ΕΛ. ΑΣ, ο φύλακας άγγελος της Ευρώπης

06 13 2012 15 45 04Περί αποτροπής “παρανόμου” εξόδου παρανόμως διεισδύσαντος αλλοδαπού και άλλα νεοελληνικά κατορθώματα.
 Η Ελλάδα αγαπάει τους λαθρομετανάστες της! Ιδού η απόδειξη:

Μεγάλη “επιτυχία” της ΕΛ.ΑΣ.

«Συνέλαβε λαθρομετανάστη που επιχείρησε να φύγει …”παράνομα” από τη χώρα ΜΑΣ.! 
Σε τούτη την “προοδευτική” χώρα κάνουμε τα πάντα, προκειμένου να “γαντζωθούμε” πάνω στους λαθρομετανάστες και να τους κρατήσουμε εντός συνόρων πάση θυσία, λες και πάνω σ’ αυτούς στηρίζουμε την ύπαρξή μας ως Έθνος. “Προοδευτικά” έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ(ξαχρείωσης) – μεταξύ αυτών και του αισχρού Εκαλιώτη – παρουσιάζουν την “είδηση” ως εξής:
“… Συνελήφθη, το απόγευμα της Τρίτης (12/6/2012), στον επιβατικό σταθμό νοτίου λιμένα Πατρών, από προσωπικό της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας ένας αλλοδαπός, διότι κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα. Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας…” 
Βρε ηλίθιοι κυβερνώντες, αυτός ο φουκαράς λαθρομετανάστης, φαίνεται πως επιχείρησε και κατά το παρελθόν να εγκαταλείψει μόνος του τη χώρα μας και αφού δεν τα κατάφερε, λόγω υψηλής “προστασίας” που παρέχεται αφειδώς εκ μέρους των σταλινιστών αλληλέγγυων, φρόντισε ο άνθρωπος (παράνομα) να εφοδιασθεί με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα προκειμένου να επιτύχει τον σκοπό του (δηλαδή να εγκαταλείψει τη χώρας μας). Kι’ εσείς, αντί να τον βοηθήσετε να φύγει με νόμιμες διαδικασίες, τον “μαγκώσατε”, και μaς παρουσιάζετε ως “επίτευγμα” την απύθμενη βλακεία της …σύλληψής του! 
Αφήστε, ρε τζερεμέδες, τον άνθρωπο να φύγει. Αφού παράνομα εισήλθε στην χώρα, πώς είναι δυνατόν να χαρακτηρίζετε ως “παράνομη” την απόπειρα εξόδου του από τη χώρα μας; Πάει στράφι ο χαρακτηρισμός του “μαλάκα”… Eσείς ξεπεράσατε κι’ αυτά τα όρια!» gianniotis

«Συνελήφθησαν (9/6/2012) επίσης πέντε Αφγανοί, τη στιγμή που προσπαθούσαν με πλαστά διαβατήρια να εξέλθουν παράνομα από τη χώρα.» (πηγή)

 Περιττό να πούμε ότι παρόμοια σπουδαιογελοία επιτεύγματα της ΕΛ.ΑΣ. έχουν συμβεί και παλιότερα   στο Μαλακιστάν.

«Συνελήφθη, χθες Σάββατο (10/4/2010) στις 14:00, στο λιμάνι της Πάτρας, από προσωπικό του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της Λιμενικής Αρχής, πριν τον απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίων για Ιταλία, 20χρονος αλλοδαπός, ο οποίος κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα. Προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Πάτρας.» (πηγή)

  Κατόπιν τούτων,  φταίει ο Αλέξης  Τσίπρας που θέλει να δώσει νόμιμα ταξιδιωτικά έγγραφα σε όλους τους λαθρομετανάστες; 
 Και μην ξανακούσω κανένα να λέει ότι η Αστυνομία μας δεν κάνει καλά τη δουλειά της για να προστατέψει την Ευρώπη από παρείσακτους διότι θα του κόψω την καλημέρα.
Tags: Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, σύλληψη για παράνομη έξοδο, ταξιδιωτικά έγγραφα σε λαθρομετανάστες