Η αδικία είναι στο αίμα του ΠΑ.ΦΑ.Κ

%2521cid image013 jpg%254001CAB09AΌποιο μέτρο-θηλιά στο λαιμό μας κι αν θεσμοθετήσει η πιθηκοφασιστική κυβέρνηση του πρώην ΠΑΣΟΚ και νυν ΠΑΦΑΚ, ο ρατσισμός της εναντίον των μικρομεσαίων και η εύνοιά της υπέρ των υψηλών εισοδημάτων “βγάζει μάτι”. Επόμενο θα μου πεις, αφού κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει και οι νομοθετούντες χασάπηδες, έχοντας οι ίδιοι υψηλό εισόδημα, όταν γονατονομοθετούν λαμβάνουν την πρόνοια να μην πονέσουν εαυτούς και αλλήλους. Αυτό ισχύει από καταβολής δημοκρατίας-κορακοκρατίας, ενώ το αξίωμα της Σατανικής Βίβλου, “βόηθα με φτωχέ να μη σου μοιάσω”, είναι το ευαγγέλιο των αρπακτικών ανθρωποειδών όπου γης.

«Αλμυρότεροι οι φόροι στα μικρομεσαία εισοδήματα» είναι ο τίτλος σημερινού άρθρου της ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΚΑΔΔΑ στην Ελευθεροτυπία, και παραθέτω αποσπάσματα που σπάζουν κόκκαλα:

«Άγαμος με εισόδημα 12.000 ευρώ πληρώνει φέτος επιπλέον φόρο 5,8% όταν ο άγαμος των 50.000 ευρώ θα δώσει 3,6% περισσότερα στην εφορία. Οικογένεια με 2 παιδιά και εισόδημα 25.000 ευρώ θα πληρώσει επιπλέον 12,3%, ενώ αν η ίδια οικογένεια έχει έσοδα 100.000 ευρώ, τότε ο φόρος θα είναι μόνο 5,7% υψηλότερος. Τρίτεκνοι με 15.000 ευρώ εισόδημα θα δώσουν παραπάνω 6,6% φόρο και όσοι έχουν 100.000 μόνο 4% παραπάνω φόρο. (…)

Αν συγκριθεί η κλίμακα του 2010 (αφορολόγητο 12.000 ευρώ) με αυτή του 2011 που κοινοποίησε το υπουργείο και θα ισχύσει για τα φετινά εισοδήματα, τότε για μια οικογένεια με δύο παιδιά που λαμβάνει 25.000 ευρώ, ο επιπλέον φόρος είναι 3.080 ευρώ.
Δηλαδή, θα κληθεί να πληρώσει το 2012 12,3% επιπλέον φόρο. Και τούτο, όταν για την οικογένεια με 2 παιδιά και με εισόδημα 100.000 η πρόσθετη επιβάρυνση είναι μόνο 5,7%. (…)

Καραμέλα φοροδιαφυγής
Το υπουργείο, στην ανακοίνωσή του προσθέτει ότι “το μεγάλο πρόβλημα της χώρας και της κοινωνίας μας και η άγρια αδικία που συντελείται σε βάρος των δηλωμένων εισοδημάτων είναι η απόκρυψη εισοδήματος, η φοροδιαφυγή και οι παραοικονομικές δραστηριότητες που εδώ και πολλές δεκαετίες αλλοιώνουν τα μακροοικονομικά, δημοσιονομικά και αναπτυξιακά δεδομένα της χώρας και έχουν οδηγήσει το κράτος, αλλά και συνολικά την εθνική οικονομία σε δημοσιονομικό εκτροχιασμό και υπαρξιακό κίνδυνο”.»

Και ποιοι άχρηστοι και διεφθαρμένοι κυβερνούσαν εδώ και πολλές δεκαετίες που δε μπορούσαν ή δεν ήθελαν να πατάξουν τη φοροδιαφυγή ώστε να μην κατακρεουργούν τους έντιμους φορολογούμενους; Οι ίδιοι που πάνε τώρα να μας συνετίσουν με το βούρδουλα δεν κυβερνούσαν; Και γιατί πρέπει ο λαός να δείχνει σεβασμό στους άχρηστους και να υπομένει στωικά την αδικία; Γιατί πρέπει να σφαγιάζονται οι έντιμοι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι στη δύση του βίου τους στο βωμό των λαμογιών και κατεργάρηδων; Ποιος θεός, ποιος προφήτης, ποιος άγιος και ποιος ευσυνείδητος άνθρωπος μπορεί ποτέ να συγχωρήσει αυτό το στυγερό μαζικό έγκλημα;

Το έχω ξαναπεί μέσα από τα άρθρα μου ότι η ειρήνη και η ευημερία μιας κοινωνίας δεν μπορεί ποτέ θα θεμελιωθεί πάνω σε κραυγαλέες αδικίες και θυσίες των αμνών. Ο θυμός των αδικουμένων συσσωρεύεται και κάποτε ξεχειλίζει το ποτήρι της οργής και τα κάνει γης μαδιάμ, αναφωνώντας ως άλλος Σαμψών “αποθανέτω η ψυχή μου μετά των αλλοφύλων”. Απλά το υπενθυμίζω στην ανεγκέφαλη κυβέρνηση του ΠΑΦΑΚ και στους εξίσου ανεγκέφαλους και βλοσυρούς ηγέτες-νάνους της Ευρωζώνης, Μέρκελ, Σαρκοζί, Σόιμπλε και σία.

Ζητάτε κι άλλα μέτρα για το 2013, 2014 για να σώσετε το ευρώ, ε; Δεν σας αρκεί το μέχρι το 2012 γονατοθεσμοθετημένο πνίξιμο του ελληνικού λαού; Θέλετε να προγραμματίσετε κι άλλο αίμα αμνών, για να μη θιγεί η διεφθαρμένη άρχουσα τάξη των φοροφυγάδων! Έ, λοιπόν, πρέπει να ξέρετε ότι ευρώ σας δεν κινδυνεύει από τη χρεοκοπημένη Ελλάδα αλλά από τις αγορές που επινοούν προσχήματα για να το εξαφανίσουν. Και αν προσποιείστε πως δεν ξέρετε ποιοι είναι πίσω από τις αγορές και τι επιδιώκουν, τότε είστε ανάξιοι και επικίνδυνοι ηγέτες και η ιστορία θα σας καταγράψει ως μοιραίους και άβουλους πολιτικούς νάνους.

Άντε να κουρεύεστε, λοιπόν, ανάλγητοι και κοντόφθαλμοι, που αγωνιάτε μόνο για το πώς θα θωρακίσετε τις τράπεζες από τις επιπτώσεις ενός “κουρέματος” των ελληνικών ομολόγων, και δεν σας καίγεται καρφί για τις ολέθριες συνέπειες που θα έχει το “κούρεμα” στα ασφαλιστικά ταμεία και κατ’ επέκταση στους ασφαλισμένους… Άντε να κουρεύεστε που έχετε θεοποιήσει τους αριθμούς και για χάρη τους εξοντώνετε τους ανθρώπους…

Tags: ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΔΔΑ, κούρεμα ομολόγων, Μέρκελ, ΠΑΦΑΚ, Σαρκοζί, Σόιμπλε