Επίθεση μπαλονιών-δολοφόνων από το Διάστημα;

Baloon


Feb.6, 2023

Από το πουθενά, ένα κύμα υποτιθέμενων κινεζικών κατασκοπευτικών μπαλονιών πετούν πάνω από την Αμερική. Φυσικά, είναι σημαντικό να μας απασχολεί. Μην δίνετε σημασία στη γενοκτονία πίσω από την κουρτίνα, πόσο μάλλον στον πυρηνικό πόλεμο στον ορίζοντα ή σε εκτροχιασμό τρένου που απελευθερώνει χημικές τοξίνες στο Οχάιο. Ο ηθοποιός Tom Green απαρίθμησε δύο από αυτά τα τρία σοβαρά ζητήματα σε ένα πρόσφατο βίντεο κλιπ. Αν και πρόσθεσε στη λίστα της νήσου του Epstein στο μείγμα.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη Τύπου στον Λευκό Οίκο, η εκπρόσωπος Τύπου Karine Jean-Pierre είπε: «Ξέρω ότι υπήρξαν ερωτήσεις και ανησυχίες σχετικά με αυτό, αλλά δεν υπάρχει – και πάλι – καμία ένδειξη εξωγήινων ή εξωγήινης δραστηριότητας με αυτές τις πρόσφατες καταστροφές».

Δημιουργούν μια μικρή εικασία και μετά την αρνούνται για να δημιουργήσουν την αίσθηση της συγκάλυψης;

Είναι τα (σ.σ.: κατασκοπευτικά) μπαλόνια κάτι που πρέπει να ανησυχούμε ή απλώς αποσπούν την προσοχή; Θα έλεγα είναι για την απόσπαση της προσοχής. Αν ήταν σοβαρό, αμφιβάλλω σοβαρά ότι θα επιτρεπόταν στα ΜΜΕ να μιλήσουν γι’ αυτό. Σκέψου το. Οι εκφωνητές ειδήσεων που έκαναν το εμβόλιο για τον Covid-19 πέφτουν νεκροί και δεν τους επιτρέπεται να μιλήσουν γι’ αυτό. Θα τους επιτρεπόταν να μιλήσουν για μια πραγματική απειλή για την εθνική ασφάλεια με τη μορφή μπαλονιών-δολοφόνων εάν το βαθύ κράτος δεν το ήθελε;

Δεν επιτρέπεται να γίνεται λόγος για απειλές για την εθνική ασφάλεια, όπως η έγχυση βιο-όπλου για τον Covid-19. Η αμφισβήτηση της απερίσκεπτης προπαγάνδας που έχει κλιμακώσει τον πόλεμο με τη Ρωσία και το ενδεχόμενο πυρηνικού πολέμου φαίνεται επίσης ταμπού.  Για τα Ρωσικά υπερηχητικά βλήματα, πυρηνικά υποβρύχια στα ανοικτά των ακτών μας, πάρα πολλές πυρηνικές βόμβες και πυραύλους, που μπορεί να αναγκαστούν να χρησιμοποιήσουν ως απάντηση, μην ανησυχείτε γι’ αυτά. Είναι αυτά τα παρασιτικά μπαλόνια που πρέπει να απασχολούν το μυαλό σας. Μην ανησυχείτε για το γεγονός ότι το οξείδιο του γραφενίου και οι θρόμβοι από καουτσούκ εμφανίζονται τώρα και στο αίμα των μη εμβολιασμένων.

Ακόμα αναρωτιέμαι τι απέγινε το Φάντασμα του Κιέβου. Αυτό το μαχητικό αεροσκάφος-φάντασμα που κατέρριψε εκείνα τα ρωσικά Mig. Δεν πειράζει, ξέφυγα πάλι από το θέμα.

Υποτίθεται ότι ήταν η επανεξέταση των αναφορών UFO από τον στρατό που βοήθησε στην ανακάλυψη του κινεζικού στόλου των κατασκοπευτικών μπαλονιών. Και πάλι, μια σύνδεση με UFO. Μας λένε ότι αυτά τα αντικείμενα δεν κατηγοριοποιούνται τόσο εύκολα και έχουν διάφορα σχήματα και μεγέθη. Το Πεντάγωνο επίσης δεν έχει αποκλείσει τα UFO. Είμαστε προετοιμασμένοι για εκείνη την Ψεύτικη Εισβολή Εξωγήινων του 2024; (Fake Alien Invasion of 2024)

Υπάρχει τόση αβεβαιότητα με τις ψευδείς και παραπλανητικές πληροφορίες που παρέχονται από ρεπορτάζ των μέσων ενημέρωσης που ελέγχονται από την κυβέρνηση, σχετικά με το τι είναι πραγματικό και τι όχι, που μπορεί να είναι δύσκολο να προσδιοριστεί τι βλέπουμε. Οι παίκτες πόκερ μπορεί να το αναγνωρίσουν ως των Media ισοδύναμο μιας μπλόφας και μιας διπλής μπλόφας ενσωματωμένης σε ρεπορτάζ. Για παράδειγμα, σε αυτό το άρθρο του AP υπάρχει μια προσπάθεια σε επιφανειακό επίπεδο για να διαλύσει τις φήμες για UFO και επίσης να διαλύσει τις φήμες ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες εκτόξευσαν τα μπαλόνια ως αντιπερισπασμό από τον εκτροχιασμό του τρένου του Οχάιο με χημικές τοξίνες και την κλιμάκωση του πολέμου με τη Ρωσία. Ωστόσο, σε αυτό το άρθρο του AP, το κείμενο αναφέρει τις υποτιθέμενες θεωρίες συνωμοσίας σχετικά με γεγονότα υψηλού προφίλ. Μία από αυτές τις λεγόμενες θεωρίες συνωμοσίας που αναφέρθηκαν αφορούσε τους αγωγούς Nord Stream που υπέστησαν ζημιές στη Βόρεια Θάλασσα πέρυσι. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι πρόσφατα αποδείχθηκε ότι η Αμερική χτύπησε τον αγωγό Nord Stream.

Εκεί βρίσκεται η έμμεση υποψία. Όταν μιλούν για γεγονότα υψηλού προφίλ και θεωρίες συνωμοσίας που προωθούν, το άρθρο αναφέρει μια υποτιθέμενη θεωρία συνωμοσίας που ήταν στην πραγματικότητα αληθινή. Ως εκ τούτου, η έμμεση υπόδειξη είναι πως ο ισχυρισμός του άρθρου, ότι δηλαδή τα UFO είναι μια θεωρία συνωμοσίας που προέκυψε από τα μπαλόνια υψηλού προφίλ, είναι στην πραγματικότητα παραπληροφόρηση και ότι αυτά είναι στην πραγματικότητα UFO. Η μεταφορά της διπλής μπλόφας που αναφέρθηκε παραπάνω ισχύει εδώ. Αυτή είναι μια προηγμένη τεχνική ύπνωσης Erickson.

Δεν μπορώ να ισχυριστώ με βεβαιότητα ότι ο συγγραφέας του άρθρου προσπαθεί να χρησιμοποιήσει προηγμένες λανθασμένες κατευθύνσεις και έμμεσες προτάσεις με αυτόν τον τρόπο. Είναι πιθανό ο συγγραφέας να βρίσκεται σε θάλαμο αντήχησης και στην πραγματικότητα να μην έχει ακούσει για τα πρόσφατα γεγονότα σχετικά με τον αγωγό Nord Stream. Ωστόσο, όταν οι βασικές πεποιθήσεις υπονομεύονται σε σημείο όπου τα βασικά γεγονότα για την πραγματικότητα δεν επαληθεύονται εύκολα, είναι πιο εύκολο να πουλήσουμε την εσφαλμένη κατεύθυνση και την έμμεση πρόταση. Η δύναμη της έμμεσης πρότασης είναι ότι είναι διακριτική και μπορεί να παρακάμψει τη συνειδητή αντίσταση.

Άλλες ιστορίες αναφέρουν το μυστηριώδες οκταγωνικό αντικείμενο που καταρρίφθηκε. Παρέχονται απλώς αρκετές πληροφορίες για να προκαλέσουν την περιέργεια, αλλά όχι αρκετές για να ικανοποιήσουν αυτήν την περιέργεια. Άλλα άρθρα απορρίπτουν άμεσα τα μπαλόνια και αντ ‘αυτού ισχυρίζονται ότι η εστίαση πρέπει να είναι στα UFO και σε περιστατικά με στρατιωτικούς που δεν εξηγούνται εύκολα.

Φαίνεται ότι η ουσία της απόσπασης της προσοχής είναι ότι θα πρέπει να υπάρχει οργή για τα κατασκοπευτικά μπαλόνια της Κίνας και ακόμη μεγαλύτερη οργή για την ανικανότητα της διοίκησης Biden στην αντιμετώπιση αυτής της υποτιθέμενης απειλής εθνικής ασφάλειας. Ίσως το πιο σημαντικό, η εστίαση στους ουρανούς λόγω των κινεζικών κατασκοπευτικών μπαλονιών μας έχει ειδοποιήσει για τα UFO που παραβιάζουν τον εναέριο χώρο μας και αυτό μπορεί να είναι μεγαλύτερη απειλή. Ωστόσο, η κυβέρνηση δεν παραδέχεται αυτή την απειλή.

Λέω ίσως το πιο σημαντικό γιατί αυτό θα μπορούσε να είναι πιο ευνοϊκό για την ψεύτικη εισβολή εξωγήινων του 2024. Μετά τα τελευταία τρία χρόνια, είναι δύσκολο να πάρουμε κάτι στα σοβαρά από τα μέσα ενημέρωσης και την κυβέρνηση όταν αφορά την ασφάλεια ή την προστασία μας. Θα ήταν απερίσκεπτο να πιστεύουμε ότι η κυβέρνηση ή τα μέσα ενημέρωσης ενδιαφέρονται για την ασφάλειά μας.

Αυτό δεν αποκλείει τη δυνατότητα εξωγήινων ή ακόμα και επισκέψεων UFO στο παρελθόν ή ακόμα και στο παρόν. Ωστόσο, θα ήταν αδύνατο να υποθέσουμε ότι η κυβέρνηση θα έλεγε την αλήθεια για τους εξωγήινους όταν ακόμα δεν μπορούν να παραδεχτούν ότι ο Covid-19 και οι ενέσεις για Covid-19 είναι βιο-όπλα. Ακόμα δεν θα παραδεχτούν ότι δεν είναι ασφαλή και μη αποτελεσματικά. Θυμηθείτε, αυτή είναι η ίδια κυβέρνηση που ήθελε ανθρώπους να ακολουθούν τις γραμμές στο δάπεδο και να στέκονται σε απόσταση έξι μέτρων, εκτός από το να φορούν μάσκες.

Μετά από τρία χρόνια ταπείνωσης και απάνθρωπης υποβάθμισης, ίσως είναι σοφό να κάνετε πίσω και να ρωτήσετε τι πουλάνε και γιατί; Μπορεί να μην γνωρίζουμε ακριβώς το εύρος των προθέσεών τους, αλλά ένα πράγμα που γνωρίζουμε είναι ότι η κυβέρνηση και τα ελεγχόμενα από την κυβέρνηση ΜΜΕ έχουν κακές προθέσεις. Ενδεχομένως επικοινωνούν μαζί μας εξωγήινοι που μας λένε ότι θα μας καταστρέψουν αν δεν σώσουμε τον πλανήτη….

Λοιπόν, μην μπείτε σε μεγάλες κατασκευές που μοιάζουν με διαστημόπλοια. Πριν το καταλάβετε, μπορεί να εισπνέετε ένα θανατηφόρο αέριο.

Μείνετε σπίτι, μείνετε ασφαλείς, τα δολοφονικά μπαλόνια από το διάστημα έρχονται για εσάς…..

josephsansone

Μετάφραση από τη Μαρία Σεφέρου

Tags: Biden, COVID-19, Dr. Joseph Sansone, Karine Jean-Pierre, UFO, βιο-όπλα, εξωγήινοι, ΗΠΑ, κατασκοπευτικά μπαλόνια, Κίνα, πυρηνικός πόλεμος