Ηλίθια προβοκάτσια από τους Γερμανικούς Financial Times

Ούτε αληθοφανείς προβοκάτσιες δεν είναι ικανοί να στήσουν κάποιοι ανθελληνικοί Γερμανικοί κύκλοι που υπόγεια απεργάζονται την αποπομπή της Ελλάδας από την Ευρωζώνη!

Οι στόχοι είναι προφανείς δια γυμνού οφθαλμού: να προκαλέσουν ζημιά στη ΝΔ και να πριμοδοτήσουν το ΣΥΡΙΖΑ, για τον οποίο ευελπιστούν ότι θα δώσει αφορμές για την έξοδο της χώρας μας από την Ευρωζώνη.
 Κι όμως, οι αριστερές “προοδευτικές” δυνάμεις της χώρας κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν τη χοντροκομμένη προβοκάτσια καθυστερημένων Γερμανικών εγκεφάλων! Αθώα τα παιδιά, βλέπετε, και δεν πάει το μυαλό τους στο πονηρό. Ούτε μπορούν να διαβάσουν πίσω από τις γραμμές. Παίρνουν το δημοσίευμα τοις μετρητοίς, γιατί έτσι τους συμφέρει.
 Παρομοίως και τα λαλίστατα, σε άλλες περιπτώσεις, ΜΜΕ, απέφυγαν να καταγγείλουν ευθέως το κατάπτυστο άρθρο ως προβοκατόρικο. Το κατήγγειλαν μεν ως απαράδεκτη παρέμβαση στα εσωτερικά της χώρας μας, αλλά διατήρησαν επιφυλάξεις και δεν το ξεφώνισαν ως εκ του πονηρού, ως έχον δηλαδή τον αντίθετο στόχο από εκείνον που δήθεν επιδιώκουν.

Ωστόσο, μία και μόνη παράγραφος, “Η Νέα Δημοκρατία έσκησε επί δεκαετίες λάθος πολιτική και είναι συνυπεύθυνη για τη σημερινή μιζέρια”, ξεσκεπάζει πέραν πάσης αμφιβολίας τους προβοκάτορες και αποκαλύπτει τους καταχθόνιους στόχους των, δήθεν για το καλό μας. 

 

Tags: αποπομπή Ελλάδας από Ευρωζώνη, προβοκατόρικο άρθρο των Γερμανικών Financial Times, ΣΥΡΙΖΑ