Ελληνορθόδοξη οστεολατρεία-μαγεία

%CE%9A%CF%81%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CE%B1+%CF%83%CE%B5+%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%AE+%CF%84%CE%BF%CF%85+%CE%B1%CE%B3%CE%AF%CE%BF%CF%85+%CF%8C%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%82 Στο χθεσινό ειδησεοκαφρικό πιάτο της ημέρας στα hors-d’œuvre κυριαρχούσε η σύλληψη ενός 24χρονου διακόνου της Μητρόπολης Σιδηροκάστρου και ενός 43χρονου Ελβετού, επειδή στις αποσκευές του δεύτερου εντοπίστηκαν 200 αρωματισμένα οστά και μια ασημένια λειψανοθήκη που είχε παραλάβει από τον πρώτο για να τα μεταφέρει και να τα παραδώσει σε υψηλόβαθμο ιερέα (αρχιμανδρίτη) στη Γερμανία.

Στη συνέχεια και μετά από έρευνες στο σπίτι του διακόνου βρέθηκαν, λέει, 505 οστά, 15 κρανία και 10 ναρκωτικά χάπια . Δεν αναφέρθηκε πόση ώρα έκαναν για να τα μετρήσουν ούτε τι ακριβώς οστά ήταν, χέρια, πόδια, παΐδια, κλπ. Πάντως τα κρανία ήταν ατόφια και όλα θα εξεταστούν από αρχαιολόγο-ανθρωπολόγο της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας.


Ρίχνοντας μια ματιά στη Google, διαπίστωσα για μια ακόμη φορά ότι οι καλοί δημοσιογράφοι έγκριτων εφημερίδων (tanea.gr, agelioforos.gr, in.gr, newsit.gr, kathimerini.gr, tovima.gr, κλπ.) παρέθεταν σκέτη την είδηση χωρίς σχολιασμό, αφού τα πρόβατα τα απολωλότα της Κακοδοξίας-Σιμωνίας δεν πρέπει επ’ ουδενί να ξυπνήσουν. Διότι αν τα ορθόδοξα πρόβατα ξυπνήσουν από το θρησκευτικό λήθαργο τότε θα πάρουν με τις πέτρες το υψηλόβαθμο και χαμηλόβαθμο ιερατείο που τους προσφέρουν για προσκύνηση και θεραπεία από πάσαν νόσον και πάσαν μαλακίαν ταριχευμένα λείψανα δήθεν αγίων, οστά γεγυμνωμένα, κρανία αρωματισμένα, κλπ. Και τότε, εκτός από το δικό τους αφορολόγητο κορβανά, θα στερηθούν θρησκευτικού τουρισμού οι “υψηλοί τόποι” λειψανολατρίας και σιμωνίας ανά τα νήσους της Ελλάδας!

«Οι δύο συλληφθέντες που αντιμετωπίζουν κατηγορίες για παράβαση του Νόμου “περί Αρχαιοτήτων”, “Περιύβρισης Νεκρών”, “Διακεκριμένης Περίπτωση Κλοπής” “Αποδοχής και Διάθεσης Προϊόντων Εγκλήματος” και παράβασης “Ν. περί Ναρκωτικών” με τη δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος τους ,οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.»
(πηγή)

Θα σταθώ μόνο στη μια από τις κατηγορίες: την περιύβριση νεκρών. Αυτή η κατηγορία κύριοι πρέπει να αποδοθεί σε σύμπασα την Ορθοδοξία που επισήμως περιυβρίζει νεκρούς εδώ και αιώνες. Δεν υπάρχει «Αγία Τράπεζα» που να μην έχει από κάτω κρυμμένα οστά υποτιθέμενων αγίων. Η Θρησκεία σας, “ευσεβείς ορθόδοξοι χριστιανοί”, είναι λατρεία των νεκρών! Ξυπνήστε βρέεεεε!

Δηλαδή τι χειρότερο έκανε ο διάκονος που ήθελε να “ευλογηθούν” οι Έλληνες της Γερμανίας με τα οστά “αγίων” από εκείνο που κάνουν επί μονίμου βάσεως οι ορθόδοξοι ρασοφόροι χωρίς να διώκονται; Σε κάθε ορθόδοξο ναό κατά την ονομαστική εορτή “αγίου” προσφέρουν δήθεν λείψανά του για προσκύνηση. Στις Μητροπόλεις τα περιφέρουν σε λιτάνευση με συνοδεία στρατιωτικού αγήματος. Αν δεν είναι αυτό εκπόρνευση σε ειδωλολατρία, απάτη και εκμετάλλευση του θρησκευτικού αισθήματος των αφελών, τότε τι είναι;

Η πλάκα είναι ότι εκεί που έξυνα το κεφάλι μου προσπαθώντας να μαντέψω πού τα βρήκε τόσα οστά και τόσα κρανία ο παμπόνηρος “διάκονος” της Μητρόπολης Σιδηροκάστρου (ο Μητροπολίτης άραγε δεν ήξερε τίποτα;) νάσου και πέφτω επάνω σε τεράστια συλλογή κρανίων – μακάβριο το θέαμα – πού λέτε; Μα πού αλλού από το άντρο του σκοταδισμού, της σιμωνίας και της ειδωλολατρίας, το κατ’ ευφημισμό Άγιο Όρος;

Εκεί, παίδες, έχει στηθεί η βιομηχανία επεξεργασίας κρανίων και οστών, και από εκεί τα προμηθεύονται οι απανταχού της οικουμένης ορθόδοξες εκκλησίες. Ποιος είπε, ρε, ότι οι Έλληνες δεν είναι ο ευφυέστερος λαός της οικουμένης; Ποιος συκοφάντης και ζηλιάρης είπε ότι οι Έλληνες δεν έχουν πάρει τίποτα από το πνεύμα του Σωκράτη, του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη; Άπαγε της βλασφημίας!

«Το λιγότερο διάστημα που θα μείνουν τα οστά στο μνήμα είναι 3 χρόνια. (…) Αφού πλυθούν από τη βροχή, τοποθετούνται μέσα σε ξύλινο κασελάκι και χωριστά το κρανίο κάτω από την Αγία Τράπεζα του Κοιμητηριακού Ναού. Στις περισσότερες Μονές υπάρχουν και ειδικά Οστεοφυλάκια, όπου τα κρανία και τα οστά των παλαιών μοναχών ευρίσκονται σε ερμάρια. Στη Λαύρα υπάρχουν κάτω από τον ναό σταυρωτές καμάρες με θόλους, που χρησιμεύουν ως Οστεοφυλάκιο.» (πηγή)

%CE%9A%CF%81%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CE%B1+%CF%83%CF%84%CE%BF+%CE%86%CE%B3%CE%B9%CE%BF+%CE%8C%CF%81%CE%BF%CF%82Θαυμάστε τώρα τη μακάβρια συλλογή που βρήκα στην ίδια πηγή:

Μπας και ξύπνησε κανένας οστεολάτρης εκεί πέρα; Μπάαα!


Ερώτηση: Τι κοινό έχει η “Ορθοδοξία” με το Σατανισμό;
Απάντηση: Και οι δύο “θρησκείες” είναι συλλέκτες κρανίων!

Άργειε νάρθει κείν’ η μέρα,
κι ήταν όλα σκοτεινά,
γιατί τάσκιαζε το ράσο
κι η “ορθόδοξη” σκλαβιά.

Δυστυχής! Παρηγορία
μόνη σου έμενε, να λες
τα αρχαία μεγαλεία,
και διηγώντας τα να κλαις.

Κι έλεες: πότε, α! πότε βγάνω
το κεφάλι απ’ τις αρές;
Και αποκρίνοντο από πάνω

του ιερατείου οι απειλές!

Tags: κρανία, λειψανολατρία, Μητρόπολη Σιδηροκάστρου, οστά αγίων, περιύβριση νεκρού