Η ΔΕΗ ως φοροεισπράκτορας-μπαμπούλας!

%25CE%259F%25CE%25B9%2B%25CE%2594%25CE%25AE%25CE%25BC%25CE%25B9%25CE%25BF%25CE%25B9

Λοιπόν, κυβερνοάχρηστοι, κατά τους αθυρόστομους, “κυβερνοαλήτες”, με το συμπάθιο, έχω μια αποδοτική ιδέα. Καλά πώς δεν τη σκεφτήκατε εσείς, που έχετε κατεβάσει τόσες φαεινές ιδέες εδώ και δύο χρόνια; Εντύπωση μου κάνει! Για να μη χρονοτριβώ, επειδή “αι ημέραι πονηραί εισί” και κάποιοι βλοσυροί τύποι εξαποδώ μεθοδεύουν την πτώχευση της Βαρβαρίας για να θησαυρίσουν κι άλλο οι βρικόλακες – είναι εκείνοι που παίρνουν τους θησαυρούς τους μαζί στον τάφο – βάλτε το μακρύ σας χέρι, τη ΔΕΗ, να κόψει το ρεύμα σε όλους τους μεγαλοοφειλέτες που μου αραδιάσατε στη λίστα του gsis.gr.

Αφού αποφασίσατε να είστε βάρβαροι, να φερθείτε με βαρβαρότητα προς όλους, πολύ περισσότερο σε αυτούς που το αξίζουν, βάρβαροι όντες. Ρίξτε τους στο σκοτάδι, όπως εκείνοι βύθισαν σε πυκνό σκοτάδι έναν ολόκληρο λαό. Τι είπατε; Άκουσα καλά; Είναι δικά σας τα μεγαλολαμόγια γι’ αυτό δεν τα απειλείτε να τους αλλάξετε τα φώτα; Πώς; Αυτοί κυβερνάνε από το παρασκήνιο και ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις; Τι πράγμα; Οι μεγαλοφοροφυγάδες είναι οι δικοί σας σπόνσορες;

Πάντως εμένα μη με απειλείτε ότι θα μου κόψετε το ηλεκτρικό ρεύμα, διότι εγώ στο χωριό μου μεγάλωσα με λυχνάρι. Με λυχνάρι διάβαζα στο Δημοτικό, και όταν πήγα στο Γυμνάσιο είχα και λάμπα με φυτίλι και ακάθαρτο πετρέλαιο για καλύτερο φωτισμό. Επομένως, μη με φοβερίζετε, κυβερνολαμόγια, διότι ο βρεγμένος το νερό δεν το φοβάται.

Μας γδέρνετε ζωντανούς, επειδή στα δυο χρόνια που παριστάνετε ότι κυβερνάτε δεν μπορέσατε, άχρηστοι, να μαζέψετε τους φόρους. Κι αντί να έχετε παραιτηθεί γι΄αυτήν ακριβώς την ανικανότητά σας, ερχόσαστε κάθε μήνα με το φραγγέλιο και μας ξαναμαστιγώνετε, προτού επουλωθούν οι πληγές από το προηγούμενο μαστίγωμα.

Μήπως άραγε ονειρεύεστε, με επικεφαλής τη Μέρκελ, στο τέλος να μας κάνατε και σαπούνια;
Αναρωτιέμαι, κυβερνοάχρηστοι, ποια γη θα δεχτεί τα κουφάρια σας στα σπλάχνα της, όταν έρθει η ώρα σας; Πού θα βρει ανάπαυση η ψυχή σας;

Δεν προλαβαίνει να κατακαθίσει ο κουρνιαχτός από τις θριαμβολογίες και τους πανηγυρισμούς για τα δήθεν επιτεύγματά σας εκεί στις Βρυξέλλες και, πριν αλέκτωρ φωνήσαι τρις, ξαναρχίζετε τα μοιρολόγια, την τρομοκρατία και το επαναμαστίγωμα του λαού. Είσαστε ή δεν είσαστε τρελοί για δέσιμο, ηλίθιοι με περικεφαλαία;

Και σα να μην έφτανε αυτό, βγαίνετε κάθε τόσο και θρασύτατα ομολογείτε την αποτυχία σας, ρίχνοντας την ευθύνη σε κάποιους άλλους επί των οποίων ως κυβέρνηση προΐστασθε, νομίζοντας ότι έτσι εξαγνίζεστε. Πρόκειται για το άκρον άπατον του γελοίου και της θρασύτητας! Δείτε τον GrabBenni:

Καμαρώστε τώρα και το Μιχάλη Χρυσοχοΐδη (ο άνθρωπος για όλες τις δουλειές) στο επόμενο video:

Επιμένετε να μας σέρνετε αγκομαχώντας σ’ έναν ολισθηρό κατήφορο χωρίς επιστροφή, αντί να έχετε παραιτηθεί, όπως θα είχε κάνει οποιαδήποτε κυβέρνηση αναγνώριζε δημόσια την ανεπάρκειά της και είχε κοινό νου, αυτοσεβασμό και φιλότιμο. Εσείς όμως το χαβά σας! Φτιάχνετε, μάλιστα, και στημένες δημοσκοπήσεις, που τάχα δείχνουν ότι ο λαός δεν θέλει εκλογές, αλλά προτιμάει το ανηλεές μαστίγωμα χωρίς αντίκρισμα και χωρίς ελπίδα, και συνεχίζετε να μας κατατρομοκρατείτε προετοιμάζοντας κάθε βδομάδα το επόμενο χαράτσι-ράπισμα. Είστε γελοίοι παλιάτσοι, που δίνετε τη χαριστική βολή σ’ ένα λαό που επί δεκαετίες δουλέψατε μεθοδικά για να εξαθλιώσετε.

Το διχαστικό και εμφυλιοπολεμικό σύνθημα του Ανδρέα Παπανδρέου, «Ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει Δεξιά», επί πρωθυπουργίας του γιου του Γιώργαρου αποκτά την πραγματική του σημασία. Ναι, ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει Δεξιά διότι επί των ημερών της ποτέ δεν μαστιγώθηκε φορολογικά τόσο ανελέητα. Ακόμη και εφημερίδες που παραδοσιακά σας στηρίζουν τα λένε πια έξω από τα δόντια.

«Θα ακούσατε το νέο εύρημα των υπουργών: “Δεν εισπράττουμε παραπάνω φόρους. Απλώς επειδή δεν καταφέραμε να βάλουμε στα ταμεία εκείνους που επιβάλαμε, τώρα βάζουμε νέους. Φταίμε κι εμείς, αλλά τη μεγαλύτερη ευθύνη έχουν ο ελεγκτικός και ο εισπρακτικός μηχανισμός που είναι διαλυμένοι.”

(…) Ατυχές, ατυχέστατο το κυβερνητικό προπαγανδιστικό τρικ. Όλοι οι πολίτες το καταλαβαίνουν και πολύ περισσότερο εκείνοι που καλούνται συνεχώς να βάλουν το χέρι στην τσέπη, γιατί κάποιοι άλλοι καταφέρνουν πάντα να βρίσκονται στη σκοτεινή πλευρά και να φοροδιαφεύγουν.
Πάντα τη γλίτωναν, γιατί οι κυβερνήσεις δεν είχαν την πολιτική βούληση να βάλουν τέλος σε ένα αμαρτωλό καθεστώς. Το ίδιο ισχύει και για τη σημερινή. Επί περίπου δύο χρόνια δεν έκανε σχεδόν τίποτα και οι πολίτες δεν έχουν πλέον εμπιστοσύνη.»(ethnos.gr)

Ιδού η απροκάλυπτη κοροϊδία από το στόμα του Ευαγγεληστή Βενιζέλου: “Δεν υπάρχει καμία νέα επιβάρυνση”! Σίγουρα μας περνάει για ηλίθιους ο μέγας το “δέμας” και νάνος στο πνεύμα, Βάγγος ο ακινητοφάγος! Προφανώς αλήθεια λέει, εφόσον θεωρεί τις ανθρώπινες ψυχές ως σύνολο άψυχων αριθμών. Τάχει παίξει ο διασώστης των τοκογλύφων…

Παραθέτω μια ακόμη γελοία στιχομυθία κατά τη συνέντευξη Τύπου του Ευάγγελου Βενιζέλου, μετά τη συνεδρίαση του άτυπου Υπουργικού Συμβουλίου στην 76η ΔΕΘ, 11/9/2011:

«Δημοσιογράφος: Κύριε Υπουργέ, δηλαδή το ΕΤΑΚ και ο φόρος υψηλής ακίνητης περιουσίας κάποια στιγμή θα έρθουν.

Ευ. Βενιζέλος: Είναι τώρα υπό επεξεργασία. Ξέρετε, αυτή είναι μια μακρά επεξεργασία στην οποία δυστυχώς δεν έχουμε δείξει καλά αποτελέσματα ως κράτος εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Δημοσιογράφος: Δηλαδή θα τα εισπράξετε αυτά του 2009 και του 2010 ή όχι;

Ευ. Βενιζέλος: Είναι νομοθετημένα μέτρα στο μεσοπρόθεσμο. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι αν εισπράξουμε αυτά που σας λέω τώρα, τον μηχανισμό υποκατάστασης των εσόδων που δεν έχουν εισπραχθεί, θα έχουμε πετύχει το στόχο μας. Αυτό έχει σημασία.»

Μεγαλύτερη σημασία, όμως, έχει ότι σας πήραμε είδηση πως είστε άχρηστοι και μας δουλεύετε άγρια, και γρήγορα θα ξεχειλίσει το ποτήρι της λαϊκής οργής και θα σας σαρώσει.

Ιδού και το σχετικό video:

Κοντολογίς, αφού δεν θέλησαν να εισπράξουν τα παλιά, οι άχρηστοι, διότι προφανώς έθιγαν τους τα πολλά έχοντες και κατέχοντες συμπεριλαμβανομένων και των εαυτών τους, τα υποκαθιστούν με καινούργια εναντίον της μαρίδας, υπό την απειλή διακοπής ρεύματος. Τυχαίο; Δε νομίζω! Γι’ αυτό δεν απάντησε ευθέως ο Βάγγος. Ντροπή σας ρέεεε!

Βγείτε αύριο το πρωί, βρε γελοίοι, και πείτε ευθαρσώς στο λαό: Αποτύχαμε, παρόλο που σας γδάραμε, γι’ αυτό παραιτούμαστε. Και ας μη μας τσαμπουνάει ο Τζέφρυ και η παρέα του ότι δεν λιποτακτούν και δεν πετάνε την καυτή πατάτα στους άλλους, ενώ γνωρίζουν και γνωρίζουμε ποιοι βιάστηκαν να φέρουν το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία και τι υποσχέσεις τους έδωσε υπογείως ο George Papandreou.

Γιωργάκη, ο κόσμος τόχει τούμπανο κι εσύ κρυφό καμάρι. Εάν τολμούσες να μην λες ναι σε όλα, θα σε “λιποτακτούσαν” πάραυτα κι εσένα και θα έφευγες άρον-άρον όπως έφυγε και ο Καραμανλής. Βέβαια κι εσένα θα σε “λιποτακτήσουν” κάποια στιγμή, όμως για άλλο λόγο: επειδή είσαι ανίκανος να τηρήσεις αυτά που τους υποσχέθηκες, επειδή τους λες ναι αλλά στην πράξη τους κοροϊδεύεις κι αυτούς, όπως κοροϊδεύεις ολόκληρο τον ελληνικό λαό…
Σε πήραν είδηση πια πόσο αναξιόπιστος είσαι! Να ετοιμάζεσαι λοιπόν για να πετάξεις σε άλλον την καυτή πατάτα, όταν αυτό απαιτήσουν οι σωτήρες μας. Πρωτίστως, βέβαια, οι δημοσκοπήσεις, όλως παραδόξως, θα δείξουν ότι ο λαός στην πλειοψηφία του θέλει εκλογές! Το ανιαρό έργο το έχουμε ξαναδεί πολλές φορές…
*****
Προστέθηκε στις 15/9/2011
Ιδού το ειδικό τέλος με τα, κατά Βενιζέλο, “πολλά προσόντα”: enet: Σε τρεις μέρες διπλασίασαν το χαράτσι”.
Πάντως μην ανησυχείτε. Κατά την Καθημερινή το μέτρο αυτό ελάχιστα θα συμβάλει σε περαιτέρω ύφεση! Το θεωρεί, δηλαδή, άυλο χαράτσι! Το χιλιάρικο, π.χ., που θα λείψει στο χαμηλοσυνταξιούχο, που ήδη μετρούσε 30% περικοπές στη σύνταξή του, δεν θα τον αναγκάσει να μειώσει την κατανάλωση, σφίγγοντας το ζωνάρι του ακόμη περισσότερο! Αυτά μας λέει η καλή εφημερίδα… Βλέπετε, δεν είναι μόνο ο Βενιζέλος που μας δουλεύει…

Μάγος είσαι;

Tags: George Papandreou, ΔΕΗ ως φοροεισπράκτορας, Ευάγγελος Βενιζέλος, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης