Η (Αυτο)Εξολόθρευση του Δυτικού Πολιτισμού

Hindu Diwali photo

Paul Craig Roberts
October 28, 2022

Οι Άγγλοι έχουν έναν Ινδό πρωθυπουργό. Ο δήμαρχος της βρετανικής πρωτεύουσας είναι ο Sadiq Khan, ένας Πακιστανός. Θα υπάρχει πάντα Αγγλία;

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Rishi Sunak παρέθεσε μια δεξίωση για το Diwali* στην Downing Street 10, σηματοδοτώντας την επιστροφή του Lord Rama από την εξορία σύμφωνα με την ινδουιστική γραφή.

Ο Sunak είπε: «Θα κάνω ό,τι μπορώ σε αυτή τη δουλειά για να οικοδομήσουμε μια Βρετανία όπου τα παιδιά και τα εγγόνια μας θα μπορούν να ανάβουν τα Diya τους».

Ίσως αυτό να είναι μια βελτίωση. Τουλάχιστον οι Ινδουιστές αναγνωρίζουν την πάλη μεταξύ καλού και κακού. (sputniknews.com)  – (σ.σ: Aυτή η  ιστοσελίδα είναι απαγορευμένη – δεν ανοίγει – στην Ελλάδα)

Απ’ ό,τι φαίνεται δεν θα υπάρχει Νέα Ζηλανδία για πολύ ακόμη. Η κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο να αλλάξει το όνομα της χώρας σε Aotearoa και να αντικαταστήσει τα ονόματα όλων των κωμοπόλεων και τοποθεσιών έως το 2026 με ονόματα Maori, παρά το γεγονός ότι μόνο το 3% των Νεοζηλανδών μπορεί να μιλήσει τη γλώσσα Maori. (sputniknews.com )

Ανάλογες εξελίξεις σημειώνονται σε ΗΠΑ, Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία.

Καθώς η Δύση εκτιμά τόσο λίγο τον εαυτό της, τι πράγμα υπερασπίζεται η Δύση με τα πυρηνικά της όπλα;

paulcraigroberts.org/

==================

Disclaimer: Άδεια αναδημοσίευσης των στηλών του Dr. Roberts δεν υπονοεί ότι ο Dr. Roberts υποστηρίζει τους ιστότοπους ή τους οργανισμούς μέσων ενημέρωσης που αναδημοσιεύουν τις στήλες του ή ότι εγκρίνει το περιεχόμενο των ιστότοπων, των μέσων ενημέρωσης ή των βιβλίων που αναδημοσιεύουν τις στήλες του.

Μετάφραση από τη Μαρία Σεφέρου

  • Το Dewali είναι ένα Ινδουιστικό φεστιβάλ και συμβολίζει την πνευματική νίκη του φωτός πάνω στο σκότος.
Tags: Aotearoa, Diwali, Lord Rama, Maori, Paul Craig Roberts, Rishi Sunak, Sadiq Khan, Βρετανία, Νέα Ζηλανδία