Διψάνε για αίμα οι μακελλάρηδες της Δύσης!

Για δεύτερη φορά (για την πρώτη δείτε εδώ) το καθεστώς Καντάφι ανακοίνωσε κατάπαυση πυρός αλλά οι δαιμονισμένοι μακελλάρηδες του ΟΗΕ συνεχίζουν την ισοπέδωση της Λιβύης. Δεν είναι εύκολο να λυτρωθούν από το πολεμικό αμόκ που τους έχει καταλάβει, και βομβαρδίζουν σαν υστερικοί. Φαίνεται ότι η δαιμονοκαταληψία του πολέμου παρέχει στους επιτιθέμενους μια υπέρτατη ηδονή και δε θέλουν επ’ ουδενί λόγω να τη στερηθούν πρόωρα. ΟΥΑΙ στους μακελλάρηδες!

«Σε μία αναπάντεχη κίνηση την Κυριακή το βράδυ οι Λιβυκές ένοπλες δυνάμεις έδωσαν εντολή σε όλες τις μονάδες τους για κατάπαυση του πυρός, δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου στρατιωτικός εκπρόσωπος. “Οι λιβυκές ένοπλες δυνάμεις έδωσαν εντολή σε όλες τις στρατιωτικές μονάδες για άμεση κατάπαυση του πυρός που τέθηκε σε ισχύ από σήμερα αργά το απόγευμα” (21.00 ώρα Ελλάδας), ανέφερε ο εκπρόσωπος.» (πηγή)

Και η απάντηση των Συμμάχων του Διαβόλου ποια ήταν;

«Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν αργά το βράδυ της Κυριακής ότι δεν αναγνωρίζουν την κατάπαυση του πυρός που ανακοίνωσε νωρίτερα το καθεστώς Καντάφι.» (πηγή)


Στη συνέχεια, φτύνοντας τον κλάδο ελαίας του Καντάφι,
«Η Βρετανία εξαπέλυσε σειρά πυραύλων τόμαχοκ κατά στόχων στη χώρα. Μάλιστα, επλήγη το συγκρότημα κατοικιών του Λίβυου ηγέτη στην πρωτεύουσα Τρίπολη, με αποτέλεσμα να καταστραφεί τετραώφορο διοικητικό κτίριο. (…)

Νέο γύρο επιθέσεων κατά των στρατιωτικών θέσεων του Καντάφι εξαπέλυσε τα ξημερώματα η Βρετανία, μετά και την άρνηση των δυτικών συμμάχων να αναγνωρίσουν τη κατάπαυση του πυρός που είχε εξαγγείλει, ο Μουαμάρ Καντάφι. Το βρετανικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε αργά το βράδυ της Κυριακής ότι ένα από τα υποβρύχια του βρετανικού βασιλικού ναυτικού, επανέλαβε την εκτόξευση κατευθυνόμενων πυραύλων Τόμαχοκ κατά στόχων στο έδαφος της Λιβύης, στο πλαίσιο του δεύτερου κύματος της επίθεσης εναντίον του συστήματος αεράμυνας της Λιβύης. (…)
“Εμείς και οι σύμμαχοί μας από τα άλλα κράτη, συνεχίζουμε τις επιχειρήσεις για να εφαρμοστεί το ψήφισμα του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ”, προσθέτει η ανακοίνωση, του βρετανικού υπουργείου Άμυνας.»
(πηγή)

Οι μάσκες των μακελλάρηδων έπεσαν! Θέλουν την ισοπέδωση της Λιβύης για να την ξαναχτίσουν και να κερδοσκοπήσουν εις βάρος του Λιβυκού λαού. Αυτό το κατάλαβε με καθυστέρηση και η Ρωσία! Όμως είναι αργά για δάκρυα, αφού δεν προέβαλε βέτο στο Συμβούλιο Ασφαλείας, αλλά απλά απείχε, θέλοντας να έχει και το σκύλο χορτάτο και την πίτα γερή.

ΟΥΑΙ στους πολεμοκάπηλους! Αυτά που γκρεμίζετε, βρε δολοφόνοι, κτίστηκαν με τον ιδρώτα του Λιβυκού λαού, και οι βομβαρδισμοί σας έχουν και ανθρώπινες απώλειες. Ναι, και τα παιδιά που χειρίζονται τα τανκς είναι ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!! Για ποια Δημοκρατία ενδιαφέρεστε, άραγε, όταν δε δίνετε μια ευκαιρία στην Ειρήνη; Δύο φορές ο Καντάφι ανακοίνωσε παύση πυρός, μία πριν αρχίσουν οι πολεμικές σας επιχειρήσεις και μία μετά. Γιατί δεν τον λάβατε υπ’ όψη, κολασμένοι υποκριτές;

Και ενώ το ΝΑΤΟ παρουσιάζεται διαιρεμένο ως προς τις πολεμικές επιχειρήσεις στη Λιβύη, και ο GAP ο πολεμολιγούρης (yes man) βιάστηκε να δώσει γη και ύδωρ στους μακελλάρηδες, θυμηδία προκαλεί η δήλωση του υπουργού Άμυνας των ΗΠΑ, Ρόμπερτ Γκέιτς, που επέμεινε στο ότι η χώρα του δεν θα πρέπει να έχει “προεξέχοντα ρόλο” στις επιχειρήσεις στη Λιβύη, λέγοντας ότι η πρωτοκαθεδρία πρέπει να αναληφθεί από άλλες χώρες-μέλη τις επόμενες ημέρες. (πηγή)

Εν τω μεταξύ, ο Αραβικός Σύνδεσμος αντέδρασε στους βομβαρδισμούς, λες και δεν γνώριζαν τις μεθόδους των μακελλάρηδων της Δύσης. Τώρα όμως είναι αργά για δάκρυα.. Ποιος άραγε μεταξύ σας θα είναι ο επόμενος στόχος; Μην ανησυχείτε, όμως, με λίγη τύχη τα θύματα μπορεί να μην είναι άμαχοι. Οι άλλοι δε λογίζονται άνθρωποι. Είναι απλά σανός στα κανόνια…

«Ένας από τους γιους του Μουαμάρ Καντάφι Χαμίς υπέκυψε στα τραύματά του τη Δευτέρα σε νοσοκομείο της Τρίπολης, μεταδίδουν δικτυακοί τόποι της λιβυκής αντιπολίτευσης και αραβικά μέσα ενημέρωσης.» (πηγή)
Κι, όμως, υπάρχουν εκατομμύρια μαυρόψυχοι που θα πανηγυρίσουν… Η δικαιολογία τους θα είναι ότι κι αυτός είχε σκοτώσει κάποιους εξεγερμένους. Ε, τότε να επαναφέρουμε το οφθαλμόν αντί οφθαλμού, και οι δολοφόνοι να μην κάνουν διακοπές στις φυλακές αλλά να εκτελούνται. Πώς σας φαίνεται, πολεμοχαρείς;

Tags: Αραβικός Σύνδεσμος, Λιβύη, Μουαμάρ αλ Καντάφι, ΝΑΤΟ, Ρόμπερτ Γκειτς