο για τις δικές μου απόψεις για την πολιτική ανωριμότητα της σπουδάζουσας νεολαίας μας, τις εξέφρασα σε προηγούμενη ανάρτηση, σχολιάζοντας παρόμοιες διαμαρτυρίες φοιτητών κατά του Πρωθυπουργού στο Βερολίνο. Δείτε τις εδώ.

Ενδιαφέροντα είναι και τα σχόλια πρώην υπουργών για τις διαμαρτυρίες των φοιτητών εναντίον του Θ. Πάγκαλου που θα δείτε στο επόμενο video:

Tags: "Ελληνικό Σπίτι", "Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι", Θεόδωρος Πάγκαλος, Κώστας Γαβράς