Εμβολιασμένος Αυστραλός Συγγραφέας: Οι ανεμβολίαστοι είναι οι ήρωες των δύο τελευταίων ετών

1 1

Ένα άρθρο γνώμης από έναν εμβολιασμένο Αυστραλό συγγραφέα, που είναι εξίσου σχετικό στη Νέα Ζηλανδία. Ναι, είναι μεγάλο, αλλά ελπίζω ότι μερικοί θα διαθέσουν λίγα λεπτά για να το διαβάσουν, είναι βαθύ και σοφό.

Και με κάνει να αναρωτιέμαι για την αλήθεια αυτών των πρώτων αναφορών για την πανδημία σε όλο τον κόσμο… πόσο μας χειραγωγούσαν τα μέσα ενημέρωσης και γιατί;

yyy 1

«Αν ο Κόβιντ ήταν πεδίο μάχης, θα ήταν ακόμα ζεστό από τα σώματα των ανεμβολίαστων. Ευτυχώς οι υποχρεωτικότητες υποχωρούν και οι δύο πλευρές του πολέμου επιστρέφουν τρικλίζοντας στη νέα κανονικότητα.

Οι ανεμβολίαστοι είναι οι ήρωες των δύο τελευταίων ετών, καθώς επέτρεψαν σε όλους εμάς να έχουμε μια ομάδα ελέγχου στο μεγάλο πείραμα, αναδεικνύοντας την αδυναμία των εμβολίων κατά του Covid. Οι ανεμβολίαστοι φέρουν πολλές ουλές μάχης και τραυματισμούς, καθώς είναι οι άνθρωποι που προσπαθήσαμε να τσακίσουμε ψυχολογικά.

Ωστόσο κανείς δεν θέλει να μιλήσει για το τι τους κάναμε και τι ανάγκασαν “Tην Επιστήμη” να αποκαλύψει.

Γνωρίζαμε ότι η φθίνουσα ανοσία των πλήρως εμβολιασμένων είχε το ίδιο προφίλ ρίσκου με άλλους μέσα στην κοινωνία, όπως η μειοψηφία των ανεμβολίαστων και όμως τους σημαδέψαμε για ειδική δίωξη. Βλέπετε είπαμε ότι δεν είχαν “κάνει το σωστό για το ευρύτερο καλό”, παραδίδοντας τα σώματά τους και την ιατρική αυτονομία τους στο Κράτος.

Πολλοί από τους λεγόμενους ειδικούς υγείας και πολιτικούς ηγέτες στην Αυστραλία παραδέχθηκαν ότι ο στόχος ήταν να κάνουν σχεδόν αβίωτη τη ζωή για τους ανεμβολίαστους, κάτι που πολλαπλασιάστηκε πολλές φορές από τον συλλογικό όχλο, με τη μάχη να μεταφέρεται στους χώρους εργασίας, στις φιλίες και στις οικογενειακές συγκεντρώσεις.

Σήμερα, η σκληρή αλήθεια είναι ότι τίποτα από όλα αυτά δεν ήταν δικαιολογημένο, καθώς διολισθήσαμε γρήγορα από το αίσθημα δικαίου στην απόλυτη βαναυσότητα. Μπορεί να απευθύνουμε το “κατηγορω” μας στους ηγέτες μας και στους ειδικούς υγείας για την πίεση, αλλά κάθε άτομο μέσα στην κοινωνία πρέπει να καταστεί υπόλογο γιατί έπεσε μέσα στην καλά στημένη παγίδα.

Το κάναμε αυτό παρότι γνωρίζαμε πολύ καλά ότι η αντίθεση σε ζητήματα αρχής είναι ανεκτίμητη όταν πρόκειται για το τι μπαίνει μέσα στα σώματά μας και αφήσαμε τον εαυτό μας να εξαπατηθεί και να πιστέψει ότι το να πάμε σε ένα ακόμα αναποτελεσματικό lockdown θα ήταν εξαιτίας των ανεμβολίαστων και όχι λάθος της τοξικής πολιτικής των αναποτελεσματικών εμβολίων.

Πήραμε ικανοποίηση κάνοντας τους ανεμβολίαστους αποδιοπομπαίους τράγους γιατί μετά από μήνες προκατασκευασμένων lockdown από πολιτικούς ηγέτες τυφλωμένους από την εξουσία, νιώθαμε καλά έχοντας κάποιον να κατηγορήσουμε και να ρίξουμε στην πυρά.

Πιστέψαμε ότι είχαμε τη λογική, την αγάπη και την αλήθεια με το μέρος μας, οπότε ήταν εύκολο να ευχηθούμε θάνατο στους ανεμβολίαστους.

Όσοι από μας γελοιοποιήσαμε και κοροϊδέψαμε τους μη συμμορφούμενους, το κάναμε επειδή νιώσαμε αμηχανία με το θάρρος και τις αρχές τους και δεν πιστέψαμε ότι οι ανεμβολίαστοι θα κατάφερναν να μείνουν αλώβητοι και μετατρέψαμε τους αντιρρησίες σε σάκους του μποξ.

Ο Lambie, ο Carr, ο Chant, ο Andrews, ο McGowan, ο Gunner και το υπόλοιπο καστ εκατοντάδων άλλων σε εξέχοντες ρόλους πρέπει να λογοδοτήσουν για τη δημόσια δυσφήμιση των ανεμβολίαστων και την πυροδότηση των θυμωμένων όχλων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι όχλοι, οι Ναζί της μάσκας και οι πιστοί ακόλουθοι του εμβολίου έχουν έρθει σε δύσκολη θέση “ποντάροντας” εναντίον των ανεμβολίαστων, γιατί οι υποχρεωτικότητες είχαν μόνο τη δύναμη που εμείς τους δώσαμε.

Δεν ήταν η συμμόρφωση που τερμάτισε την κυριαρχία των μεγάλων φαρμακοβιομηχανιών, του Bill Gates και των πολλών οργανώσεών του, και του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ… Ήταν χάρη στους ανθρώπους που προσπαθήσαμε να ντροπιάσουμε, να γελοιοποιήσουμε, να ρεζιλέψουμε και να κάνουμε να ξεσκίσουμε.

Πρέπει όλοι να προσπαθήσουμε να βρούμε λίγη εσωτερική ευγνωμοσύνη για τους ανεμβολίαστους, καθώς τσιμπήσαμε το δόλωμα μισώντας τους, γιατί η επιμονή και το θάρρος τους μας έδωσαν το χρόνο να δούμε ότι κάναμε λάθος

Έτσι, αν ποτέ επιστρέψουν οι υποχρεωτικότητες για τον Covid ή οποιαδήποτε άλλη ασθένεια ή ιό, ελπίζουμε ότι περισσότεροι από εμάς θα είμαστε σε εγρήγορση και θα διακρίνουμε τον αυξανόμενο αυταρχισμό που δεν ενδιαφέρεται για την ευημερία μας και αφορά περισσότερο την εξουσία και τον έλεγχο. Ο Πόλεμος εναντίον των Ανεμβολίαστων χάθηκε και θα πρέπει να είμαστε όλοι πολύ ευγνώμονες για αυτό».

Ωστόσο, στη Νέα Ζηλανδία, οι ιατρικές υποχρεωτικότητες εξακολουθούν να ισχύουν για τους εργαζόμενους στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης και τις νοσοκόμες μας, και όσοι αρνούνται να λάβουν το αναμνηστικό εμβόλιο αντιμετωπίζονται τώρα άδικα και απολύονται χωρίς δισταγμό!

Παρακολουθήστε αυτό το βίντεο (Μέρος 1 από 2) της Nurse Chloé παρακάτω:

” @PureBloodKiwi
Αυτή η νοσοκόμα είχε καρδιακά προβλήματα μετά το δεύτερο 💉 αλλά προφανώς δεν ήταν αρκετά κακό για να πάρει εξαίρεση για ένα τρίτο. Ο τραυματισμός την τρομάζει και δεν θέλει να πάρει το ρίσκο. Ως εκ τούτου, έχει απολυθεί. Σήμερα είναι η τελευταία της μέρα.
Retweets
«Πέρασα 19 χρόνια από τη ζωή μου φροντίζοντας την οικογένειά σου, τα παιδιά σου, τις θείες σου, τους θείους σου, τους αγαπημένους σου… και με πετάνε στο λούκι σαν χώμα» – Chloé “

enromiosini.gr

freenz.substack.com

sss

Tags: Big Pharma, Bill Gates, COVID, Nurse Chloé, ανεμβολίαστοι, Αυστραλία, εμβολιασμένοι, εμβόλιο, ήρωες, Νέα Ζηλανδία, φαρμακοβιομηχανίες