Η Ελλάδα στο ασθενοφόρο, ψυχή τε και σώματι

Ελλάδα στο ασθενοφόρο

Έχοντας στον ορίζοντα την επιστράτευση των τρακτέρ και των γαϊδουριών για χρέη ασθενοφόρων στο Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης άδραξε τους «καρπούς» της προηγούμενης διακυβέρνησής του και προανήγγειλε «την άμεση ενίσχυση του ΕΚΑΒ σε οδηγούς και πληρώματα ασθενοφόρων από την Πυροσβεστική και τις ένοπλες δυνάμεις».

Ήδη, στην χτυπημένη απ’ τον ασύμμετρο πόλεμο Ελλάδα, εκδόθηκε Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου [1] σύμφωνα με την οποία μέχρι την 31η Δεκεμβρίου του 2023 οι ανάγκες του προσωπικού πληρωμάτων ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ θα καλυφθούν από προσωπικό του Πυροσβεστικού Σώματος και των Ενόπλων Δυνάμεων. Μέχρι το τέλος του Δεκέμβρη λοιπόν. Μετά, ή θα ακολουθήσει μία νέα Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου ή κάποιο προσωρινό ημίμετρο για να κατευνάσει τις όποιες αντιδράσεις μέχρι να εκπαιδευτούν οι Έλληνες με δόσεις στην ιδέα ότι η δημόσια υγεία δεν σώζεται παρά μόνο με την ιδιωτικοποίηση.

Στα άλλα ζοφώδη νέα της ελληνο-μπανανίας, ο …  πρωθυπουργός του 20% επί του συνόλου των Ελλήνων, προαναγγέλλει μία άλλη πτυχή της σκοταδιστικής στρατηγικής του, τη νομιμοποίηση του γάμου των σοδομιτών [2], τον οποίον αναμένεται να ακολουθήσουν οι υιοθεσίες των παιδιών από σοδομίτες. Έχοντας την σιγουριά ότι το βρώμικο ομοφυλοφιλικό χρήμα στις διαφημίσεις, στα σχολεία, στη μόδα, στην μουσική βιομηχανία, στις ΜΚΟ, στις επιχειρήσεις και όπου αλλού βρομίζει συνειδήσεις και θρέφει γενιές διεφθαρμένων, ο… πρωθυπουργός του 20% δήλωσε ότι «η ελληνική κοινωνία είναι πολύ πιο έτοιμη και ώριμη» να δεχτεί τη νομιμοποίηση της βδελυκτότερης αμαρτίας.

Ο δε αρχιεπίσκοπος και το «δυναμικό επιτελείο»! του, θα είναι πάντα εκεί δίπλα στον Μητσοτάκη να του δίνουν ένα φιλικό χτύπημα ενθάρρυνσης στον ώμο, για να προχωρεί ακάθεκτος στην εφαρμογή του σχεδίου του δαιμονισμού της κοινωνίας.


[1]. Εκδόθηκε η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για ενίσχυση του ΕΚΑΒ από Πυροσβεστική και Ένοπλες Δυνάμεις.

[2]. Μητσοτάκης στο Bloomberg: Ο γάμοι των ομόφυλων ζευγαριών θα προχωρήσουν, είναι μέρος της στρατηγικής μας.

ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ
————————————–

orttvgr

Tags: ασθενοφόρα, γάμος ομοφυλόφιλων, ΕΚΑΒ, ΜΚΟ, Πυροσβεστική, σοδομίτες, στρατός