Διαταραγμένοι “νονοί” της κλιματικής αλλαγής προσπαθούν να μας κρύψουν τον ήλιο!

Δεν υπάρχει κλιματική κρίση. Η κρίση είναι στο κεφάλι διαταραγμένων υποστηρικτών του σχιζοφρενικού αφηγήματος της δήθεν υπερθέρμανσης του πλανήτη.

25 09 2022 Εθνική οδός Κορίνθου Αθηνών ώρα 11 π.μ.

Ο Λευκός Οίκος ακολουθεί τώρα το ίδιο σχέδιο γεωμηχανικής που μπλοκάρει τον ήλιο, το οποίο ονομαζόταν «θεωρία συνωμοσίας» μόλις πριν από δύο χρόνια.

By Ethan Huff
16/10/2022

Το Γραφείο Επιστήμης και Τεχνολογικής Πολιτικής του Λευκού Οίκου ξεκίνησε ένα πενταετές ερευνητικό σχέδιο που στοχεύει στην ανάπτυξη μεθόδων ανάκλασης του ηλιακού φωτός πίσω στο διάστημα, προκειμένου να «ψύξει» τη Γη και να την σώσει από την «υπερθέρμανση του πλανήτη».

Μόλις πριν από λίγα χρόνια, τα ανεξάρτητα μέσα ενημέρωσης αποκαλέστηκαν ένα τσούρμο άγριων «θεωρητικών συνωμοσίας» επειδή προειδοποιούσαν ότι οι κλιματικοί σεχταριστές ανέβαζαν ταχύτητα και στοχοποιούσαν απευθείας τον ήλιο για μπλοκάρισμα. Τώρα, οι θεωρίες συνωμοσίας για τις οποίες σας προειδοποιήσαμε γίνονται γεγονότα συνωμοσίας.

Η ιδέα πίσω από το νέο σύστημα αποκλεισμού του ήλιου είναι να ρυθμιστεί το επίπεδο έκθεσης στην υπεριώδη ακτινοβολία (UV) στη Γη. Εάν αρκετές από αυτές (τις υπεριώδεις ακτίνες) μπορούν να μπλοκαριστούν και να ανακλαστούν πίσω στο διάστημα, τότε ίσως οι θερμοκρασίες να γίνουν λίγο πιο ψυχρές, κάτι που μας λένε ότι θα βοηθήσει τους πολικούς πάγους και θα αποτρέψει τις πλημμύρες των παραθαλάσσιων ιδιοκτησιών στο μέλλον.

Ένας τρόπος με τον οποίο οι παγκοσμιοποιητές σχεδιάζουν να μπλοκάρουν τον ήλιο είναι μέσω στρατοσφαιρικών ενέσεων αερολύματος, γνωστές και ως «chemtrails». Μπορεί να θυμάστε ότι τα chemtrails ονομάστηκαν επίσης «θεωρία συνωμοσίας» πριν τελικά επιβεβαιωθούν ως ένα άλλο γεγονός συνωμοσίας.

Υπάρχουν επίσης ιδέες που στροβιλίζονται γύρω από το «ξάνοιγμα» του θαλάσσιου νέφους και το «αραίωμα» των θυσάνων των σύννεφων, κάτι που σύμφωνα με το καλτ (cult) του κλίματος μπορεί να εμποδίσει τον ήλιο να κάνει τον πλανήτη πολύ ζεστό κατά τη διάρκεια της ημέρας.

«Η έγχυση στρατοσφαιρικού αερολύματος περιλαμβάνει τον ψεκασμό ενός αερολύματος, όπως το διοξείδιο του θείου, στη στρατόσφαιρα και επειδή έχει τη δυνατότητα να επηρεάσει ολόκληρη την υδρόγειο, συχνά τραβάει τη μεγαλύτερη προσοχή», ανέφερε το CNBC.

 «Ενώ τα επιχειρήματα περί ηθικού κινδύνου έχουν μειώσει τις ερευνητικές προσπάθειες, η ιδέα  λαμβάνει πιο επείγουσα προσοχή στην επιδεινούμενη κλιματική κρίση».

Οι επιδοτούμενες επενδύσεις στην τεχνολογία για το κλίμα επαινούν τον Biden που άνοιξε το δρόμο για περισσότερα κέρδη από την υπερθέρμανση του πλανήτη.

Υπογεγραμμένο από τον κίβδηλο «πρόεδρο» Joe Biden νωρίτερα αυτό το έτος, το σχέδιο αντιηλιακής πολιτικής του Γραφείου Επιστήμης και Τεχνολογίας του Λευκού Οίκου θα περιλαμβάνει πιθανότατα τον ψεκασμό διοξειδίου του θείου στην ατμόσφαιρα, κάτι που ακόμη και το CNBC παραδέχεται ότι έχει «βλαβερές επιπτώσεις στο περιβάλλον και στην υγεία του ανθρώπου».

Αξίζει τον κόπο, ωστόσο, τουλάχιστον σύμφωνα με «επιστήμονες και ηγέτες του κλίματος» που ζουν με διαρκή φόβο για πράγματα όπως ο πολύ ζεστός καιρός και άλλες υποτιθέμενες «αλλαγές» του κλίματος που τους ανησυχούν.

«Η ανάκλαση του ηλιακού φωτός έχει τη δυνατότητα να προστατεύσει τα μέσα διαβίωσης δισεκατομμυρίων ανθρώπων και είναι σημάδι ότι η ηγεσία του Λευκού Οίκου προχωρά την έρευνα έτσι ώστε οι μελλοντικές αποφάσεις να μπορούν να βασίζονται στην επιστήμη και όχι σε γεωπολιτική σύγχυση», επαίνεσε ο Chris Sacca. ιδρυτής του επενδυτικού ταμείου τεχνολογίας κλίματος Lowercarbon Capital, το οποίο επωφελείται από αυτό το είδος κλιματικής παράνοιας.

Παρά την προφανή σύγκρουση συμφερόντων μεταξύ των επιχειρήσεων του Sacca και της ατζέντας Biden του Λευκού Οίκου, ο Sacca επιμένει ότι έχει «μηδενικά οικονομικά συμφέροντα πέρα ​​από τη φιλανθρωπία».

Σύμφωνα με τον David Keith, καθηγητή στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, η ιδέα του αποκλεισμού του ηλιακού φωτός για να σταματήσει η υπερθέρμανση του πλανήτη υπήρχε τουλάχιστον από το 1965. Απλώς σήμερα λαμβάνεται πολύ πιο σοβαρά από ό,τι τότε, πιθανώς επειδή η κοινωνία συνεχίζει να είναι βυθισμένη σε μια απόλυτη ιδιοτυπία που ελέγχεται από διαταραγμένους του καλτ της κλιματικής αλλαγής.

Την ίδια χρονιά, μια έκθεση που δόθηκε στον τότε Πρόεδρο Lyndon B. Johnson με τίτλο «Αποκαθιστώντας την Ποιότητα του Περιβάλλοντός μας» έθεσε την ιδέα της ανατίναξης σωματιδίων πάνω από τον ωκεανό με κόστος 100 $ ανά τετραγωνικό μίλι. Συνολικά, χρησιμοποιώντας την αξία των δολαρίων τότε, υπολογίστηκε ότι η μείωση της παγκόσμιας θερμοκρασίας με αυτόν τον τρόπο θα κόστιζε περίπου 500 εκατομμύρια δολάρια ετησίως.

Δεν είναι όλοι πεπεισμένοι ότι το μπλοκάρισμα του ηλιακού φωτός είναι ο καλύτερος τρόπος, συμπεριλαμβανομένου του Janos Pasztor, εκτελεστικού διευθυντή της πρωτοβουλίας Carnegie Climate Governance Initiative. Λέει ότι «η τροποποίηση της ηλιακής ακτινοβολίας δεν θα είναι ποτέ λύση στην κλιματική κρίση».

Τα τελευταία νέα σχετικά με τις προσπάθειες του κλιματικού cult για την εξάλειψη του ηλιακού φωτός βρίσκονται στο Geoengineering.news.

Πηγές αυτού του άρθρου περιλαμβάνουν:

CNBC.com
NaturalNews.com
newstarget.com/

Μετάφραση από τη Μαρία Σεφέρου

Tags: chemtrails, Ethan Huff, Joe Biden, αποκλεισμός του ήλιου, γεωμηχανική, θεωρίες συνωμοσίας, κλιματική αλλαγή, Παγκοσμιοποιητές, του πλανήτη, υπερθέρμανση, ψεκασμός