Ηλία Κασιδιάρη, έβαλες αυτογκόλ! Ντροπή!

Ηλία Κασιδιάρη, «Ου δύναται πόλις κρυβήναι επάνω όρους κειμένη»! Κι εσύ, το είδωλο-ήρωας, η τελευταία ελπίδα χιλιάδων Ελλήνων, προσπάθησες να κάνεις ακριβώς αυτό! Να κρυφτείς! Μα είναι δυνατόν ένας ευφυής άνθρωπος να αποδεικνύεται τόσο αφελής; Ή μήπως η κατάφωρη αδικία εις βάρος σου σού θόλωσε το μυαλό και νομίζεις ότι αυτοί στους οποίους απευθύνεσαι είναι ηλίθιοι;

Στην Εξώδικη Δήλωση-Διαμαρτυρία-Πρόσκληση προς τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, Κωνσταντίνο Τασούλα, (δείτε εδώ), ο Ηλίας Κασιδιάρης, ιδρυτής και ψυχή του Εθνικού Κόμματος Έλληνες, αυτοκαταργήθηκε! Αρνήθηκε τον εαυτό του!

Προσπάθησε να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό του, απογοητεύοντας τους εκατοντάδες χιλιάδες προδομένους Έλληνες που είχαν πιστέψει σε αυτόν.

Οι αληθινοί ηγέτες δεν κρύβονται, Ηλία! Δεν μπαίνουν στη μάχη από το παρασκήνιο. Δεν εισέρχονται στον αγώνα από την πίσω πόρτα ή από το παράθυρο. Οι πραγματικοί ηγέτες πολεμάνε μέχρις εσχάτων αυτοπροσώπως και όχι με εκπροσώπους.

Δεν πίστευα στα μάτια μου όταν διάβασα την ομολογία αυτοκατάργησης του Ηλία Κασιδιάρη στην εξώδικη διαμαρτυρία του προς τον Πρόεδρο της Βουλής. Την παραθέτω αυτούσια:

«Αξίζει να σημειωθεί ότι έχω ήδη παραιτηθεί από την προεδρία και τα όργανα διοίκησης του κόμματος πολύ πριν ξεκινήσει οποιαδήποτε συζήτηση για την επίμαχη διάταξη και δεν ασκώ ούτε πραγματική ούτε τυπική και κανενός άλλου είδους ηγεσία ή διοίκηση. Η πραγματική και ουσιαστική διοίκηση του κόμματος ασκείται από τα εκλεγμένα όργανα του κόμματος, τα οποία στελεχώνονται από πληθώρα καταξιωμένων συμπολιτών μας».

Ηλία Κασιδιάρη, ποιον προσπαθείς να κοροϊδέψεις; Τους διώκτες σου ή τους εν δυνάμει ψηφοφόρους του κόμματός σου;

Δεν υπάρχει κόμμα χωρίς πρόεδρο, Ηλία!  Αν δεν είσαι εσύ ο πραγματικός πρόεδρος τότε ποιος είναι; Πού κρύβεται κι αυτός; Γιατί δεν βγαίνει μπροστά να υπερασπιστεί το Εθνικό Κόμμα Έλληνες που οι “Γραμματείς” και “Φαρισαίοι” θέλουν να αποκλείσουν από τις εκλογές; Γιατί δεν έστειλε ο σκιώδης Πρόεδρος το εξώδικο διαμαρτυρίας; Προφανώς διότι δεν υπάρχει!

Αν εσύ δεν ασκείς πραγματική ή τυπική και κανενός είδους ηγεσία ή διοίκηση, διότι όπως λες έχεις παραιτηθεί από την προεδρία και τα όργανα διοίκησης, με ποια αρμοδιότητα στέλνεις εξώδικα στον Πρόεδρο της Βουλής; Και αν μέχρι την παραίτησή σου το κόμμα χρειαζόταν έναν Πρόεδρο, μετά την παραίτησή σου έμεινε ακέφαλο; Τώρα δεν χρειάζεται πρόεδρο; Τώρα έχει μόνο “όργανα”; Αλλά και τα “όργανα”, Ηλία, χρειάζονται τον μαέστρο τους, αλλιώς δεν συντονίζονται.

Τι μας λες βρε Ηλία;

Ωστόσο, αν ισχύουν όλες αυτές οι “παραιτήσεις” σου, τότε δεν απομένει παρά να παραιτηθείς και από απλό μέλος του κόμματος “Έλληνες”, να αποχωρήσεις αξιοπρεπώς, να μην αναμιχθείς ξανά με τηλεφωνικά μηνύματα μέσα από τις φυλακές, ή με προσωπικό κανάλι στο Youtube ή οποιοδήποτε άλλο μέσον. Μόνο έτσι θα δούμε τι άλλο θα σκαρφιστούν οι διώκτες σου για να αποτρέψουν το Εθνικό Κόμμα Έλληνες από τις εκλογές – αφού ισχυρίζονται, οι υποκριτές, ότι  οι ιδεολογίες δεν διώκονται. Έτσι θα δούμε αν και χωρίς εσένα αυτό το κόμμα μπορεί να προχωρήσει χωρίς να διαλυθεί εις τα εξ ων συνετέθη, πράγμα που είναι το πιο πιθανό…

Αλλά απ’ ό,τι καταλαβαίνω, δεν υπάρχει άξιος αντικαταστάτης σου, δεν υπάρχει καν αντιπρόεδρος, αλλιώς θα σε είχε αποτρέψει να κάνεις αυτή την εξευτελιστική ομολογία-αυτογκόλ και να γελοιοποιηθείς στα μάτια εχθρών και φίλων. Και, βεβαίως, θα είχε βγει μπροστά να στείλει αυτός εξώδικο στον Πρόεδρο της Βουλής για λογαριασμό του κόμματος “Έλληνες” και όχι για λογαριασμό σου.

Το τερμάτισες άδοξα, Ηλία Κασιδιάρη. Φέρθηκες σαν τη μωρή αγελάδα που τελευταία στιγμή κλωτσάει την καρδάρα με το γάλα και το χύνει.

Κακά τα ψέματα… Η εποχή μας και ειδικά η Ελλάδα δεν γεννάει ήρωες και σωτήρες!  Ας μην βαυκαλιζόμαστε με φρούδες ελπίδες! Είμαστε έρμαια-σκλάβοι των εγκληματικών οργανώσεων λευκού κολλάρου που παρά τα 12ετή μνημόνια δολοφονικής λιτότητας ανέβασαν το δημόσιο χρέος πάνω από τα 400 δισεκατομμύρια ευρώ. Ωιμέ! Βαβαί! Παπαί!

Tags: Εθνικό Κόμμα Έλληνες, εκλογές, Εξώδικη Δήλωση, Ηλίας Κασιδιάρης