Εκλογές: Το πλασέμπο της “Δημοκρατίας”

If the Lord does not build the house

«Εάν ο Κύριος δεν οικοδομήση οίκον, εις μάτην κοπιάζουσιν οι οικοδομούντες αυτόν· εάν ο Κύριος δεν φυλάξη πόλιν, εις μάτην αγρυπνεί ο φυλάττων». (Ψαλμοί 127:1)

Εκλογές: ο φαύλος κύκλος της αυτοκαταστροφής μας.

Γιατί πάμε από το κακό στο χειρότερο, όποιον κι αν εκλέξουμε για να μας κυβερνήσει;

Αναρωτηθήκατε ποτέ;

Γιατί όλα τα πολιτικά συστήματα – κομμουνισμός, σοσιαλισμός, καπιταλισμός, φιλελευθερισμός, δικτατορία, βασιλεία, κλπ. – απέτυχαν να φέρουν στην ανθρωπότητα και σε κάθε έθνος χωριστά την πολυπόθητη ευημερία των λαών και την ειρήνη;

Η απάντηση είναι απλή και αυτονόητη: Διότι οι κυβερνήσεις, αλλά και οι λαοί, προσπαθούν να οικοδομήσουν τον οίκο τους ερήμην του Θεού, ερήμην του Δημιουργού, εναντίον των προδιαγραφών του Αρχιτέκτονα του Σύμπαντος, εναντίον των άγραφων νόμων χαραγμένων στο πνεύμα μέσα τους, εναντίον των υπαγορεύσεων της συνείδησής τους.

Μην αγωνιάτε λοιπόν για το ποιον θα ψηφίσετε στις 21 Μαΐου. Όποιον και αν ψηφίσετε, το χάος, η δυστυχία, η διάλυση, η αδικία, η ανελευθερία, ο διχασμός, το ξεπούλημα όσων μας έχουν απομείνει, τα εξ αμελείας κακουργήματα, όπως στο Μάτι και στα Τέμπη,  η ακρίβεια, οι κατασκευασμένες πανδημίες, τα επικίνδυνα σκευάσματα, και λοιπά κακά της μοίρας μας, είναι μπροστά μας μέχρι τελικής αυτοκαταστροφής μας.

Καμία τεχνητή νοημοσύνη, καμία παγκοσμιοποίηση, καμία Νέα Τάξη Πραγμάτων, καμία αντιμετώπιση της υποτιθέμενης κλιματικής αλλαγής από τον βασιλιά Κάρολο και την παρέα του, κανένας Αντίχριστος, κανένας αναμενόμενος Εβραίος Μεσσίας, κανένας Χριστούλης στην αγκαλιά της Μητέρας του, που 2023 χρόνια τώρα οι “Ορθόδοξοι” χριστιανοί δεν τον αφήνουν να απογαλακτιστεί, και κανένας εξωγήινος δεν πρόκειται να σώσει τον υπό κατάρρευση οίκο της ανθρωπότητας και ενός εκάστου κράτους.

Κι αυτό, επαναλαμβάνω και τονίζω, συμβαίνει διότι οι οικοδομούντες προσπάθησαν και προσπαθούν, όσοι τέλος πάντων προσπαθούν, να ανοικοδομήσουν τον οίκο τους πάνω στα ερείπια, πάνω στα μπάζα, χωρίς Θεό, χωρίς συντονισμό με το θείο νόμο μέσα τους. Δεν αναφέρομαι στη θρησκεία, διότι και οι θρησκείες είναι μέρος του προβλήματος και όχι η λύση. Προπαγανδίζουν ψεύτικους εξωτερικούς θεούς, ενώ ο Θεός είναι εγγενής στον άνθρωπο, είναι το πνεύμα μέσα του.

Από πέρυσι ξεφύτρωσαν πολλοί κομματάρχες, επίδοξοι σωτήρες, που έχουν για σημαία τους τον “Χριστό” (ποιον Χριστό;) και την Ορθοδοξία (κακοδοξία), ελπίζοντας να προσελκύσουν θρησκόληπτους σαν αυτούς που στήνονταν σε ουρές περιμένοντας ατέλειωτες ώρες για να προσκυνήσουν ένα ξύλο που οι σκοταδιστές καλόγεροι το ονόμασαν “Άξιον Εστί”. (Αφιέρωσα αρκετά άρθρα σε αυτή την υστερία).

Πολλοί ψυχανεμίζονται – και σωστά – ότι κάπου εκεί κοντά στο Θεό θα βρίσκεται η λύση στα βάσανά μας, και μάλιστα μερικοί γιουτούμπερς ξεκινάνε τις εκπομπές τους με το “Χριστός Ανέστη”.   Ενστικτωδώς, ψάχνουν για βοήθεια στο Θεό, αλλά δεν ξέρουν πού θα τον βρουν. Ας όψονται οι θρησκευτικοί ταγοί που δεν τους δίδαξαν πώς να αναγνωρίσουν, να πραγματώσουν και να δώσουν την πρωτοκαθεδρία στο θεό μέσα τους.

Συμπέρασμα: Αν οι άνθρωποι δεν αναζητήσουν το θεό μέσα τους (“η βασιλεία του θεού είναι εντός ημών”, είπε ο Ιησούς) και δεν εναρμονίσουν τη ζωή τους, ατομικά και συλλογικά, λαός και εξουσία, με τις προδιαγραφές του Δημιουργού που είναι χαραγμένες στο πνεύμα τους, δεν μπορούν να οικοδομήσουν τον οίκο τους σε γερά θεμέλια και θα ματαιοπονούν.

Κανένας Κούλης, κανένας Αλέξης, κανένας Γιάνης με ένα ή δύο ‘ν’, κανένας Κασιδιάρης, δεν μπορεί να μας βγάλει στο ξέφωτο, ακόμη κι αν δεν υποτασσόταν στις εθνοκτόνες επιταγές των τυράννων της Νέας Παγκόσμιας Τάξης. Αφήστε που όποιος σηκώσει κεφάλι και αντισταθεί σθεναρά στους γνωστούς-αγνώστους ηγεμόνες της παγκοσμιοποίησης θα έχει πάραυτα την τύχη του Σαντάμ Χουσεΐν, του Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς, του Μουαμάρ Καντάφι, κλπ, και η χώρα του θα καταστραφεί με τις γνωστές καταχθόνιες μεθόδους. Βέβαια, πρόσκαιρες βελτιώσεις – ασπιρίνες με δανεικά – μπορεί να υπάρξουν με αλλαγή κυβέρνησης, αλλά τίποτα το ουσιαστικό και βιώσιμο.

Μακάρι να μπορούσα να σας δώσω κάποια ελπίδα για ανοικοδόμηση της πατρίδας μας με αλλαγή κομμάτων στην εξουσία.  Αγωνιώ, όχι για μένα αλλά για τους νέους και για τις επόμενες γενιές. Το μόνο που είναι στο χέρι μας είναι να αναζητήσουμε το θεό μέσα μας, να εναρμονίσουμε τη ζωή μας με τις επιταγές του πνεύματος και να ζητάμε σοφία και δύναμη ώστε να αντιμετωπίζουμε όρθιοι αυτά που έρχονται και να μην πέφτουμε στις παγίδες που μας στήνουν. Και βεβαίως να προσευχόμαστε, εν παντί τόπω και χρόνω, νοερά, εν πνεύματι και αληθεία, στέλνοντας θετική ενέργεια για την φώτιση του νου των αόρατων τυράννων της ανθρωπότητας ώστε να ματαιώσουν τα σκοτεινά τους σχέδια (πόλεμοι, στημένες πανδημίες, γεωμηχανική για διαταραχή του κλίματος, τεχνητή επισιτιστική κρίση, μείωση του πληθυσμού, κλπ.) εις βάρος των λαών της γης και να διαψευσθούν οι προφητείες για πυρηνικό ολοκαύτωμα και Αρμαγεδδώνα.

Μπορούμε και οφείλουμε να “λύσουμε” την ανθρωπότητα από τα δεσμά των καταστροφικών προφητειών, απ’ όποιον “άγιο” κι αν προέρχονται. Είμαστε ελεύθεροι να διαμορφώνουμε τη μοίρα μας. Άλλωστε είναι γραμμένο “Όσα λύσετε επί της γης θα είναι λελυμένα εν τω ουρανώ”. (Κατά Ματθαίον 18:18)

Tags: Άξιον Εστί, βασιλεία του Θεού, Δημοκρατία, εκλογές, Θεός, κόμματα, Μουαμάρ Καντάφι, Νέα Παγκόσμια Τάξη, παγκοσμιοποίηση, πνεύμα, προσευχή, προφητείες, Σαντάμ Χουσεΐν, Χριστός