Ευγενία Μανωλίδου: Η στιγμή της ξεφτίλας

DSCF2006
Ξεφτίλας για το μεταλλαγμένο εαυτό της!

Ξεφτίλας για τον ανθρωποφάγο ANTENNA!

Ξεφτίλας για το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο!

Ξεφτίλας για το σύζυγό της και το κόμμα που εκπροσωπεί!

Ξεφτίλας για τους καλεσμένους της που υποβάλλει στον “ορό”!

Ξεφτίλας για τη σύγχρονη κουλτούρα του τίποτα που θυσιάζει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια στο βωμό του χρήματος!

Ξεφτίλας για όλους τους θεατές που ηδονίζονται με τον τηλεοπτικό κανιβαλισμό!

Δεν παρακολούθησα τη χθεσινή εκπομπή της θλιβερής κυρίας Μανωλίδου, αλλά διάβασα όσα αποκαλυπτικά έγραψε το troktiko.blogspot και το enimerwsi-gr και έφριξα! Και δεν έφριξα απλά. Πόνεσε πολύ η ψυχή μου για το ανθρώπινο κατάντημα, και το σπαραγμό της μάνας. (Δείτε photo.)
DSCF2001Και πονάει τόσο που δεν ξέρω πια τι να γράψω. Το να επαναλάβω «αίσχος» και «ντροπή» δεν έχει νόημα, διότι όλοι όσοι συνεισφέρουν στην εκπομπή της ξεφτίλας έχουν πουλήσει την ψυχή τους στο Μαμμωνά κι έχουν χάσει την ικανότητα να ντρέπονται, να κοκκινίζουν και να έχουν τύψεις για τον πόνο και τον εξευτελισμό που προκαλούν στις οικογένειες των καλεσμένων-θυμάτων τους. Τους ξεσκίζουν την ψυχή για μια χούφτα ευρώ, οι τρισάθλιοι…

Είχα γράψει και παλιότερα για την επικίνδυνα μεταλλαγμένη κυρία Μανωλίδου, κι όποιος θα ήθελε να διαβάσει το σχετικό άρθρο μπορεί να το βρει εδώ. Από τότε δεν ξαναείδα καμία άλλη εμετική εκπομπή της.

Δεν αξίζει ν’ ασχοληθώ περισσότερο με μια “κυρία” που θυσίασε την ανθρωπιά της στο βωμό του χρήματος και της αναγνωρισιμότητας. Να της θυμίσω μόνο αυτό που είπε ο Ιησούς: «Τι ωφελείται άνθρωπος εάν τον κόσμον όλον κερδίσει την δε ψυχή αυτού ζημιωθεί;»
Υ.Γ.
Ένας αναγνώστης είχε την καλοσύνη να μου στείλει το σχετικό video-ντοκουμέντο της τηλεοπτικής θηριωδίας. Τον ευχαριστώ πολύ. Δείτε το εδώ:
http://www.youtube.com/watch?v=yH-NwsRCl0k

Tags: Ευγενία Μανωλίδου