Ελλαδομπάχαλο: το άντρο της αυθαιρεσίας, της παρανομίας και της αδικίας!

13-4-2009

Διαβάστε κι εδώ.

«Αυθαιρετήστε! Παρανομήστε! Καταπατήστε! Κλέψτε!

Αργά ή γρήγορα ό,τι και να κάνατε θα νομιμοποιηθεί/τακτοποιηθεί/ρυθμιστεί (σ.σ. /παραγραφεί/αμνηστευθεί/ κουκουλωθεί) και θα μπορείτε να πουλάτε μούρη στα κορόιδα.»

Αυτή είναι μια περυσινή ανάρτηση (25-8-2010) στο freeforum, που είναι πάντα επίκαιρη, διότι το γουρούνι κι αν το πλένεις το σαπούνι σου χαλάς.

Ιδού τα νεώτερα (18-8-2011) ανακοινωθέντα των γουρουνόμορφων νομοθετών:

«Νόμιμες και οι νεώτερες κατασκευές»

«Παράθυρο για τη νομιμοποίηση των ημιυπαίθριων που είχαν εξαιρεθεί από τη σχετική ρύθμιση (βρίσκονται σε ακίνητα των οποίων η άδεια εκδόθηκε μετά τις 2 Ιουλίου 2009) αφήνει το υπουργείο Περιβάλλοντος: συζητά την ένταξή τους σε καθεστώς τακτοποίησης με το νομοσχέδιο για τα αυθαίρετα που οδεύει προς τη Βουλή.»

«Οι ιδιοκτήτες των ακινήτων έχουν τη δυνατότητα να διευθετήσουν για 40 χρόνια τους παράνομα κλειστούς ημιυπαίθριους, τις σοφίτες, τα πατάρια, τα υπόγεια, τους φωταγωγούς, τα εσωτερικά αίθρια, τις εσοχές των κτιρίων και τις πιλοτές με βάση τις ρυθμίσεις του υπουργείου Περιβάλλοντος.

Υπενθυμίζεται ότι ήδη έχει αποφασιστεί η αύξηση του αριθμού των δόσεων από 6 σε 10 για τα ακίνητα κατοικίας και σε 8 για τα ακίνητα άλλης χρήσης.»(πηγή)

Κοντολογίς, όλοι οι κατεργάρηδες προσέλθετε! Άπαντες θα ελεηθείτε, δίδοντας το κάτι τις! Μετά από 40 χρόνια, εσείς ή οι απόγονοί σας, θα ξαναελεηθείτε δωρεάν! Ζήτω το Ελλαδομπάχαλο!

Ας θυμηθούμε τώρα τι είχαν αποφασίσει οι γουρουνόμορφοι νομοθέτες πέρυσι τον Απρίλιο:

«Στη ρύθμιση για τους ημιυπαίθριους χώρους εντάσσονται τα ακίνητα που η οικοδομική τους άδεια εκδόθηκε ή αναθεωρήθηκε μέχρι τις 2 Ιουλίου 2009 (ημερομηνία που οριζόταν από τον προηγούμενο ν. 3775/2009), σύμφωνα με τις αλλαγές στις οποίες προχώρησε το υπουργείο Περιβάλλοντος κατά τη συζήτηση στη Βουλή. (…)» (Πηγή: texnomesitiki, 21-4-2010)

20-8-2010

Έχετε όρεξη τώρα να κατουρηθείτε από τα γέλια ή να βλασφημήσετε τη “δημοκρατία” των γουρουνόμορφων; Διαβάστε το επόμενο κήρυγμα του ΠΑΣΟΚ όταν ήταν στην αντιπολίτευση:

«ΗΜΙΥΠΑΙΘΡΙΟΙ: Η ΣΤΑΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ.

1. Στο ζήτημα της διαφαινόμενης πρόθεσης της κυβέρνησης να επιβάλλει χαράτσι για τη νομιμοποίηση των ημιυπαίθριων χώρων η θέση του ΠΑΣΟΚ είναι ξεκάθαρη:

Αν θέλουμε να αλλάξουμε επιτέλους τη νοοτροπία του κράτους, αν θέλουμε να φτιάξουμε ένα κράτος που λειτουργεί για τον πολίτη, πρέπει να βάλουμε κανόνες που θα τηρούν όλοι. Και πρώτο το ίδιο το κράτος.

Η εκ των υστέρων νομιμοποίηση αυθαίρετων πράξεων δίνει λάθος μήνυμα στην κοινωνία. Δίνει το μήνυμα “κάντε παρανομίες σήμερα, θα νομιμοποιηθούν αύριο”. Δεν πρόκειται να διορθώσουμε ποτέ τα κακώς κείμενα σε αυτή τη χώρα, αν συνεχίσουμε έτσι. Εάν θεωρούμε ότι οι πράξεις δεν έπρεπε να είναι αυθαίρετες, ας αλλάξουμε το νόμο.

Αυτό το μέτρο έχει αφετηρία και ουσιαστική κατάληξη το εισπρακτικό. Δεν μπορούμε να κάνουμε πολιτική με μόνο γνώμονα την είσπραξη.

– Το ΠΑΣΟΚ θα παρουσιάσει, στη βάση συγκεκριμένων κανόνων που πρέπει να διέπουν ένα ευνομούμενο κράτος, ένα πλήρες και συνεκτικό πλαίσιο και για τη Δημόσια Διοίκηση και τη Χωροταξία και για την Πολεοδομία. Θα αντιμετωπίσουμε προβλήματα όπως οι ημιυπαίθριοι με ένα τρόπο δίκαιο, ο οποίος δεν στέλνει λάθος μηνύματα στην κοινωνία.

Στο παρελθόν και οι δικές μας κυβερνήσεις έχουν στείλει λάθος μηνύματα στην ελληνική κοινωνία. Πήραμε το μάθημα. Για παράδειγμα, κι εμείς ως κυβέρνηση κάναμε φορολογικές περαιώσεις. Η θέση μας είναι ξεκάθαρη: οι περαιώσεις δεν βοηθούν. Δημιουργούν λάθος φορολογικά κίνητρα.» (Βασικός Σχολιασμός του ΠΑΣΟΚ, 12/03/2009)

Χα, χα, ΧΑΑαα! Βρε τους γουρουνόμορφους καραγκιόζηδες! Το γλεντάνε!

Tags: texnomesitiki, εισπρακτικό μέτρο η νομιμοποίηση των αυθαιρέτων, Ελλαδομπάχαλο, τακτοποίηση ημιυπαίθριων