Εξόντωση δια ψύξεως!

DSCF7506 Φίλες και φίλοι, αναγνώστες και αναγνώστριες αυτού του blog, Καλό Φθινόπωρο, όσο καλό μπορεί να είναι κάτω από τις σημερινές συνθήκες. Κατ’ αρχήν σας ευχαριστώ που συνεχίζετε να με διαβάζετε (αυτό λένε τα μυστικά μου stats) παρότι έχω ν’ αναρτήσω καινούργιο άρθρο σχεδόν δυο μήνες. Έπρεπε να προχωρήσω ένα βιβλίο που είχα αφήσει στη μέση εδώ και πολύ καιρό, το οποίο θα αναρτώ κεφάλαιο-κεφάλαιο στο καινούργιο ιστολόγιο που έφτιαξα. (Θα το βρείτε εδώ, αν δε φοβάστε μήπως κλονιστεί η πίστη σας.)

Έτσι αποσύρθηκα στην ιδιαίτερη πατρίδα μου το Ξυλόκαστρο, απ’ όπου και το ηλιοβασίλεμα στη φωτογραφία, επέζησα χωρίς Ιντερνέτ για δυο μήνες (αναρωτιόμουν αν θα άντεχα τα στερητικά συμπτώματα), και ασχολήθηκα με ένα προσφιλές μου θέμα, την πεμπτουσία της Βίβλου, μια παλιά υπόσχεση που είχα δώσει στον εαυτό μου και είχα κάνει πολυετή έρευνα και προετοιμασία.

Εκτός αυτού, είχα φτάσει σ’ ένα σημείο κορεσμού και χρειαζόμουνα επειγόντως αποτοξίνωση από τη μιζερολαγνεία και καταστροφολαγνεία, από την κριτική της δημοσιογραφικής κουτοπονηρίας, από τις τοξικές αναθυμιάσεις των δημόσιων βόθρων και την καταγγελία των πολιτικο-οικονομικών συμμοριών που ρήμαξαν την πατρίδα μας, από τα μνημόνια, παλιό και επικαιροποιημένο, και από τα μνημόσυνα της χώρας γενικώς. Άλλωστε τι καινούργιο απέμενε να πω σε μωροφιλόδοξους, κουφούς, τυφλούς και ανάλγητους που επέλεξαν να γράψουν ιστορία σύροντας τη χώρα σ’ ένα άδοξο “χορό του Ζαλόγγου”; Τα είχα πει όλα, με οργή, θυμό, και πάθος, φθείροντας τη σωματική και ψυχική μου υγεία για το τίποτα… Διότι γνωρίζω ότι δεν ιδρώνει το αυτί κανενός από τα παχύδερμα, παλιά και νέα, που ευθύνονται για το κατάντημα της Ελλάδας.

Στο διάστημα της αποχής μου από το blogging πολλά και τρομερά συνέβησαν, με κορυφαίο την αποτρόπαια δολοφονία ενός νέου ανθρώπου, επιτυχημένου blogger, που η φωνή του φαίνεται πως ενοχλούσε κάποιους. Ποιους άραγε; (Τι κάνει νιαου-νιάου στα κεραμίδια;) Αυτή είναι η σύγχρονη μορφή της τρομοκρατικής «δημοκρατίας»!

Κατά τ’ άλλα, πολλά ντουβάρια πέρασαν το κατώφλι των “πανεπιστημιακών” ιδρυμάτων με άσσο ή και με λευκή κόλα – μπράβο Αννούλα! – διότι τα θρανία πρέπει να γεμίσουν και η χώρα να συνεχίσει να παράγει ανέργους με πτυχία χωρίς αντίκρισμα που θα ονειρεύονται μια θέση στο Δημόσιο μπάχαλο, όπως είναι η “δημοκρατική” μας παράδοση.

Στο μέτωπο της ανοικονόμητης οικονομίας, φαίνεται ότι η κυβέρνηση δεν είναι ικανοποιημένη από την αύξηση της θνησιμότητας των ραγιάδων δια της λιτότητας (διάβαζε ασιτίας) και αποφάσισε να την αυξήσει δια ψύξεως. Αυτά επιτάσσει το επικαιροποιημένο μνημόνιο-μνημόσυνο, βοήθειά μας… Δείτε πράματα: «Με επιβάρυνση ύψους 750 ευρώ ανά 1.000 λίτρα πετρελαίου θέρμανσης ισοδυναμεί η ρύθμιση της εξίσωσης των φόρων του πετρελαίου θέρμανσης με το πετρέλαιο κίνησης.» (πηγή)

Πάντως εσείς οι αμετανόητοι κομματικοί οπαδοί, που έχετε πάρει διαζύγιο από τον κοινό νου, να είστε ετοιμοπόλεμοι διότι η μάχη για τις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης αρχίζει. Είστε οι στυλοβάτες της μπαχαλοδημοκρατίας μας και δεν έχετε δικαίωμα εφησυχασμού. Ετοιμάστε τις ντουντούκες, σημαιούλες, τα συνθήματα, και κάντε μια καλή κούρα με γαργάρες λεμονιού για ν’ ανοίξει ο λαιμός σας ώστε τα γιουχαΐσματα ή τα δοξαστικά να χτυπάνε πολλά ντεσιμπέλ. Με τον Καλλικράτη-Κακοκράτη πολλά είναι τα διακυβεύματα, παίδες, καθότι μεγάλωσαν οι πίτες σφόδρα. Με την ευκαιρία, μήπως άκουσε κανείς πού βρέθηκαν τα 5-6 δισεκατομμύρια ευρώ για τον Καλλικράτη;

Όσο για τον Πρωθυπουργό του μνημοσύνου, ετοιμάζεται να επιστρέψει στον τόπο του εγκλήματος για να μας ξαναπαραμυθιάσει και πάλι, διαβάζοντας όσα του εισηγήθηκαν οι 125 σύμβουλοι (τόσοι δεν είναι;) της συμφοράς που έχει προσλάβει. Φανταστείτε τι θα μας ξημέρωνε αν δεν τους είχε…
Και για την ιστορία ξαναδείτε το βιντεάκι από το περυσινό παραμύθιασμα του Γιώργου Παπανδρέου στη ΔΕΘ:

Άρα, όταν ο Πρωθυπουργός υπέγραφε το μνημόνιο-μνημόσυνο της Τρόικας, γνώριζε εκ των προτέρων ότι θα οδηγούσε τη χώρα σ’ ένα φαύλο κύκλο ύφεσης! Δηλαδή έχουμε να κάνουμε με πολιτικο-οικονομικό εθνικό έγκλημα εκ προμελέτης. Εμείς ας αρκεστούμε στα κόλλυβα που συνηθίζονται στα μνημόσυνα.

Tags: Γιώργος Παπανδρέου, ΔΕΘ, Καλλικράτης, μνημόνιο, πετρέλαιο θέρμανσης, Τρόικα, ύφεση