Η αμφίεση της Άντας Παπανδρέου

Το θέμα δεν θ’ αποτελούσε είδηση, κι ούτε θα ήταν άξιο λόγου να το προβάλω σε τούτο το ιστολόγιο, αν δεν είχα “εντυπωσιαστεί” από την αμφίεση της κυρίας Άντας Παπανδρέου.

Και επειδή υποθέτω ότι αρκετές κυρίες επισκέπτονται τούτη τη γωνιά, και θέλοντας να τους φανώ χρήσιμη, διότι κάποιες ίσως να προβληματίζονται ως προς το τι θα φορέσουν όταν επισκεφτούν το Ηρώδειο – μπήκε ήδη το καλοκαίρι – παραθέτω το βιντεάκι για να πάρετε ιδέες.

Διότι το πώς ντύνεται η πρώτη κυρία σηματοδοτεί τη μόδα, όπως συνέβη και στις ΗΠΑ με την κυρία Ομπάμα. Παρατηρήστε, λοιπόν, και μη διστάσετε να μιμηθείτε την Άντα μας, όσες βέβαια δεν ευτυχήσατε να προικιστείτε από τη φύση με καλύτερο γούστο.

Θα μου πεις αυτό με πείραξε; Εδώ δεν ξέρουμε πού βρισκόμαστε κι ούτε τι θα μας ξημερώσει, κι εγώ ασχολούμαι με το φόρεμα της Άντας; Συγνώμη, παίδες, αλλά άνθρωπος είμαι κι εγώ, και κάπου κάπου θέλω να ανεβάζω και κάτι ελαφρό. Έπηξα με τόση σοβαρότητα.

Άλλωστε ο στόχος της ανάρτησης είναι ιερός: ελπίζω κάποιοι να τη διαβάσουν και να τη μεταφέρουν όπου δει, ώστε να προσλάβει κανένα σύμβουλο ενδυματολόγο ο Γιώργος για το έτερον ήμισυ για να μας βγάζει ασπροπρόσωπους όταν εμφανίζεται δημόσια στο εσωτερικό ή το εξωτερικό.

Θα μου πεις είναι και το άλλο: μήπως η αμφίεση αυτή επιβάλλεται από τον πολύ “σοσιαλισμό” που διακατέχει το ζεύγος; Ή μήπως είναι επίδειξη λιτότητας από αλληλεγγύη προς το λαό;

Tags: Άντα Παπανδρέου, Ηρώδειο