Η Ελλάδα έρμαιο στη ζούγκλα των αγορών!

%CE%A7%CF%81%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%BF

Angela+Merkel Μας έχουν βάλει το μαχαίρι στο λαιμό και το μπήγουν καθημερινά όλο και πιο βαθιά. Σαν τους βρικόλακες, δε χορταίνουν από ελληνικό αίμα. Δεν μας αφήνουν να πάρουμε ανάσα. Δεν μας δίνουν ούτε δευτερόλεπτο για να εφαρμοστούν τα εξοντωτικά μέτρα. Ζητούν τις κεφαλές μας επί πίνακι, εδώ και τώρα. Θέλουν να μας ξεκάνουν και να διαμοιράσουν τα ιμάτιά μας βάζοντας κλήρο. Μας έχουν αλλάξει τα φώτα. Ούτε από μηχανισμούς-πιστόλια χαμπαριάζουν ούτε από μέτρα ασφυξίας.

Τέτοια λύσσα εναντίον χώρας δεν θα μπορούσε να φανταστεί ούτε ο διάβολος. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ, ΒΡΕ ΑΘΛΙΟΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΙ! Δεν έχετε ψυχή μέσα σας, βρε βρικόλακες! Η κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου ήδη μας έχει παραδώσει άνευ όρων στον εφιάλτη του ΔΝΤ και στη Μέρκελ. Δεν σας αρκεί αυτό;

Προφανώς θέλετε να μας ξεκάνετε μια ώρα αρχύτερα. Θέλετε να μας αγοράσετε για ψίχουλα. Μουχλιάσατε στις συννεφιές του Βορρά και ορέγεστε να αγοράσετε τζάμπα τα νησιά μας. Λες και σας ζητήσαμε να μας χαρίσετε χρήματα, θέλετε να μας εξοντώσετε προτού μας δανείσετε. Αποφασίσατε να κερδίσετε 5% επιτόκιο δανείζοντάς μας και, λες κι αυτό είναι λίγο, πριν μας τα δώσετε ζητάτε να μας πάρετε την ψυχή, εφιάλτες!

Τι διάολο βρώμικα παιχνίδια παίζετε εις βάρος ενός λαού που έχει προσφέρει επιστήμες, τέχνες, φιλοσοφία, τη Δημοκρατία, Ολυμπιακούς αγώνες, και το Χριστιανισμό στην ανθρωπότητα; Πρέπει να μας εκδικηθείτε γι’ αυτό; Κάθε μέρα πέφτουν οι μάσκες σας και δείχνετε το απύθμενο μίσος που τρέφετε εναντίον μας. Ένα μίσος προαιώνιο και άσβεστο, πλην όμως και φυσιολογικό των κομπλεξικών εναντίον των χαρισματικών και προνομιούχων, έστω κι αν οι τελευταίοι είναι άτακτοι.

Δεν είχα υπερηφανευτεί ποτέ για την καταγωγή μου και, ίσως περισσότερο από κάθε άλλον, έχω κάνει σκληρή κριτική στη φυλή μου μέσα από τα βιβλία και τα άρθρα μου. Ωστόσο, τώρα με αναγκάζετε να κομπάσω: Ναι, λοιπόν, είμαστε προνομιούχοι διότι η Φύση μας χάρισε την πιο όμορφη γωνιά της γης για να κατοικήσουμε. Κι αυτό δεν μας το έχετε συγχωρήσει ποτέ. Δε λέω, οι κυβερνήσεις των τελευταίων 30 ετών μας εξαθλίωσαν. Ήταν διεφθαρμένες μέχρι το κόκκαλο και διέφθειραν πολλούς. Παρόλα αυτά ο ελληνικός λαός διαθέτει αρετές που εσείς δεν μπορείτε να τις δείτε ούτε στον ύπνο σας. Είναι χαρισματικός λαός. Ξέρει να γλεντάει τη ζωή όσο κανένας άλλος. Και θα γλεντάει ακόμη κι όταν στο σπίτι του υπάρχει μόνο ένα ξεροκόμματο.

Ο Έλληνας ξέρει να τραγουδάει και να χορεύει ακόμα και μέσα σε μια τρύπια καλύβα που στάζει η βροχή. Έζησα τέτοιες ευτυχισμένες στιγμές στο χωριό που μεγάλωσα με μεγάλη φτώχεια και στερήσεις. Δεν χρειάζεται να γίνει τύφλα στο μεθύσι για να διασκεδάσει ο Έλληνας. Δεν έχει ανάγκη από συστάσεις και διαπιστευτήρια για να είναι φιλικός και αυθόρμητος. Ναι, ο Έλληνας είναι έξω καρδιά, κι αυτό δεν του το συγχωρείτε. Θέλετε να τον κάνετε σκυθρωπό και αγέλαστο όπως είστε σεις. Δεν θα τα καταφέρετε όμως!

Ο Έλληνας είναι γενναιόδωρος και φιλόξενος, είναι ανοιχτόκαρδος και συγχωρητικός. Αυτές είναι αρετές που εσείς που έχετε το χρήμα δεν θα αποκτήσετε ποτέ, διότι έχετε πουλήσει την ψυχή σας στο Μαμμωνά. Εν τάξει, μπορεί να συμπεριφερθήκαμε με ευθύνη των κυβερνήσεών μας ως “άσωτος υιός”, όμως, όπως ο άσωτος της ευαγγελικής παραβολής, γνωρίζουμε το δρόμο της μετάνοιας και της επιστροφής. Εσείς τον γνωρίζετε που παριστάνετε τους αναμάρτητους και ρίχνετε το λίθο του αναθέματος εναντίον μας;

Ξεκοιλιάστε το Ελληνικό Χρηματιστήριο, όπως το κάνατε και σήμερα (-6%), αν αυτό ικανοποιεί τα διεφθαρμένα σας ένστικτα. Στείλτε τα spreads στον ουρανό, εφιάλτες, που δεν έχετε ούτε ιερό ούτε όσιο. Δεν θα μας λυγίσετε όμως! Μη μας δίνετε ούτε δευτερόλεπτο για ν’ αποδώσουν τα σκληρά μέτρα που η ψευτοσοσιαλιστική κυβέρνηση μας επέβαλε κατ’ εντολή σας. Απλά, κάνοντας όλα αυτά, αποκαλύπτετε το βλοσυρό σας προσωπείο και τον πραγματικό στόχο σας που είναι η λεηλασία της Ελλάδας.

Εκτός κι αν είστε τρελοί για δέσιμο. Διότι ποια οικονομία μπορεί να κάνει έστω και ένα μικρό θετικό βήμα κάτω από τέτοια επιθετική ψυχολογική τρομοκρατία; Ανησυχείτε για τα λεφτά σας, όμως με αυτά που κάνετε εξωθείτε την Ελλάδα σε χρεοκοπία ώστε να τα χάσετε εντελώς. Αναμφίβολα χρειάζεστε εξορκιστές και ψυχίατρους μπας και συνέλθετε. Βέβαια κάποιοι έχετε αφηνιάσει διότι στοιχηματίσατε δισεκατομμύρια στην πτώχευση της Ελλάδας, και πανικοβάλλεστε μήπως τα χάσετε…

Ακούστε, όλοι εσείς οι μαυρόψυχοι που ασελγείτε στο κουφάρι της Ελλάδας: Έστι δίκης οφθαλμός ος τα πανθ’ ορά και μηδενί συμφοράν ονειδίσεις, κοινή γαρ η τύχη και το μέλλον αόρατο. Ψιλά γράμματα, θα μου πεις, για σας … Εσείς το μόνο που καταλαβαίνετε είναι το χρήμα, η ύλη, η κυριαρχία των λαών. Το χρήμα για σας είναι η ύψιστη αξία ενώ ο άνθρωπος, κατά τη γνώμη σας, δημιουργήθηκε για να υπηρετεί το χρήμα. Πόσο αξιολύπητοι είστε!

Πάντως, σας προειδοποιώ ότι σπέρνοντας ανέμους αργά ή γρήγορα θα θερίσετε θύελλες, εφιάλτες! Διότι το Σύμπαν δεν είναι ούτε τυφλό, ούτε κουφό, ούτε αμέτοχο. Με ακούει κανένας βρικόλακας; Το Σύμπαν πάντως σίγουρα με ακούει και με παρηγορεί. Το νιώθω μέσα μου καθώς γράφω τούτες τις γραμμές. Σας προειδοποιώ, εφιάλτες: Είναι σκληρό να λακτίζετε προς κέντρα! Όσο για τους χλευαστές του επόμενου video, αυτούς ειλικρινά τους οικτίρω. Ου γαρ οίδασι τι λέγουσι…


Tags: ξεπούλημα μετοχών, ΧΑΑ, Χρηματιστήριο Αθηνών