Η Επόμενη μέρα με Τσίπρα στην Κυβέρνηση

Αφού ο Καραμανλής είναι μαρκαρισμένος για εξόντωση, (εδώ που τα λέμε, δούλεψε σκληρά και ο ίδιος για την αυτοεξόντωσή του), προτείνω τα Μίντια να πριμοδοτήσουν τον Αλέξη Τσίπρα ώστε αύριο-μεθαύριο να συγκυβερνήσει με το Γιωργάκη τους. Έτσι, με τον Τσίπρα Υπουργό Δημόσιας Αταξίας, θα προστατέψουν την άδολη νεολαία – για την οποία τόσο κόπτονται – από τους “μπάτσους, γουρούνια, δολοφόνους”. Ο Τσίπρας θα τους αφοπλίσει πάραυτα, και θα καταργήσει δακρυγόνα κλπ., ώστε να μην τρομοκρατείται η τρυφερή νεολαία μας. Και, όπως επαγγέλλεται και η Σκοπιά, τότε ο λύκος θα κοιμάται δίπλα στο αρνάκι ειρηνικά, αμήν!

Με τον Αλαβάνο Υπουργό Εξωτερικών, το Μακεδονικό θα λυθεί πάραυτα, τα Σκόπια θα εισέλθουν στο ΝΑΤΟ και στην Ευρώπη με το όνομα ‘Μακεδονία’, και η χώρα θα γλιτώσει από το στρίμωγμα των ΗΠΑ και του Soros, αλληλούια! Τώρα για τον αγωγό φυσικού αερίου Bourgas-Αλεξανδρούπολη δεν ξέρω τι διάβολο λύση θα βρούνε, αλλά με το Γιωργάκη συνομιλητή, ο Αμερικάνος θα φροντίσει και γ’ αυτό. Στο Υπουργείο Οικονομίας να τοποθετήσουν κάποιον πρώην αγωνιστή-κουκουλοφόρο για να περιποιηθεί το άθλιο κεφάλαιο όπως του αξίζει. Να επιβάλουν, π.χ., στην πλουτοκρατία 60-70% φόρο για να έχουμε δίκαιη ανα(σ)κατανομή. Έτσι θα σαλαγήσουν όσους επιχειρηματίες έχουν ακόμη απομείνει στη χώρα προς άλλη γη άλλα μέρη για να κάνουν τις επενδύσεις τους, αφήνοντας μερικές ακόμη εκατοντάδες χιλιάδες ανέργους να κλαίνε και να οδύρονται. Ωιμέ!

Υπουργός Πολιτισμού να αναλάβει ο Λάκης Λαζόπουλος, που θα παρουσιάζει καθημερινά αυνανιζόμενους πιθήκους από την τηλεόραση, προς τέρψη και σεξουαλική ‘διαπαιδαγώγηση’ της νεολαίας που υπεραγαπά και θαυμάζει. Βαράτε!

Υπουργός Παιδείας προτείνω ν’ αναλάβει ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, επίσης μέγας θαυμαστής και υπερασπιστής της νεολαίας, ο οποίος θα καταργήσει πάραυτα τις Πανελλήνιες κι έτσι όλοι οι νέοι μας θα παίρνουν πτυχία χωρίς αντίκρισμα. Θα έχουν όμως άφθονο χρόνο για καφετέριες, χαβαλέ, καμάκι και άλλα γνωστά σπορ. Οι καταλήψεις στα σχολεία θα ενθαρρύνονται και δεν θα υποχρεώνονται οι μαθητές να αναπληρώσουν τις χαμένες ώρες. Όλα τα μαθήματα, κι όχι μόνο τα Θρησκευτικά, θα γίνουν προαιρετικά, κι έτσι τα παιδιά θα έχουν άφθονο χρόνο να ονειρεύονται λαγούς με πετραχήλια, αμήν.

Υπουργός Απασχόλησης προτείνω ν’ αναλάβει ο Αυτιάς, που θα μειώσει το ωράριο εργασίας σε 20 ώρες την εβδομάδα, χωρίς μείωση αποδοχών, και θα θεσμοθετήσει συνταξιοδότηση στα 35, με πλήρη σύνταξη τουλάχιστον 1500€, αλληλούια! Τι; Πού θα βρεθούν οι πόροι; Μα, δεν πιστεύετε στα θαύματα; Υπάρχουν και οι εξωγήινοι! Δε θυμάστε ότι μια φορά κι έναν καιρό ο Ιεχωβά είχε βρέξει ‘μάννα’ και ορτύκια από τον ουρανό για να θρέψει τους πεινασμένους περιπλανώμενους Ιουδαίους στην έρημο, καθ’ οδόν προς τη Γη της επαγγελίας; Δεν κατάλαβα! Δηλαδή μόνο οι Ιουδαίοι είναι “εκλεκτός λαός”; Εμείς τι είμαστε; Αποπαίδια; Δεν παίζω!

Το Υπουργείο Άμυνας θα καταργηθεί, διότι με την καινούργια ηγεσία δεν θα κινδυνεύουμε από τους γείτονές μας. Έτσι, όποιος γείτονας θέλει, θα κάνει απλά έναν ειρηνικό περίπατο και θα οικειοποιείται ό,τι ορέγεται, π.χ. λίγη Θράκη οι Τούρκοι, λίγη Μακεδονία οι Σκοπιανοί, λίγη Ήπειρο οι Αλβανοί, κατά πως δείχνουν μυστικοί χάρτες στους οποίους αναφέρονται κατά καιρούς κάποιοι συνωμοσιολόγοι ακροδεξιοί “φασίστες”. Εξαποδώ!

Υπουργός Εμπορίου να τοποθετηθεί κάποιος πρεζάκιας, καλλιτέχνης κατά προτίμηση, που θα απελευθερώσει επί τέλους το εμπόριο των ναρκωτικών ώστε μικροί και μεγάλοι να αποχαυνώνονται στον επίγειο παράδεισο των παραισθήσεων και να ευφραίνονται, αλληλούια!

Υπουργός Εξωτερικών να τοποθετηθεί κάποια ευειδής κυρία ώστε να διευκολύνονται οι επαφές με ξένους ηγέτες και να κάνουν στραβά μάτια ώστε να μη μας πετάξουν σύντομα έξω από την Ευρωπαϊκή Ένωση και μας φάνε τα σκυλιά, μη γένοιτο!

Υπουργός Γεωργίας να τοποθετηθεί κάποιος κολλητός του Τσίπρα ο οποίος θα πριμοδοτήσει την καλλιέργεια της Κάνναβης σε όλη την Επικράτεια, συμπεριλαμβανομένων των μπαλκονιών και ταρατσών μας, αμήν.Τα υπόλοιπα Υπουργεία επανδρώστε τα εσείς με λίγη φαντασία, έτσι ώστε να ζήσουν οι νεοκατεργαρέοι (όπως και οι παλαιοκατεργαρέοι) καλά κι εμείς χειρότερα, όπως είναι το πατροπαράδοτο έθιμο στις κωλοδημοκρατίες σαν και τη δική μας, κούνια που μας κούναγε.

Αυτά, και να με συμπαθάτε που δε βγήκα στους δρόμους να βρίσω τους εσταυρωμένους αστυνομικούς και να τους πετάξω πέτρες και νεράτζια, κατά πως εννοούν οι νεολαίοι μας τη συμπαράσταση στο ‘δράμα’ τους. Τα καημένα τα παιδιά που κανείς δεν τα καταλαβαίνει… “Φέρτε μου ένα μαντολίνο για να δείτε πώς πονώ!”

Κοιτάξτε πόσο ‘ευγενικά’ μας περιέλουσαν με μια επιστολή που διένειμαν για να “τιμήσουν” τη μνήμη του αδικοχαμένου Αλέξανδρου:

«Κάνουμε όνειρα – μη σκοτώνετε τα όνειρά μας! Έχουμε ορμή – μη σταματάτε την ορμή μας. ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ! Κάποτε ήσασταν νέοι κι εσείς. Τώρα κυνηγάτε το χρήμα, νοιάζεστε μόνο για τη “βιτρίνα”, παχύνατε, καραφλιάσατε, ΞΕΧΑΣΑΤΕ!
Περιμέναμε να μας υποστηρίξετε,
Περιμέναμε να ενδιαφερθείτε, να μας κάνετε μια φορά κι εσείς περήφανους.
ΜΑΤΑΙΑ! Ζείτε ψεύτικες ζωές, έχετε σκύψει το κεφάλι, έχετε κατεβάσει τα παντελόνια και περιμένετε τη μέρα που θα πεθάνετε.
Δε φαντάζεστε, δεν ερωτεύεστε δεν δημιουργείτε! Μόνο πουλάτε κι αγοράζετε. ΥΛΗ ΠΑΝΤΟΥ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥΘΕΝΑ – ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥΘΕΝΑ»

Πώπω φτύσιμο από τα αγγελούδια μας! Μην τους κόβετε την ορμή, ρε! Αφήστε τα να σπάσουν, να κάψουν και να ρημάξουν ξένες περιουσίες για να εκτονωθούν! Αφήστε τα να κάψουν βιβλιοθήκες, αφού τα βιβλία που γράφετε δε στάθηκαν ικανά να διαπαιδαγωγήσουν την ψυχή τους. Αφήστε τα να μας τιμωρήσουν όπως μας αξίζει, αφού δεν τα διδάξαμε με το παράδειγμά μας ΗΘΟΣ! Αφήστε τα να τα κάνουν όλα στάχτη και ρημαδιό, ώστε ν’ αναγκαστούν να μεταναστέψουν σε άλλη χώρα και να μάθουν επιτέλους πώς βγαίνει το ψωμί… Κάποια μέρα ίσως ο ‘άσωτος υιός’ επιστρέψει στον οίκο του πατρός του και κλάψει μετανοημένος… ΑΜΗΝ!

Tags: Χωρίς κατηγορία