Εφιάλτες! Δώστε πίσω το ψωμί μας!

bread

%CE%A0%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%AF+%CE%9A%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CE%B9%CF%8C%CE%B6%CE%B7%CE%B4%CE%B5%CF%82
 Έχει στερέψει το σάλιο μου να σας φτύνω, άχρηστοι καραγκιόζηδες, που έχετε το θράσος να ζητάτε και πάλι την ψήφο μου για να με ξαναματασώσετε! Από το 2009 μου έχετε υπεξαιρέσει το 50% της σύνταξής μου, λήσταρχοι, και θα έπρεπε να είστε όλοι στη φυλακή, αντί να θέλετε να ξανακυβερνήσετε για να μας αφανίσετε εντελώς. Από το 2010 έχουν αυτοκτονήσει  εκατοντάδες άνθρωποι από τη φτώχεια και την απόγνωση, ενώ εσείς, οι ηθικοί αυτουργοί, συνεχίζετε τις προκλητικές σπατάλες, τη χλιδάτη ζωή και τα πολιτικά παραμύθια σας.

 Δε μ’ ενδιαφέρει, βρε φοροεφιάλτες,  το μέσα ή έξω από το ευρώ.  Καρφί δε μου καίγεται, αφού είτε μέσα είτε έξω, με τέτοιο πολιτικό σκυλολόι που διαθέτει η χώρα μας, η μαύρη μοίρα μας είναι προδιαγεγραμμένη. Θα μου πεις κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν…

 Ωστόσο,  εκείνο που με απασχολεί είναι να βρεθεί κάποιος να σας χώσει όλους στη φυλακή και να σας δημεύσει τις περιουσίες που παρανόμως αποκτήσατε. Μ’ ενδιαφέρει ν’ αποδοθεί δικαιοσύνη μέχρι κεραίας!!!
Μ’ ακούτε;  Και δε φαντάζομαι να πιστεύετε ότι νομίζουμε πως ο Άκης Τσοχατζόπουλος ήταν ο μόνος πολιτικός απατεώνας της τελευταίας τριακονταετίας, ε; Δεν πιστεύω να έχετε τέτοιες ψευδαισθήσεις, άχρηστοι!

05 25 2012 20 01 08

05 25 2012 20 02 09

05 25 2012 20 02 22

05 25 2012 20 02 26

Και ούτε προσβλέπω στον παραμυθά καλαμοκαβαλημένο Τριπρ-ανδρέου να μας σώσει – άααλλος καραγκιόζης!  Άσε που φοβάται να κυβερνήσει και θα βρει πάλι πρόσχημα για να λουφάξει στην αντιπολίτευση, αφού οι αριστερές –  δήθεν “προοδευτικές” δυνάμεις, τρομάρα τους – θα του γυρίσουν την πλάτη, κάτι που βεβαίως το γνωρίζει από τώρα. Όλοι αυτοί οι αριστεροπροοδευτικοί καμώνονται πως δεν καταλαβαίνουν ότι ολόκληρος ο κυβερνητικός ιστός – Δημόσιο, ΔΕΚΟ,  Τοπική Αυτοδιοίκηση – έχει σαπίσει μέχρι το τελευταίο κύτταρο και δε θεραπεύεται με καμία κυβέρνηση.

   Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να το λέω: τούτος ο λαός είναι ανάξιος της Δημοκρατίας…

Ούτως εχόντων των δραμάτων, η πυγολαμπίδα ψιθυρίζει αδιάντροπα: Μια χού… μια χού… πες το,  μια χούντα θα μας σώσει, κάτσε καλά!

 Τι είπατε; Είμαι φασίστρια; Σωπάτε καλέ, λάθος κάνετε! Λάτρης της ασυδοσίας, του χάους και του μπάχαλου είμαι! Ζήτω η “δημοκρατική” λαμογιοκρατία της εξαθλίωσης των μαζών!

 Τάδε έφη Γιούργκεν Φίτσεν, συν-διευθύνων σύμβουλος της Deutsche Bank: «Η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα που, κατά την κρίση μου, μπορούμε να αποκαλέσουμε αποτυχημένο κράτος. Είναι ένα διεφθαρμένο κράτος, η πολιτική της ηγεσία είναι διεφθαρμένη.» (πηγή)
 Είναι ψέματα;

Tags: Άκης Τσοχατζόπουλος, Γιούργκεν Φίτσεν, δήμευση περιουσιών, λαμογιοκρατία, Τσιπρ-ανδρέου