Ευάγγελος Βενιζέλος: he grabs like a crab!

crab%2Bgrab

%25CE%2592%25CE%25B1%25CE%25B3%25CE%25B3%25CE%25AD%25CE%25BB%25CE%25B7%25CF%2582%2B%25CE%2592%25CE%25B5%25CE%25BD%25CE%25B9%25CE%25B6%25CE%25AD%25CE%25BB%25CE%25BF%25CF%2582

Δείτε, παρακαλώ, τα χέρια του Βαγγέλη στη φωτογραφία και πείτε μου αν δε μοιάζουν με τα πλοκάμια του καβουριού που είναι έτοιμα να γραπώσουν ό,τι βρεθεί μπροστά τους. Τυχαίο; Δε νομίζω! Έχετε διαβάσει τίποτα για body-language; Για ψάξτε το λιγάκι και νομίζω ότι θα συμφωνήσετε μαζί μου. Δείτε και το επόμενο video για να πειστείτε για την ομοιότητα αλλά και για την επικινδυνότητα των καβουριών.

Εάν πέσεις στα πλοκάμια του CrabΜπένι, ματώνεις και σάλιο δε σου μένει! Αυτό έπαθαν κυρίως οι συνταξιούχοι με συντάξεις πάνω από €1.400, και όχι μόνο αυτοί… Ποιος θα μας γλιτώσει, παίδες, από το ασφυκτικό γράπωμα του Μπένι;

Σε συνέντευξη που παραχώρησε χθες το πρωί στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ο CrabΜπένι είπε μεταξύ άλλων:

Ευ. Βενιζέλος: «Αν κάνουμε την προσπάθεια να εφαρμόσουμε και στο σκέλος των εσόδων και στο σκέλος των δαπανών όλα όσα έχουμε ψηφίσει στη Βουλή των Ελλήνων δε θα χρειαστούν νέα μέτρα.»

Και ποιος σας εμπόδισε, βρε οικονομικά απροσάρμοστοι, να κάνετε την προσπάθεια να εφαρμόσετε όσα ψηφίσατε στη Βουλή για τα έσοδα και τις δαπάνες; Ο παπάς της ενορίας; Ο 80άχρονος συνταξιούχος, που στη δύση του βίου του είδε τη σύνταξή του να μειώνεται μέχρι και 30% από τότε που ανέλαβε να σώσει την “πατρίδα” (δηλαδή τους τοκογλύφους δανειστές) η Κυβέρνηση Εθνικής Λεηλασίας του GAP; Φταίει μήπως επειδή δεν είχε την τόλμη ν’ ανέβει στην Ακρόπολη και να κάνει χαρακίρι διαμαρτυρόμενος για την αδικία και τη θηριωδία σας;

Μήπως φταίει ο μεσαιοσυνταξιούχος που αποτύχατε σε όλους τους στόχους μέχρι τώρα, λόγω ανικανότητας, ηλιθιότητας και σκοπιμότητας, και επανήλθατε δριμύτεροι για να σφίξετε ακόμη περισσότερο τη θηλιά που μας έχετε περάσει στο λαιμό, αντί να δέσετε στο δικό σας λαιμό μια πέτρα και να φουντάρετε στη θάλασσα από τον ιερό βράχο του Σουνίου μπας και ξεπλυθούν οι ανομίες και οι αδικίες σας;

Και επειδή, όπως σας βλέπω και δε με βλέπετε, θα αποτύχετε παταγωδώς ξανά, διότι δεν έχετε διάθεση να πατάξετε τη φοροδιαφυγή και να μειώσετε τις σπατάλες του κρατικού Λεβιάθαν, θα μου κοπιάσετε σε λίγο για νέα αφαίμαξη. Διότι είναι πια αποδεδειγμένο ότι δεν έχετε ούτε φιλότιμο ούτε τσίπα πάνω σας. Εκτός εάν γίνει κανένα θαύμα και σας αναγκάσει ο λαός να προβείτε σε εθελούσια έξοδο μέσω εκλογών, αν και το βλέπω πολύ χλωμό, εκτός κι αν το θελήσουν οι εξαποδώ “σωτήρες” μας, που μάλλον σας πήραν χαμπάρι ότι είστε ανίκανοι.

Είπε, όμως, ο πρωθυπουργεύων CrabΜπένι ότι «το θέμα είναι να μην επιβαρυνθούν τα μεσαία και χαμηλά εισοδήματα. Είναι δεδομένο ότι τα μεσαία και χαμηλά εισοδήματα δε μπορούν να επιβαρυνθούν άλλο και δε θα επιβαρυνθούν άλλο. (…) σε κάθε περίπτωση, βάζω και μια άλλη κόκκινη γραμμή, ότι δεν πρόκειται να επιβαρύνουμε τα μεσαία και χαμηλά εισοδήματα. » (Από κόκκινες γραμμές μας έχετε πρήξει…)

Μόνο που δε μας λέει ο πονηρούλης Μπένι πού βάζει την οροφή του μεσαίου εισοδήματος. Διότι μέχρι στιγμής, το εισόδημα-σύνταξη €1.400 μικτά, δηλαδή περίπου €1.200 καθαρά και πάνω, θεωρείται υψηλό εισόδημα! Γι’ αυτό το ξαλάφρωσαν με το ΛΑΦΚΑ (εισφορά αλληλεγγύης προς τους τραπεζίτες!) που φτάνει μέχρι το 14%!

Αν αυτό δεν είναι κατάσχεση σύνταξης, τότε τι είναι; Αν αυτό δεν είναι ιδιότυπος ρατσισμός κατά των γηρατειών, τότε τι είναι; Έχω μια φαεινή ιδέα, Μπένι: βάλτε ΛΑΦΚΑ 14% και στις βολευτικές αποζημιώσεις των €9.000, αλλά και σε κάθε μισθό πάνω από €1.400. Δεν ορκίζεστε ότι είστε αντιρατσιστές; Δείξτε το λοιπόν εμπράκτως. Ή όλοι ΛΑΦΚΑ ή κανένας!

Στην ίδια συνέντευξη στο ΣΚΑΙ, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης εθνικής συμφοράς με τα καβουροειδή χέρια εκτίμησε ότι το έτος μπορεί να “κλείσει” με ύφεση άνω του 4,5%. Μπράβο Μπένι! Είδες που το σχέδιό σας αποδίδει “καρπούς”; Κατά τ’ άλλα φταίει ο Σαμαράς, ο Τσίπρας και η Παπαρήγα που δε συναίνεσαν στο δηλητηριώδες φάρμακο-φαρμάκι που μας χορηγείτε για να μας ξεκάνετε.

Ευ. Βενιζέλος: «Το πρόγραμμα είχε ξεκινήσει να υπολογίζει μία ύφεση για το 2011 της τάξεως του 3,5%, στη συνέχεια αυτό μετατράπηκε, εδώ και αρκετούς μήνες, μέσα από τις προβλέψεις που έκανε η Τρόικα αλλά και η Τράπεζα της Ελλάδος και μετακινηθήκαμε στο επίπεδο του 3,8%-3,9%. … Τώρα, υπάρχει ένα εύρος προβλέψεων, το οποίο μπορεί να κινηθεί πάνω από το 4,5% και θα δούμε που θα σταθεί.»

Βρε τον CrabΜπένι τι ωμά που τα λέει χωρίς να ντρέπεται! Εσείς να δούμε πού θα σταθείτε! Θα σας πάρουν με τις πέτρες για να επαληθευτεί η προφητεία του GAP:

Ωραίο το πρόγραμμά σας, Μπένι! Αποτελεσματικό ε; Να πεις στον “μεγάλο” να κομπάσει περί αυτών των κατορθωμάτων μεθαύριο και στη ΔΕΘ.

Α, ναι, να μην ξεχάσετε να κομπάσετε και για τα 15,571 δισ. ευρώ έλλειμμα του κρατικού προϋπολογισμού στο επτάμηνο!

Καλά, τι άλλο θέλετε, βρε αργόστροφοι για να καταλάβετε ότι η συνταγή σας είναι λάθος και ότι η ικανότητα να βγάλετε τη χώρα από την κρίση είναι μηδενική;

Και μια που τόφερε η κουβέντα, δείτε τώρα πώς γραπώνουν τα καβούρια ώστε να τα προσέχετε:

Tags: crab, CrabΜπένι, εισφορά αλληλεγγύης, Ευάγελος Βενιζέλος, Κυβέρνηση Εθνικής Λεηλασίας, ΛΑΦΚΑ, ύφεση πάνω από 4.5%