Η ευγενής ράτσα των απατΕλλήνων “διασφαλίζει” τα κλεμμένα…

Από την αρχή της δημοσιοποίησης και ηχηρής κυβερνητικής διαφήμισης της επικείμενης πτώχευσης του ΤρΕλλαδιστάν, οι “υπερπατριώτες” απατΈλληνες ένα μόνο πονοκέφαλο είχαν: σε ποια χώρα να φυγαδεύσουν το μαύρο αφορολόγητο χρήμα που είχαν συσσωρεύσει στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους και πώς να το επενδύσουν για να μην κινδυνεύει, ώστε να “εξασφαλίσουν” τις οικογένειές τους, παιδιά, εγγόνια, δισέγγονα, τρισέγγονα, και φυσικά τις γκόμενες. Δηλαδή να τους εξασφαλίσουν χλιδάτη χαμοζωή με τα κλεμμένα, αφού από την αρρώστια και το θάνατο δεν μπορεί να εξασφαλιστούν ούτε οι “εξασφαλισμένοι”.

Έτσι λοιπόν, παίδες Ελλήνων πενόμενων, οι γαλαζοαίματοι της βρωμοφυλής μας επέπεσαν εγκαίρως ως λαίλαπα στα υπερλούξ ακίνητα της Βρετανικής πρωτεύουσας, αναδεικνυόμενοι σε ισχυρούς παίκτες που άφησαν πίσω και καταϊδρωμένους τους δισεκατομμυριούχους, ελαίω πετρελαίου, Άραβες των Εμιράτων.

«Το εντυπωσιακό είναι ότι οι Έλληνες πελάτες είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν όσα όσα και ακόμη και μετρητά. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο κ. Κουτσογιαννάκης, “έρχονται άνθρωποι που μου λένε, δεν με ενδιαφέρει η τιμή. Τα χρήματα δεν είναι το πρόβλημα. Κάποιοι δεν κάνουν καν έρευνα αγοράς”. Μάλιστα οι μεσίτες του Λονδίνου έχουν πλέον και παρατσούκλι για τους Έλληνες πελάτες, τους αποκαλούν “Έλληνες τοις μετρητοίς”.

Την ώρα που υπάρχουν αντιδράσεις τόσο από την κυβέρνηση όσο και από τους απλούς πολίτες για τη μεταφορά μεγάλων χρηματικών ποσών στο εξωτερικό, αρκετοί από αυτούς προσπαθούν να διασφαλίσουν τα χρήματά τους μέσω αγορών στο Λονδίνο. Ο κ. Κουτσογιαννάκης σημειώνει ότι “πολλοί από τους πελάτες γράφουν τα σπίτια στα παιδιά τους, όπως άλλωστε συνηθίζεται και στην Ελλάδα”.» (πηγή)

Τι παζάρια να κάνει κανείς με τα κλεμμένα από τον τρύπιο δημόσιο κορβανά του ΤρΕλλαδιστάν; Μήπως ίδρωσε για να τ’ αποκτήσει; Και μη νομίζετε ότι οι απατέλληνες αγοράζουν ό,τι κι ό,τι. Όπως διάβασα εδώ, χτυπάνε και διαμερίσματα πλήρως εξοπλισμένα αλλά και με υπηρεσίες ενός πεντάστερου ξενοδοχείου διαθέσιμες σε 24ωρη βάση!

«Μετά τους Ρώσους ολιγάρχες και τους εκατομμυριούχους της Μέσης Ανατολής, τους τελευταίους μήνες τα μεσιτικά γραφεία του Λονδίνου μιλούν για μια νέα ανερχόμενη δύναμη στο βρετανικό real estate.

Πρόθυμοι να ξοδέψουν από 1 έως 3 εκατ. στερλίνες, αυτοί οι πελάτες ενδιαφέρονται μόνο για τις πιο ακριβές γειτονιές του Λονδίνου, όπως το Knightsbridge, το Mayfair και η Belgravia.» (Δείτε εδώ)

«Την ίδια ώρα που οι Έλληνες πολίτες καλούνται να βγάλουν για άλλη μια φορά το φίδι από την τρύπα της Ελληνικής οικονομίας, πληρώνοντας με μειώσεις μισθών, συντάξεων και απολύσεις, την αδυναμία των κυβερνήσεων που έχουν περάσει τα τελευταία χρόνια από την χώρα, να ελέγξουν στοιχειωδώς την διαπλοκή, οι …διαπλεκόμενοι κάνουν αγορές.» (πηγή)

«Στην περιοχή μάλιστα του Νάιτμπριτζ υπάρχει μια πολυκατοικία που την έχουν ονομάσει “Αθήνα Χάουζ”, από το γεγονός ότι τα περισσότερα -πανάκριβα- διαμερίσματα της πολυκατοικίας τα έχουν αγοράσει Έλληνες. Ένα διαμέρισμα 80-90 τετραγωνικών σ’ αυτή την πολυκατοικία στοιχίζει δύο εκατομμύρια λίρες (Δείτε εδώ)

Όμως οι απατέλληνες δεν αρκούνται μόνο στην αγορά υπερπολυτελών ακινήτων στο εξωτερικό. Όχι βέβαια! «Την περίοδο της κρίσης οι παραγγελίες των Ελλήνων στα περίφημα ναυπηγεία Perini Navi (με έδρα στο Viareggio και τη La Spezia της Λιγουρίας) γνωστά για τα σκάφη των 20 έως 60 μέτρων, φέρεται να έχουν διπλασιαστεί.» (πηγή)

Και επειδή οι κρυφοαπατεώνες συμπατριώτες μας είναι και φιλότεχνοι (πού να φτύσω;) «και στις δημοπρασίες πανάκριβων έργων τέχνης ηχηρά ονόματα του ελληνικού επιχειρείν σαρώνουν στο Frieze Art Fair ή στην αγορά των Sotheby’ s.», διάβαζα στην ίδια πηγή.

Όμως εσύ ραγιά μη ζηλεύεις, είναι αμαρτία! Ουκ επιθυμήσεις όσα τω πλησίω σου εστί. Σκύψε το κεφάλι, σφίξε το ζωνάρι, κάνε το σκατό σου παξιμάδι που λέει και ο λαός, ώστε να μην κακοπάθουν οι απατεώνες συμπατριώτες σου, οι γαλαζοαίματοι βρικόλακες – φοροφυγάδες, μιζαδόροι του δημόσιου μπάχαλου, διαπλεκόμενοι και μηδέποτε συλλαμβανόμενοι, κλπ. εφιάλτες – που σου πίνουν ποικιλοτρόπως το αίμα. (Την ίδια προτροπή, βέβαια, απευθύνω και στον εαυτό μου, αφού το μόνο που κάνω είναι να γράφω και να καταγγέλλω. Δυστυχώς, όμως, τα παχύδερμα δεν καταλαβαίνουν από λόγια, όσο σκληρά κι αν είναι…)

Αυτά έχει η Δημοκρατία, βρε! Η Δημοκρατία έγινε από λαμόγια για τα λαμόγια. Σιγά μην έγινε για το δίκιο του εργάτη. Άντε να φας το κουτόχορτό σου τώρα, οπαδέ, και μην παραλείψεις, λιγούρη μου, όταν δεις το Γιωργάκη σε κάνα μπαλκόνι να σε παραμυθιάζει να τον καταχειροκροτήσεις και να τον δοξάσεις. Διότι, αν δεν το κατάλαβες ακόμη, και ο Τζέφρυ τους γαλαζοαίματους απατεώνες υπηρετεί, όπως έκαναν και οι πριν απ’ αυτόν, και οι πιο πριν, και οι προηγούμενοι…

Tags: αγορά ακινήτων στη Βρετανία, Έλληνες επενδύουν στο εξωτερικό, Έλληνες τοις μετρητοίς, ΤρΕλλαδιστάν