Η ζωή μας δόση-δόση…

%25CE%25A0%25CE%25BF%25CE%25BB%25CE%25B9%25CE%25BF%25CF%2581%25CE%25BA%25CE%25AF%25CE%25B1%2B%25CF%2583%25CF%2584%25CE%25B7%2B%25CE%2592%25CE%25BF%25CF%2585%25CE%25BB%25CE%25AEΕδώ μας έφτασε η φαυλοδημοκρατία! Σ’ αυτό το κατάντημα μας οδήγησαν, δόση-δόση, οι κυβερνήσεις και τα κυνοβούλια της Μεταπολίτευσης, “δημοκρατικά” πάντα. Επί τρεις και πλέον δεκαετίες οι διεφθαρμένες και ανίκανες διαπλεκόμενες ηγεσίες της χώρας έσκαβαν το λάκκο μας μεθοδικά, θησαυρίζοντας για τα τρισέγγονά τους και καταχρεώνοντας μέχρι και τις επόμενες δέκα γενεές των Ελλήνων. Το “όραμά” τους ήταν «ό,τι φάμε, ό,τι πιούμε, κι ό,τι αρπάξει ο κώλος μας.» Αυτό το “όραμα” μετέδωσαν οι διεφθαρμένοι εθνοπροδότες και στο λαό, ο οποίος ανταποκρίθηκε μετά ζήλου, το κατά δύναμη και κατά ευκαιρία, αν όχι πάντα από πλεονεξία, τουλάχιστον για να επιβιώσει μέσα στο σάπιο σύστημα.

Τώρα, όμως, ήρθε η ώρα του λογαριασμού. Η πιο μεγάλη ώρα, την οποία ανέμεναν με ανυπομονησία τα κοράκια της Ευρώπης για να βάλουν χέρι και πόδι στη χώρα μας, είναι ΤΩΡΑ! Το εθνικό “όραμά” μας σήμερα είναι πώς να πάρουμε και την επόμενη δόση, την κάθε επόμενη δόση… Ξεφτίλα, ε;

Όπως οι εξαρτημένοι αναζητούν χρήματα με κάθε εξευτελιστικό τρόπο για να εξασφαλίσουν τη δόση τους και να στανιάρουν, έτσι κατάντησαν τον ελληνικό λαό οι διεφθαρμένοι που μας κυβέρνησαν από το 1981 και μετά. Και όταν ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να πληρωθεί ο λογαριασμός για τις αμαρτίες τους, ιδού ανήρ καλογυμνασμένος, γόνος πολιτικής οικογένειας με αμφιλεγόμενη προσφορά στον τόπο, διαθέτων ως και ο πατέρας και παππούς του απαράμιλλο υποκριτικό και δημαγωγικό ταλέντο, αυτοπροσδιοριζόμενος ως σοσιαλιστής και φιλοδοξών να “σώσει” την Ελλάδα δια της παράδοσης της εθνικής της κυριαρχίας, ανέλαβε μετά ζήλου το βιασμό του ελληνικού λαού, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, έχοντας υψηλούς προστάτες εξαποδώ. Ωιμέ!

Η μέθοδός του είναι η τρομοκράτηση του λαού, που μέχρι στιγμής αποδίδει, αλλά δεν είμαι σίγουρη για πόσο ακόμη. Βέβαια, η τρομοκρατία έχει και σοβαρές παρενέργειες, όπως φυγή καταθέσεων στο εξωτερικό (1,5 δις μετανάστευσαν σε δύο ημέρες), αλλά αυτό δεν πτοεί τους τρομοκράτες ηγέτες της συμφοράς, καθότι πανηλίθιοι.

Πότε-πότε, όπως πριν λίγες μέρες, ο λύκος GAP μασκαρεύεται σε πρόβατο, που τάχα ζητάει συναίνεση και προτάσεις από άλλα κόμματα, και ξεγελάει προς στιγμήν τους αφελείς, όπως την έπαθα κι εγώ και ντρέπομαι για λογαριασμό μου. Κι ενώ είχε ήδη συμφωνήσει με τους εξαποδώ για τα νέα εξοντωτικά μέτρα, την ίδια στιγμή ζητούσε τάχα προτάσεις από την αντιπολίτευση για να τα τροποποιήσει! Και προτάσεις έγιναν πολλές, αλλά εκείνος καινούργιο μαστίγωμα είχε ετοιμάσει μαζί με τον ανεκδιήγητο GPAPAK.

Ο ΓΑΠ, ένθερμος θιασώτης και προπαγανδιστής της παγκοσμιοποίησης, κώφευσε ακόμη και στην κραυγή απόγνωσης των δεκάδων χιλιάδων αγανακτισμένων πολιτών που κατέκλυσαν τις πλατείες της χώρας ζητώντας να μην περάσουν το καινούργια σκληρά μέτρα. Όμως, ουδεμία σημασία δόθηκε στην πρωτοφανή αυτή κινητοποίηση του λαού. Κανείς από τον ανάλγητο θίασο του GAP δε συγκινήθηκε, και σα να μη συνέβη τίποτα προχωρούν οι άχρηστοι στην ανακοίνωση νέων βάρβαρων και εξίσου αναποτελεσματικών μέτρων που είχαν ήδη προαποφασίσει.

Όμως κάποιοι αγανακτισμένοι πολίτες έχασαν την υπομονή τους και σκέφτηκαν, όπου δεν πέφτει λόγος πέφτει ράβδος. Έτσι άφησαν κατά γης τις κατσαρόλες τους και περικύκλωσαν τη Βουλή, όπου ξετυλίχτηκαν σκηνές απείρου γελοιότητας καθώς οι βολευτές διέφευγαν πανικόβλητοι δι’ άλλης οδού. Δείτε εδώ.

Προφανώς κάποιοι αγανακτισμένοι σκέφτηκαν: «Αφού εσείς αποφασίζετε για τη ζωή μας δόση-δόση, έτσι κι εμείς θα σας κάνουμε τη ζωή δύσκολη δόση-δόση. Όπως εσείς μας τρομοκρατείτε δόση-δόση, έτσι κι εμείς, ανταποδίδοντας τα ίσα, θα σας τρομοκρατούμε δόση-δόση, μέχρι που η ζωή σας να γίνει αφόρητη, όπως έχετε κάνει τη δική μας. Όπως εσείς με την αδιέξοδη και ανάλγητη πολιτική σας οδηγείτε εμάς και τα παιδιά μας να εγκαταλείψουμε την πατρίδα μας για να επιβιώσουμε, έτσι κι εμείς, ανταποδίδοντας τα ίσα, θα σας εξαναγκάζουμε να ξενιτευτείτε για πάντα και να μην ξαναντικρίσετε τον ήλιο της Ελλάδας.»

Αυτά πληροφορήθηκα ότι μαγειρεύουν οι αγανακτισμένοι και αμαρτίαν ουκ έχω, διότι σας τα μεταφέρω αυτούσια, μπας και βάλετε μυαλό έστω και τελευταία στιγμή και γλιτώσετε την οργή του λαού και την εξορία… Βλέπετε, εγώ είμαι εκ φύσεως ειρηνοποιός και δεν ευλογώ τη βία, αλλά οι αγανακτισμένοι δεν συμμερίζονται τις απόψεις μου. Εκείνοι πιστεύουν στο Εβραϊκό οφθαλμόν αντί οφθαλμού και οδόντα αντί οδόντος” και όχι στο χριστιανικό “όστις σε ραπίση εις την δεξιάν σου σιαγόνα, στρέψον εις αυτόν και την άλλην.” Επομένως, η βίαιη σύγκρουση είναι νομοτελειακά αναπόφευκτη, και ήδη εγγύς εστί!

Προσέξτε εσείς οι “σωτήρες” μας, διότι ο ανεμοστρόβιλος ξεσπάει πάντα χωρίς προειδοποίηση από τη Μετεωρολογική υπηρεσία. Κι όταν ξεσπάσει σαρώνει τα πάντα γύρω του!

Tags: GAP, GPAPAK, αγανακτισμένοι πολίτες, ΓΑΠ