«Εγγυητής της αισιοδοξίας» των δαρμένων και γδαρμένων ο εφιάλτης GAP!

5/10/2011

UDemand

Δεν θα ξεμπλέξουν εύκολα οι “κότες” του ΠΑΣΟΚ από τον εφιάλτη Τζέφρυ! Στο χθεσινό πολιτικό συμβούλιο του Κουνήματος, ο εφιάλτης George Papandreou ήταν, για μια ακόμη φορά, ο αυθεντικός εαυτός του: θρασύς, αλαζόνας και αμετανόητος.

«Είμαι ο εγγυητής της ενότητας… θα κάνω το καθήκον μου και θα το κάνω όπως πρέπει», δήλωσε ο Γιώργος Παπανδρέου ανερυθρίαστα.

Μα φυσικά, πάντα έκανε το καθήκον του απέναντι στα πέραν του Ατλαντικού αφεντικά του… Μάλιστα δήλωσε ότι παραμένει «πυλώνας σταθερότητας, δύναμη αλλαγής, εγγύηση προοπτικής και ο διαμορφωτής της αισιοδοξίας και της ελπίδας της χώρας και του λαού μας.» in.gr

Θαρσείτε Έλληνες! Με τον εφιάλτη Γιώργο Παπανδρέου ζωντανό και ενεργό, μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι και να ελπίζουμε σε ευθανασία μέσω λιτότητας και ασιτίας!

Κατά την πάγια τακτική του, ο εξουσιομανής «αντιεξουσιαστής στην εξουσία», και χωρίς ίχνος αυτοκριτικής, επέρριψε όλες τις ευθύνες για την παταγώδη αποτυχία της κυβέρνησής του σε άλλους:

«–Στην εκ των υστέρων αναθεώρηση των μεγεθών του προβλήματος που άφησε πίσω της η ΝΔ.

–Στη συνάντηση Μέρκελ – Σαρκοζί στη Ντωβίλ, από όπου προέκυψε η προτροπή προς τους ιδιώτες να μην επενδύσουν εκεί που υπάρχει υψηλό ρίσκο, γιατί υπήρχε ο κίνδυνος να πληρώσουν, απόφαση που ουσιαστικά αναιρέθηκε ύστερα από μήνες με την έγκριση του PSI.

–Στον διεθνή θόρυβο γύρω από την ευρωζώνη.

— Στην υποτίμηση και από τους εταίρους, αλλά και από την κυβέρνηση των προβλημάτων αναφορικά με τις επιχειρησιακές δυνατότητες της Δημόσιας Διοίκησης.» in.gr

Ο ΓΑΠ ο αλαφροΐσκιωτος έκανε επίσης λόγο για τον «κυνισμό» των ΜΜΕ που υπονομεύουν την πολιτική ζωή της χώρας! Ξέχασε φυσικά να τους αποδώσει εύσημα που με τον κυνισμό τους, ροκάνισμα του Κ. Καραμανλή και καθημερινές στημένες δημοσκοπήσεις, τον έφεραν πρόωρα στην εξουσία για να μας ρημάξει τα εισοδήματα και να ξεπουλήσει τη χώρα μας.

Το μόνο του «αμάρτημα» είπε ότι ήταν το ότι ήθελε πάντα να προχωρεί με τη συναίνεση των κομματικών και κομματικών στελεχών!

Ώπα! Εδώ έβαλε γκολ ο Τζέφρυ. Όλοι μαζί τα κάνανε μπάχαλο. Όλοι μαζί μαστίγωσαν τον ελληνικό λαό. Τι ζητάνε λοιπόν τώρα τα πράσινα στελέχη-κότες και οι “δελφίνοι”; Να βγάλουν την ουρά τους απ’ έξω; Να φορτώσουν στο Γιώργο Παπανδρέου όλες τις αμαρτίες της κυβέρνησης και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ κι αυτοί να βγουν αλώβητοι να διεκδικήσουν αρχηγιλίκι; Μέχρι τελευταία στιγμή τον χειροκροτούσαν όρθιοι, υπογράφοντας μνημόνια και όλα τα φονικά νομοσχέδια, και τώρα νίπτουν τας χείρας τους από του αίματος των αθώων; Αμ δε μασάει ο Γιωργάκης! Θα τους χορέψει στο ταψί…

Πάντως, με το θράσος που διακρίνει το Τζέφρυ και τη σατανική ικανότητα να παρουσιάζει το μαύρο ως άσπρο και το ψέμα ως αλήθεια, ο ΠΑΣΟΚυνικός GAP είπε: «προεκλογικά δεν τάξαμε παροχές, αλλά μόνο αλλαγές»!

Γιωργάκη, πες αλεύρι! Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης σε γυρεύει!

19/12/2011

19/12/2011

Ας θυμηθούμε και τα μαγειρέματα της ΕΛΣΤΑΤ περί “μεγεθών του προβλήματος που άφησε πίσω της η ΝΔ.

16/9/2011

Tags: GAP, George Papandreou, Γιώργος Παπανδρέου, ΕΛΣΤΑΤ, Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, Τζέφρυ Παπανδρέου