Δώδεκα αναμφισβήτητα σημάδια της σχεδιαζόμενης από τους γκλομπαλιστές πλανητικής ερήμωσης

globalism risingπηγή photo

By Mike Adams
30/07/2023

Δεν είναι πλέον ταμπού να μιλάμε δημόσια για αποπληθυσμό (depopulation). Ακόμη και πολλοί που κάποτε απέρριψαν την έννοια ως θεωρία συνωμοσίας, τώρα αναγνωρίζουν δημόσια την πραγματικότητα ότι γίνονται παγκόσμιες προσπάθειες για δραστική μείωση του ανθρώπινου πληθυσμού στον πλανήτη Γη.

Τα κυρίαρχα μέσα μαζικής ενημέρωσης μιλούν τώρα συχνά για «κλιματικά lockdown» ως καλό πράγμα — να σταματήσει η ανθρώπινη δραστηριότητα στον πλανήτη Γη προκειμένου να «σωθεί ο πλανήτης» από τη λεγόμενη κλιματική αλλαγή, μια χονδροειδή σκευωρία και απάτη κίβδηλης επιστήμης που βασίζεται στο ψέμα ότι το διοξείδιο του άνθρακα είναι κατά κάποιο τρόπο κακό για τη ζωή στον πλανήτη. (Χωρίς αυτό, δεν θα υπήρχε φωτοσύνθεση, ούτε φυτά, ζώα και άνθρωποι.)

Τώρα, τα εταιρικά μέσα μαζικής ενημέρωσης ζητούν ανοιχτά κλιματικά μπλακ άουτ και lockdown, τον περιορισμό του κλιματισμού και πιθανώς ακόμη και την απαγόρευση της χρήσης ηλεκτρικής ενέργειας για το δρόσισμα των σπιτιών και των κτιρίων κατά τη διάρκεια των ζεστών ημερών. Όλα αυτά κρίνονται  απαραίτητα για να σωθεί ο πλανήτης, φυσικά. Οι Los Angeles Times, για παράδειγμα, δημοσίευσαν πρόσφατα μια ιστορία που ρωτούσε εάν ένα «σποραδικό μπλακ άουτ» μπορεί να «βοηθήσει στην επίλυση της κλιματικής αλλαγής».

Όπως σωστά επεσήμανε το Slay News:

Οι συναγερμοί της πράσινης ατζέντας στα εταιρικά ΜΜΕ ζητούν τώρα εκτεταμένες διακοπές ρεύματος στο ηλεκτρικό δίκτυο για «το μεγαλύτερο καλό» της «επίλυσης της κλιματικής κρίσης». Σε ένα άρθρο από τους Los Angeles Times, το μέσο ενημέρωσης του κατεστημένου υποστηρίζει ότι θα ήταν «πιο εύκολο και λιγότερο δαπανηρό να καταπολεμηθεί η κλιματική αλλαγή» εάν το κοινό «ήταν πρόθυμο να ζήσει» με διακοπές ρεύματος.

Έχουμε ξεπεράσει το σημείο, με άλλα λόγια, τα ελεγχόμενα εταιρικά μέσα να λένε ότι οι σχεδιασμένες διακοπές ρεύματος και τα κλιματικά lockdown είναι απλώς μια θεωρία συνωμοσίας — παρόλο που η NPR εξακολουθεί να ισχυρίζεται ότι η ώθηση να πειστούν οι άνθρωποι να φάνε ζωύφια είναι μια θεωρία συνωμοσίας, όχι πολύ καιρό αφού η NPR προώθησε τα έντομα ως την επόμενη εξαιρετική πηγή τροφής. Τώρα, τα ελεγχόμενα μέσα ενημέρωσης ισχυρίζονται ανοιχτά ότι η λειτουργία της ανθρώπινης κοινωνίας θα καταστρέψει τον πλανήτη. Ως εκ τούτου, υπονοούν, ο μόνος τρόπος για να σωθεί ο πλανήτης είναι να κατεδαφίσουμε τις υποδομές τροφίμων και ενέργειας που κρατούν ζωντανή την ανθρωπότητα.

Ο σημερινός πληθυσμός των ανθρώπων στον πλανήτη Γη, φυσικά, είναι συνάρτηση προσιτών τροφίμων που τροφοδοτούνται από οικονομικά προσιτή, άφθονη ενέργεια (κυρίως με τη μορφή ορυκτών καυσίμων). Τελειώνοντας αυτά — πράγμα που είναι πλέον ο αποδεκτός στόχος των μελών της αίρεσης του κλίματος, των Δημοκρατικών και της ίδιας “επιστημονικής” κοινότητας που μας είπε ότι τα εμβόλια κατά του COVID ήταν ασφαλή και αποτελεσματικά — θα οδηγήσει αναπόφευκτα σε παγκόσμιο αποπληθυσμό της ανθρώπινης φυλής. Χωρίς καύσιμα = χωρίς αγροκτήματα. Χωρίς φάρμες = χωρίς φαγητό. Χωρίς φαγητό = χωρίς ανθρώπους. Αυτός είναι ο ανοιχτά παραδεκτός στόχος.

Εδώ, παραθέτω δώδεκα αναμφισβήτητα σημάδια ότι οι παγκοσμιοποιητές επιδιώκουν ενεργά την εξόντωση της ανθρώπινης φυλής από αυτόν τον πλανήτη. Σημειώστε ότι και τα δώδεκα από αυτά τα σημάδια είναι εύκολα επαληθεύσιμα και όχι καν απλές θεωρίες.Τα περισσότερα από αυτά εξαίρονται ανοιχτά από τα κατεστημένα μέσα ενημέρωσης, το WEF και τους παράγοντες του αφηγήματος της παγκοσμιοποίησης που δεν προσποιούνται πλέον ότι είναι στο πλευρό της ανθρώπινης βιωσιμότητας ή της γενετικής ακεραιότητας. Επιδιώκουν ασύστολα τον αφανισμό της ανθρώπινης φυλής και κάνουν μόνο ελάχιστη προσπάθεια για να αποκρύψουν αυτόν τον τελικό στόχο, περιτυλίγοντας τις ατζέντες τους για την πλανητική γενοκτονία στη γλώσσα των «κλιματικών lockdowns» ή των «εντολών εμβολίων».

Κάτω από τα ψέματα, την ψεύτικη επιστήμη, τις στημένες εκλογές, την ελεγχόμενη από την κυβέρνηση λογοκρισία και τις ενέσεις mRNA του μετανθρωπισμού, θα βρείτε την πραγματική ατζέντα: Γενοκτονία πλανητικής κλίμακας που στοχεύει την ανθρώπινη φυλή.

Εδώ είναι τα δώδεκα σημάδια που δεν μπορείτε να αγνοήσετε(το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω):

——————————-

Τα δώδεκα αναμφισβήτητα σημάδια της σχεδιαζόμενης από τους γκλομπαλιστές πλανητικής γενοκτονίας εναντίον της ανθρώπινης φυλής.

1) Μορφοποιούν τον πλανήτη μέσω ατμοσφαιρικών αλλαγών πλανητικής κλίμακας.

Μεγάλης κλίμακας προσπάθειες βρίσκονται σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή για να αλλάξει η χημεία του πλανήτη Γη, προκειμένου να γίνει αφιλόξενος για την ανθρώπινη ζωή αφαιρώντας το CO2 (διοξείδιο του άνθρακα) από την ατμόσφαιρα μέσω προσπαθειών  “δέσμευσης άνθρακα”. Δεδομένου ότι το CO2 είναι απαραίτητο για όλη τη φωτοσύνθεση — που οδηγεί τον ιστό της ζωής στον πλανήτη Γη — αυτή η προσπάθεια θα έφερνε την κατάρρευση σε όλες τις καλλιέργειες τροφίμων, τα τροπικά δάση, τα θαλάσσια οικοσυστήματα και πολλά άλλα, σκοτώνοντας τελικά σχεδόν όλα τα ζώα και τους ανθρώπους στον πλανήτη, αν δεν σταματήσει . Χωρίς CO2 στην ατμόσφαιρα, δεν υπάρχει ουσιαστικά αναγνωρίσιμη ζωή στον πλανήτη Γη, και όμως ολόκληρη η μηχανή της «θρησκείας του κλίματος» (και σχεδόν όλοι οι Δημοκρατικοί, οι προπαγανδιστές των μέσων ενημέρωσης, οι κυβερνητικές ρυθμιστικές αρχές, οι παγκοσμιοποιητές κ.λπ.) βρίσκονται σε πόλεμο με το CO2 και προσπαθούν να το εξαλείψουν εντελώς από την ατμόσφαιρα της Γης.

2) Η βιομετρική απογραφή της ανθρώπινης φυλής (WorldCoin) έχει ξεκινήσει και όλοι οι άνθρωποι θα «απογραφούν» έτσι ώστε οι παγκοσμιοποιητές να μπορούν να παρακολουθούν σωστά τα ορόσημα μείωσης του πληθυσμού τους.

Η προσπάθεια του WorldCoin να σαρώσει τα μάτια όλων και να δημιουργήσει ένα κλειδί κρυπτογράφησης με βάση τα βιομετρικά τους στοιχεία είναι στην πραγματικότητα ένα σχέδιο «ανθρώπινης απογραφής» για την ψηφιακή καταγραφή όλων των ανθρώπινων όντων που είναι γνωστό ότι υπάρχουν στον πλανήτη. Αυτό το βήμα είναι απαραίτητο για την παρακολούθηση των ορόσημων του ανθρώπινου αποπληθυσμού και τον εντοπισμό οποιουδήποτε δεν έχει καταγραφεί από το σύστημα… “Μη ανιχνεύσιμο!” από την Ιδιοκρατία (Idiocracy), με άλλα λόγια.

3) Έχουν εγκαταλείψει την εκπαίδευση των νέων για να είναι προετοιμασμένοι για ένα παραγωγικό μέλλον.

Παρατηρήστε ότι τα  δημόσια σχολεία δεν διδάσκουν πλέον τίποτα που να μοιάζει με πρακτικές δεξιότητες, ανεξάρτητη σκέψη ή ακόμη και βασικές γνώσεις που απαιτούνται για την απόκτηση θέσεων εργασίας σε μια παραγωγική κοινωνία. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν υπάρχει σχέδιο για την ανάπτυξη των νεότερων γενεών ανθρώπινων όντων σε οποιαδήποτε παραγωγική δραστηριότητα. Το σχέδιο είναι να τους εξοντώσουν, και όταν σχεδιάζουν να εξοντώσουν έναν πληθυσμό, δεν χρειάζεται να μπουν στον κόπο να του διδάξουν δεξιότητες ή γνώσεις. Η εγκατάλειψη της εκπαίδευσης — ένα σχέδιο που τώρα υποστηρίζεται πλήρως από τα σωματεία των εκπαιδευτικών, παρεμπιπτόντως — είναι ένα πληρεξούσιο για την εγκατάλειψη κάθε ελπίδας για το μέλλον της ανθρώπινης φυλής.

4) Ελεγχόμενη κατεδάφιση ενεργειακής υποδομής που οδηγεί τις ανθρώπινες οικονομίες

– Όπως συζητήθηκε παραπάνω, η σχεδιασθείσα κατάργηση της ενεργειακής υποδομής έχει επινοηθεί για να προκαλέσει τόσο οικονομική κατάρρευση όσο και έλλειψη τροφίμων που οδηγεί σε μαζική πείνα. Χωρίς προσιτή, άφθονη ενέργεια, κανένας πολιτισμός δεν μπορεί να ευδοκιμήσει. Καθώς η ενέργεια κόβεται σκόπιμα, οι πολιτισμοί καταρρέουν και πεθαίνουν. Παρόλο που ζούμε σε έναν κόσμο με άφθονη ενέργεια, οι φασιστικές κυβερνήσεις του κόσμου –δηλαδή δυτικά έθνη όπως οι ΗΠΑ, ο Καναδάς, η Γερμανία κ.λπ. — απαγορεύουν την πρόσβαση σε αυτή την ενέργεια σκόπιμα. Το αποτέλεσμα αυτού δεν αμφισβητείται: Η κατάρρευση του δυτικού πολιτισμού.

5) Οι κυβερνήσεις χρηματοδοτούν, αναπτύσσουν και προωθούν αντιανθρώπινα γενετικά βιοόπλα.

– Σαν να μην έφταναν από μόνα τους η κατασκευασμένη πείνα και η οικονομική κατάρρευση, δυτικές κυβερνήσεις όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής συνεχίζουν να χρηματοδοτούν γενετικά βιοόπλα που στοχεύουν την ανθρώπινη φυλή. Η πρωτεΐνη ακίδας είναι ένα τέτοιο όπλο και κατασκευάστηκε τόσο στην πλανδημία covid όσο και στα εμβόλια mRNA που έχουν σχεδιαστεί για να ακρωτηριάζουν και να σκοτώνουν όσο το δυνατόν περισσότερα ανθρώπινα όντα. Το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ είναι ο υποκινητής αυτών των βιοόπλων και έχει μακρά ιστορία λειτουργίας παράνομων εργαστηρίων βιοόπλων σε χώρες όπως η Ουκρανία (και διάφορα αφρικανικά έθνη επίσης), ενώ αναπτύσσει ενεργά αυτοαναπαραγόμενα βιοόπλα που διαθέτουν εθνοτική στόχευση με βάση τις γενετικές διαφορές στη βιολογία.

6) Υπάρχει μια συντονισμένη, παγκόσμια προσπάθεια να καταστραφεί η ποικιλότητα των σπόρων και να μην μπορούν οι καλλιέργειες να αναπαραχθούν

Για να διασφαλιστεί ότι οι ελεύθεροι άνθρωποι δεν μπορούν να καλλιεργήσουν τη δική τους τροφή, βρίσκεται επίσης σε εξέλιξη μια παγκόσμια προσπάθεια για τον έλεγχο της προσφοράς σπόρων και την κατάρρευση της ποικιλομορφίας των σπόρων κατά τη μετάβαση της γεωργίας σε τοξικούς, γενετικά τροποποιημένους σπόρους που καλλιεργούν σοδειές που συνθέτουν χημικές ουσίες φυτοφαρμάκων απευθείας στην ίδια την καλλιέργεια (όπως με το γενετικά τροποποιημένο καλαμπόκι). Γίγαντες των σπόρων όπως η Monsanto (τώρα Bayer) έχουν αγοράσει πολλούς μικρότερους προμηθευτές σπόρων με την πάροδο των ετών, εξαλείφοντας την ποικιλομορφία των σπόρων και σχεδόν μονοπωλώντας τη γεωργική αλυσίδα εφοδιασμού για τη φυτική παραγωγή. Αυτή η συγκέντρωση της παραγωγής τροφίμων στα χέρια λίγων, ισχυρών εταιρειών είναι ένα από τα απαραίτητα βήματα για την οπλοποίηση της έλλειψης τροφίμων και τη χρήση της κατασκευασμένης πείνας ως εργαλείου κοινωνικού ελέγχου και μαζικής συμμόρφωσης με τις κυβερνητικές απαιτήσεις.

7) Γρήγορη διάθεση ρομπότ αυτοματισμού για να αντικαταστήσουν τους εργάτες και τους οδηγούς μεταφορών.

Οι εργάτες πρόκειται να καταστούν ξεπερασμένοι, χάρη σε μια σειρά από ρομπότ αυτοματισμού που πρόκειται να απελευθερωθούν στο εργατικό δυναμικό. Οι εργαζόμενοι σε αποθήκη θα αντικατασταθούν σύντομα από δίποδα ρομπότ αποθήκης που μπορούν να χειριστούν σχεδόν όλες τις ίδιες εργασίες και οι εμπορικοί οδηγοί (που εργάζονται για UPS, Fedex, USPS και διάφορες εταιρείες φορτηγών) θα βρεθούν σύντομα ξεπερασμένοι και άνεργοι. Στη γεωργία, δεν θα αργήσουν να αντικατασταθούν μετανάστες εργάτες με ρομπότ συλλογής σοδειών, και ακόμη και στις κατασκευές, τα ρομπότ θα αναλάβουν σταδιακά πολλές εργασίες που εκτελούνται επί του παρόντος από ανθρώπους.

8) Άνοδος συστημάτων τεχνητής νοημοσύνης για να αντικαταστήσουν τους υπαλλήλους: Δημοσιογράφοι, καλλιτέχνες, κωδικοποιητές, συγγραφείς και άλλα.

Αν νομίζατε ότι η δουλειά σας ήταν ασφαλής επειδή είστε υπάλληλοι του λευκού κολάρου, σκεφτείτε το ξανά: Τα αναγεννητικά συστήματα Τεχνητής Νοημοσύνης όπως το ChatGPT βρίσκονται εν κινήσει και σύντομα θα αντικαταστήσουν δημοσιογράφους, συγγραφείς, κωδικοποιητές, διευθυντές επιχειρήσεων και πολλούς άλλους. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν εκτελείτε μια δουλειά με τρόπο ρουτίνας, που απαιτεί πολύ λίγη καινοτομία ή πρωτότυπη σκέψη (δηλαδή εργάζεστε ως προπαγανδιστής ανάγνωσης σεναρίων για το CNN ή την Washington Post).  Με άλλα λόγια, είναι εύκολο να δούμε ότι η Τεχνητή Νοημοσύνη θα αντικαταστήσει τους NPC (non-player character) πολύ εύκολα. (“Χαρακτήρες που δεν παίζουν” σημαίνει άτομα που απλώς ακολουθούν σενάρια και δεν έχουν πρωτότυπες ιδέες.)

9) Το CDC προωθεί συστάσεις για ετήσιες ενέσεις Covid μέχρι να πεθάνεις

Η νέα διευθύντρια του CDC, Δρ. Mandy Cohen είναι φυσικά μια βαλτή της φαρμακοβιομηχανίας. Σύμφωνα με το The Blaze, σκοπεύει να πιέσει για ετήσια εμβόλια για τον COVID, όπως τα ετήσια εμβόλια για τη γρίπη — παρεμπιπτόντως, κανένα από τα δύο δεν είναι αποτελεσματικό. Από εκείνη την ιστορία:

«Είμαστε ακριβώς στον γκρεμό, οπότε δεν θέλω να πάω μπροστά από εκεί που βρίσκονται οι επιστήμονές μας εδώ και κάνουν αυτήν την εργασία αξιολόγησης, αλλά ναι, αναμένουμε ότι ο COVID θα γίνει παρόμοιος με τη  γρίπη. Όπου πάτε να κάνετε το ετήσιο εμβόλιο κατά της γρίπης θα κάνετε και το ετήσιο εμβόλιο για τον COVID… Εκεί θα πάμε», συνέχισε και πρόσθεσε, «Δεν έχουμε φτάσει εκεί ακόμα».

Έτσι, έχει ήδη αποφασίσει ότι οι ετήσιες λήψεις για τον COVID θα εγκρίνονται, ακόμη και πριν οι επιστήμονες καταλήξουν σε οτιδήποτε σχετικά με αυτό. Όπως συμβαίνει με οτιδήποτε άλλο στο CDC, η πολιτική της Big Pharma οδηγεί την επιστήμη, και η πολιτική της Big Pharma καθορίζεται από το κέρδος. Οπότε, φυσικά, οι ετήσιες ενέσεις mRNA θα κάνουν θαύματα για τα αποτελέσματα της Big Pharma, και οτιδήποτε οι άνθρωποι αγνοούν αρκετά ώστε να επιτρέψουν στον εαυτό τους να υφίσταται ενέσεις με αυτά τα πειραματικά τρυπήματα θα επιταχύνει την τροχιά τους σε έναν πρώιμο τάφο.

10) Παγκόσμιος λιμός με γνώμονα τη γεωμηχανική για να εξαπολύσει μαζική ασιτία.

Ενώ έχουμε ήδη καλύψει τις εργασίες δέσμευσης του διοξειδίου του άνθρακα (CO2) και γήινης διαμόρφωσης παραπάνω, αυτό το σημείο αναφέρεται στον έλεγχο του καιρού με τη γεωμηχανική που καθοδηγεί τη διασπορά μάζας νερού για να προκαλέσει πλημμύρες, ξηρασίες, καταιγίδες ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να βλάψει τις καλλιέργειες και να προκαλέσει εκτεταμένη έλλειψη τροφίμων και πληθωρισμό στις τιμές τους. Δείτε το Geoengineering.news για περισσότερους τίτλους που το καλύπτουν.

11) Χημικά στειρότητας τοποθετούνται στην παροχή τροφίμων (ατραζίνη, γλυφοσάτη, διαταράκτες ορμονών) για να μειωθεί η βιωσιμότητα του πληθυσμού.

– Είναι αλήθεια ότι η ατραζίνη, το Νο. 2 πιο κοινό ζιζανιοκτόνο στην προμήθεια τροφίμων μας, είναι ένας χημικός ευνουχιστής που «κάνει τους βατράχους γκέι.” Με αυτόν τον τρόπο, προκαλεί επίσης απώλεια της αναπαραγωγικής βιωσιμότητας, οδηγώντας σε μείωση του πληθυσμού. Αυτήν τη στιγμή γίνονται δοκιμές για ατραζίνη στο εργαστήριο επιστήμης τροφίμων μαζικών προδιαγραφών και μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι βλέπουμε την ατραζίνη στην παροχή ανθρώπινης τροφής. Γίνονται επίσης δοκιμές για γλυφοσάτη και βαρέα μέταλλα, μεταξύ άλλων, και βλέπουμε μεγάλη μόλυνση της αλυσίδας εφοδιασμού τροφίμων.

12) Οι παγκοσμιοποιητές ετοιμάζονται να ξεκινήσουν το τέλος της οικονομίας που βασίζεται στο χρέος και που οδήγησε στα φθηνά τρόφιμα και την προσιτή αύξηση του ανθρώπινου πληθυσμού.

– Τα φθηνά τρόφιμα προέρχονται από φθηνή ενέργεια. Η φθηνή ενέργεια είναι ευκολότερη όταν έχετε φθηνό χρήμα… δηλαδή τεχνητά χαμηλά επιτόκια και ερεθίσματα για εκτύπωση πολλών χρημάτων για να στηρίξετε μια οικονομία ζόμπι. Τα οικονομικά της MMT (Μοντέρνα Νομισματική Θεωρία, όπου οι έχοντες ψευδαισθήσεις οικονομολόγοι πιστεύουν ότι τα χρήματα μπορούν να εκτυπωθούν και να λησμονηθούν χωρίς να προκαλούνται προβλήματα) είναι καταστροφικά μακροπρόθεσμα και όταν η παγκόσμια πυραμίδα χρέους σε δολάρια ΗΠΑ φτάσει στο τέλος της, θα απελευθερώσει μια νομισματική δίνη σαν μαύρη τρύπα που θα καταστρέψει επιχειρήσεις, πλούτο και ολόκληρες οικονομίες σε χρόνο ρεκόρ. Αυτή η παγκόσμια απάτη του νομίσματος fiat (χρήμα χωρίς αντίκρισμα) σχεδιάζεται και χρονομετρείται για μέγιστο καταστροφικό αντίκτυπο και πλησιάζει μέρα με τη μέρα. Σύντομα, οι παγκοσμιοποιητικές τράπεζες θα χάσουν τα δολάρια και θα ζητήσουν μια παγκόσμια μετάβαση σε ένα σύστημα CBDC (ψηφιακό χρήμα κεντρικής τράπεζας) όπου θα μπορούν να παρακολουθούν και να ελέγχουν όλες τις πηγές εισοδήματος και τις δαπάνες σας.

Παρακολουθήστε την εξαιρετικά δημοφιλή συνέντευξή μου με τον Dr. Chris Martenson από το Peak Prosperity για μια λεπτομερή συζήτηση σχετικά με την παγκόσμια χρηματοδότηση, τις αλυσίδες εφοδιασμού, τον λιμό και το νόμισμα fiat:

Περισσότερα στο naturalnews.com

Μετάφραση από τη Μαρία Σεφέρου

Tags: COVID, fiat money, Mike Adams, mRNA, αποπληθυσμός, γεωμηχανική, γρίπη, εμβόλια, επισιτιστική κρίση, κλιματική αλλαγή, παγκοσμιοποίηση