Εμβολίου H1N1 φοβερές παρενέργειες σε κοινή θέα!

parenergia emvpolio maketoFIXINSIDE2

Σίγουρα πολλοί από τους τηλεθεατές της χθεσινοβραδυνής Ζούγκλας δε θα άντεξαν να παρακολουθήσουν μέχρι τέλους την φοβερή εικόνα και ν’ ακούσουν την κραυγή διαμαρτυρίας και απόγνωσης της άτυχης, μα θαρραλέας μέσα στην ατυχία της, Ανθής Γαϊτάνου που υπέστη φρικτές παρενέργειες από το εμβόλιο κατά της χοιρογρίπης. Όσοι άντεξαν το τραγικό θέαμα θα είχαν χτες τη νύχτα τρομερούς εφιάλτες και θα τους έπιασε τρεμούλα από το φόβο. Και σίγουρα όλοι μα όλοι οι τηλεθεατές της Ζούγκλας θα είναι σήμερα περισσότερο μπερδεμένοι από ποτέ στο να κάνουν ή να μην κάνουν το πολυδιαφημισμένο εμβόλιο.

Βέβαια, όπως σε όλα τα θέματα η τηλεόραση στόχο έχει να εντυπωσιάσει το κοινό και να υπηρετήσει το σάπιο κατεστημένο, έστω και με τη μέθοδο «καρότο και μαστίγιο», κι όχι να δώσει καθαρές και τεκμηριωμένες προτάσεις περί του πρακτέου. Και ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, σαρξ εκ της σαρκός του κατεστημένου, ό,τι κι αν έβλεπε από παρενέργειες δεν επρόκειτο να βγει και να καταγγείλει δημόσια τις φαρμακοβιομηχανίες που στο βωμό του κέρδους έσπρωξαν και σπρώχνουν στον τρομοκρατημένο κοσμάκη ένα εμβόλιο για το οποίο δεν έχουν γίνει οι απαιτούμενες δοκιμές ως προς την ασφάλειά του. Έτσι, αφού τρομοκράτησε δεόντως τον κοσμάκη, ο Ταρζάν δήλωσε επανειλημμένως ότι δεν είναι εναντίον του εμβολίου κι ότι ο ίδιος σε δυο τρεις μέρες θα πάει να εμβολιαστεί συν γυναιξί και τέκνοις!
Την εφιαλτική ιστορία της άτυχης γυναίκας θα τη βρείτε σε σχετικά άρθρα στη zougla.gr , καθώς και στα video που είναι αναρτημένα εκεί. Ο ψύχραιμος παρατηρητής θα βγάλει αβίαστα το συμπέρασμα ότι το εμβόλιο είναι άκρως επικίνδυνο τουλάχιστον για τις ευπαθείς ομάδες, στις οποίες μάλιστα οι αρμόδιοι δίνουν προτεραιότητα(!) εμβολιασμού. Θα πειστεί ακόμη ότι οι χορηγούντες το εμβόλιο δεν έχουν τις απαιτούμενες πληροφορίες, ή, αν τις έχουν, δε νοιάζονται να τις μελετήσουν, ώστε ν’ αποφασίσουν εκ του ασφαλούς σε ποιους από τους προσερχόμενους θα χορηγήσουν το εμβόλιο και σε ποιους θα το αρνηθούν. Αυτό είναι το ύψιστο καθήκον της ευσυνείδητης Ιατρικής που έχει επίκεντρο τον άνθρωπο και όχι το κέρδος!
Όσο για την κατόπιν συμφοράς ανάλγητη συμπεριφορά προς την άτυχη γυναίκα και το χάος του ΕΣΥ των αδιάφορων και ανίκανων δημοσίων υπαλλήλων, αυτά είναι γνωστά, θλιβερά και επαναλαμβανόμενα στη χώρα της διαφθοράς, της αδιαφορίας και του ερασιτεχνισμού. Η πρωταρχική ευθύνη, όμως, είναι στην ΠΡΟΛΗΨΗ τέτοιων τραγικών περιστατικών. Δείτε εδώ ποιοι “επώνυμοι” αρρώστησαν μετά τον εμβολιασμό τους. Πάντως ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (WHO) άρχισε να τα μαζεύει, και τώρα θεωρεί τη νέα γρίπη μέτρια!

«WHO has consistently assessed the impact of the current influenza pandemic as moderate. WHO has consistently reminded the medical community, public, and media that the overwhelming majority of patients experience mild influenza-like illness and recover fully within a week, even without any form of medical treatment. WHO has consistently advised against any restrictions on travel or trade. Although influenza viruses are notoriously unpredictable, it is hoped that this moderate impact will continue throughout the duration of the pandemic.»
(πηγή)
Και ας έλθουμε τώρα στην ουσία του θέματος. Έχω ξαναγράψει για τη χοιροτρομοκρατία και το επίμαχο εμβόλιο σε άρθρα μου εδώ, εδώ, εδώ, κι εδώ. Έτσι δεν θα επαναλάβω τα ίδια. Θα αναφερθώ όμως σε στατιστικά στοιχεία του CDC (Centers for Disease Control and Prevention) που εγείρουν αναπάντητα ερωτηματικά ως προς το τι κρύβεται πίσω από την επιβολή του εμβολίου μέσω της κατατρομοκράτησης των πολιτών, πράγμα το οποίο καταγγέλλω ως έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Μήπως έχουμε να κάνουμε με βιολογικό όπλο, όπως καταγγέλλει ο γιατρός Γ. Κοεμτζόπουλος; (Δείτε εδώ)
Βέβαια εγώ προσωπικά δεν έχω δυσκολία να διακρίνω τι κρύβεται πίσω από τον περίεργο ιό και το εμβόλιό του που “συμπτωματικά” ενέσκηψαν συγχρόνως με την ενορχηστρωμένη (τεχνητή) παγκόσμια οικονομική κρίση: η ακόρεστη δίψα των πολυεθνικών φαρμακοβιομηχανιών για το κέρδος κι όχι η αγάπη για τον άνθρωπο. Διότι αν επρόκειτο για άδολο ενδιαφέρον για την υγεία μας θα το είχαμε δει να εκδηλώνεται με καταπιεστικές τηλεοπτικές καμπάνιες-σφυροκοπήματα εναντίον του καπνίσματος, π.χ., που σκοτώνει πολύ περισσότερα άτομα ετησίως απ’ όσα μας λένε ότι σκότωσε ο ιός H1N1.
Κι ενώ ο αμερικανικός οργανισμός CDC αναφέρει ότι στην Αμερική 4.000 άτομα έχουν πεθάνει από τη νέα γρίπη (αμφίβολο αν ο αριθμός είναι ακριβής), ενώ η εποχιακή κοινή γρίπη σκοτώνει 36.000 Αμερικανούς ετησίως (δείτε εδώ), κανείς δεν μπήκε ποτέ στον κόπο να μας εξηγήσει γιατί δεν γίνεται κάθε χρόνο η ανάλογη πλύση εγκεφάλου και η κατατρομοκράτηση απο τα ΜΜΕ για να σπρώξουν το εμβόλιο κατά της κοινής γρίπης σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού.

Βγαίνουν και μας λένε οι διάφοροι “ειδήμονες’ ότι η νέα γρίπη είναι πιο ήπια από την παλιά, αλλά δε μας εξηγούν γιατί σπρώχνουν μετά μανίας το εμβόλιο κατά μιας πιο ήπιας μορφής γρίπης ενώ κάτι ανάλογο δεν έγινε ποτέ για το εμβόλιο της κοινής γρίπης. Και γιατί άραγε για την παλιά κοινή γρίπη, που λένε ότι είναι πιο επικίνδυνη από την νέα, δεν έκλειναν ποτέ τα σχολεία όταν υπήρχαν κρούσματα και τώρα κλείνουν το ένα μετά το άλλο;

Είναι κάτι πράγματα που δεν καταπίνονται με τίποτα, όσο ευκολόπιστος και τρομοκρατημένος κι αν είναι κανείς. Τι μίζες πήραν άραγε από τις φαρμακοβιομηχανίες οι καρεκλοκένταυροι που έχουν θέσει στόχο ζωής να σπρώξουν ένα εμβόλιο που δεν έχει επαρκώς δοκιμαστεί κατατρομοκρατώντας τον πληθυσμό της γης; Κι όχι μόνο δεν έχει δοκιμαστεί επαρκώς αλλά οι καταγεγραμμένες παρενέργειές του είναι τρομακτικές.
Παραθέτω τον κατάλογο των παρενεργειών από άρθρο που βρήκα εδώ (συγνώμη που δεν έχω το χρόνο να το μεταφράσω):

«The following is a list of some of the very nasty side effects that the vaccine package insert admits to…..
*Local injection site reactions (including pain, pain limiting limb movement, redness, swelling, warmth, ecchymosis, induration)
*Hot flashes/flushes
*Chills
*Fever
*Malaise
*Shivering
*Fatigue
*Asthenia
*Facial edema.
*Immune system disorders
*Hypersensitivity reactions (including throat and/or mouth edema)
*In rare cases, hypersensitivity reactions have lead to anaphylactic shock and death
*Cardiovascular disorders
*Vasculitis (in rare cases with transient renal involvement)
*Syncope shortly after vaccination
*Digestive disorders
*Diarrhea
*Nausea
*Vomiting
*Abdominal pain.
*Blood and lymphatic disorders
*Local lymphadenopathy
*Transient thrombocytopenia.
*Metabolic and nutritional disorders
*Loss of appetite.
*Arthralgia
*Myalgia
*Myasthenia
*Nervous system disorders
*Headache
*Dizziness
*Neuralgia
*Paraesthesia
*Febrile convulsions
*Guillain-Barré Syndrome
*Myelitis (including encephalomyelitis and transverse myelitis)
*Neuropathy (including neuritis)
*Paralysis (including Bell’s Palsy)
*Respiratory disorders
*Dyspnea
*Chest pain
*Cough
*Pharyngitis
*Rhinitis
*Stevens-Johnson syndrome
*Pruritus
*Urticaria
*Rash (including non-specific, maculopapular, and vesiculobulbous).»

Στον ανωτέρω κατάλογο των παρενεργειών παρατηρούμε να συμπεριλαμβάνονται τόσο οι διαταραχές του νευρικού συστήματος όσο και η τρομώδης παράλυση, από τα οποία χτυπήθηκε η άτυχη Ανθή Γαϊτάνου.

Σε άλλο άρθρο αναφέρεται ότι το εμβόλιο της γρίπης H1N1 περιέχει 25.000 φορές περισσότερο υδράργυρο από ό,τι θεωρείται ασφαλές!
Διαβάστε παρακαλώ στο politikokafeneio άρθρο που λέει ποιες χώρες απαγόρεψαν το εμβόλιο ως επικίνδυνο. Δείτε και το video που αποκαλύπτει ότι ακόμη και επιστήμονες που εργάστηκαν για την δημιουργία του εμβολίου αρνούνται οι ίδιοι να το κάνουν στον εαυτό τους!

Ένα ακόμη ενδιαφέρον video από τη Βρετανία:

Γι’ αυτό μίλησα για οργανωμένο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας!
Ακούστε τώρα κι ένα χαριτωμένο τραγουδάκι για να ενδυναμωθείτε.

Υ.Γ.
Κι ένα σχόλιο για τον ρατσιστοφάγο Μάκη μας: Στην εκπομπή του παρενέβη ένας Μουσουλμάνος από τη Θράκη για να καταγγείλει ότι έχασε τη γυναίκα του πριν τρεις ημέρες από αμέλεια του γιατρού του Κέντρου Υγείας της περιοχής του. Συνηθισμένα, βέβαια, τα κρούσματα αδιαφορίας των γιατρών του ΕΣΥ εναντίον ασθενών, ανεξαρτήτως φυλής, χρώματος και θρησκείας. Άλλωστε το παράδειγμα της Ανθής Γαϊτάνου το επιβεβαιώνει. Όμως ο Δημοσιογράφος, εθισμένος να ρίχνει λάδι στη φωτιά, έκρινε σκόπιμο να υπερτονίσει το γεγονός ότι ο καταγγέλλων ήταν Μουσουλμάνος και να υποσχεθεί εκτεταμένη έρευνα διότι αυτό συνέβη εναντίον Μουσουλμάνου, υποκινώντας συνειρμούς ότι υπάρχει ρατσισμός! Κι ενώ ο καταγγέλλων μπορεί να μην είχε τέτοια υποψία στο κεφάλι του, του την εμφύτευσε ο Δημοσιογράφος, και θ’ αρπάξουν την είδηση και άλλοι Μουσουλμάνοι για να διαμαρτύρονται για μισαλλοδοξία και ρατσισμό. Έτσι δυστυχώς συμβάλλουν οι δημοσιογράφοι μας στη μισαλλοδοξία, ανακαλύπτοντας ρατσισμό εκεί που δεν υπάρχει.

Tags: Ανθή Γαϊτάνου, παρενέργειες εμβολίου H1N1